úterý 19. února 2013

Meteory na obloze




Tak máme od začátku roku pěknou rychlost v událostech a je to jak na tobogánu, dolů, zatáčka, nahoru a zase propad. Mnohým z nás se někdy tají dech, co cítí souvislosti a říká si,  co se to děje. Materialisti samozřejmě tyto události vnímají s ledovým klidem a úsměvem, vše vysvětlili k obrazu svému  a nenechávají se rozhodit, vše jsou jen náhody a nebo jen obyčejné fyzikální projevy. Ano fyzikální projevy, ale bez hlubších vnímaných souvislostí, protože nějaké souvislosti je ani ve snu nenapadnou, nezapadají do fyziky.
Papež nám podal demisi, nad hlavami se nám rozzářili obyčejné šutráky z kosmu, kolem Slunce jsou vidět nějaké objekty, Slunce často bývá aktivní a nad našimi hlavami často když je modrá obloha a to nynější zimu velmi střídmě se objeví nádherná mlžná deka. No řekněte, to je náhod okolo.
No a díky našim snaživcům, aby nás ochránili od Slunečních paprsků a nedej bože od klimatických změn, na nás padají a dýcháme dnes už potvrzené jisté jedy, pěkně zapadající do přírodního řetězce. No nesviňme si oblohu, musíme přeci zabránit průchodu slunečních paprsků za každou cenu. Víte proč? Zkuste chvíli uvažovat jinak.

Slunce je i rozměrný portál do jiných galaxií a jeho vyzařování slouží jako nosič vln uvědomění si myslícího Vesmíru a ducha. Každý předmět, věc, živá bytost vyzařuje vlny, které nesou v základě nějaké informace.  Slunce svými paprsky může a pravděpodobně nese nějakou informaci pro vše živé zde na Zemi a tato může sloužit jako spouštěcí mechanizmus především pro DNA na evoluci všeho živého zde na Zemi. Přenos evoluční informace se tedy může odehrávat i na nám zatím neznámém spektru. Vezmu příklad světlovodných kabelů, kde pomocí světelného paprsku můžeme přenášet dostatek informací, třeba i v přenosu televizních kanálů, jejichž šířka pásma je na televizní přenos dosti náročná a přesto ve velmi dobré kvalitě, navíc pro výborné fungování vesmírných přístrojů jsou světlovodné kabely mnohem výkonnější a bezpečnější než nějaké elektrické vodiče. No a když to nejde přes atmosféru, která je záměrně zamlžena,  tak můžeme implantovat při vyzáření nějakého šutráku také namodulovanou informaci do atmosféry planety, běžná  lidská entita má pak k dispozici konečný produkt a to šutr, který spadl z nebe, pro veřejnost  je to přeci dostačující hmotný důkaz a je klid. Jenže každá hmota jde namodulovat a při její anihilaci se vyzáří vždy i tato jistá informace, které je znemožněno se sem čistě dostat pomocí Slunečního záření. Běžná populace je spokojená, že má zbytkový šutrák a nic se neděje.
Připomíná to umělé impulsy  k evoluci, jež  zde na Zemi je záměrně zdržována a tyto velmi dobře řízené impulsy do naší atmosféry dostaly to, co měli dostat, zvláště když vezmeme do úvahy záběr padajícího tělesa nad  Čeljabinskem, kdy toto těleso bylo sestřeleno nějakým létajícím objektem, ale až po jeho vyzáření a pak roztříštěno, protože by mohlo způsobit velké škody, že by taky jen náhoda a nebo operativní systém, velmi přesně a časově proveden a ani ve snu by nás přeci nějaké takové úvahy nemohli napadnout. Vždyť lidstvo má důkaz, šutrák, tak o co jde, jenže oni budou zkoumat prázdnou Aladinovu lampu, zatím co Džin je už pryč a  pracuje .

