pátek 18. října 2013

Čeljabinský meteorit - Jiný pohled







Přes sto kilogramů úlomků meteoritu vyprostili potápěči ze dna jezera Čebarkul v Čeljabinské oblasti, kam letos v únoru spadl kosmický poutník. Stáří kosmického tělesa odhadují odborníci na 4,5 miliardy let.

„Životopis“ meteoritu ale nezajímá jen vědce. Někteří jsou přesvědčeni, že obsahuje poselství, které Bůh posílá soudobému lidstvu.

To, co se stalo 15. února nad Čeljabinskem, nebyla náhoda. Právě u Čeljabinsku objevili archeologové před deseti lety nejstarší osadu – Arkaim. A Hospodin poslal právě sem záměrně zvláštní informační „balík“, na který lidé čekali celá staletí, je přesvědčen představený nové Církve čeljabinského meteoritu Andrej Brejva:

-Dnešní svět se značně změnil a další změny jsou nezbytné. Někdejší duchovní poznatky jsou už vyčerpány. V meteoritu jsou zaznamenány jak nové vědecké poznatky, tak i sbírka mravních a právních norem, které lidem umožní, aby žili lépe. Hlavní je, že od nynějška se musí stát duchovní a vědecké poznatky jedním celkem.

Podle slov Andreje Brejvy pocítil spolu s několika dalšími lidmi ještě několik měsíců před výbuchem nad Čeljabinskem a pádem meteoritu do jezera Čebarkul, že dojde k projevu Boží vůle:

-Připravoval jsem se na to celý život, věnoval jsem se duchovnímu hledání a projevily se u mne senzibilní schopnosti. Na celém světě dnes žije 12 lidí, kteří dokážou pochopit, dešifrovat a vyložit informaci, kterou meteorit obsahuje. Já jsem jedním z nich. Před pádem meteoritu na Zem jsem byl dlouho nemocný. Ale v okamžiku, kdy meteorit spadl, jsem se začal cítit mnohem lépe. Tehdy jsem pochopil, že moje duchovní hledání je u konce, že jsem našel to, co jsem hledal.


Prozatím je mezi přívrženci Církve čeljabinského meteoritu jen asi tak 200 lidí. Ale už v nejbližší době hodlají postavit chrám, pokračuje Andrej:

-Od úřadů především požadujeme, aby postupovaly šetrně při vyprošťování meteoritu a pak ho předaly do ruskou naší církve. Chceme postavit chrám, kde bude uložen. Chrám má mít podobu meteoritu padajícího na Zemi.

Z jezera Čebarkul se úlomky meteoritu vyprošťují od 10. září. Předpokládá se, že právě do jezera spadl největší úlomek o váze asi tak 500 kg. Andrej Brejva operaci pozorně sleduje. V kapse neustále nosí několik zrníček meteoritního prachu a po tom, co potápěči vyzvedli ze dna jeho menší úlomky, Andrej se jich honem dotkl.

Přístroje neustále ukazují v místě, kde se vyprošťuje meteorit, určitou anomálii. Vyzvednutí velkého úlomku nebeského návštěvníka ovšem komplikuje silná vrstva jílu, kterou se už téměř měsíc snaží proniknout potápěči.






Odkaz na náš článek se stejnou informací, ale již psaný 19.února 2013   http://energieupramene.blogspot.cz/2013/02/meteory-na-obloze.html







2 komentáře:

  1. Koukám,že tady už je to dávno všechno napsaný,stačí jen zapátrat.A jak Vy to pane Iv všechno víte,nemáte Vy nějakou protekciju někde hore,hihi.

    OdpovědětVymazat
  2. to Ter Fry
    Prostě to vím, jo a aby nedošlo k omylu, žádnou sektu nemám a ani nezakládám, to bych musel už vše zahodit a spojení by zmizelo.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.