sobota 10. září 2011

První generátor VE v ČSR?




Konečně dochází k posunu a to bez ohledu na další  "milostivě" potvrzené poznatky některých „vědeckých kapacit“ v konstrukci a uvádění strojů na VE do praxe. Napsal jsem v ČSR, ano tyto dva národy k sobě měli vždy blízko,  jak z historického, jazykového, tak i geografického pohledu. Že tyto dva národy byly záměrně rozděleny byla největší zrada na těchto dvou národech. Ale navzdory všem těmto aspektům začala spolupráce těchto dvou národů na výrobě generátorů na VE i s výrobou těchto zařízení.
Neoficiální snímek generátoru

Nyní je k dispozici nová technologie, která byla objevena jak Schaubergerem, tak Karlem Schafferem, který tento přístroj ve svých 67. letech uvedl do provozu. Našel způsob , jak využít obrovské přírodní síly v molekulách vody, je to Kavitační generátor páry. Metoda výroby páry a tlaku je zatím neuměle vysvětlena, jelikož tento důkaz je pro oficiální vědu nepřípustný, aspoň zatím. Je však velmi správné, že se nečeká a ani nebude, na slavnostní odsouhlasení oficiální vědou, tak taky jsem si to vždy představoval, protože toto je zatím jediná schůdná cesta, jak tyto všechny stroje a poznatky pomalu uvádět v život.

Když budeme velice skeptičtí a to odpůrci těchto zařízení milují, účinnost tohoto generátoru se pohybuje  nad 100% - 117%, konstruktér však vykazoval větší účinnost, ale raději posunujme ledy velmi opatrně a nechme oponenty ukolébat, jelikož jejich postupy proti těmto zařízením jsou někdy velmi neomalené a nebezpečné, vím o čem mluvím, zažil jsem to na vlastní kůži a oponenti mohou vykřikovat něco o konspiračních teoriích a jiných zdravotních aspektech co jsou po ruce, vyvolávající u mne úsměv a to jen proto, aby se tyto technologie nedaly do pohybu. Smůla, tyto technologie totiž už v pohybu jsou a nebudeme je vytrubovat halasně do světa, ony si cestu jistě v dnešním systému už k lidem najdou.

Jen ještě malá poznámka k ceně výrobku. Pro běžného uživatele s tkz. průměrným platem(neoficiálně o hodně nižším) je tato cena zatím dosti velká, ale doufám, že se nakonec  dojde k závěru, aby se tato technologie dostala k co nejvíce lidem a tím nenápadně přesunula vlastníky nadnárodních společností jako jsou plynárny a elektrárny na vedlejší kolej tichou cestou, stačilo by úměrně k zisku stanovit cenu výrobku dle příjmu zákazníka, není problém doložit daňovým přiznáním. To je jediná, rychlá cesta a nebude mít překážek.

Zde odkaz na výrobce: http://www.top-topeni.cz/

Ještě drazí přátelé uvedu některé odkazy, snad budou funkční, jelikož těchto odkazů bylo před půl rokem více a najednou jsou tkv. nedostupné, asi nějací „šotci“ .


Lidem je úplně jedno kde se to vyrábí, třeba v Kocourkově, hlavně že se něco děje a nehnije to v šuplíkách, zákony dle kterých se vše dnes dělá, stejně nejsou pro většinovou populaci.

Aktualizováno 26.12.2011
Dostal jsem od našeho čtenáře vyjádření k tomuto výrobku a abych  zachoval nestrannost, jsem nucen jej zde uvézt .
V podstatě je to tvrzení, že není udávaná účinnost tak velká, jak je uvedeno a že to bylo měřeno v této vyrábějící firmě ( pravdivost samozřejmě nemohu potvrdit). Snad se vše vysvětlí a dá na pravou míru, fandím těmto věcem a byl bych rád, aby se mýlil.

Rovněž jsem dnes 26.12.2011 zaslal uvedené firmě žádost o vyjádření k uvedeným negativním poznámkám k zařízení, tak uvidíme. 
K dnešnímu dni 18.1.2012 nedošlo zatím žádné vyjádření. Jen zde otisknu vyjádření firmy na jednom foru, kde nejvíce chodí tkzv. odborníci:
Vážení páni. Ďakujeme Vám za Vaše reakcie a vopred sa ospravedlňujem, že Vám neodpovedám na všetky Vaše príspevky. Sú v podstate kladné aj záporné. Myslím si, že ste všetci zdatní v "starej fyzike". Nepochybujem o tom, že ste dobre sčítaní a hlavne tí skôr narodení. No nebudem to rozoberať. Preto iba prosím. Zbytočne si nás nepodávajte! Momentálne je realizovaných viacero projektov. Každý z nich bude po ukončení zverejnený na webe. S príslušnými výsledkami samozrejme. Kľudne naďalej diskutujte, ale vzhľadom na plnú vyťaženosť odpovede z našej strany neočakávajte.

Za pochopenie ďakujem.
Konateľ firmy HCI technology. 