O  oblasti kde došlo k vyzáření a dopadu, zkuste se podívat na video i přečíst článek, třeba Vám to pomůže:   
 http://energieupramene.blogspot.cz/2013/01/odkryvani-slovanske-historie-i.html

"Úvaha"

42 komentářů:

  1. Je škoda, že se právě některé informace nedají (aspoň myslím) nedají šířit videosignálem. Přece jen zdigitalizovaní pětadvaceti snímků za vteřinu toho moc nepojme. Bylo by pak zajímá sledovat, jak by si Systém sám pomocí masmédií šířil svoji zhoubu.
    Ale není třeba plakat. "Spadlo" to přesně tam, kam to spadnout mělo a svůj úkol to splnilo. Jen budoucnost ukáže, zda to bylo dostačující.

    PS: Není zvláštní, jak největší "vesmírný vetřelec" co nás v civilizované obydlené části navštívil za posledních pár tisíc let, nezpůsobil ani jedno úmrtí? Při uvolnění energie více než 30ti Hirošimských bomb (tedy podle vědců) a ještě nad zemí nad obydlenou oblastí je to přinejmenším slušná náhoda, ne?

    OdpovědětVymazat
  2. Je to už podruhé v rozmezí krátké doby, kdy se zde zmiňuje Čeljabinská oblast: starobylé město Arkaim - fenomén anomální elektromagnetické i kosmické aktivity - totiž není nijak daleko od místa pádu tohoto "šutru". Náhoda? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Vla Bi
      Vůbec není náhoda, psal jsem o tom hned Michalovi jak to začalo 15.2. a dával jsem mu Echo již kolem začátku února, že se kolem 14.2. budou dít věci, nechtěl jsem to veřejně, teď už mohu, když jste to nakousla, jste velmi vnímavá a začínáte si věci dávat do souvislostí, to je dobře. Teď už víte proč jste překládala ten film v předstihu? Jen sledovat a skládat.

      Vymazat
  3. Srdečně Vás po delší době zdravím Iv

    a děkuju za tohle video! Orgonet je aktuálně plný někdy podnětů k zamyšlení, ale spíše konspiračních teorií. Jinými slovy: ne, nevěřím tomu, že zde šlo o testy amerických zbraní.

    Patrik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Patrik
      To už vůbec ne, je to jen matení veřejnosti a vytváření negativních emocí, hlavně v podvědomí, žádný impuls pro hledání souvislostí, je potřeba se na to vše dívat úplně z jiných úhlů, proto jako úvaha, již jsem několikrát zde psal a upozorňoval v několika článcích na Sluneční portál.

      Vymazat
    2. Ale jednu vyhodu to jejich lhani ma,ze lzou tak neomalene,ze je odhali i maly decko.A tim ze lzou vlastne reknou vic nez by sami chteli,kdo lze,ten ma co skrejvat,a voditko je na svete,uz by me tezko presvedcili o nahode a normalni,i kdyz ne casty zalezitosti,potvrdili tim sami,ze za tim "neco" je.......proud

      Vymazat
    3. Máte pravdu Iv.

      proud: Dost dobře napsáno!

      P.

      Vymazat
    4. to P
      Petře, jak já se vždycky osypu, když mně někdo řekne, že mám pravdu, raději "Vypadá to tak"

      Vymazat
    5. Já formulaci "mít pravdu" (tu ani nikdo nevlastní) nemám rád, ale ujelo mi to v rychlosti. Nakonec asi jako Vám "Petře" místo "Patriku". :-))

      Vymazat
    6. to PATRIK
      Jasně, vždyť si rozumíme, dík.

      Vymazat
  4. Zdravim :-) , priznam se,ze jsem se nad tim taky zamejslel,tim spis ze na nahody neverim a tech "sutraku" bylo hlasenejch na nahody nejak povicero,ale tenhle zajimavej uhel pohledu me nenapadnul.Se sluncem jsem mel za to,ze muzou delat co chteji,ale stejne mu v tom co je treba nezabranej,leda by dokazali udelat naprostou tmu,takovou tu,jak to bylo v ty pohadce,za kterou v jinejch kralovstvich velmi dobre platej:-)......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud
      Hm, berte to jako úvahu nebo informaci, no a ještě jeden hřebík do hlavy, který jsem záměrně do článku nedal: to je zajímavá trefa toho šutru co letěl celým vesmírem aby zrovna tak velkej neublížil a dotkl se jen vrchní atmosféry, společně s těmi modulačními malými, které letěli trochu jiným směrem, viďte ale jsou spokojení, našli šutrák, teď ho budou zkoumat, je to jak zkoumat Aladinovu lampu, ale Džin už je dávno pryč a maká.

