sobota 5. října 2013

Aktuálně


30 komentářů:

  1. Na to se tedy čučí.Nevím,jestli mám dřív číst nebo valit očíčka.Je to nádhera,děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodný budou čučet a relaxovat a mrzouti budou stejně u toho vymýšlet zase negativní ptákoviny pro vylepšení svýho Ega.

      Vymazat
  2. Zazri svet v zrnku piesku, jagot neba v poľnom kvietku, v hodine spoznaj sveta večnosť,v dlani podrž nekonečnosť. Neber zivot prilis vazne,i tak to nakoniec neprezijes. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailí,taky krásný.Máme tady chvilku poézie a to je nejlepší.V pár větách říci vše,než sáhodlouhý rozbory,to je na prd,motá to hlavu zbytečně,tak.

      Vymazat
  3. Iv,k ty negativite,myslim ze jsou dve odnoze,ta konstruktivni a ta podbijejici :-).To jsem musel napsat jeste pred citatem kterej mi to pripomelo :Narod kterej nezna svou minulost,nema ani budoucnost........nejak tak to zhruba zni. A je to jeden z duvodu proc me zajima a hledam pravou zatakjovanou a ukradenou slovanskou minulost.Je mozny,ze s ni i pravou minulost sveta.........;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Proude,myslím,že když se člověk ptá,tak dostává odpovědi a stačí se ptát i jen tam uvnitř.Takže dočkej času jako husa klasu,hihi.A takový ty věčný rejpaly,který Ti vždycky vysvětlí,že to co děláš ja blbě a proč,ale s ničím sami ani nepřijdou,přímo nesnáším a hlavně pozoruji,že je jich móóóc.Ty radši rovnou ignoruju.A ten Vlk je nádhernej.

      Vymazat
  4. Terko,nemusej s nicim chodit,me by bohate stacilo kdyby jenom "vedeli" a zajimali se.Samo uz by je to smerovalo kam je potreba.To by bylo bohate dost:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo a tady Ti milý Proude řeknu,to musí každej sám,začít se zajímat,jinak to nejde.To je má zkušenost z mojeho "bohatého" života,víš.Jak to tam má pan Iv napsáno....chytrému napověz a toho druhého ať vezme třeba čert..,hihi.To bude lítat čertů,nojo no :)

      Vymazat
    2. Mas pravdu,kazdej sam musi,ale nejdriv se musi dozvedet nekde,ze se vubec neco deje v tom smeru a ze muze ;-),vzdyt se lidstvu tyle veci porad maskujouj,tajej a zesmesnujou,aby je nenaslo,proto jsme tu my:-),nebo aspon ja,aspon to tak cejtim.

      Vymazat
  5. spíše,než na přítomně pěkný obrys,zírám na REKLAMU,volte ODS,to je přitažlivější NÁŘEZ,proč ne,že?

    OdpovědětVymazat
  6. NOO,on ten MARIE MAŠEK měl na osud.cz reklamu na střelné zbraně....proč ne.že http://slovensko.co.uk/vedci-vyfotografovali-lidskou-dusi-jak-opousti-telo/

    OdpovědětVymazat
  7. a tohle ma zas Chvatal na matrixu:-):„Veloni“ mají prý v úmyslu zmocnit se planety Země a jejich plán vyžaduje postupné odstranění lidstva a většinu dalších živých organismů prostřednictvím globální změny klimatických podmínek naší planety, přičemž tyto změny by měly probíhat v několika fázích. Toto vše pochopitelně musí znít jako nějaký špatný námět pro béčkový sci-fi film, ale „Akašické záznamy“ upozorňují na to, že „Veloni“ sami sebe vnímají jako „Bohem vyvolenou rasu“, která by se měla vyvíjet a žít na planetě Zemi. Ve skutečnosti existuje řada důvodů, proč „Veloni“ sami na sebe nazírají právě tímto způsobem. Ani jeden z těchto důvodu však nelze zcela snadno vysvětlit. Podle „Akašických záznamů“ vypracovala každá ze šesti podras „Velon“ jakousi vlastní strategii, jak převzít kontrolu nad událostmi v prostředí naší planety a jak namanévrovat lidstvo do utkvělé představy, že by mělo tuto planetu opustit, byť by to bylo prostřednictvím filozofie tzv. „duchovního vzestupu“.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Proud
      Ti Velocipédi (Veloni) podléhají stejným zákonům Univerza jako vše tady i vedle stvořené a když Sílá má jiný záměr, tak se Velocipédi mohou třeba i pokakat(pardon) a Síla je z lidma, protože si je stvořila, tak a kdo je agresor proti Síle?

