pondělí 12. září 2011

Pravda o životě trochu jinak III.



Rozhodl jsem se Vám poskytnout další část "Pravda o životě trochu jinak", jelikož mnoho čtenářů mne žádá o radu, protože potvrzují, že podle starých uveřejněných esoterických učení a dalších moderních IN blábolů to nefunguje, to poznají většinou až přijde opravdu v životě extrémní negativní událost, jinak se budou bít v hruď, že to ostatní je blábol. Cítím se zdejším čtenářům nyní povinován jim pomoci až do konce, protože dopisy od zdejších čtenářů jsou velmi otevřené a někdy i obsahující smutek a zklamání nad praktikováním esoterické literatury. Nepatřím k těm, kdo má radost z utrpení lidské Duše, která se otevře a snaží se hledat a hledá pomoc, na "všiváky" mám jistou metodu, takže nebojte, vše je "evidováno". Tyto aspekty mně jen utvrzují v tom, jak je dnešní společnost prohnilá a hlavně sobecká, zlá a manipulovatelná( viz mediální divadlo při úmrtí našich hokejistů, až trestná manipulace s city obyvatel, když odejde někdo z vaší rodiny, jenž něco dokázal pro společnost, většinou ani neštěkne pes, nechci ani pomyslet, komu tolik vyprovokované emocionality mělo posloužit,nebudu to rozvádět.. http://energieupramene.blogspot.com/2011/08/psychofyzicke-zbrojni-kontrolni.html), až přechází zrak. 
Ono to ani fungovat nemůže, pro běžné lidi, podle předkládaných teorií esoterické literatury a ať je to třeba paní Blavatská a jiný velikán esoteriky, jelikož základ je podán, velmi špatně a vím dnes, že záměrně. Nejblíže je staré pohanské a křesťanské učení.
Píší lidé, kteří řeší zoufalé životní situace a aplikovali ty doporučené traktáty z dnešní i staré literatury, proto jsem uveřejnil svou práci, i když jsem věděl, že z počátku bude velký odpor, pramenící z naučených klišé a důvěry, jen do té doby, než je mlýn života pořádně "nesemele". 
Víte, je to o myšlení a cítění srdcem, to by si dnešní lidé měli uvědomit, jelikož klouzáním po povrchu nikdy ničeho důležitého pro život nedosáhnou a nebo zabřednou do astrálních sfér, kde pravda moc ceny nemá. Ten základ jsem již nastínil v předešlých článcích, pravá polovina mozkové hemisféry je právě velmi úzce spjata se srdcem, kde sídlí naše emoce a většinou i naše původní Božské Já. Proto velmi zdůrazňuji, říkat pravdu sám sobě (levá hemisféra), nazvat věci pravými jmény a třeba i někdy bohužel těmi vyňatými slovy, aby jste veškerou negativitu vyventilovali ven a nemohlo  tam někde v koutě zůstat ani zrníčko zloby, smutku, zklamání, ale vždy o samotě, aby Vás možný pozorovatel nepovažoval za pracovníka Kanalizací. To je základní část, kterou se lidé musí naučit a ne si stále dokola opakovat, jsem šťastný, daří se mi a pod., tím naopak velmi přispívají podle zákonů Univerza k opaku, pak jsou zklamáni a ztrácí veškerou víru.
Řeknu nyní jak by to mělo asi vypadat pro lepší pochopení a třeba i v extrému. Něco Vás v životě zlobí, např. ztráta zaměstnání a nemůžete nic nyní najít. Je třeba toto tvrdě konstatovat, nahlas, v myšlenkách, v pocitech zoufalství, zklamání, smutku nad životem a to bez nalhávání si a ne jako že to tak špatné ještě není - nalháváte si - ono to špatné je a pokud tuto část neuděláte, Vaše Božské Já bude situaci považovat za neohrožující a neudělá nic, Vy se nakonec budete stále plácat v těch největších negativních produktech dnešní materialistické společnosti.
Jsem nešťastný, ztratil jsem zaměstnání, jsem naštván na celý svět, protože mně přitom podrazil nejlepší přítel ( je potřeba si přitom promítnout v obrazech i všechny ty hrůzy, co s touto situací souvisí). To je konstatování již nastoleného jevu, který už nijak nemůžete změnit a hlavně pravdivé tvrzení, znovu opakuji, tím vyprovokujete své vnitřní Božské Já –pomocí pravé hemisféry . Nyní musíte tuto svou nepříjemnou situaci posunout ze stavu minulého nebo současného do stavu budoucího, aby jste svému Božskému Já umožnil časový faktor, nutný pro nějakou činnost, jelikož svým konstatováním bezvýchodné situace a hlavně pravdivě jste jej vyprovokovali a začíná se cítit ohroženo.
Například větou týkající se předešlého problému se zaměstnáním: To budu bez práce a finančních prostředků se plácat životem dalšího půl roku a dostávat stále pohlavky od života? Nebudu mít za půl roku ani na zaplacení složenek (nezapomeňte ten čas). Pak ale také nezapomeňte na hlavní důležitou věc a to vědomě (levou hemisférou) poděkovat za změnu svému Božskému Já tam uvnitř Vás v srdci, hrudi a to i třeba Vaším vlastním jménem, protože oslovujete svou entitu uvnitř přímo: Děkuji ti (Pavle,Aničko....) za všechny dobré změny z této situace, vím že se o nás staráš - hlavně kladně a s láskou, tím ono pozná díky reakci pravé hemisféry, že jej začínáte uznávat a bude pro Vás dělat nemožné, ne jak doposud, samé naschvály, aby upoutalo vaše vědomé a zatím hluché malé já, ze začátku to budou malé krůčky, ale časem nastolíte vnitřní jistotu - to je práce s oběma hemisférami a  srdcem, které je přímo spjato s pravou hemisférou. Nyní již snad máte jasno a poznáváte velmi dobře ten rozdíl, podávaný v knihách, i když jádro tam bylo, ale pro Vás k ničemu a nebo jen neštěstí na pouti tímto životem.