      Vymazat
  5. Stalo se 14.2. Náhoda?
    http://latimesblogs.latimes.com/lanow/2013/02/thousands-of-dolphins-spotted-off-san-diego-video.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Tito tvorové, neříkám záměrně zvířátka, se chtějí podělit o "nějakou" radost s lidmi, jenže lidé opět uvažují jen ve strachu, že před něčím utíkají, myšlení lidí je dnes strašně zdeformované, podívejte se na toto video http://latimesblogs.latimes.com/lanow/2013/01/hundreds-of-dolphins-stampede-off-dana-point.html
      Delfín ve stresu by nevyskakoval nad hladinu, zastavte video a podívejte se do jejich očí.

      Vymazat
    2. Pánč ti tvorečkové nevědí,co by měli udělat,aby jsme už konečně pochopili,dívím se, že se už na lidi dávno ne vy...,za to vše co jim provádí,ani bych se nedivila.To je stejné jak jednorožci.T.

      Vymazat
    3. Možná než tvorové bych řekl bytosti. A když se někdy rozhlédnu kolem, tak ještě spíše Bytosti v porovnání s lidskými bytostmi.
      Zrovna o víkendu jsem o nich viděl zajímavý dokument. Tuším u Nového Zélandu byl kurz plavčíků a ty několik stovek metrů od pobřeží "napadli" delfíni. Možná několik desítek delfínů divoce kroužilo těsně kolem i pod skupinou plavců a mlátili ocasy do vody jen pár desítek centimetrů od hlav plavčíků. Pouze dvěma plavcům se podařilo zjistit, že je ohrožuje obrovský žralok bílý (z obavy z paniky to dalším neřekli). Delfíni je cíleně chránili před napadením a nasazovali vlastní život tři čtvrtě hodiny za zcela jiný živočišný druh (člověka). Rozhodně v této situaci neskákali nad vodu.
      Už několikrát jsem si v životě přál být delfínem. Třeba příště (i když mi bylo řečeno, že jsem jím už byl:-) ).

      Vymazat
    4. Delfíni mému srdci blízcí

      Vymazat
  6. Hezký den přeji,
    myslel jsem si, že za tím vším je NĚCO víc, ale tato možnost mě nenapadla,
    je to velmi zajímavá myšlenka - a tak přemýšlím, co nám to asi přinese
    (nebo spíš - co nám to přinést má...)

    Zajímavý článek je zde:
    http://neviditelnypes.lidovky.cz/samanovo-doupe-naschval-0wa-/p_doupe.asp?c=A130219_221858_p_doupe_wag

    hlavně na konci, kde autor počítá statistickou pravděpodobnost toho, že se to stane (tedy že prakticky stejný okamžik přiletí DVA objekty - ten velký DA14, který Zemi minul - a v jeho "závěsu" cosi malého, co spadne na Zem) - pravděpodobnost takové shody je, že se to stane 1x za 16 mld let, přičemž celý Vesmír je starý asi 14 mld let ;-).
    Závěr je, že třeba "Někdo to udělal naschvál, aby si z nás udělal srandu."

    Další látka k přemýšlení ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to xxx
      Myslím, že o srandu v zásadě nejde, dal jsem to jako úvahu a jako mnoho zde jiných článků, zkuste více přemýšlet.

      Vymazat
  7. Pořád si říkám,co se to děje.Nemožné na počkání a zázraky do třech dnů.To je tedy Síla :).T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to T
      Dík Terezko, pro někoho je Síla sviňa, pro druhého Dar z nebes.

