pátek 27. ledna 2012

Lékaři, byznys jako noha.

Díky čtenáři Michalovi za pěkný příspěvek pro otisknutí, protože většina lidí ani nemá ponětí co se zde děje, tak to zde uvedu. Myslíte, že jste pro lékaře pacient, který by se měl uzdravit? Omyl, jen zdroj kšeftu, ty doby, kdy Váš lékař s vámi dovedl cítit a znal i poradit ve velmi citlivých věcech, nejen zdravotně, ale i duševně jsou dávno ty tam, jistě i vyjímka se najde, ale to by jste musel mít cvikr  "Jogurťáky" jak Husák za tehdejší doby. Jste jen číslo kšeftu. "Nedej Bože nám lékařům, aby se lidi uzdravovali sami a co nejhůř, aby používali alternativní léčbu a nebo nějaký laciný prostředek na uchování zdraví jako zdravé pravé jídlo, MMS, jen to nedopusť".  Tak si nyní často říkám " Boží mlýny melou ...... " a ony melou a začínají zrychlovat, hlavně u těch, co se povyšují, bezuzdně kradou a ubližují vědomky, vidím nárust v černé kronice velmi velký.


Úplatky lékařů
Pracoval jsem 3 roky pro farmaceutický průmysl jako Medical Representative.
Pracoval jsem u 2 z řekněme 5ti největších farmaceutických společností na světě.
Z 500 doktorů, které jsem navštěvoval, si za ty 3 roky nevzalo zájezd (rozuměj kongres) či peníze (rozuměj studii) asi 5 lékařů.

Kongresová turistika funguje následovně: 1. ledna si vás posadí na školení a řeknou, letos má každý rep  10x Mexiko, 40x Turecko, 40x Itálii a 40x Chorvatsko. Dostanete seznam a počty léků z vašeho portfolia, které musí doktor napsat svým pacientům, aby mohl jet na některý z těch kongresů.
 Navštívíte lékaře...
"Pane doktore, tak kam  byste si letos chtěl zajet na dovolenou, co byste řekl na Mexiko? ...
"Mexiko? Hmm, kolik vám  toho musím napsat?" ...
Tady máte tabulku pane doktore  ...
"Sakra to je moc, tolik pacientů nemám ..."No a co  říkáte na Turecko?
Tam toho  máte kolik? ... Tak to by šlo."

A je to... doktor vám dělá čárečky do tabulky, řekne Vám kam posílá pacienty do lékárny, vy si kontrolujete odběry lékáren přes centrální sjetiny prodejů léků (AMS data). Peníze se lékařům platí zcela legálně přes tzv. Klinické studie.
Domluvíte se s lékařem, že vám nasadí na váš lék například 50 pacientů, a že bude dostávat 100Kč měsíčně za jednoho.
Sepíšete s ním dohodu, že pro vás bude "zkoumat" účinky léků na pacienty (třeba bolí vás po požití hlava, noha, oko, nos ...) s odměnou třeba 2000 Kč na hodinu, on vám vykáže 2,5 hodiny za měsíc a na účet mu jede 5000Kč.
Měl jsem doktory, kterým se platilo i 50 - 70tis měsíčně. Tato data pak vyplňují dřepící doma u televize, tak, aby byla dohledatelná studie, kdyby se někdo ptal.
U jiných společností jsem potkával kolegy s počítači, notebooky, televizemi a tak dále. Vůbec se to nebere jako korupce, lékaři vám řeknou, že něco tomu pacientovi napsat musí, tak proč by si za to nemohl vzít zájezd, nebo televizi, když už mu to píše.

Výroba těch léků stojí pár halířů, pojišťovny proplácejí 1000x nadhodnocenou cenu. Farmaceutické firmy generují obrovské zisky a ještě uživí flotilu 300 obchodních zástupců na republiku, 300 aut, 300 noteboků, 300 telefonů.
Plat se pohybuje mezi 30 - 50ti tisíci Kč, mimořádné odměny za splnění plánu byly i 200 tis.Kč ročně. Proto nejsou peníze na zdravotnictví. Nefunguje tam trh.
Doktoři kradou a farmaceutický průmysl je masivně uplácí. Na českém trhu se uživí 300 farmaceutických firem. Jeden druh stejného léku dodává třeba 30 firem. V lékárně máte na polici 1000 různých krabiček, ale účinných látek je z toho 20.

Místo aby se psala na recept účinná látka, lékárník bral vagon od nejlevnějšího dodavatele za korunu, tak vám lékař předepíše konkrétní přesný název, který stojí 500 Kč. Bohužel změnu doktoři nepřipustí, budou vám tvrdit, že ten, či onen lék je mnohem lepší, že oni jsou lékaři a oni s ním mají své zkušenosti, ale že to plácá stejná výrobní linka v Indii, a akorát se na to tiskne jiný název, to už vám nikdo neřekne.
Stálé zdraví přeje J.H.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podivné závěry a „starosti“ - tak jak to tedy je??????
Těstoviny obsahovaly toxické množství hliníku, vakcíny jej obsahují mnohem více. Inspektoři SZPI objevili v tržní síti nudle pocházející z Vietnamu, v nichž byl více než 40x překročen maximální přípustný limit obsahu  hliníku. Jde o nejvyšší dosaženou míru kontaminace potraviny hliníkem, s jakou se SZPI doposud setkala, proto byly nudle staženy.. „Hliník způsobuje v lidském organismu neurologické problémy, vědci hovoří o likvidaci mozkových a nervových buněk," uvedl pro Novinky hlavní hygienik ČR Michael Vít. Bohužel vakcíny pro děti obsahují ale 80x max. přípustný limit, jak to, že toto zdravotnictví nevadí pane Vít?? Aplikace těchto jedů přímo do krve sotva pár týdnů starých kojenců je tedy legální??? Tak toto mně taky hlava nebere.

1 komentář:

  1. Musí být přece způsob,jak v tomhle lidem otevřít oči.Vím moc dobře o čem se v článku mluví,je to totiž do očí bijíci fakt.Sám mám babičku,která bere tolik prášků,že ani neví kolik jich je,když jsem přišel domů na návštěvu všude se váleli krabičky od prášků, dávkovače,ještě s tím,že jí ráno jezdí doktorka dávat obden injekce.....Babička říkala,že těch prášků už je tak 25!Přitom je úplně v hrozném stavu,doopravdy trpí snad všemi nemocemi a za ty prášky musí zaplatit snad půl důchodu(nevím).Když jsem jí říkal,že těch prášků určitě nemusí být tolik a že za ty peníze by si mohla koupit zdravější jídlo,protože kvůli těmto výdajům nemá na jiné jídlo něž to z různých závodních jídelen,nehledě k tomu,že si normální jídlo není už ani schopna připravit,tak řekla,že to jídlo jí doktoři zakázali!!,protože obsahuje látky,které s těmi léky v těle nesmí přijít dostiku.Moc rád bych jí pomohl,ale bydlím daleko.S ní ale bydlí moji rodiče,kteří mi přijde,že nejeví příliš zájem,nebo nemají na to jí pomoci :-( .Jen jsem se chtěl podělit o to jaká je realita,mám z toho vztek,protože sám nevím jak pomoci těmto lidem.Byl bych moc rád,alespoň za nějaký tip. Kuba

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.