úterý 27. listopadu 2012

Chipy na kontrolu



Dnes je hodně diskutovatelné téma Chipy pro kontrolu lidstva. Trochu mně znepokojuje na různých stránkách konečná atmosféra porážky. Vývoj se nedá zastavit ani v technice, která vynalezla nanotechnologie pro elektronické obvody a je pak důležité, zabránit nějaké povinné aplikaci do živých organismů i proti zvůli některých skupin ovládajících dnešní svět. Ano, stále vnímáme více a více, že svět kráčí k utopiím a kdyby jste toto diskutovali u minulé generace, tak vám budou ťukat na čelo. Ale dnes se stává utopie i skutečností.
O americkém výzkumu V. Lopatin a V. Cygankov píší: "V USA byly vyvinuty přístroje a metody, schopné vnést do lidského podvědomí informaci potřebnou k tomu, aby člověk provedl rozkazy, které tam byly zavedeny. V tento moment se mně vždy vybaví střelba  jednotlivce na školách atd., který jindy vystupoval jako slušný a bezproblémový člověk.
Každá nová technika se dá zneužít a je to vlastně dané nevyrovnaným vývojem lidstva po stránce psychické a jeho vyspělostí Ega. Tam máme co dohánět.

Tak vypadá nanotranzistor

 Obor nanotechnologií má velké spektrum působnosti, ale zde chci upozornit jen na nanotechnologie elektrických tělních obvodů. Zde je velký předpoklad jejich zneužití. Vědci z výzkumného týmu IBM, zveřejnili, že se jim podařilo sestavit tranzistor z uhlíkových nanotrubiček. Podle Toma Theise, ředitele fyzikálního výzkumu společnosti IBM, byl učiněn další z kroků, které v dalších letech povedou nejen ke zmenšení a zrychlení počítačových čipů, ale i k náhradě křemíku při výrobě jejich polovodičových součástek a to jen z uhlíku. Tedy základem budoucích chipů bude uhlík, jako nejrozšířenější prvek v přírodě a jeho grafitová modifikace. Současná všeobecná věda ani některé tyto technologie neuznává a někdy ji ani nesmí citovat, pokud si chtějí zachovat zaměstnání. Dovedete si představit, když toto vše se dostane do rukou nepovolaným a hájícím jen své zájmy s absencí svědomí? Většinou se progresívní technologie dostanou „obyčejným lidem“ do ruk s velkou slávou až ve chvíli, kdy armáda a zpravodajské složky tyto technologie dávno vlastní a taky s nimi již operují a vždy mají v rukou technologie o jeden stupeň vyšší.
Každý tento chip je stejně vždy v podstatě elektrický obvod se svými základními prvky jako oscilátor, zesilovač a zdroj atd. Vezměme si tedy nyní zdroj. Zatím neznáme žádný stabilní zdroj energie s dlouhodobou životností v délce třeba jednoho průměrného věku člověka. Proto se vyrobily baterie, které se nabíjejí na principu změny teploty a ty se používají do těchto chipů. Bylo tedy potřeba najít taková místa na lidském těle, kde je předpoklad změny těchto teplot. Vědci byla určena dvě taková místa: čelo a pravá ruka člověka! Toto mně okamžitě asocicuje  v Písmu svatém: A on učinil, aby všichni, malí i velcí, bohatí i chudí, měli znamení na své pravé ruce nebo na svých čelech" (Zjevení 13,16). Vždy si u takových shodujících okolností říkám: ti to měli pěkně připravené, aby to lidi iritovalo a brali vše jako skutečnost a moc se nebránili.  Kdo by se chtěl seznámit s procesem nanotechnologií, veřejně dostupných, tak zde: http://www.mensagymnazium.cz/pdf/prace-studentu/nanotechnologie.pdf
Pokud tedy budou jisté skupiny chtít pokročit v udělování znaku Antikrista každému člověku, budou nám po zavedení elektronických karet, identifikačních čipů (elektronický archiv) s podlostí neustále vyprávět v televizi, jak nějaký neznámý pachatel někomu ukradl jeho kartu (kartu bankomatu, kreditní kartu, platební kartu apod.) a vybral mu všechny úspory z bankovního účtu, lidé to pak sami a rádi přijmou a  nikoho nenapadne, že prvotní problém byl v zavedení karet . Na druhé straně budou propagovat "dokonalý systém" spočívající v přijetí znaku (čipu místo karty) na ruku nebo na čelo. Udělování tohoto znamení se bude činit laserem a nebude to navenek viditelné.
Nebudu zde rozebírat technologii nanochipů, ale zdůrazním jeden hlavní moment, který jsem již uvedl výše. Všechny tyto chipi jsou vždy založeny na elektrotechnických principech, nic převratného, jen zmenšeno do rozměrů nanometrů a využito nových materiálů. Každý takový chip vždy musí mít anténní obvod, aby mohl přijímat signál a nebo vysílat- eventuelně ovládat bytost. Většinou se to praktikuje otvorem v ochranném obalu a nebo sám obal je ve funkci antény. Tento chip je pak propojen díky tělní tekutině, nebo krví s touto součástkou a vlastně lidská postava tvoří vlastní anténu svým tělem. Každý přijímací obvod musí být dostatečně výkonný pro to , aby mohl případně přes satelit nebo telefonní sítě zpracovat i slabý signál a podle toho, na co je chip konstruován  také zareagoval. V tomto případě například  je jednoduché rozptýlit velké množství  těchto chipů do vzduchu které mohou třeba být naprogramovány na vysílající impuls, který může způsobovat oslabení organismu, nebo modelovat chřipkový virus atd. Je to však stále jen technika a její vstupní obvody musí přijmout vždy nějaké elektromagnetické pole. 
Nebezpečná až smrtící pro tyto nanotechnologie jsou silná  pulsní elektromagnetická pole.


