pondělí 26. září 2011

CERN-Einsteinovy bludy konečně vychází najevo.



Fyzikové v Evropské organizaci pro jaderný výzkum ( CERN ), Mezinárodní centrum jaderného výzkumu u Ženevy, Švýcarsko, říkají, že provedli experiment, ve kterém se paprsek neutrin vyslal 500 mil od CERN do laboratoře v Itálii a ukázal se poměrně ohromující výsledek.

Konkrétně odborníci zjistili, že částice se tam dostaly rychleji než je povolená rychlost světla.
To není jen jednorázový experiment, tyto výsledky byly pozorovány po dobu tří let.


Dalším důsledkem je, že cokoli bude cestovat rychleji než světlo, jde také zpět v čase. To by bylo v rozporu s dalším základním principem, a to nejen fyziky, ale i našich základních filosofických pochopení toho, jak funguje svět.
Vrátíme-li se v čase, porušuje se princip kauzality, který říká, že příčina musí předcházet účinek. Bude nutné, aby si hlavně ti ortodoxní vědci svobodně přiznali, že Enstein udělal chybu a přestat klábosit jejich neměnné fyzikální zákony, na to je v ČR kápo Sisyfos.  Sice neutrina překonaly jen rychlost světla nepatrným zlomkem, ale překonaly. 
Pokud je výsledek správný, musíme předpokládat, že se objevilo něco opravdu mimořádného a poučky Einsteina půjdou k ledu, jen to budou podávat po kapkách, aby neměli ortodoxní vědci velkou ostudu, ale nechme je v klidu, ono toho bude víc a víc, obracejíc se jak korouhvička ve větru a bít se v prsa, že to předpokládali a na jejich arogantní výpady proti lidem s novými hypotézami i pokusy rychle zapomenou a budou dělat hodné.​
Pokud to bude možné cestovat rychleji než světlo, vesmír je úplně něco jiného, než předpokládá dnešní fyzika . Poučky, knihy, vše se bude muset předělat, ortodoxní vědci si budou trhat vlasy, celé jejich kariéry založené na bludech padnou a bude se muset konečně začít jinak a ne jen materialisticky, ono je to stejně k tomu přinutí.

První fáze reakcí bude zdiskreditovat měření, pokud se toto nepodaří, bude se hovořit, že vlastně o nic nejde a na Zemi se vejdem do limitů a v praxi se dlouhodobě nic nezmění.
Třetí fáze bude zdiskreditovat zařízení v Cernu a že je to jak slýcháme  vždycky od ortodoxních vědců – podvod.
Jenže s tím přijdou následně a rychle další objevy a zůstane jen „Těleso ponořené …...“ nemluvě o Maxwellovi a Newtonovi .
Pokud takto budou někteří oponovat novému dalekosáhlému objevu, nastoupí samozřejmě konspirační teorie, vždyť tomu dávají sami svými reakcemi impuls a ještě se diví.
info převzato: bellenews.com
Na toto téma novější: http://energieupramene.blogspot.com/2011/10/enstein-nahradil-eter-matematikou.html

Aktualizováno 18.3.2012

Dnes sdělovací prostředky uveřejnily na Novinky.cz  http://www.novinky.cz/veda-skoly/262134-einsteinova-teorie-plati-dal-nejrychlejsi-je-svetlo.html?ref=boxE
článek: Einsteinova teorie platí dál, nejrychlejší je světlo.
Cituji:
Definitivně tak byla vyvrácena nedávná domněnka, že světlo mohou ještě překonat menší částice, zvané neutrina.

Myslím, že definitivně bych nic netvrdil a je to stejně otázka jen a jen času. Na nějakou dobu se patriotské vědě podařilo jen něco oddálit. Časem přijdou nové objevy, i ty, které potvrdí systémy, rychlejší než světlo.

3 komentáře:

  1. Před nedávnem jsem na toto zde narazil.Naštvalo mne to "Einsteinovi bludy", dokonce s pravopisnou hrubkou v přídavném jméně (!).
    Mohu sdělit, že právě dnes, 23. 2. 12 v TV zprávách výsledek tohoto experimentu zpochybnili.
    IH.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když čtu veřejná placená média, tak s tím pravopisem jsem úplný žabař, i to se stane! Co jste čekal, to bylo jasné hned od začátku, že se to bude zpochybňovat – takové věci se v dnešním systému neodpouštějí. Pokud jste pozorně četl můj článek, tak na závěr o těchto reakcích píši, nic nového, budou to tři fáze zametení pod koberec. Nebojte, je tam tolik chytrých a šikovných lidí, že pokud to je pravda, oni to stejně dokáží i přes další a další zpochybňování. Vše je tak jak má být a snahy některých bývají úsměvné. Ale myslím, že toto nejsou stránky pro Vás, ale i tak děkuji. Jinak na TV mohou blábolit co chtějí, je to jen manipulační nástroj, k pravdě i realitě života má hodně daleko.

      Vymazat
    2. Když kluci nenašli chybu v číslech ani v článku mezi židlí a klávesnicí, našli vadný kábl. Asi to dalo fušku vypotit alespoň toto :-) Už N. Tesla tvrdil a teď cituji: "Všechny mé výzkumy směřují k závěru, že existují malé částice, z nichž každá nese tak malý náboj, že je opodstatněné nazývat je neutrony. Pohybují se velkou rychlostí převyšující rychlost světla."
      Osobně více věřím jemu, než bezejmenným vědcům vždy někým placených. :-)
      Ne nadarmo se říká: Nikdy neříkej, že to nejde, protože se vždy najde nějakej blb, co to neví a udělá to.
      A to je právě to, co nás postrkuje vpřed.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.