neděle 22. ledna 2012

Zvuky Země – to se vám jen zdá



Dnes byl na novinkách uveden článek http://www.novinky.cz/koktejl/256895-neznamy-zvuk-vychazejici-ze-zeme-byl-zaznamenan-uz-i-v-ceske-republice.html  o zvucích, jež se začínají vyskytovat  nejen u nás, ale na celém světě.
Vyjádření  na natočený záznam zvuku experta v oblasti geofyziky z Akademie věd, byl opět velkolepý a hodný této instituce. Citace:
„Zvuky nemají fyzikální příčinu v nitru Země, slabá zemětřesení jsou doprovázena hlubokými tóny, ale podle mého názoru jde o lidskou fantazii a honbou za senzací,“ uzavřel s úsměvem rozhovor. Konec citace.
„Takže vážení, nic neslyšíte, váš mobil na který to nahráváte má "harašení",  nic nevidíte a chcete být zajímaví, že se nestydíte“.  

Již před nedávnem jsem záměrně provedl několik analýz těchto zvuků ze záznamů. Nejlépe a velice čistě byl proveden záznam ruského týmu v jeskyni v Tibetu, kde se v současné době tyto zvuky začaly také ozývat. Rusové vždy věnovali pozornost i duchovním vědám a dovedli je zkloubit se známou vědou, proto jsou taky v psychotronice nejdále.
Zde máte zobrazené spektrum dotyčné nahrávky obsahující kmitočty od 5Hz ( to nejsou hluboké tony??? aha, asi  jen nízké pane geofyziku) až do kolem 398 Hz (ten má nejvýraznější hodnotu, kdo zná Solfeggio frekvenci, tomu je hodnota 396Hz tak výrazná až zarážející)




těchto zvuků, s velmi výraznými jednotlivými kmitočty. Takže nevím co si mám myslet o vyjádření dotyčného pracovníka. Raději nic, abych nepoškádlil ovce, co tahají soudružsky za jeden provaz.
Další velmi pěkná perla byla v pořadu  TV Prima :  





Zde bylo nádherné vyjádření spolku Sisyfos ( myslím, že je to kolem 6:16. minuty záznamu), duch se dá vyloučit, někdo si asi hrál, dokonce odraz. „Tak vyčerpávající odpověď bych rovněž nečekal“, ale vlastně čekal, lepší než Silvestrovský pořad.
Myslím, že naše věda je na velkém vzestupu a ti co se zabývají a nebo slyší i něco vidí jsou pomatenci a blázni i podvodníci, nezlobte se, ale argument jak NOHA. A tím je problém vysvětlen a stádo se přidá, protože to řekl
tkzv. odborník a nebo pracovník institutu s honosným vědeckým názvem.
To samé se týká kruhů v obilí, kdy tam skáčou lidičky s čelovkami LED a za pomocí provázků vytváří tak krásné obrazce a o nějakým UFO, to je přece taky podvod, ono je vlastně všechno podvod i to, co slyším dotyčné rádoby odborníky blábolit.
Tak a máte to, nic jste neslyšeli, neviděli a straší vám v bedně. Ale teď vážně, nezdá se vám, že co nejde vysvětlit běžnou nám známou fyzikou a znalostmi,  je zesměšňováno a lidi rovněž, místo toho, aby se seriozně bádalo nad dotyčnými fenomény?
Tak bych si přál, aby někdy těmto lidičkám hučelo i doma v kuchyni a trpaslíci je tahali za nohu, nebo někde na výletě aby mu nějaký ten pidimužík přistál  na hlavě a udělal na něho BUBUBU. No, v supermarketu mají pemprsky, tak se přebalí a zase nic neexistuje a z honosnou tváří Boha odkráčí ráno do ústavu, kde budou bádat nad vůní hxxxx . Na konci roku se udělá seznam co se objevilo, ale pro ulehčení a snížení ekonomické náročnosti obyčejný
ch lidí NIC! Tak bádat pro korporace a vojenský průmysl, tak to jooo!  Opravdu jsme na úrovni, hlavně ve zbrojní technice, tam jsme kingové k nezastoupení a stádo bude velice soudružsky souhlasně pokyvovat hlavou, financovat je ze svých daní a věřit až do hrobu,  jaké máme borce a ti ostatní jsou pomatenci. Dokonce mám podklady, kdy tato skupina tkzv. spolku  odborníků pracuje tak, že když náhodou nějaký redaktor  mainstreamu   upozorní na nějaký nový možný vynález, tato skupina píše šéfredaktorovi, aby byl dotyčný autor vyhozen, tak takové metody se dnes používají, viz nedávný případ se stáhnutím seriálu TV Detektor.
Co je to za dobu? Žijeme vlastně stále v Silvestru, ale jak dlouho?

Zakončím tuto tragedii větou kvantového fyzika  Amit  Goswami:  Současná fyzika  se nezabývá podstatou skutečnosti. Současné paradigma, přístup, je tak zaběhnutý, že otázky, kterými se vědci zaobírají, jsou velmi podobné těm, které si křesťanští mniši kladli ve středověku. Otázky typu: Kolik andělů může tancovat na špičce jehly? Takové jsou to otázky......Tak a i tento vědec bude dotyčnou skupinou nakonec označen rovněž za podvodníka.... Tak pane kapelníku, jakou si dáme teď k tanci?(Titanic)

5 komentářů:

  1. Viděli jste, co se děje se Sluncem? Některé grafy jsou mimo tabulky!
    Už vím, proč se mi chce už dva dny hlava rozskočit.
    http://www.n3kl.org/sun/noaa.html (viz. odkaz vpravo nahoře)

    Minulý týden nad námi přelétlo hejno nekolika stovek hus a trádily to směr sever. Něco mi říká, že letos přijde jaro o hodně dříve a bude to stát za to! :-)

    OdpovědětVymazat
  2. jo a největší chytráci jsou pánové z klubu Sysifos

    OdpovědětVymazat
  3. zajtra rano by nas to malo zasiahnut

    http://www.swpc.noaa.gov/alerts/warnings_timeline.html

    Juraj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dík Jiří, dal jsem to raději do kolonky "Rychlé zprávy".

      Vymazat
  4. Komentáře a vysvětlení některých jevů od některých "větců" jsou čím dál tím více "sofistikovanější" :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.