Proto například Rusové  u svých nejmodernějších letounů T50,Su-35, včetně bezpilotních, instalují na vstupech své elektroniky moderní elektronky, které nejsou tak náchylné na elektromagnetickou vlnu a chrání tím svoje počítačové obvody letounu. 
Dalším smrtícím aspektem  jsou  vysokofrekvenční vysokonapěťové pulsy, které si každý zručnější amatér vyrobí doma v „kuchyni“. Jeho základní podstata je Teslův transformátor, v jakékoliv modifikaci. Jeho vyzařovací spektrum je velice široké a snadno zahltí a nebo zlikviduje vstup těchto tělních chipů jen přiblížením rukou k vyzařovací elektrodě, nemluvě o jeho dotyku, je to známe i těm, kteří mají kardiostimulátory, že by to byl jeho konec. Celou záležitost by také vyřešil přírodní  dostatečně silný elektromagnetický puls a jeho následné navýšení elektrostatického náboje v atmosféře ze Slunce. Jsou to vždy jen elektrotechnické součástky i třeba na bázi Bio a i ta mají vždy svá slabá místa, jen vědět kde. U Bionanotechnologií to jde též, ale s rozdílným přístupem, komu to pálí, již jsem o tom psal v předchozích článcích a o chipu tam není ani zmínka, jen o náboji buněk. Myslím, že i staří egypťané už znali  ozdravné účinky plazmy, viz článek 
http://energieupramene.blogspot.cz/2011/11/egyptska-zarovka.html  Nevěříte? Váš problém, zkuste projet SIM kartu telefonu nad bání, ale napřed si opište celý adresář, nebo bankovní kartu, můžete reklamovat, elity se zblázní, že to nějak nefunguje.

A tady velmi poučné video. Tento pán z Akademického prostředí   
Doc. Ing. Peter Staněk CSc se odvážil  konečně nahlas  pojmenovat věci pravým jménem i když to zde ukazujeme stále a víte proč, protože neuděluje ptákoviny jako bludné balvany a leží mu na srdci čistší společnost a má odvahu, kdy tato je v nejhorším marasmu, jaký kdy byl. Děkujeme pane Docente.


72 komentářů:

  1. ...a celou záležitost vyřeší silný elektromagnetický impulz... ze Slunce.
    A tak aj bude, a basta.
    BED

    OdpovědětVymazat
  2. S čím kdo zachází, tím také schází.
    Tato rovnice má jen jedno logické a zároveň přirozené konečné řešení. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám jedého kamoša, čo robí Teslove cievky a podobné pokusy. A pýtal som sa ho, prečo sa teda nepoužíva prenos energie na týchto princípoch. A on hovorí, veď by im popadali všetky satelity...
    Martin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš že ano, to pole by jim narušilo komunikaci a padalo by to jak švestky. Myslí si jakou mají techniku, mají, ale zranitelná jak nic, stačí, když si Slunce pořádně pšoukne a je po ptákách. Tak ho někdy vždy navštiv a nech se nabrnět, aby jsi ty potvůrky z chemtrail pacifikoval. A navíc budeš víc vitálnější, rozšíří se ti energetické tělo(aura), Teslovi to vždy šmakovalo.

      Vymazat
    2. Taky bych si trochu cucnul, ale mě stačí energieupramene - taky šmakuje.
      Apropo musí to být Tesla, nebo by mohl ordinovat i R.J. van de Graaff?

      Vymazat
    3. to Michal
      Příteli, Van de Graf má jen stejnosměrný statický náboj, zde potřebujete vf vn, tedy aby tam byla kmitna(sinusoida). Jednoduché schéma bych zaslal i přes mail, když bude zájem.

      Vymazat
  4. Jedna vec se mi na vas moc libi,premejslite,objevi se problem ,najdete koren a pricinu,neresite nasledek,ale prave po pricine jdete,presne jak by se to meli vsichni naucit a hned by to bylo znat ve velkym ;-)......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, no jo a víte kolik by bylo klidnějších manželstsvi, kdyby si uvědimili, že se začali hádat třeba kvůli muše na hrnku a skončilo to vyčítáním u tchyně, dětí a třeba nakonec i u psa, kvůli jeho chlupům, který pantáta ještě nevysál.

      Vymazat
  5. Mozna uz jsme tech veci plny,jen nejsou aktivovany,chce to v prvni rade zjistit cim je presne zjistit a lokalizovat,pak je znicit,a tu moznost mit prubezne......proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic jsem neříkal a rozhodně nebudeme přeci něco zjišťovat, prostě jsou a hotovo, tak je zpražte ať jsou třeba i v sedince, co by jste měl čekat od leváků, jen levárnu a když něco mají přiznát, tak melou jak jsou svatí, oni nic.

      Vymazat
  6. Jů, já chcu schema.
    Michal Š.