26 komentářů:

  1. Věřím a z drobných pokusů i vím že to funguje,, ale stále mám z toho takový pocit, jako bych potajmu kouřil za školou. Nemohu se zbavit dojmu, že je to taková další habaďůra levé logické části mozku na pravou intuitivní. Jakoby se opět logika snažila využívat (v tom horším smyslu slova) vesmírné děje pro svůj prospěch, byť to je vznešené a konstruktivní využívání. Asi to je "vývojový" krok k tomu, abychom vědomě aktivovali pravou polovinu mozku a tím potom někdy v budoucnu plynule přešli na myšlení a celkové bytí zkrze tuto lepší část a nebylo třeba levou část používat jako prostředníka - dvojitého špióna. :-)
    Musím na tom pracovat.
    Michal

    OdpovědětVymazat
  2. Žádná jak říkáte "habaďůra", právě naopak, cesta k vzájemnému propojení, tedy k jednotě za plného vědomí. Vy jako dítě Vesmíru máte přeci právo na vše co Vesmír obsahuje a ne jen malá část, jako by vyvolených, kteří nám vnutili své zákony, které se svobodným žitím ale nemají vůbec co dočinění. Je to však na každém z nás, lámat něco přes koleno nejde.

    OdpovědětVymazat
  3. Dnes som si spravil jeden experiment. Čakala ma ťažká skúška a v duchu som si hovoril, (Táto skúška čo ma čaká bude veľmi ťažká, Zase dá dnes na obed ťažké otázky) Hold, div sa svetu :-) ani neviem že nejaká skúška bola :-) Je to zaujímavé čo všetko dokáže človek svojou mysľou ovládať. Ďakujem za tieto stránky. :-)
    S pozdravom
    Bobor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neprojevovat přílišné citové nadšení, jen konstatovat a držet v sobě maximálně jen pocit dobře odvedené práce a poděkovat za spolupráci.

