sobota 31. prosince 2011

Co očekávat v novém roce 2012



Trochu s úsměvem pod "fousy", bych  Vám zde v rubrice Astro,  po delší odmlce nastínil, jaký bude pravděpodobný trend v nastávajících časech.
Je to závěrečný rok technokratického myšlení, tedy jako konec jedné etapy směru, jež nastal hlavně od průmyslové revoluce.  Většina lidí smýšlející jen technokraticky, bude vytěsněna z tohoto světa pomocí různých nemocí, sebevražd  a životních problémů i zklamáním nad tím, čemu bezmezně věřili z naučených klišé. Tito lidé již nadělali tolik bolesti a zbrzdili lidskou evoluci na takovou míru, že budou postupně odstraněni a ani se s nimi nemusíme dohadovat  a nebo zbytečně přesvědčovat.
Kdo nezačne žít svůj život v souladu z láskou, nepřiznáním vyšších hodnot Vesmíru a stále se arogantně posmívat skupině lidí, jenž nezastává jen materialistický pohled, kteří mají odlišný    názor, bude pomalu odstraněn, nebo bude mít velké životní těžkosti, i když zastánci dnešního způsobu života budou ještě kopat a mnohé státní instituce jim v tom budou nápomocni. V roce 2012 je hlavně kladen velký důraz na duchovní vývin, který je nutný pro přípravu navázání a propojení i s jinými entitami Vesmíru.

Tyto aspekty budou mít katastrofický vliv i na nesouladné partnerské vztahy, pokud se nepřízpusobí, budou tyto vztahy zničeny. Rovněž maximálně v tomto období bude zadržena energie tvorby peněz, je to záměrný aspekt pro vývoj, aby se lidé naučili nemít peníze jako něco na prvním místě - Kalousek i EU má "smůlu". Kdo se toto nenaučí, stane se z něj  „bezdomovec“ a bude se to týkat i těch, co mají velký dostatek – jejich hodnota záměrně klesne.  
V bankovnictví vyjde najevo velmi zranitelný systém karet,  chipů, jako neschopný života a kontroly obyvatelstva.
Na materialisty  bude rok 2012 jako kladivo a čistící období, začnou se objevovat nové technologie, které technokratům nepůjdou na mozek, jejich držení lidí v šachu a ždímání v závislosti na používání  základních energií pro domácnosti, pro život,  se ke konci roku začne tento systém rozpadat.
Hlas lidu – hlas Boží, se bude velmi prosazovat ve všech sférách našeho života.
Našich čtenářů se to moc týkat nebude, protože pevně věřím, že sem chodí již rozvinuté bytosti se širším záběrem rozhledu, pro které bude tento rok jen poučením a potvrzením jejich cesty. Myslím, že je to tvrdá, ale správná očista Země.

1 komentář:

  1. Uz aby to bylo... Taky se tesim na to, ze tim vsim planete dost odlehcime a ´diky´ odpojeni k penezum a technologiim prijdeme na nase podstaty zivota, vnimani casu a zivota se dost zmeni a jestli nam v tom pomuzou Annu, nebo Plejadani, kdo vi http://www.zahady-zdravi.cz/zahady/ufo/zautoci-tri-obri-kosmicke-lode-na-zemi-v-roce-2012

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.