úterý 31. ledna 2012

E–Cat a naše Kočka

Zkušební E-Cat + Cat



Možná se divíte proč u názvu E – Cat je i název kočka. Jednoduché, kočka je v angličtině  Cat . Tyto stránky slučují lidi, kteří mají zájem o nové věci a hlavně i něco dělají. 
 Jsou to lidé, kteří neříkají „to není možné, to je blbost atd.“. Tito lidé tuto hranici již dávno překonali a vědí, že vše je možné za určitých podmínek a znalostí. Jsem velmi rád, že tito lidé jsou zde a pomalu se navzájem propojují, je to takový předvoj. Mnozí oponenti si ani nedovedou představit co dá práce, když se něco nového rodí,  jak v opatřování informací, materiálů a hlavně i  zručnosti. Mnozí z nás nemají vybavené laboratoře a dělají jak mohou, ale vše si vlastníma rukama i mozkem ohmatají a hlavně, hledají řešení. Je úplně jedno, jestli je výsledek kladný a nebo záporný, pokud přihlédneme k našim vybavením a žádnému sponzorinku, tito lidé žijí, neživoří, berou život plnými doušky a nejen v technickém oboru a to je hlavní, když to pak funguje, o to je radost větší.

Kritizovat a „radit“ v uvozovkách, těch je velké množství, někteří záměrně, jiní nevědomky a jak je to lehké. Takže tady máte od zdejších lidí pár fotografií z amatérského E-Cat + Kočka. Navíc se mně neptejte, stejně zatím bych Vám nic neřekl, za prvé z důvodu ochrany a za druhé, věc je ve stádiu oživování. Jsem rád, že tito lidé jsou a ať je jich co nejvíce.


 Aktualizováno 11.2.2012
Dnes mně došlo vyjádření k dalšímu dění E-Cat a proto ho otiskuji i zde:
 www.ecatenergy.sk patrí mojej spoločnosti.Poteším všetkých tým,že cena sa má pohybovať v rozmedzí 400-500 USD,za 10KW home jednotku.
Náplň asi 100g niklového prášku bude stáť asi 10 USD a vydrží asi 180 dní v nepretržitej prevádzky.

Cena za jednotku bude v podstate pevná na celom svete,z rozdielom prepravy.Moja spoločnosť zastrešuje servisnú distribučnú a obchodnú stránku v stredoeurópskom regióne.

O zdravie ing.A Rossiho sa obávať skutočne nemusíte,preto že sa už dávno postaral o to sám tak,že v prípade nešťastnej náhody,úrazu,či nehody,bude jeho know how zverejnené.
P.S.Děkuji za spolupráci - Iv

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
P.S Dnes 31.1.2012  Novinky.cz otiskly zprávu : http://www.novinky.cz/veda-skoly/257777-rusove-do-sondy-fobos-grunt-koupili-padelky-cipu-proto-jim-spadla.html  
o ruské sondě Fobos. Nedalo mně to a trochu jsem si to ověřoval, jde vidět, jak naše média záměrně, vyloženě záměrně a cíleně ovlivňují veřejné mínění, jde to vidět i na reakcích diskutujících. Jak to bylo podáno v tomto médiu je nehorázná lež, konkrétní problém je totiž úplně někde jinde a není vyloučeno, že v tom má i prsty USA:http://english.pravda.ru/russia/economics/30-11-2011/119787-phobos_ground-0/

6 komentářů:

  1. E-CAT+CAT, či-li E-turboCat, vylepšená česká verze. :-)
    Zase jsem hrdější na to, že jsem Čech, když vidím, že ještě nějaké zlaté české ručičky zůstaly v domovině.
    Vypadá to tak "složitě", že to prostě bude funkční a bezporuchové. :-)
    Držím palce v dalším bádání.

    OdpovědětVymazat
  2. Tento Blog mám rád, aspon sa tu niečo deje, čo ma zaujíma. Želám úspech a držím palce.
    Jozef

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, víte Josef, náš život zde na Zemi mezi některými příšerami je moc krátký, tak proč ho nevyužít pro naše povznesení. Je to náš život, ikdyž se nám ho snaží vzít, tak si ho udržme, někdy je bolestivý ale Vaše vzpomínky na dobré věci Vám nikdy vzít nemohou, dětství, první lásky, rodiče ....
      to je bohatství vaší Duše, kterou ta druhá strana nemá, svědomí a radost i z procházky přírodou jim nic neříká(co kdyby chytli klíště), jen se honí za materialismem, ale v něm klid nenajdou až ho dostanou.

      Vymazat
  3. To je super, super, super. Už se strašně těším, až tohle všechno budeme mít k užívání a hlavně to bude levné a pro všechny. At si média lžou jak chtěj, nakonec jsou tam pořád jen lidi, jako my a už ten tlak lží a mlžení na těch ksichtech neudrží. Nemyslete si, lidé jsou chytří, přicházejí na to. Už to vnímám kolem sebe. Ahoj a gratuluji k úspěchům. IVA

    OdpovědětVymazat
  4. Je potřeba zjistit najý druh niklu je potřeba, jelikož energetická mafie, potažmo vládní činnítelé, jistě zvednou daň na nikl na hranici zlata. Sice budeme mít prostředek na výrobu energie, ale dnes nejlevnejší surovina bude mít cenu zlaty a jsme tam kkde jme nyní a to je, v totální prdeli a vydíraní emergetickou mafií!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to XX
      Nikl je zastoupen velmi rozšířeně, oproti zlatu a myslím, že toto problém nebude, niklu Vám mohu galvanicky vyrobit i za pohonu citronem dost. Neuvažujme však skepticky dopředu, vše se dá vyřešit, ale až bude ten pravý čas.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.