      Vymazat
  4. oops?..ospravedlňujem sa,ale po téme Pravda o životě trochu jinak II som do diskusie dopísal...,kde je BOH?..to ma nenaviedlo ešte na túto III-ku..
    ...elektronika,strojarina,chémia,brutálne široký životný obzor,dejiny,astronómia,všimol som si,že aj lekár,všeobecná sšítanosť,sčítanosť v okultistických vedách,biblické znalosti...
    Nieste vy český STEPHEN Iv HAWKING? :) ...prípadne jeho dvojča?
    Ak sa smiem opýtať,odkiaľ to všetko?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mno, za tu poklonu ale ode mne nedostanete ani korunu, jen poděkování a to Vám musí stačit, informace jsou víc než many, rovněž se stáváte pro systém velmi nebezpečný, šíříte mezi lidmi nové pohledy a dáváte je do souvislostí. Většinou to okolní lidé ze začátku nemohou pochopit a dráždí je to, ti, co mně znají delší dobu pochopili. Od mala jsem hltal všechny informace a velmi hodně pozoroval cvrkot kolem, v přírodě, ve vesmíru a přicházel na zajímavé souvislosti v dění světa. Prostě jsem život hltal, neprospal, z toho jsem měl vždy největší strach, i když si také rád zalenoším, když to tělo chce.

      Vymazat
    2. niekedy sa začína poďakovaniami
      ..ako keby som to napísal ja.. :-) ...tiež som bol pre spolužiakov divný,keď som sa stotožnil s vedomosťami,ktoré všetci hltali o dva roky neskôr.. a teraz je tu problém,kedy by som prijal nejakú radu.. ooo a samozrejme nastúpila ťažká doba,kedy človek musí skôr zarábať,ako vyrobiť H-vyvíjač,ktorý mi ušetrí peniaze a na ktorý mám tri mesiace pripravený materiál.. :-) ...stále mám chtíč ísť študovať na VŠ..oplatí sa?.. mám totiž kámoša,ktorý študoval 3 VŠ,neskončil ich s konštatovaním,že všetci zaspali dobu.. napr.: elektrotechnika sa zastavila vývojom na programovani Eprom,IT-čkároch a sociálnych sieťach.. strojári za zabednili v kokilách,úspešnom ťažení Fe z mora a pod..nevieme zostreliť nejaký smiešny 4 km meteorit,prípadne kométu,nevieme pochopiť že hustota planéty pluto je taká,že 1 cm3 váži toľko ako 11 vlakových súprav...stále sa deti vnoci pomočujú,dôchodcovia bývajú v nehostinných podmienkach,Poliaci vynašli novú drogu UFO,na čerpačkách platíme výmenu starých okien za nové plastové na budove OPEC... a my sa nemôžeme dopracovať do stavu "uvedomelých komunistov",kedy by sme si brali len to,čo potrebujeme..mno..smutné konštatovanie.. preto nechcem umrieť s vedomosťami hovada pri válove.. :-).. pane Iv a teraz nejaká dobrá rada,aby nik takto nechcel umrieť..hm?

      Vymazat
    3. Hm, NECHCI UMŔÍT BLBÉ !!!! Tímto se řídím po celý život a je to někdy legrace pozorovat okolní cvrkot. Kdo chce radu, jiný náhled na život, poskytnu, kdo ne, ať si jde jak uzná za vhodné sám.
      Pravda je založena na evoluci, zítra už to nemusí být "Pravda", proto je potřeba být stále ve předu s myšlením a poznáváním, protože pro Vás už to pravda nebude(překonaná), ale pro druhé, jež se drží na ocase někde vzadu, to ještě pravda hodně dlouho bude a pak jim to vysvětlujte! Stále trénovat logiku, myšlení, hledat krásu přírody, hltat novinky, starý nebo mladý, pak máte velkou výhodu, proti ostatním, svůj život zde jste nepromarnil, učil jste se, v Duši Vám zůstaly zkušenosti lásky, zklamání,radosti, krásné přírody atd. tyto prožitky jsou Vaše zkušenost a tu Vám nikdo nikdy nesebere, proto jste se tady taky ocitl. Narodil jste se sám a taky sám umřete a teď si představte ty jedince, když pak poznají, že život jsem proprděl za penězmi, věcmi,které stejně skončily někde v kontejneru, ale co mně to dalo? Jen chvilkový požitek, ale pro rozvoj mé Duše PRD! Propadl a novou příležitost zde již nedostane.

