sobota 2. března 2024

Připomenutí z Informačního pole.

http://energieupramene.blogspot.com/2023/08/prisne-tajne-proroctvi.html#comment-form

Vojna dnes, není o množství armád, ale o válečných technologiích. Jsem zvědav, až Rusové spustí to své EMP nové generace, co budou dělat schamponi a eurohujeři bez PC a vypnutých hlásných trub(mainstrému atd.)?

https://cz24.news/infobrics-najdokonalejsie-zbrane-nato-znicene-rusko-na-vrchole-spickovych-vojenskych-technologii/ 

14 komentářů:

  1. Vakcíny pro domácí zvířata jsou ještě horší než vakcíny pro lidi:
    Někteří psi umírají okamžitě.“ „Strávil jsem kariéru veterináře pozorováním zvířat, která umírají na vakcíny proti vzteklině… nádory v místě vpichu… autoimunitní onemocnění…“
    Veterinář mluví o nebezpečných a smrtících vakcínách podávaných zvířatům
    Dr. John Robb s 30letou praxí veterináře se v parlamentu vyjádřil, že každý den zemře 5 až 6 zvířat na následky vakcín, které musí podle zákona zvířeti…“
    https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/111931
    ***** ****
    Dopravní policie v Moskvě
    https://t.me/BN4JeyTQ6RVkMTNk/111932

    jirik

    ps: odkazy jsou funkční

    OdpovědětVymazat
  2. Blíží se to blíží. Jsem v klidu. Těším se na to, dyk přece nato! :)))) vedarus

    OdpovědětVymazat
  3. Tamti hentóti už dopředu "vědí" kdy přinde v březnu magnetická bouře sotva březen začal. -z netu- vedarus
    3. – 4. března – slabá magnetická bouře.
    9. – 10. března – nejsilnější bouře měsíce.
    5. – 16. března – bouřka střední intenzity.
    21.-- 22. března – slabá bouřka.
    27.– 28. března – magnetická bouře střední síly.

    OdpovědětVymazat
  4. NATO vstupuje na území Ukrajiny. Brzy bude horko. vedarus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. nový člen Nazi And Terorist Organization Finsko:
      Předseda parlamentního výboru pro obranu Jukka Kopra (NCP) prohlásil: „Ukrajina má právo použít tyto [finské] zbraně proti vojenským cílům i na ruském území.“
      https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/novy-clen-nato-finsko-schvaluje-utoky-ukrajiny-na-ruskem-uzemi/
      jirik

      Vymazat
    2. Je zřejmé, že z vojenského hlediska přítomnost francouzských sil situaci nezmění. Avšak na základě článku 5 Smlouvy o NATO, který stanoví, že všechny země reagují, pokud je jedna z nich napadena, by údery proti francouzským jednotkám, k nimž určitě dojde, měly vyvolat vstup NATO do války.

      Ve skutečnosti se s tím počítá od samého počátku, jak pravidelně říkám. Všechno do sebe zapadá a věci se mohou velmi, velmi rychle změnit. Ruští vojenští analytici předpovídají vážnou eskalaci konfliktu v dubnu až květnu tohoto roku. Jinými slovy zítra.

      https://zvedavec.news/komentare/2024/03/9996-macron-vysila-vojaky-do-moldavska-a-na-ukrajinu.htm

      jirik

      PS: Otázka zní: V jak velkém rozsahu bude aktivován článek 5 NATO a bude vůbec aktivován tento článek?

      Vymazat
    3. Nordic Response zahrnuje pozemní, námořní a letecké cvičení, kterého se účastní přibližně 20 000 účastníků ze 14 zemí, včetně 4 100 finských vojáků.

      „Domníváme se, že tato cvičení mají demonstrativně provokativní charakter. Jakákoli cvičení, zejména v geografické blízkosti linie dotyku, zvyšují nebezpečí vojenských incidentů,“ uvedl Gruško.
      Ujistil, že Ruská federace přijala veškerá nezbytná opatření „z hlediska zajištění obranyschopnosti Ruska“. Série cvičení v Norsku, kterých se účastní i Finsko a Švédsko, potrvá do května a června.
      https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/zacalo-nejvetsi-vojenske-cviceni-nato-rusko-reaguje/

      jirik

      PS: třeba do té doby bude oficiální konflikt/válka NATO a RF.....

      PPS: co se asi stane, pokud zbloudí nějaká raketa NATO za hranice RF?.....