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj Iv. taky bych se rád nabrněl, to schéma i z nějakým laickým návodem co a jak by tady určitě hodně lidí ocenilo. dík moc předem......
    ps: teď po dva dny po sobě mě to trochu nabrnělo od vidlice mixéru a když sem měnil zásuvku pod napětím (člověk je někdy línej si to vypnout :-) ) takové nabrnění neplatí??? já že bych to praktikoval častěji :-))
    ahoj laik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak tomu říkám nabitý energií :-)
      Apropo máš na své tělo homologaci? Abys neměl právní problémy, není státem povoleno vrážet do zásuvky, co nemá razítko.

      Vymazat
  8. Zdravim Iv
    P.Staněk a jeho názory ma vždy zaujali.Vie nazvať veci pravým menom.Veľa spolupracuje s p.CHelemendikom a hnutím DOBRA SILA.http://www.chelemendik.sk/
    Sergej_Chelemendik_Manifest_hnutia_Dobra_Sila__79719771.html .
    Myslím si že títo páni majú podobný názor na veci okolo nás ako my na tomto fóre.
    Ak je to možné poprosil by som o schému(laickú).Zdravím Všetkých na fóre burlak.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak jsem si ověřoval ve Zjevení a je to tam!

    OdpovědětVymazat
  10. No já bych s tím "nabíjením" byl opatrnější. Jako středoškoláci jsme si na sobě v dílnách zkoušeli všelijaké pokusy, co vydržíme proudu a pod. No od těch dob jsem načetl spoustu informací a některé i vyzkoušel, včetně té, že aura (neboli éterické tělo) se vlivem výbojů narušuje. Pokud jedeme šalinou, kde navrchu jiskří táhlo, nepočítejte s nějakým astrálním cestováním několik dní. Kdo má možnost vidět auru, nechť si to vyzkouší, není nic jednoduššího.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mluvím o jiných energiích,jež auru nenarušují, naopak, je nutno rovněž pročíst Teslův životopis.

      Vymazat
  11. Zdravím,
    chápu že to moje strkání prstíků do zásuvky mě asi moc nenabije, ale naštěstí ani moc neublíží, už su na to tak nějak zvyklej :-)
    každopádně třeba takové to "nabíjení" v lese u stromů už něco do sebe má ne? mimo jiné že jsu v těsném kontaktu z přírodou, tak i technicky vzato, chápu stromy jako takové zemské antény na energii..... přeci jen pokud se nemýlím tak z každým metrem od země stoupá napětí o nějakých sto voltů ne? takže když se "spojím" z nějakým velmi vysokým stromem a stojím bos na zemi tak mnou také prochází nějaké to napětí ne??? a když su ještě v lese kde takových stromů je hromada, tak prostor kolem musí jen sršet energii, ona je to sice asi jiná energie než ji v tomto článku popisuje Iv, ale má taky něco do sebe....... a teď mě napadlo když (promiňte mě stromy) nabouchám třeba hřebík v koruně stromu a píchnu u země, propojím drátem, tak mezi tím nějaku tu energii naměřím ne? a udělám-li to z více stromy tak bych z toho už mohl něco kloudného seskládat co mě třeba rosvítí ledku ne? a mimo jiné, strom vypadá pohledem na letokruhy jako takový obrovský dřevěný kondenzátor, takže se kolem něho i tak musí nějaká ta vyzařovaná energie pohybovat ne?.... a to mě teď připomělo že při ohýbání dřeva nebo potažmo celích stromů (třeba ve větru) se taky generuje nějaké to napětí ....hmmmm ...... no nic budu radši končit, omlouvám se za asi chaotické přemejšlení nahlas ale jak píšu tak se mě honěj hlavou různé myšlenky...... ahoj a hezkej večer laik-radim

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nikdo Vám nebrání, jen zkoušejte, navíc budete v přírodě a něco uděláte pro tělo i ducha a současně zrealizujete svůj nápad. Hodně zdaru.

      Vymazat
    2. Tie klince v strome som kdesi videl na videu...fungovalo to podla toho ako hovorite..ale koly tomu zatlkat klince do stromu.. Co sa tej rany prudom tyka..hravali sme sa tak z el. zapalovacom.Tiez to pekne nakopne ked vyberiete elektricju cast(piezo) prilozite k telu a stlacite.Ze by to stacilo nicit tie nanochipy? ..Mailo

      Vymazat
    3. Dobrý na reuma, ale na ty potvůrky ne, musí se zahltit vstup a to jde jedině sinusoidou, tedy kmitočtem, u piezo zapalovače je to ss.

      Vymazat
  12. Neviete niekto nieco otom ako to bude zo zvieratami pocas 3 dni toho zatmenia,a kedy bolo to proroctvo spisane? ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zvířectvo má naprogramováno lehnout na zem.

      Vymazat
    2. ... a my, ľehnout taky ?
      BED

      Vymazat
    3. Čistě teoreticky - moje úvahy.
      Podle tuny všelijakých informací by se měly vyskytovat časté atmosférické jevy - něco jako blesky, polární záře apod., což naznačuje velice silný náboj v atmosféře. Zvířata žijící nad povrchem země mají vesměs srst (třete-li liščí ohon o ebonitovou tyč ....) nebo peří, tudíž přilehnout k zemi a zajistit co nejlepší uzemnění a nevyčuhovat, se mi jeví jako rozumné. Navíc časté výboje - světelné záblesky mohou oslnit a s dočasnou ztrátou zraku se blbě pohybuje terénem - další důvod, proč ležet. Je toho více (napadá mne třeba dočasná ztráta možnosti orientace v magn. pole Země - ptáci, ryby ad., plus určitě ovlivnění možností mozku - orgánu vyloženě závislém na magn. polích) a jelikož se nejedná v historii o ojedinělý jev, bude mít vše živé na to "vzpomínky" zapsané v DNA (nebo v jeho en. poli?) - předpokládám, že to bude ono naprogramování, o kterém píše Iv.