      Vymazat
  5. Dobrý den,
    Váš článek mě velmi zaujal a jsem ráda za jiný úhel pohledu na "věc". Jsem právě jedna z těch co přečetli knížky jako The Secret a Moc a další různé články o ezoterice. Akorát v tom teď nemám moc jasno:) V těch knížkách se píše, že bychom měli myslet pozitivně např. : řeknu-li jsi - nechci přijít pozdě na zkoušku, tak přijdu jelikož mozek prý nevnímá negativní "slova". A tak jsem si říkala, že to musí platit i naopak ne? Přesně tak jak tu popisujete např. chceš někoho potkat - nepotkáš ho. Jde o to tedy, že bychom si neměli nic nalhávat a přijímat věci, děje takové jaké jsou?
    A dále říkáte, že to co se píše v knihách (The Secret, Moc...)není pravda nebo to tak nefunguje? A co takové případy lidí, kteří díky změně myšlení k pozitivinímu, postoji k životu se dokázali vyléčit z vážných chorob, život jim přinesl to co chtěli. Tak tím pádem jak je to možné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      děkuji za Váš názor, uvědomte si, že nechci nikomu nic vnucovat, jsou to zde jen praktické dlouholeté zkušenosti. Je tady více článků, kde o tom všem píši i mezi řádky, pro mnohé přímé zobrazení by přineslo jen negaci, je to vše ve vývoji osobnosti. Píšete o nemocných a co když tito lidé byli na tom tak špatně, že se uvolnili (odevzdali) a jejich božské já konečně mohlo volně zapracovat? Zkuste článek
      http://energieupramene.blogspot.com/2012/04/duchovno-spojeno-s-materialnem.html

      Vymazat
  6. Dnes se mi podařilo dočíst jednu z nej knížek, co jsem kdy měl v ruce a něco jsem vypochopil. Rád bych to shrnul svými slovy, i když to bude vlastně to samé, co píše Iv.
    Co se našich přání týče -
    Univerzum nerozlišuje dobré či špatné přání. Prostě je plní. A proto je nesmírně důležité vědět, co si přát a jak si to přát. V tom je ten největší rozpor, který jsem měl. Onen rozpor spočíval ve dvou směrech přemýšlení - tzv. pozitivní myšlení a na první pohled negativní myšlení, které tu nastínil Iv.
    Do onoho pozitivního myšlení bych zařadil ono CO SI PŘÁT. A do negativního JAKÝM ZPŮSOBEM SI TO PŘÁT.
    Zmíním tu jméno Viktor Schauberger, které tu na blogu již několikrát padlo. Kdo to jméno blíže zná, ví že je to autor antigravitačního pohonu používaného v prvních německých plavidlech dále již nazývaných UFO. Tento vynálezce ke svým objevům došel hlavně sledováním principů přírody (pohyb pstruhů proti proudu, let čmeláků ad.). Nebudu to více rozebírat, kdo chce, ten si to dohledá, ale ve zkratce jeho postřeh byl v tom, že příroda funguje na implozivní energii - čili nikoliv na principu tlaku, nýbrž podtlaku - sání. Jeho UFO se pohybovalo tak, že v požadovaném směru před plavidlem vytvářelo permanentní podtlak, který vlastně plavidlo "vcucnul" - vtáhnul do sebe. Další "vychytávkou" bylo, že na posádku uvnitř nepůsobilo gravitační pole Země a kupodivu ani setrvačné síly, tudíž bylo možno manévrovat způsobem, který by jinak posádku, ale i plavidlo roztrhal.
    Na tomto principu funguje celý vesmír - planety se pohybují stejným způsobem. Žádný motor s kouřem z výfuku. :-) Sledujete? Co má pan Viktor Schauberger společného s články Iv tady? Přihořívá? Ano!
    Čím více budete v životě před něčím utíkat, tím rychleji vás to dožene - podtlak
    Čím více budete na někoho naléhat, tím spíše se bude cítit stísněn a půjde proti (znám velice dobře - nesnáším autority) - tlak
    Osobní poznání Iv totiž zcela potvrzují principy Univerza založené na implozivní energii - podtlaku (a to nejenom ve smyslu jednotek Barů).
    V oné knížce bylo zhruba řečeno:
    Něco si přeji, v hlavě i v srdci. Pak se přání snažím úplně ze sebe vypudit, nemít s ním nic společného. Tak řečeno před ním utíkám. Tím ve svém energetickém poli vytvořím vakuum, prázdnotu a přetlumočím univerzu, aby toto vakuum vyplnilo. Známe z fyziky - pokud vytvoříte v nádobě podtlak a nádobu otevřete, Univerzum tuto nádobu okamžitě automaticky vyplní - dojde k vyrovnání narušeného stavu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. .........a jmeno ty knizky,kdo ji napsal? ;-),diky.......proud

      Vymazat
    2. Tak to bude horší. Od té doby jsem jich už pár prolétl, ale je možné že šlo o knihu Jan Van Helsinga a to buď "Ruce pryč od této knihy" či "Kdo se bojí smrti".