Kdo by chtěl však detaily tohoto zařízení i zkušenosti, zabrouzdejte zde:
http://www.jtresnak.com/index.php?p=5

Jinak pro inkvizitory- prostudovat:  http://www.rexresearch.com/schaeffe/schaeffer.htm#newsreal  , ale ty už nepřesvědčí nikdo, že na tom něco je, jen záleží kdo a jak to provede správně.

14 komentářů:

  1. Při účinnosti COP=4,7, kterou firma udává je to jen malý krůček v dalším bádádní a k napojení tohoto generátoru např. k Teslově turbíně, která určitě i se svými ztrátami bude ve spojení s tímto přístrojem generovat více výstupní energie než vstupní a je tu opravdu velmi zajímavé zařízení. :-)
    Jen škoda, že nemám doma vytápění vodou, hned bych do toho šel.
    M.

    OdpovědětVymazat
  2. Pokud se ještě přistoupí k napájení pohonného motoru do stavu rezonance obvodu, tak jak jsem naznačoval: http://energieupramene.blogspot.com/2011/08/ve-dalsi-seznamovani.html
    je vyhráno.

    OdpovědětVymazat
  3. kdyz tam volam tak cislo nefunguje a na mejl nikdo neodpovida, potrebuju vedet nejake cisla aby clovek vyhodnotil jestly je to dobre ci ne a jak koukam tak neni sance
    nevite nekdo kolik KW energie potrebuju motor aby to delalo teplotu 45 stupnu celsia do topeni?????????????
    Chtel bych to vedet jestly by to bylo lepsi nez tepelne cerpadlo, moje ma odber 2kw pri chodu na teto teplote.

    OdpovědětVymazat
  4. Bohuzel i pres obrovskou radost z ty veci a uspechu,musim oponovat :-(.Vychazejme z toho,ze vynalez je funkcni a bez chybky,tedy pripravenej k pouziti kdekym.Pro zjednoduseni.Jedina cesta jak ho dostat mezi lidi a tim vrazit elitam nuz do zad,pritom zustat zdravej a nazivu je ignorovat bohatstvi a penize,zisky. Takze dat vsema dostupnejma prostredkama funkcni nastroje VE vsem lidem formou podrobnejch planu a postupu vyroby,aby si kazdej sikula mohl takovou vec postavit doma sam,nebo s prateli.Ale hlavne,aby nikdo nemohl uz ty veci "zavrit do sejfu" a utajit.TAKZE V CO NEJKRATSIM CASE ROZDAT DOKUMENTACI CO NEJVETSIMU POCTU LIDI! Vim,ze to zni jako ono okridleny "nechce se mu platit",ale verte mi,ze to neni ten duvod!Ten pravej duvod je ciste pragmatickej,protoze vsichni vime,jak tyhle veci vzdycky dopadly a dopadnou.Nezapomenme ze to jsou veci obrovskyho strategickyho vyznamu,zvlas v dnesni dobe a podle toho se k nim pristupuje,a to nemluvim o "uslejch ziscich" elit.Preju moc stesti a uspechu ve vylepsovabni a dalsim badani a na ty masiny se moc tesim.Pomuzou zmenit lidi i svet k lepsimu,doufam a pevne tomu verim.Diky za ne:-)........proud

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to proud:
      Zapoměl jste na jednu zásadní věc! Pokud toto oficielně podáte ven, oni oficielně utvoří zákon pro zdanění. Pokud to není oficielní, nemohou nic danit, a přesto se to bude mezi lidem obecným šířit jako mor .....

      Vymazat
    2. To bych si nechal rad vysvetlit,s tim "oficialne",pokud vim dani se co se prodava ,nebo z ceho je zisk,paklize dam k dispozici vyrobek pro kutily k postaveni zdarma,tudiz s dokumentaci,copak je na tom oficialniho a co chcete danit,kdyz to neprodavam?? Odevzdavam jen napad a navrh provedeni ;-).Ale nejsem v techhle "obchodnich" vecech profik,tak se rad necham poucit abych napriste vedel,dikec:-)....proud

      Vymazat

    3. to Proud:
      Nemusíte nic prodávat a zdaní Vám to, protože je to zdrojem jejich příjmů. Vysvětlím např. koupíte si domek, zahradu za vlastní peníze, které jste vydělal a uškudlil za nějakou dobu, přesto, že je to ve vašem vlastnictví, každý rok platíte tomuto zřízení daň za to, co jste si řádně koupil za své. Další příklad při dědickém řízení, kdy Vaši rodiče svou snahou něco mít a stát se samostatnými zbudovali, po jejich odchodu nakonec budete státu při převodu na Vás jako potomka(který se rovněž účastnil budování v průběhu roků) opět platit daň a to za to, že se Vaši rodiče snažili a bylo to vaše soukromé vlastnictví, těch příkladů by bylo na stránku. Není tedy lepší něco budovat v tichosti soused sousedovi a pohlaváry nechat šaškami, tak jak UFko5, oficiálně tuto věc dát ven, vymyslí zákon, že se to do auta nesmí dávat, protože s ušetřeným benzínem jim uniká jejich příjem, formou daně z benzínu. Snad pochopil!