      Vymazat
    4. No, nemeli, NATO je i kdyz se tak nechova, obranny uskupeni, na okrajine nema co pohledavat a koho branit, spadla klec.Tim padem je tam protipravne a ilegalne ............................................proud

      Vymazat
    5. Jo, a ten clanek 5 nerika ze jak jednu zemi napadnes, automaticky jdou ostatni na pomoc, prave ;-).Maj to fikane udelany, aby slouzilo nato jen nekomu k necemu, ale vsichni aby platili a umirali, divim se ze to nevidej, teda nedivim, nesmej to videt................................proud

      Vymazat
  5. Injekce kokovid obsahují bionanočipy a lze je sledovat prostřednictvím systémů 5G a satelitů. ovce nevěřily, pamatujete?
    V Kanadě se konal Konvoj svobody.
    Jeden z organizátorů konvoje byl řidič kamionu, který přejížděl kanadskou hranici ze Spojených států, kanadská pohraniční stráž měla ledabyle říci: „DOKUMENTY NEMUSÍTE UKAŽOVAT, PROTOŽE MŮJ POČÍTAČ VŠECHNY INFORMACE O VÁS ZOBRAZIL, KDYŽ JSTE SE PŘIBLÍŽILI K HRANICÍM“ 🔥
    (Řidič byl předtím očkován na kokovid )
    vedarus
    PS kanadskou populaci monitorují prostřednictvím elektronického systému ARRIVECAN. A vypadá to že ve více zemích je to podobné..

    OdpovědětVymazat
  6. V tridsiatych rokoch moskovský profesor Michail Michajlovič Nevyadomskij (1883 – 1969) vytvoril a podložil dôkazmi mikroparazitickú teóriu rakoviny. V nej dokázal, že rakovinu spôsobuje prvok (parazit) mikroskopickej veľkosti, ktorý môže mať rôzne formy alebo štádiá existencie.
    Teória M.M. Nejadomského bola plne potvrdená experimentálne pomocou elektrónových mikroskopov v laboratóriách v rôznych krajinách. Takmer vo všetkých študovaných nádoroch sa našli elementárne telieska!

    Stalin na základe rozhodnutia Všeruskej komunistickej strany Bieloruska pridelil Nevjadomskému na Zubovskom bulvári kliniku s 500 lôžkami; výsledky samozrejme prekonali všetky očakávania: 95% onkologických pacientov sa vyliečilo.

    Bola vyvinutá unikátna ultrazvuková naftalánová emulzia.
    https://www.biosferaklub.info/stalinom-podporovana-paraziticka-teoria-rakoviny/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  7. Saint Germain:Poslední generace. Jahn J Kassl
    čte elí staníková
    přibližně 12 minut
    https://www.youtube.com/watch?v=BbV8EIqobLM

    jirik

    OdpovědětVymazat
  8. Sanskrt je umělý jazyk indoárijců, vytvořený na základě jazyka Rusů. Osoba, která plynně hovoří sanskrtem, rozumí ruské řeči. Proč sanskrt udržoval ruský jazyk čistěji než hindština? Ta byla jazykem lidu a sanskrt byl jazykem Magi-Brahmanů a byl udržován na posvátné úrovni. Přežívající památky na skýtský jazyk včetně náboženských textů Véd a Avesty, osobní jména i jména míst, zjevně neodrážejí jazyk, kterým mluvili "historičtí" Scythové. Ten patří k velmi raným fázím svého vývoje a sahá, jak se nyní ukazuje, do dávných hlubin tisíciletí. Obě památky, a zejména Védy, představují důležitý zdroj skýtského jazyka, byť ne toho úplně nejstaršího. Abychom správně porozuměli skýtskému jazyku, potřebujeme znát, kam patří sanskrt v indoevropské rodině. Toto místo je již dlouho potvrzené: Je to prokazatelné spojení S JAZYKY SLOVANSKÉ SKUPINY. Na první pohled je zcela zřejmé hluboké spříznění sanskrtu s ruským jazykem. Podobnost je tak silná, že jeden indický sanskritolog při setkání v Rusku potvrdil, že všichni tam mluví vlastně nějakou starodávnou formou sanskrtu! Sanskrt je forma nejstaršího ruského tedy skýtského jazyka. V určitém okamžiku se sanskrt a ruština od sebe oddělily a šly různými cestami.
    https://celostnivzdelavani.cz/velka-tartarie-3-dil

    jirik

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.