      Vymazat
    3. Nevadi,urcite diky,Helsinga znam a mel bych ho mit,znovu ho otevru :-).......proud

      Vymazat
  7. pro lv , prekvapil jste me,je malo lidi vasich kvalit,alespon v mym "okoli",skoda,pokracute dal v tom co delate,uzrcite jsem Vas velkej fanda,kdyz se tak zamejslim,jsem si skoro jistej ,ze Vase aktivity jsou mnohem sirsi a vedeny spravnym smerem,je pekny neco takovyho vedet :-).........proud

    OdpovědětVymazat
  8. Prošel jsem si všechny tři kapitoly - Pravda o životě trochu jinak ,ale i komentáře a musím říct, že mě hned v úvodu velmi oslovily. Pak jsem také začal s realizací podle instruktáže. Také jsem trochu zalovil v paměti, abych si uvědomil co předcházelo určitým situacím,- tím myslím v mysli, které se staly již dříve. A skutečně musím konstatovat, že to funguje. Potvrdila to i nová realizace do které jsem se pustil. Ukázalo se, že některé záměry přinesou svůj výsledek dokonce už za několik hodin, ale některé potřebují delší čas. Je to dáno možná i faktorem s jakou intenzitou se do záměru člověk pouští - to asi znamená jakou intenzitou pravou hemisféru osloví. Je ale jasné, že mnohé děje potřebují svůj čas, nebo možná ani ne, ale to potom by jsme byli schopni vytvářet takzvaně zázraky. Ale co když je to fakt možné.? Možná ano. Pokud by jsme se v této formě myšlení zdokonalili natolik, že by levá hemisféra byla v souladu, či frekvenci s pravou hemisférou, pak by nás skutečně čekali netušené a neuvěřitelné možnosti. Toto je však úvaha ke které mě to dovedlo.- Možná mi právě pravá hemisféra něco nadiktovala do levé.
    Jak jsem už výše psal, zavzpomínal jsem na některé události v minulosti, a to z toho důvodu, aby byly nezávislé na zjištění po přečtení uvedeného článku - tří kapitol. A zjistil jsem jednoznačně, že pokud bylo přání nebo situace opřeno o doufání v pozitivní směr, tak se tak nestalo, nebo stalo, ale s nevalným výsledkem. A také naopak. Pokud zde byla situace na které mi třeba ani nezáleželo tak jsem si myslel, že NEBUDE možná, nebo že se v budoucím čase nestane, tak se stala, nebo minimálně se staly podmínky pro ni.
    Proto toto téma považuji za vstup do čtvrté dimenze, možná i na práh dimenze páté, protože právě oblast, která se týká naší práce s vědomím a myšlenkami považuji za jeden z nejzákladnějších prvků našeho osvobození a pochopení vesmíru. A určitě se to dá považovat také za velký evoluční krok.
    Ve vesmíru je život, nejsme sami a pozitivní entity na tento náš krok čekají.
    Sahali jsme po klice, ale stále nedokázali dveře otevřít. Pan Iv dveře otevřel !
    To zasluhuje uznání a velké poděkování. Grandiozní činnost pane Iv.
    Teď se můžeme začít orientovat, teď začíná naprosto jiná éra lidstva.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza K
      Uskutečnění vaší představy záleží hlavně na bodech možných realit,vytvořených v prostoru, kterých je velký počet a vždy se uskuteční ta nejsilnější, pokud ta není náhodou, musí se utvářet a sbírat energii a pak to trvá déle. Jen se vždy v závěru spolehnout na tu Sílu a počítat s tím,být nekompromisní že nějaká synchronicita se objeví směrem k vašemu záměru a využít.

      Vymazat
  9. Velmi děkuji za odpověď pane Iv co se týká vysvětlení ohledně časové různorodosti k dosažení záměru.
    Přeji hodně zdaru v odhalování pravdy, technologií a nejrůznějších témat, které mnohdy spolu velmi souvisí.
    Nejsem zcela nový čtenář, občas sem zabrouzdám a myslím, že v poslední době stále více, jen se nepodílím na komentářích. Musím ale opravdu říct, že přinášíte skvělé informace různého druhu. Moc díky. Honza.

