pátek 4. listopadu 2011

Sluneční portál aktivní II.



Nyní se ještě jednou vrátím k článku „Sluneční portál aktivní“ jež jsem otiskl zde dne 21.října 2011, jelikož se pak začaly objevovat články na webech o tomto velmi důležitém tělese a jeho možných vlivech na Zemi. Je to dobře, protože jak jsem zmínil v prvním článku: ...že Slunce je i možný rozměrný portál do jiných galaxií a jeho vyzařování slouží jako nosič vln uvědomění (informace) si myslícího Vesmíru a ducha. Každý předmět, věc, živá bytost vyzařuje vlny, které jsou v základě nějaké informace, tak jak jsem popisoval v článku „Nové poznatky o pyramidách“. Naše vědomí lidstva určuje náš planetární status, buď bude destruktivní jak doposud a je s námi ámen a nebo změnit naši společenskou strukturu založenou na „zvířecí džungli“ práva silnějšího a jít cestou vývoje civilizace, jejíž základní aspekt je lidství a porozumění Vesmíru.
Slunce opravdu začalo cca od 17.10.2011 opravdu pracovat na plný výkon, i když s malými přestávkami, taky potřebuje oddychnout.
Jak jsem podotýkal, Slunce může a pravděpodobně nese nějakou informaci pro vše živé zde na Zemi a tato může sloužit jako spouštěcí mechanizmus především pro DNA na evoluci všeho živého zde na Zemi a nebo jen pro člověka, to zatím nevíme, i když asi také ne, jak jsem psal v článku „ Bakterie komunikují mezi sebou“ i tyto začaly svou nenápadnou evoluci ve vzájemné komunikaci a tedy i odolnosti proti antibiotikům.
Sluneční spektrum, které k nám přichází je na přiloženém obrázku a dokonce vědci z něj dovedou spektrální analýzou zjistit prvky, jež obsahuje.



Jenže to není zatím všechno nám známé záření, myslím že škála vyzařování je velice široká, které samozřejmě zrakem neobsáhneme a přístroji jen taková, na která máme zkonstruovaná čidla.
Přenos evoluční informace se tedy může odehrávat i na nám zatím neznámém spektru. Vezmu příklad světlovodných kabelů, kde pomocí světelného paprsku můžeme přenášet dostatek informací, třeba i v přenosu televizních kanálů, jejichž šířka pásma je na televizní přenos dosti náročná a přesto ve velmi dobré kvalitě.
Jako kutilové si můžete velice jednoduše tento princip vyzkoušet i na přiložených schématech pomocí těchto jednoduchých přístrojů, jejichž dosah je velice překvapivý, samozřejmě vždy jen ve viditelnosti přijímače a vysílače. Jako komunikační přístroj mezi vaším kolegou velmi dobrý, navíc není možno tento signál nijak odposlouchávat, za totality tyto jednoduché přístroje používala v NDR tajná služba Štazy ze západního Berlína do východního a naopak. Dokonalejší přístroje dovedou provádět odposlech i zaměřením na okenní tabulky a při probíhajícím hovoru, kdy se chvějí tabulky oken ( vůbec není potřeba řev) toto se snímá a odrazem se převádí do zesilovače a slyšíte vše a ani se nemusíte obtěžovat někde instalovat „štěnici“, zbytečné nebezpečí. Dokud budou existovat instituce např. CIA a BIS atd. a nebude je možno kontrolovat, jen naivka si myslí, že žije v demokratickém systému, ani netušíte jaké technické prostředky tyto instituce mají pro kontrolu všeho na co pomyslíte. Vás potřebují jen jako daňového plátce, nic víc a nic míň.



Pro ty kutily jsem zde dal malá schémata, kdysi jsem s tím dost laboroval a dosah v přímé viditelnosti byl i 10 km. Jen to chtělo stativ a na vysílač umístit červený filtr, kvůli nočnímu oparu. Hudba je přenášena ve velmi dobré kvalitě. Místo Led diody můžete použít i některou žárovku na 12V ( pokud máte ledku červenou, filtr nemusíte použít a musíte ovšem dát pozor na provozní napětí Led diody, když bude menší, vložit předřadný odpor) ale mělo by mít krátké vlákno, dlouhé vlákno má velkou tepelnou setrvačnost a má vliv na zkreslení přenášeného signálu.
Ale vraťme se k naší myšlence možnosti evolučního vzestupu pomocí skrytého evolučního signálu ze Slunce. Zde podle nastíněných možností i ověření v praxi dle schémat je Vám dnes jasné, jaké možné signály mohou být přenášeny a které mohou mít vliv na strukturu a stavbu DNA, jež je klíčem k evoluci lidstva. Dnes je Vám už tedy jasné, proč se někdo snaží zastínit Slunce, i když to může souviset se záměrným ochlazením atmosféry, jenže vyšší frekvenkce, které dnes ještě věda ani nezná, prochází i velkou oblačností a Tesla rovněž tvrdil, že tyto paprsky je možno zachytávat i v noci. Výsledek nějakého sprejování oblohy je jen na úkor našeho zdraví a kvality přírodního prostředí. Impuls k evoluci nejde zastavit – Universum to má velmi dobře vymyšleno. Ano, jistě, co se nehodí do dnešního klišé je okamžitě nazýváno konspirační teorií, jenže, je tam to jenže, mnoho lidiček věří dnešním médiím a vystupujícím tkzv. vědeckým kapacitám jak farářovi na kůru, jenže ten farář je většinou zpitej jak v Černých baronech.
Vzpomeňte si, jak jsem psal výše o bakteriích a i v samostatném článku, teď si představte, že tento vývojový impuls mnozí lidé již přijali a až nastane okamžik, kdy tento vývoj bude aspoň u sto lidech, morfologické pole ( Galaktické vědomí) okamžitě expanduje a začne tyto změny převádět na ostatní zbývající lidské bytosti a spustí evoluční záměr u všech ostatních ( příběh sté opice). Už je Vám jasné, co se kolem děje a proč tak rychlá nařízení a omezování v pravdě osobních svobod!
Napsal jsem to otevřeně, protože tato doba to již zaslouží a představte si ten strach a tu naštvanost těch, co si na tomto systému založili svou kariéru a živnost i včetně těch, co jim věří jak Evangeliu, setkávám se s tím v invektívách dost často, jelikož tyto pravdy je přivádějí do stavu srdečního kolapsu a cítí, že se jim moc rozkládá pod rukama. Nenechte se a nazývejte věci pravými jmény, jistě že nevhodně ne, oni právě vždy počítali s tím, že tato skupina ustoupí a nechají si na hlavu i třeba xxxx, jelikož jim to ezoterická nauka tvrdí, NE!!!!!, jen jinak a inteligentněji.
Starší článek na toto téma: http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/slunecni-portal-aktivni_21.html

1 komentář:

  1. Před týdnem jsem si řekl, že za celý den nepomyslím na nic špatného. Nenapadlo mne, že je to tak těžký úkol. Všechno dění světa jsem úplně a bezezbytku vypustil z hlavy a celý den se myšlenkami věnoval sám sobě a svému okolí. Tři představy mi pravda ulétly (jsem cholerik), ale byl to jen vteřinový záblesk. Bylo to spíš takové, jako když se klepnete kladivem přes prsty :-)
    Na konci dne jsem byl velice spokojený a uvolněný. Navečer jsem se obličejem natočil k zapadajícímu slunci a myslel jsem na něj. Na chvíli mě zaplavily tak intenzivní nádherné emoce, že jsem se málem rozbrečel.
    Ten pocit za to rohodně stál a dororučuji takovou celodenní očistu každému.
    Michal

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.