      Vymazat
    4. to Mich, Bed
      Ano Michale a BED? Zapálím v kamnech, hodím nožku přes nožku,třeba trochu šťávy z kadlátek, pak kafíčko, možná cigárko, pěknou knížku, zamčít barák, vidle do předsíně a děj se vůle. Co si ještě víc přát.

      Vymazat
    5. Ano,vdaka za odpoved.Takze zvieratka vpohode preziju.Bol som zvedavy co urobi priroda,aby prezili..a co urobit pre ne a i tie svoje oblubene-psik napriklad(pojde do bytu alebo aspon garaze). Dakujem.:-) ..Mailo

      Vymazat
    6. Jestli do toho trošku můžu,na obloze v noci u cigárka,obloha blýská,říkám sním či bdím nad Teslovou cívkou?Tolik moc energie,jen to brní,nádhera.Ten pes na mne vždy koukne,vidíš to taky jak to srší :)?Každé srdce odchází tam,kde je mu nejlépe...

      Vymazat
    7. Jo Míšo,ted jsi mne dostal s tím liščím ohonem,já říkám našemu kocourovi,že je jak vypraný nerozčesaný plyšák,totiž naježený :).No to se těším,co se bude dít.

      Vymazat
    8. Ja sa obávam, že to sama nezvládnem. Že sa zbláznim ak začne niečo žiariť, búchať, trieskať. Všetci sú preč !!!
      Načo ty vidly pane Iv ?
      Bed

      Vymazat
    9. Kdyby náhodou nějaký ten pomatenec chtěl aplikovat u mně doma násilně materialismus a poroučet, tak se taky budu poroučet, ale s vidlemi. Už si svoje vybrali!

      Vymazat
    10. Milá BED,
      berte to tak, že Silvestr budeme mít letos o něco dřív. Rachejtle, petardy a tak.
      :-)

      Vymazat
    11. A ZADARMO, co bude , to bude, zdravím VlaBi - kluk je šikovnej, někdy až noc, od kohopak to dostal do vínku, tatínka, nebo maminky, chlapi tipují, že od táty.

      Vymazat
    12. Terezko,
      doma máte psa i kočku. Schválně, kolikrát jste dostala "elektrickou" pecku při pohlazení kočky a kolikrát od psa? Já od kočky každou chvilku, ale od psa jen výjimečně a to ještě jen když nestihnu uhnout a dotkneme se nosem. :-)

      Bed,
      není čeho se bát. Maximálně tak toho, že se nic nestane. Třeba takový krtek, ten si vyleze na krtinu, zapíchne tam paraplíčko z uschlé trávy, pod něj pohodlnou hliněnou krtčí židličku a svým ostřížím zrakem to bude všechno sledovat a protože to bude eňo ňuňo legrace, bude při tom za ruku držet žížalu, která bude taky valit bulvy, co že se to děje. :-)

      Stačí nebýt v letadle, nebo v nemocnici na sále.

      Vymazat
    13. to Iv
      Buchty upéct neumí. Tak to bude po tom tátovi.

      Vymazat
    14. To VlaBi
      Buchtu mu vždycky nějaká děvčica upeče, ale co je hlavní, naučil se žít ŽIVOT a to plnými doušky, ať je nahoře nebo dole, nakonec zvítězil, využil svou šanci života, nikdy toho nebude litovat, škoda, že není víc takových mamin, co dovedou nasměrovat, svět by byl o moc lepší. Děkuji………..

      Vymazat
    15. Iv + VlaBi:
      Nejste vy náhodou učitelé? Je to tu skoro jak na "rodičáku".
      Teď aby se kluk ušatá pomalu bál zaskočit k mamce na kafe - co jako zase ve škole provedl. :-)

      Vymazat
  13. Zdravím, tady výbornej článek od Antonína Baudyše, http://baudysjr.blog.respekt.ihned.cz/c1-58852840-2012-popis-procesu
    popisuje zde hezky pohled na tento rok.....
    ahoj laik

    OdpovědětVymazat
  14. Iv, neznášam ohňostroje, petarty, rachot, hrom, búrku.... Ani v malom...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Bed, miluji bouřky a hromy, je to dané i mým znamením, vždycky vylezu ven a koukám na tu nebeskou nádheru, na tu mohutnost přírody a vždycky si při tom uvědomím, jak je člověk namyšlený a že kdyby naše Gaia chtěla, tak nás smete, vždy mně to přivede do pokory a současně do euforie, jen být s ní spojen.