    OdpovědětVymazat
  10. Zkusím napsat jak jsem já pochopil, jak je třeba pracovat s veličinou času v těchto případech.
    Dám to názorně na příkladu.
    Chtěl bych se setkat s konkrétním člověkem. Co se asi tak může stát, když si řeknu: "Já se dnes s Karlem určitě nepotkám"? Záleží na tom, kde Karel v danou chvíli je. Když bude na druhém konci světa nebo ležet s čerstvě zlámanýma nohama v nemocnici, pak i kdyby se Univerzum rozkrájelo, nebude toto splněno, protože to prostě nelze časově stihnout. Jak by řekl Iv, v tomto případě neexistují energetické body, které by odpovídaly našemu přání. V případě, že se Karel nacházel v rádiusu, který lze v danou dobu překonat, pak může (ale taky nemusí) Univerzum nastavit podmínky/okolnosti tak, abyste se potkali. Kdo má představivost, jistě si dokáže vymyslet desítky variací, co vše by se mohlo stát, aby k vašemu setkání došlo.
    Není to zcela ideální příklad, protože (podle mne) tu v případě přání týkajících se přímo dalších osob hraje významnou roli i Záměr a to jak váš, tak druhé osoby/osob a k uskutečnění vašeho přání je i soulad přání se Záměrem, ale jako příklad to snad postačí. Čím více bude vaše přání se Záměrem, tím více bude energetických bodů, v kterých bude vaše přání splněno a tím větší bude "pravděpodobnost" úspěchu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Michal
      Míšo, odpovím tak jak to chodí, pokud by ten dotyčný byl opravdu v zásadní nemožnosti realizace, tak Vás ta myšlenka na něj ani nenapadne! Co vy na to?

      Vymazat
    2. Iv:
      Samozřejmě souhlasím. Já vycházel z předpokladu(který jsem bohužel nenapsal), že při tvorbě přání nevím, kde se dotyčný vlastně nachází.

      Vymazat
    3. to Michal
      Míšo, to je právě ono, vy vědomě to nevíte, že dotyčný se nachází někde třeba v Tramtárii, ale vaše podvědomí to ví, takže nepřipustí myšlenku na toho pána pro setkání a ve vědomí se vám neobjeví. Tak jsem to myslel.Naše myšlenky vytvořené rozumem, jsou jen malou částí.

      Vymazat
    4. Iv:
      Tak tenhle kopanec jsem potřeboval, protože jsem si očividně seděl na vedení :-)
      Už tomu rozumím.

      Vymazat
    5. to Michal
      Já vím, je to ta naše logika, kdy stále přemítáme , kombinujeme, analyzujeme a nakonec zjistíme, že je vše jednodušší. No, jo, když ten bubák v hlavě pořád řeční.

      Vymazat
  11. Takže si mám říct na počátku pravdu..
    Ale pak když vysílám myšlenky k budoucnosti mám říkat opak? Pokud me to mé vnitřní já poslouchá? Nebo si říkat, že to bude dobré a ono to dobré bude?

    Napřiklad takto ?Rozbiju kamarádovi auto, které mi půjčil, než přijede z dovolené a vím, že až to zjistí, zabije mě. Tak si řeknu: Sakra, já to auto rozbil, je to strašné! Jsem to ale vůl! Pavel mě určtě zabije!
    A stane se tak, že to nebude tak strašné a vyřeší se to díky opaku? Nebo to skončí tak, že se opravdu stane něco špatného?
    Tomáš

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Tomáš
      Rozbiju kamarádovi auto, které mi půjčil, než přijede z dovolené a vím, že až to zjistí, zabije mě. Tak si řeknu: Sakra, já to auto rozbil, je to strašné! Jsem to ale vůl! Pavel mě určtě zabije!
      A stane se tak, že to nebude tak strašné a vyřeší se to díky opaku?
      Tu první větu musíte a stane se opak proto, protože jak své strachy a hrůzu vypustíte nahlas, pak se už uvnitř spolehněte na Sílu, která to pro vás vyřeší nejlépe. Pročíst vše související.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.