      Vymazat
    2. Ja to hodil Iv spis jen jako zajimavost,abych se priznal,moc na ne neverim..... :-),mame tendence vsechno "polidstovat",takovy to: podle sebe soudim tebe,misto abysme se snazili pochopit proste veci takovy jaky jsou....

      Vymazat
    3. To si tedy Proude myslíš,že jsou ve Vesmíru jen jako Lidi?Museji se přeci nějak jmenovat ty druhý třeba Plejáďani,Šediváci a nebo Velocipédi,hihi.No spíš mně dalo "ránu",že jsou to 3Déčkaři jako Lidi a žádný vyšší světy,jen maj lepší techniku a mysleji,že jsou Lidi úplně blbý,no však ono to tak skoro vypadá a na Vatikán se tedy moc nespolíhej,to si s tím radši zatopí pod kotlem než by to Lidem ukázali,to je moje mínění,ohledně tohoto.

      Vymazat
    4. Ne,to si nemyslim,psal jsem o polidstovani:-),a na to ze Vatikan sam da jsem taky vubec nemyslel,ale ze si jednou sami vezmem,na to myslim nepretrzite ;-).Co se tejka jinejch "inteligenci",mam jiny nazory,protoze ty co o nas vedi uz jen tim ze vedi jsou mnohem dal nez my,kdyby jen chteli,udelaj s nama kratkej proces,ale prave proto,ze jsou dal nez my,maj to v hlavach taky o ten poradnej kus vic srovnany.Proto kdyz mi nekdo tvrdi,ze me chce znicit mnohem vyspelejsi civilizace,zacnu bejt opatrnej,protoze nejspis keca jellikoz ma on sam nejaky nekaly plany.........selskej rozum ;-)

      Vymazat
    5. Nojo ale ani vyspělejší civilizace nemusej mít vždy jen dobrý oumysle,nezdá se Ti?Co Atlanťani,ty teda lákou k lidem neoplývali ne.

      Vymazat
    6. Proc myslis,mam pocit,ze tam doslo k fatalni chybe,ktera zavinila onen velkej prusvih,nebyl to zlej umysl......Ovsem my se bavime o vesmirnejch civilizacich jsoucich daleko pred nami,na to myslim byli i antlantani jeste malo vyspeli,mozna byli dal jen v ony znalosti energie,ale uz ne jejim zvladnuti....? Nevim,mam malo informaci :-)

      Vymazat
    7. Protože i ty vyspělejší civilizace jsou 3D,tudíž i někteří vyčůranější a sobečtí,tak jako někteří (spíš většina) lidí tady.A jestli se Ti nechce znova hledat oheň nebo drancovat Vatikán,hihi,tak se kamaraď radši s vlkama,pánč ty se určo chovají líp jak někteří lidi,tedy většina.

      Vymazat
    8. O tom zadna,mel jsem tu cest se s nima potkat a "promluvit",nedam na ne dopustit!

      Vymazat
    9. Navic si myslim,ze prechod na novej,lepsi system se muze klidne obejit bez drancovani,inteligentni cestou;-)

      Vymazat
    10. A Atlanťani byli techno-hajzlíci a Lemuřani(Slovani pochází z nich) spjatí s přírodou,přeci

      Vymazat
    11. A my jsme jejich potomci a nekomu zatracene moc zalezi na tom,abysme nebyli.......musi z nas mit poradnej vichr.Proc asi,jen to v sobe objevit,co v nas uz tisicileti potlacujou.....

      Vymazat
    12. to Ter Fry a Proud
      Tyto dva komentáře jsou v černým, ona potlačovaná pravda stejně vyjde napovrch, všechny děje které se udály, jsou zaznamenány bez překroucení ve Vševědomí a to si cestu stejně najde ven a sranda je, že přes naše vědomí.

      Vymazat
  8. Se s tema "vyvolenejma" nejak roztrhl pytel,nebo co :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vo svojem osudu si rozhoduju sama! Mám svojí hlavu,svůj úsudek a svoje voči,fšici mně můžou bejt ukradený :),na Vyvo-lený nekoukám ani v Tv,hihi.A Mašek se může jít třeba picnout,dle libosti.Spolíhám zásadně jen a jen na Sílu-Universum,tak!!

      Vymazat
  9. noo,když mě ROM z vedlejší ubytovny POZDRAVÍ,tak té bytosti slušně odpovím,nějak mi UKRADENÁ není....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to jen jeho volba jestli pozdraví a nebo ne,mně je to fuk,zareaguji jen podle toho.Asi je slušně vychovanej,ten cigán a to je moc dobře,hihi.Ale moc takovejch neznám,nene.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.