      Vymazat
    2. No vidíte pane Iv, akí sme rôzni. Ja si s pokorou zavalím hlavu vankúšom aby som tak nepočula. Zvukov mám aj tak dosť...
      Vlastne premýšľam, že keď má niekto tinnitus, či bude počuť ako ostatní ľudia, alebo viac ? A toho sa obávam.
      Inak si myslím, že teraz je plno hrdinov, potom ? uvidíme... Obávam sa práve reakcie ľudí. Lebo teraz nechcú nič počuť a potom môžu byť out of... BED

      Vymazat
    3. Myslim ze pre vela ludi to bude uzasny budicek a konecne signal k premyslaniu.Dajte si volkman,pustite skvelu hudbu,otvorte popcorn a sledujte divadlo! :-) ..Mailo

      Vymazat
    4. Mailo, já bych do toho moc nečumákoval.
      Svářel jsi někdy bez kukly nebo brýlí? Ono stačí i s kuklou, ale s krátkýma rukaváma nebo dokonce bez trika a užiješ si večer legrace víc než dost :-)
      Já jednou svářel svářečkou a vzal si jenom brýle na autogen. Tak oči jako dobrý, ale zbytek ksichtu byl jak barevnýho komiksu :-)

      Iv:
      Otázka na schémátko. Dostatečná izolace žárovky - může být klasická keramická objímka? A do jaké vzdálenosti od žárovky je pole účinné za předpokladu, že chci zasáhnout broučka někde uvnitř těla?

      Vymazat
    5. to Michal
      Odpovím jinak. Izolace v délce nejméně 10cm jakéhokoliv izolačního materiálu, i papundeklu, stačí projíždět rukou nad koulí, tělo je zde jako celá anténa, není třeba specifických míst na původní záměr.

      Vymazat
    6. Michal divadlo som myslel vseobecne co sa bude diat.Ano,zvaral som par rokov kedze si to moja profesia vyzadovala.Za cas sme sa uz do toho pozerali ako do televizora a nic.Tiez pokial ste dalej od toho tak to nevadi ak sa nato ovsem nepozerate par hodin vkuse(myslim zvaranie) Ja si to vsak nenecham ujst a aspon cez okno nachvylku si to pozriem..sklo vecsinu prefiltruje.Tak ako sa napriklad ani v aute cez sklo neopalite. Ale mas pravdu Michal,uplne suhlasim..moze to byt nebezpecne!..nikomu to neodporucam skusat pozerat sa nato!!! ..Mailo

      Vymazat
    7. Pokud už je nablikáno v očích a řežou, nakapat do očí mléko, uleví, zklidní.

      Vymazat
  15. Zdravim :-),diky lv za rozsireni clanku,perfektni krok ;-),a mam tu ke stazeni jedno moc poucny video pro vsechny ktery znate a radi byste je "probudili" ;-) http://www.uloz.to/xHfmweD/pribeh-vaseho-zotroceni-rar , je takovejch podobnejch moc dobrejch vic,treba "penize jako dluh" :-).......proud

    OdpovědětVymazat
  16. Takže jsem si konečně s drobnými materiálními ale i psychickými ztrátami zprovoznil udělátko na lechtání nanobroučků. Po peripetiích, které kvůli tomu se mnou Iv měl, mohu dát své první dojmy. Pro amatéry jako já upozorňuji, že při dostatečné izolaci ionizační žárovky není poznat, že zařízení pracuje a rozhodně nedoporučuji uchem naslouchat, zda se v žárovce něco děje - nic se prvních pár zlomků vteřiny neděje. Co Michala nenapadlo - vzít si šroubovák (sice izolovaný, ale ne elektrikářský) a zkusit se dotknout konce vn kabelu. Zodpovědně mohu prohlásit, že na vzdálenost cca 5cm od šroubováku mi to dalo i přes rukojeť takovou prdu, že jsem se svalil ze židle. Spíše to bylo z úleku než od bolesti. Od el. ohradníku je to horší :-)
    Já mám pro dnešek všechny broučky v těle poškádlený a ještě teď mám docela příjemné mravenčení v obou rukou.
    Upozornění pro amatéry jako jsem já (mohu-lu poprosit, tak tučně). Mizerný kontakt u vn kabelu může být nejen příčinou objevení skrytých atletických schopností vašeho těla, ale také zdrojem tvorby ozónu, což je jak známo jedovatý plyn. Takže nepodceňovat zařízení jako jsem to udělal po mých mnoha předchozích nezdarech já! Je tam podle délky výboje pár desítek tisíc voltů! Berte mne jako odstrašující příklad!

    A ještě jednou tu veřejně děkuji Iv za neuvěřitelnou trpělivost!!!


    Kdo si hraje, ten prý nezlobí.

    OdpovědětVymazat
  17. Vím Iv, že teď máte asi kalup, ale i tak mi to nedá a položím pár dotazů na ionizační žárovku.
    1. Jak zjistit, že zařízení má dostatečný výkon?
    2. V případě dostatečného výkonu - jak max. dlouho být vystaven vlivu zařízení?
    3. V jaké vzdálenosti mít maximálně ruku od žárovky? (Při dotyku to jen akusticky lehce lupne)
    4. Jak často lze zařízení bezpečně používat?
    5. Jsou nějaká zdravotní rizika, krom úrazem elektřinou a poškození el. zařízení jako kardiostimulátory ad.?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zajímavé, že tento dotaz, ale úplně stejný jsem už odpovídal, ale mailem. Tak nějak znovu:
      1) V přítmí, když přiblížíte ruku k baňce, musíte vidět výboje( hady-modrofialové)
      2) Na době pak už nezáleží, pokud je to tělu příjemné, tak si určitě nabíjí svou energetickou schránku a nadbytek nebude přijímat stejně.
      3) Můžete ruku přiložit nebo jezdit po baňce, ale nestát na místě, výboj by narušil sklo.
      4) To bod 2) neničíte jen nanotechnologie, ale posilujete i auru.
      5) Ne, jen el. zařízení záměrně montována do těla – kardiostimulátory atd.