      Vymazat
  8. Vše co zde objevím je pro mne velký přínos. Cítím se mezi lidmi osamělý - i v rodině - jsem jim podezřelý. Děkuji za vše, obzvláště za SÍLU. Bylo mi XX a "sotva jsem lezl"- SÍLA mi vrací sílu nejem fyzickou. Děkuji Vám všem. Mac.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Mac
      Děkuji moc, ani nevíte jak se mně sevřelo srdíčko, ne bolestí, ale citem a radostí a víte proč? Už jsem si několikrát říkal, že už to lidem stačí a že stránky ukončím, ale vždycky jsem pak dostal z vrchu takový kopanec, že musím pokračovat a teď vím, že měli pravdu. Podívejte, vůbec život není o věku, je to o napojení na Sílu a pak tím Vašeho rozšířeného vědomí a že se vymykáte možná doma většině, která jak cítím je trochu materialisticky založená, nevadí, musíte si žít svůj život a nenechat si do něj kecat a nebojte, nikdy nejste sám, i když to tak vypadá, ale nejste, náhody nejsou!!!!!!!!!!!!!!!

      Vymazat
    2. Mac:
      Já Vám též moc děkuji. Ani netušíte, co to při přečtení se mnou udělalo!

      Vymazat
    3. Mac,mal som a este ciastocne mam to tiez tak.Ale postupne sa to zlepsuje.Nieco v case ako som si to viac ujasnil pomaly prihrava do zivota ludi s ktorimi si viac rozumiem. Iv..Vase stranky maju stale co povedat a este dlho budu.Clovek citi ze vtom nieje sam,a to aspon mne dava naozaj velku cast sily,a chuti hladat dalej.Okrem toho i istotu ze som na spravnej ceste.A stale je sa co ucit.. Vďaka Vám ..Mailo

      Vymazat
  9. Milý Mac,
    tady se to "podezřelými" jen hemží. A těch "osamělých" co tu je, jéjej. Myslím, že bychom jeden vedle druhého mohli vyprávět.
    Takže to s tou samotou vůbec není tak horoucí. :-))

    OdpovědětVymazat
  10. Vlabi to řekla za mě... Jeden podezřelej a divnej vedle druhýho. Ještě že tak! A asi taky nejsem sám, komu při čtení naskakuje husina.
    DéVé

    OdpovědětVymazat
  11. Všem
    Vážení a co kdyby jste to ráčili obrátit: Většinová populace je velmi nemocná a zdegenerovaná v myšlení, kdy ztratila základní projevy rozumného tvora, t.j. lásku k bližnímu, cit, pospolitost, lásku ke zvířatům, přírodě, k životu, úctu atd. proto jsou podezřelí a divní oni, ne Vy, co se drží aspoň trochu základními pravidly Univerza, nezdá se Vám? Většinová populace je chorá a proto instinktivně se brání těm zdravějším.

    OdpovědětVymazat
  12. Ano Iv - šak píšu - ještě že tak. Jsem rád za svou divnost. Ale alespoň dle mého pohledu - šíří se to. Víc a víc lidí se mění - k lepšímu. Nevím, třeba je to jen můj svět, ale je.
    DéVÉ

    OdpovědětVymazat
  13. Vždycky jsem si říkal, jak tak malinký kousek fyzické hmoty (vždyť je to jen pár molekul) dokáže přenést tak obrovské množství informací, už jen to, jak se má plůdek dál vyvíjet a konče vlastnostmi a pod. Kdybych to převedl do nějaké informační databáze (všechny naše poznatky nutné k tomu, aby se člověk dál reprodukoval stejně) a uložil to na paměťové médium, bylo by i při současné miniaturizaci velké jako barák. A přitom stačí jen pár molekul a vše již funguje. Jak je to možné?
    To fyzické médium je něco jako šém neboli klíč. A klíči stačí jen jedno: být jedinečný. To jej identifikuje v vyšších informačních polích, no a pokud se dostane do polí, kde má být (zámek), tak je program spuštěn a fyzický klíč již není třeba.

