středa 11. ledna 2012

Paraziti - Výzva


Jste Vědomí a přes své Vědomí jste spojeni se Vševědomím – Universem, Bohem. Netvoříte svůj svět Egem, ale vědomím( pozorovatelem), tak jak  Vám odhalila Kvantová fyzika, držte se toho. Egem přetváříte malou část osobních událostí, tak jak jsem uvedl http://energieupramene.blogspot.com/2011/06/pravda-o-zivote-trochu-jinak.html a v dalších dílech. Kvantová fyzika potvrdila, ať se to líbí nebo ne  materialistům, že svět je námi vytvářená  iluze, založená na fotonech a jejich frekvencích, jež navádí na dráhy reality naše Vědomí,  uskutečňuje naši budoucí realitu a je vždy spojeno se Vševědomím – Universem. Je doba, kdy by si lidé měli uvědomit všechna tato fakta tvoření své reality a že my jsme tvůrci a vlastně  bohové, co tvoří svůj svět, který nám patří. Stačí se jen naučit  KONAT a BÝT, tedy vědět tyto principy tvoření a neohlížet se na posměšky okolí, jež jsou většinou i nechtěným nástrojem těchto Parazitů.
Lidské Vědomí, ne Ego, pokud toto dosáhne jisté kritické hodnoty (stá opice) vzájemným propojením vědění, začne být aktivní s pomocí Universa proti těmto Parazitům. Pak již nic nestojí v cestě zahnat tyto hrubé Entity do jejich tmavých hlubin, odkud také přišli. Máte dnes již velkou moc a s pomocí Universa je můžete lehce z tohoto Matrixu odstranit. Máte nezadatelné právo žít svůj život  plně v radosti,   oproti nižším vetřelcům, kteří porušili všechna pravidla daná  Universem a začali hrát hru zde na Zemi s falešnými  pravidly. Vám jen stačí Konat – Být. Konat = být si vědom svého zaměření, cíle a Být =  uvědomit si své Vědomí v tichosti, bez intenzívního  přemýšlení, ponořit se do klidu. Tímto střídáním Konat + Být,  začnete tvořit novou realitu za pomoci Universa, které je na Vaší straně.  Nikdy ne násilně, jen vědět kam směřujeme a nepolemizovat, s přestávkami uvědomění si svého Vědomí, Vašeho prvotního domova a vlastně Vaší základní podstaty.

6 komentářů:

  1. Ta poslední věta v druhém videu je, jak by řekla dnešní mládež, "dóst hustá". Doufám, že tu budu moci být dostatečně dlouho, abych plně obsáhnul, co se v ní ukrývá a přitom měl zároveň možnost se kochat hmotou, její barvou, teplotou, chutí apod. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Michalku,
      všichni stále hledáte venku! Hledejte uvnitř sebe, ve Vás je obsažen celý Vesmír se všemi věcmi, i Váš soused je ve Vás a Váš soused má i Vás v sobě a i Boha-Univerzum máte cele v sobě. Všichni jsme pak částí celého Universa-Vše-vědomí, kdyby jsme nebyli, přes koho by prožíval tento svět-bez Vědomí, to, že někdo krade, zabíjí je část jeho svobodné vůle, která nám byla dána a on se tak rozhodl i se všemi důsledky, které netuší. Takovou volnost a svobodu nedá nikdo, jen Universum, to je ta zodpovědnost malé částečky Universa-Boha, jíž jsme a kterou nás obdařil. Doufám, že to v té krátkosti bylo podané srozumitelně.

      Vymazat
  2. Ještě pro lepší pochopení - Michal je ve mně, Iv je ve Vás, proto neexistuje nějaké zpoždění třeba u telepatie a pod., vše je přijímáno ihned, bez omezení rychlosti, třeba světla. Jsme vzájemně propojeni jako hologram - vše je ve všem, i v malé oddělené částici.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, vím o čem mluvíte.
      Já se zmiňoval o větě:
      "Vtip není v tom, že víme, ale že jsme součástí záhady."
      Právě ono "že jsem součástí" je to o čem mluvíte Vy, ale i já.
      Následující je můj pohled, možná mymlý, možná ne:
      To, že Já jsem Vy a Vy jste já, po smrti fyzického těla budeme všichni pociťovat=vědět, neboť se navrátíme někdo již na stálo, jiný jen na nějakou dobu do stavu bytí, kde všichni budeme jedno JÁ. Ti co, se navrátí zpět do dalšího života zde (já tedy určitě), ať jako Karel, Marie nebo Alík, budou pokračovat ve svém poznávání, ve svém evolučním vzestupu/sestupu, tam, kde předtím skončili. To vše s úžasnou možností okusit, jak chutná voda, jak se v ní plave, jak hřeje Slunce, jak voní květiny, jaké je pohlazení od milovaného člověka, ale i jak bolí odřené koleno po pádu ze stromu nebo vyděšení z nového beďáru na tváři a mnoho, mnoho dalšího, což jako Vyšší JÁ, čili energie nemůže.
      Na pro mne nejúžasnější myšlenky (nemohu říci poznání, neboť nemohu ověřit) přicházím ve své hlavě, nikoliv v novinách nebo knihách. Něco v dalších nápadech zavrhnu, jiné použiju ve skládačce poznání a mám z toho radost. Jediné, co je k tomu potřeba je čas, moře času, které je větší než čas jednoho života.
      Stále jen nemohu dostatečně přijít na můj základní problém a to je navázání na poznatky a zkušenosti z minulých životů. Proč ono kompletní vymazání vzpomínek na to, kam jsem už došel.

      Vymazat
    2. Michale,
      velmi pěkně napsáno, od srdce, dík za to.
      To co jste již dokonale poznal v minulých inkarnacích a popasoval se s tím OK, s tím se již zde povětšinou nesetkáte, jsou Vám podsouvány jiná nová poznání, na kterých si ověřujete nové zkušenosti, které jste ještě neprožil. To, že si vědomě nepamatujeme minulé lekce je dar a projev rodičovské péče, protože kdyby jste si vše vybavil a to i nejen s radostmi, ale i bolestmi, tak by jste to vzdal.....

      Vymazat
    3. Psal jste "...jsou vám podsouvány jiná poznání". Tato nová poznání jsou nám podsouvána a nebo jsme si je předem připravili ještě před inkarnací? Můj názor je, že mi sami jsme si připravili základní běh událostí, jež nás v budoucím životě mají potkat. Vpodstatě že jsme zkoušející i žák zároveň. Ale jelikož tu máme svobodnou vůli, je na nás, zda se dostaneme až k poslednímu nám naplánovanému poznání, nebo sejdeme z připravené cesty a dáme se jinou. Pokud tou druhou (a teď ned tím přemýšlím za pochodu), pak náš evoluční vzestup bude buď minimální, neboť neprojdeme svými důležitými energetickými body (oním ideálním plánem) nebo naopak evolučně klesneme a v příští inkarnaci si dáme za úkol buď něco lehčího nebo si zopakujeme to, v čem jsme neuspěli a nebo se inkarnujeme např. do role své předchozí oběti, pokud jsme se na někom (v konečném výsledku na sobě) dopustili nějaké křivdy. Pak je zcela logický onen výmaz určité části paměti nebo spíše dočasné znemožnění přístupu k ní.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.