      Vymazat
    2. Moc děkuji.
      Jen doufám, že jste to nepsal mailem mě, protože mi nic nepřišlo. Připadal bych si pak jak blb. :-)

      Vymazat
  18. Trošku jsem si vyhrál s primárním vinutím a nějak se mi znásobil výkon. Udělal jsem mezery mezi závity cca 1.5násobek tloušťky drátu (0.4mm) a mám pocit, že už to je na trafo moc. Slyším uvnitř něj výboje, zřejmě došlo k proražení izolace. Taky ve tmě jsem si všiml, že ve chvílích kdy dochází k výbojům na baňce, tak dochází k přeskokům jisker na primárním vinutí. Jak je to možné? Vždyť na primáru je 12V. V impulzech tam bude o něco více, ale je možné že špičky budou až tak vleké, že se mezi dvěma sousedními závity primární cívky vytvoří tak velký rozdíl v napětí?
    Budu muset snížit výkon, protože výboje jsou už docela intenzivní. Jo a po vytažení PC zdroje ze sítě dostanu docela nemilou ránu od zástrčky (i po několika minutách). Kde může být chyba? Dočetl jsem se, že některé vn trafa (jakési ihvt, což mám asi já) mají v sobě i kondenzátor. Nemůže to být příčinou?

    A opravdu tu jde o něco odlišného od Van de Graaffa, protože na rozdíl od něj zde chlupy na ruce nejsou přitahovány baňkou, ale obráceně - odpuzovány. Což mě připomnělo princip lifterů - je to možné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To trafo co máte, není to pravé ořechové, ten kondík tam je. Rozhodně snižte výkon a to tak, aby výboje nastaly až po přiložení dlaně, ne samostatně, pro náš účel a obnovu tkání(vyhlazení vrásek) stačí.

      Vymazat
  19. Takže kopání od vidličky kabelu PC zdroje nemělo na svědomí ionizující zařízení, ale samotný zdroj PC. Nevím na kolik je to standardní, ale přímo na konektor pro přívodní napájecí kabel je paralelně zapojen kondenzátor a to ještě před samotným hlavním spínačem zdroje. Kondenzátor se po odpojení ze sítě a náhodném dotyku koncovky vidličky vybíjí. Mám tu těch zdrojů několik, ale pouze tento má takto zapojený kondenzátor. Nemělo by to jít alespoň přes nějakou diodu? Vždyť takto může dojít k vážnému úrazu. Když ne proudem samotným (docela šupa), tak úlekem a možným pádem. Tohle se mi opravdu nezdá, že by to mohlo projít nějakou homologací.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vstupu zdroje je kondenzátor, jenže ten by měl být vždy zapojen za vypínačem, takže když se vypne vypínač na zdroji, nemělo by nic "kopat", pokud to kope stále, tak je kondenzátor(odrušovací) zapojen před vypínačem, možná od opraváře.

      Vymazat
  20. Tak tu předám své první postřehy z užívání ionizující žárovky dle návodu Iv. Používám třetí den a když opomenu, že je to zábavné ve tmě pozorovat modro fialové hady v žárovce, je to i příjemné na dotek. Mám teď krapet problémy se zády - ofouklo mě o víkendu v těch mrazech, když jsem byl zpocený. Obyčejně se to potom u mne táhne tak cca týden. Schválně jsem žárovkou přejížděl přes bolavé místo a světe div se, záda byly již druhý den téměř v pořádku. Musím ale podotknout, že si je i nahřívám u krbu. Takže nemohu se 100% jistotou říci, že to mají na svědomí oni modří hadi.
    Dále zjišťuji, že mám o poznání živější sny, z kterých si krátce po probuzení pamatuji poměrně dost a navíc slyším ve snech zvuky, což jsem dříve nezažil. Vnímal jsem je, to ano, ale teď je to více skutečné. Nemám tedy jen příjemné sny a pokud je to z toho druhého soudku, musím se schválně probudit, protože to opravdu je až příliš skutečné. Dnes dokonce jsem ve fázi probouzení slyšel, že mluvím/vydávám zvuky ze spaní. Zároveň jsem spal a přitom jsem se slyšel. Zajímavé, že ve snu to byla slova, ale ve skutečnosti jenom nesrozumitelné zvuky.
    Ale i zde musím podotknout, že na lepší zapamatování snů jsem zvolil i jiné alternativy, takže těžko říci, co z toho zabralo.

    Čekám, až mě někdy začne bolet hlava, protože si myslím, že toto zařízení by na bolesti hlavy, dost možná i krční páteře a vůbec bolestí, které má na svědomí nervový systém, by mohlo být účinné.
    Dám potom vědět.

    Pro Iv: ten kondenzátor na vstupu jsem odpájel a vše šlape na 100%. Nevím, proč ho tam někdo dal - asi problém s velkým kolísáním napětí v síti.