      Vymazat
    4. No prave,ze pochopil,domnivam se,hned :-),Myslim,ze trochu pletete jablka s hruskama,prave:-).Kdyz jsem napsal zverejnit plany,postupy a dokumentaci,mel jsem na mysli,ze kazdej si muze koupit soucastky a postavit si to,at sobe,nebo nekomu,dokud to nenabidne k prodeji,nehrozej zadny dane!!! Ve chvili kdy cokoliv prodate,nebo koupite,jste povinen z toho v mezich zakona zaplatit dane.Dan z nemovitosti je jeste uplne neco jinyho,priznam se me nepochopitelnyho,platit z neceho co jsem uz zaplatil.Nayvam to svinstvem.A to i presto jakkoliv se snazim "tolerovat" dane jako takovy,ze je to nejakej(ilegalni) prijem statu s tim,ze by mel slouzit vsem.Podobnej figl jako vytvareni penez z niceho,ale to uz je jiny tema,staci dokument "penize jako dluh".Takze to je jeden z duvodu proc jsem rekl,rozdat plany lidem,ne hotovy vyrobky,ale "udelej si sam".Hlavni duvod ovsem je,ze to bude mezi lidma,vsema,a tudiz jakoby "neznicitelny".Nebude to mit osud mnoha podobnejch veci co skoncily v sejfech tech prachatejch konkurentu,kdo zaplatili za patent a stihaj kazdyho,kdo neco takovyho vyrobi.A vynalezce prezije ve zdravi,doufam.Ted uz si snad rozumime oboustranne? :-).....proud

      Vymazat
    5. jsme cesi tak ne "to lv",ale pro lv: S tim benzinem a autama mate jen cast pravdy.Ale jinak souhlasim s tim,ze prave kdyz si lidi ty veci sami postavej a nebudou je vystavovat na odiv,usetrej si problemy,ve chvili kdy je zacnou hotovy kupovat,uz budou nejakym zpusobem "evidovany".Vidite,dalsi vyhoda zverejneni dokumentace,nahral jste mi:-).Ja mel puvodne na mysli jen tu revoluci mysleni,ktera by nastala ,kdyz by se kazdej stal nezavislym a co nejvic samostatnym,plus bezpeci vynalezce,a tudiz konecne zmenu celyho systemu za lepsi,lidskej,pro lidi a ne pro mamon,to je nakonec to v cem se angazuju ja,novej system zalozenej na stesti a zivotnich jistotach lidi,rovnej a spravedlivej,kde jsou penize(kdyz jsou)jen a jen hodnotama podlozenym sluzebnikem,ne jako dnes,panem:-).....proud

      Vymazat
    6. to Proud:
      Ta revoluce myšlení o které jste se zmiňoval je právě toto, co zde probíhá, bez halasu, skromně a upřímně, pak roste se čtvercem a hlavně, je dobrovolná. Ale myslím si, že si rozumíme, ikdyž se na to díváme každý z jiného úhlu. A jinak ke komentáři 10:38 - a co jiného dělám? Zde na stránkách je tolik věcí k postupnému osamostotňování, až jde hlava kolem....

      Vymazat
    7. Vsak tomu taky fandim na plny obratky,kdyz to zustane cisty a bude to mineny pro vsechny lidi,ne jen pro nekoho:-).O tom to je,vsichni pro vsechny :-).Malokdo zatim jeste pochopil,ze jen svobodnej narod co si sam bude volit,vladnout i kontrolovat,muze bejt stastnej,ale jen v tom pripade,ze to bude primou cestou,primo od prostejch lidi a s nima,kdekdo se tomu brani v egoisticky myslence,co kdyby nejaky to kresilko vejs a ,a nebo aspon,hromadka drobnejch?Ubozaci :-).Casem doufam pochopej.....proud

      Vymazat
  5. http://www.ua.all.biz/en/homogenizer-dispersant-jet-bgg1010141/1372

    si pozrite ceny,

    a už to majú funkčné

    http://www.ua.all.biz/hu/a-kavitacios-hogeneratorok-hotermelok-hofejleszto-g1761413

    je to približne za 1000 eur, čo by bola ešte aj prijateľná cena,

    OdpovědětVymazat
  6. Autor se mílí Viktor Schauberger naopak varoval před používáním vodních turbín a před kavitačním jevem. Tento jev umrtvuje vodu degraduje její energetický potenciál atd. Vznikající podtlak na lopatkách turbín způsobuje že voda vře při nízké teplotě a bublinky odtrhávájí materiál lopatek turbíny a tím ji ničí. VS vyvinul technologii vírových pohonů, nejdříve vytvořil vodní vírovou turbínu s účiností nad 100% za války jako člen SS na rozkaz vůdce vytvořil vírovou pohonou jednotku využívající vzduch tedy umělé tornádo poslední jeho generace pohonů využívá vírového plazmového motoru dnešní pozemské UFO.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.