    OdpovědětVymazat
  14. Ještě jednu myšlenku "téměř" k tématu :) .
    Někdy si říkám, že já a moje manželka jsme dosti odlišní, pokud bysme se měli najít podle vzhledu či vlastností, tak se nikdy nepotkáme. Jsme totiž spojeni na úrovni ducha.

    OdpovědětVymazat
  15. Hezký den,
    také se hlásím jako jeden z těch "podezřelých" s divnými názory...
    No, učím se mluvit o těchto věcech jen s podobně "podezřelými" lidmi,
    aby mě ti "normální" nakonec ještě třeba neupálili ;-)
    .
    Nicméně, jedna myšlenka se mi hlavou často honí - jak je to možné, že taková spousta lidí tyto věci nevnímá, neslyší, nevidí - a pokud ano, tak velmi tvrdě odsuzuje? Jestli nakonec nejsem já nějaký nemocný...
    .
    Díky za tyto stránky, které mě utvrzují o opaku, že takových nás je víc ;-)
    .
    Radek

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Radek
      Kéž by těch NORMALNÍCH přibývalo rychleji.

      Vymazat
  16. Jak se pozná génius?Lehko,tak,že se proti němu spikli všichni blbci světa.A blázen je považován za blázna,dokud se nepřijde na to,že má pravdu :).T.

    OdpovědětVymazat
  17. Dalsi meteorit? Pokial viem par dni pred Ruskom bol este myslim v Japonsku,potom Rusko,o den Kalifornia,a teraz dalsi http://www.aktuality.sk/clanok/223631/video-meteorit-pravdepodobne-vybuchol-nad-lotysskom/ ..Mailo

    OdpovědětVymazat
  18. http://www.vedy.sk/sk/kultura.php#ppo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dívám se, že tady někdo čte stejnej zdroj informací .. :)

      Vymazat
    2. Petře:
      Nesouhlasím ani z daleka se vším, co tam je a i S-A Védy beru už s odstupem, ale tento konkrétní článek (je třeba chvíli počkat, než se načte celá stránka) je po tomto blogu jediný, kdo se na to podíval z jiného úhlu.

      Vymazat
  19. Ahoj.
    K těm osamělým - přikládám odkaz na dobrý dokumenťák - revoluce kulturně kreativních - tam se mluví o obyčejných lidech kteří mění svět, a všechny prý spojuje, že si připadají osamělí, ale co je zajímavější jsou čísla, kolik takových lidí je, a proč stále jako nejsou vidět.
    Jirka

    http://www.youtube.com/watch?v=6yICAe4Q-84&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  20. Tak na internetu se objevili podle mne zajímavé názory vědce Davida Talbota, který výbuch meteoritu v Čeljabinsku označil jako možnou elektrickou přirozenou ochranu Země. Možná předpokládaná meteoritu mohla být až mnohonásobně vyšší, než se veřejně udává (až 70000tun), což by bylo v přímém rozporu s možností exploze meteoritu v důsledku přehřátí hmoty uvnitř, protože takový kus hmoty se prostě za 30 vteřin nemůže uvnitř ohřát v důsledku tření. Kdežto v případě jakého elektrického oblouku (jako u svářečky) lze hmotu okamžitě roztavit v celém objemu.
    Další největší zajímavostí pro mne je informace, že výbuch byl "slyšet" na celém světě a to v pásmu infrazvuku, který je velice vhodný jako nosič informací (viz dorozumívání velryb, slonů ad.) Podle tohoto spektra zvuku byla vlastně určena hmotnost objektu.
    Narážím na možnost podprahového přenosu informací zvukem. Tudíž je podle mne i možnost, že v případě modulace živé hmoty nebo i vědomí informacemi z meteoritu nemusela mít jen lokální charakter. A to už z důvodu, že infrazvuk hmotou projde mnohem hlouběji a snadněji, než světlo.
    Berte jen jako hypotézu :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.