    OdpovědětVymazat
  21. Další na co to bezvadně zabírá je namožení šlach. Ani jsem si to neuvědomil (člověk si často nevšimne, když ho něco přestane bolet, na rozdíl od toho, kdy ho něco naopak bolet začne). Bolest mi dnes téměř ani neumožňovala si zavázat tkaničky (předloktí) - už asi začínající zánět. Tak jsem vzal Ivaparát a deset minut jezdil přes postižené místo. Po skončení sice ruka bolela stejně, ale po 2-3 hodinách jsem si uvědomil, že už ani nevím, která to byla. A to si nevymýšlím ani nepřeháním. Opravdu to musí mít obrovský regenerační účinky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      A to ženským raději ani neříkejte, že to regeneruje tkáň (vrásky, spáleniny, atd). Nám chlapům nevadí, že jsme jak vymačkaný citron, ale holky si na to potrpí.

      Vymazat
    2. Vrásky jsem neřešila (na ty by už asi pomohl jen silniční válec), ale nepříjemné projevy zánětu sedacího nervu odezněly během pár hodin! A to pan dochtor tvrdil, že na ty si už budu muset zvyknout a řešit to jen prášky na tišení bolesti. :-))

      Vymazat
    3. to VlaBi
      Měla jste mu říci, že si musíme akorát zvyknout na smrt a to všichni!!! Třeba by se více zamyslel.

      Vymazat
  22. Iv:
    Přemýšlel jsem na principem. Můžete následné potvrdit či vyvrátit?
    Zde na blogu jsme se již dozvěděli, že buňky jsou mimo jiné kondenzátory a mají určité napětí. Čím vitálnější organismus/buňka, tím vyšší napětí a opačně. Tudíž pokud se přiblížíme do blízkosti zdroje s velkým el. nábojem, pak se nejvíce bude vybíjet do buněk s nejnižším napětím (něco jako blesk) a dochází k "nabíjení" buněk/kondenzátorů a tím k větší obranyschopnosti-regeneraci. Může to být tak?
    Ovšem jde jen o nápravu bez odstranění příčiny, takže pokud není odhalena a hlavně odstraněna příčina oslabení/nemoci organismu nebo jeho části, pak z dlouhodobějšího hlediska k uzdravení nedojde (tzv. jo-jo efekt).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      V první části máte pravdu, ale druhý závěr není vůbec pravda: Ovšem jde jen o nápravu bez odstranění příčiny, takže pokud není odhalena a hlavně odstraněna příčina oslabení/nemoci organismu nebo jeho části, pak z dlouhodobějšího hlediska k uzdravení nedojde.
      To je špatný pohled na věc a mrzí mně. Michale, jste světelná bytost, tedy vaše aura je jedna ze základů hmotného těla. Touto aurou jsou mimo jiné udržovány buňky při životě. Pokud je nějaká nemoc, vždy je to oslabení i aurického těla a tím nezásobování dostatečně buněk energií na ozdravný proces. Tímto způsobem dodáváte energii jak svému základnímu aurickému tělu, tak současně buňkám v místě poruchy. Tím, že i opravíte aurické tělo, to pak opravuje –regeneruje buňky. Tím, že opravíte buňky, v místě poruchy, dodáte jim energii a následně vaše aurické těle je v plné síle. Takže tato metoda opravuje Vás ze dvou úhlů a vytváří simbiozu.

      Vymazat
    2. Zřejmě špatně chápu mechanismy nemocí. Měl jsem za to, že nemoc je upozorněním hmotného těla na nějakou disharmonii v nehmotných částech, tím mám na mysli EGO, které se až příliš oddálí od plánu a tímto jsme na to upozorněni, protože v drtivé většině na nic jiného neslyšíme.
      Je ale fakt, že mi tu pak nehrály nemoci záměrně nasazené jinými entitami - např. chemické zbraně ad. Jak by poté mohli onemocnět stejnou nemocí zcela rozdílní lidé, že?
      Měl jsem zkrátka za to, že aura a její stav je pouze důsledkem konání nás samotných, nikoliv i příčinou.
      Takže jsem rád, že jste mne nasměroval. Uzdravit se dá (ale zároveň i onemocnět) tedy dvěma způsoby. Uzdravit buď odstraněním příčiny (je-li člověk ještě ve stavu, kdy jde nemoc zvrátit) a nebo pomocí posílení energetických těl - aury. Onemocnět buď oslabením těla nebo oslabením aury.

      Vymazat
    3. Vezměte si např. onemocnění rakovinou. Ve většině jsou to psychické poruchy, stresy, i to, že vám doktor řekne, že je to genetické a tedy vy máte předpoklad rakovinou onemocnět - v ten momemnt bych mu urazil nejraději hlavu. To jsou všechno stresy a ty nakonec oslabí vaši auru třeba v místě ucha, pak v buňkách ucha začnout buňky chřadnout a tak se tělo snaží ahradit novými, jenže takovým fofrem, který je již nekontrolovatelný a vám slavnostně dochtor ohlásí rakovinu ucha. Máte dvě cesty, ozdravit buňky a nebo auru v temném místě ucha, oboje spolu souvisí a je v simbioze. Dochtoři to řeší, že vám ucho uříznou a co se stane. Energetická rovnováha je stále porušena nedostatkem(tmavé místo) a tak za nějakou dobu onemocní další orgán a tak to pak jde až do kytiček domů.

      Vymazat
    4. Iv..uplne suhlasim.Tiez si to vsimam cim dalej viac ze ochoriem ked je vela stresu.Pritom nezalezi natom ci som jedol vela ovocia atd.Pokial mam klud neochoriem ani ked dlhodobejsie porusim bezne stanovene oficialne pravidla ako neochoriet.Stres je oslabovanie aury. Tiez akoby sme si to privolavali..pomyslim si fuka zavrem okno na aute aby som nedostal prievan na oci(iked bolest oci ci vysusenie oci nepocitujem a nefuka viac ako inokedy)..a tredaa,na druhy den mam zapal oka. ..Mailo

      Vymazat
  23. Asi jsme doma něco "přepískli" :-)
    Manželka chtěla taky ochutnat trochu té "elektřiny". Na samotnou baňku se ani neodvážila sáhnout, prý už jí brněla ruka jen samotným držením izolační rukojeti. Vydržela tak dvě minuty, pak už jí začala ruka hřát. Po nějaké době chtěla napsat SMS na měsíc starém mobilu a ten se asi odebral do kytiček - displej kaput. I počítač jí začal trochu haprovat. Vzal jsem tedy cauduceus s multimetrem a že jí změřím el. napětí na předloktí. Oproti mě a dětem byla cca na desetinásobku a to je momentálně krapet nachladlá.
    Abych se za chvíli bál, že z čehokoliv co vezme do ruky, udělá Diův vrhač blesků :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Další na co mi téměř zázračně pomohlo zařízení se žárovkou je zánět oka, který byl během dvou-třech hodin fuč. Sice při přiložení žárovky na oko to krapet nepříjemně prská přes řasy, ale intenzitu jde celkem solidně usměrňovat polštářem či jinou izolací pod zadkem a nedotýkáním se podlahy.
    Co nedoporučuji a to velice, je pokus, co to udělá při dotyku žárovky zubů :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Zavřít víčko a lehce s ním pojížděl po skle, nenechat na jednom místě, správně Michale, mám taky vyzkoušené.

      Vymazat
  25. Iv:
    ano bylo to přes zavřená víčka (ale i přes otevřená to nic nedělá, ale reflex je reflex) Znáte mne, když něco dělám, tak co nejsilnější, takže můj aparát po cca 5 minutách, když se důkladně zahřeje, nabere na síle a prská jak rozčílená kočka. Ale nebolí to, jen to mravenčí. Pro mamku jsem udělal jiný, "mazlivější".
    Celkově mi přijde, že zatím z toho, co jsem zkoušel, to má největší efekt na moje věčně pošramocené hmotné tělíčko na záněty a to všeho druhu, včetně těch hlouběji uložených. Bolesti hlavy to neřeší, ač jsem na to hodně vsázel, spíše naopak. Zkusím na to programy Hemi-sync.
    Při použití na řezné apod. rány to předchází zanícením a rychlost hojení je takřka zázračná a řekl bych, že to i minimalizuje jizvy.
    S poškozením skla žárovky zatím nemám žádné problémy, ono při pozorování je i jasně vidět, že výboje se mrňají po ploše i když se pozice žárovky nemění.
    A ještě jedna spíše estetická zajímavost. Prvních pár minut než se tranzistor zahřeje, tak mi výboje nedělají modré hady, ale miniaturní zelenkavou polární záři.

    OdpovědětVymazat
  26. Opět jsem žárovičku vyzkoušela. Tentokrát na to, čemu u nás laicky říkáme zablokovaná krční páteř - člověk se ráno vzbudí a nemůže otočit hlavou, protože svaly, které s ní hýbou, dost nepříjemně bolí. Tři dny pak chodí jako golem a je děsně protivný.
    V akutní fázi - tentýž den - se působením žárovky bolest výrazně zhoršila. Nepokoušela jsem to dál, ale po dost kruté noci jsem to zkusila znova. A ejhle - bolest jakoby se pomalu rozplývala a během hodiny byla pryč. Hurá a díky!
    A ještě dotaz: může mít tohle udělátko nějaký vliv i na parazity? Myslím ty mrňavý v těle :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Vla Bi
      Tato plazmová žárovka má frekvenci oscilátoru dle původního zapojení kolem 14 kHz. Takže, všechny breberky, jejichž vlastní kmitočet je kolem 14 kHz budou rezonovat a tím explodovat, tedy zničení. To už ja ale frekvenční terapie, založená na principu selektivního ničení mikroorganismů přesnými frekvencemi virů, bakterií, atd., který objevil Dr. Raymond Rife (1888-1971) již ve 20.-30. letech 20. století. Jaká breberka má kmitočet 14kHz teď neřeknu, ale podobně jako u ZAPPERU, tak předpokládám že na některé ano.

      Vymazat
    2. Vlabi:
      Osobně si to vysvětluji tak, že jsi žárovku použila až v okamžiku, kdy byl problém rozjetý natolik, že jeho okamžité ukončení jednak nebylo možné a hlavně by bylo ku neprospěchu těla (nemoc by tzv. zastydla - nedoléčila by se). Žárovka(jak tomu zde říkáme) urychluje procesy hojení. Je-li tedy nemoc již ve stádiu, kdy je potřeba, aby byl zánět naopak urychlen (z chronického stavu převeden do akutního), pak ono urychlení pochopitelně povede k intenzivnímu zkrácenému hojení, které se projeví i zvýšenou citlivostí.
      Hlavně ale spoléhat na svojí intuici. Vím, že je to často těžké rozlišit od momentálního zoufalství nebo zvědavosti, ale ty na to máš. Sama sis to právě ověřila.
      Ale že nám Iv dal návod na dobrého pomocníka na ledasco, viď? :-)

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.