pátek 29. března 2024

Cívka BAC

 Zde máte další z nových technologií i když ze staršího data, která se moc neuvádějí. Naši stálí čtenáři si již zvykli na to, že zde názvy neuvádíme, aby IT nemohla jistá témata najít, kdo není robot a používá hlavu, vše si zde najde.

Ecocreando Team dává světu tuto technologii!!
Cívka BAC - Bifilární autoinduktivní uzavřená  cívka
B.AC COIL - připojení bifilárních cívek

 

 

 






JEDNODUCHÝ, RYCHLÝ, BEZPLATNÝ NÁVOD
 
JAK SI POSTAVIT SAMI!
 NEPOUŽÍVÁ MAGNETY, 

BATERIE ANI JAKÉKO-LI JINÉ ZDROJE NAPÁJENÍ!

Podrobnosti na originálu: http://ecocreando.weebly.com/bac-coil---free-energy---fuelsaver---magnetiz-water.html

Souvísející téma: http://energieupramene.blogspot.com/2011/06/snizeni-spotreby-automobilu.html


22 komentářů:

  1. Promiňte mi že odbočím od tématu,

    přeji vám všem živým bytostem z masa krve a kostí hezké a pohodové prožití svátků Jara. Sluníčko svítí, štípičky muchajó a malý štěk zapesal.

    Hezké dny člověkové drazí a milí přeje rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Rusido
      Začíná Nový rok 2024, tak ať se všem našim čtenářům daří celý rok 2024.

      Vymazat


  2. Sobotní den bude nadprůměrně teplý. Odpolední maxima ale může ovlivnit saharský prach, kterého bude nad naším územím během víkendu opravdu hodně.

    Pokud budete mít během sobotního dne pocit, že je Slunce zvláštním způsobem „zamlžené“, nebude se vám to zdát.

    Nad střední Evropou se bude nacházet velké množství saharského prachu, který bude sluneční paprsky tlumit a to i přes to, že sobotní den může být přechodně i zcela jasno. Právě přítomnost prachu v atmosféře může ovlivnit teploty.

    Se saharským prachem navíc numerické modely nepočítají, a tak i předpověď maximální teploty může být nadhodnocená. Uvidíme.

    Tak jako tak, nadcházející víkend bude nadprůměrně teplý a s ohledem na saharský prach se můžeme patrně těšit i na nezvykle barevné východy a západy Slunce.

    https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/ceka-nas-opravdu-hodne-saharskeho-prachu-varuji-meteorologove/

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. WhitelikesnowandcoldlikeWinter30. března 2024 v 7:03

      To je sice možné,ale včera stříkali a dnes je Slunce za závojem.
      Hlavně aby nevolníci neměli pěkný den.
      A k odpovědi výše: nový rok může začínat,kdy se člověku zlíbí,ale začínat ho zavražděním Člověka?
      To nemyslím ve zlém,jen tak přemýšlím - každopádně všem zde přeji krásné dny Vesny.

      Vymazat
    2. Od jarní rovnodenosti do příští, tak to bylo myšleno.

      Vymazat
    3. Ve slavjanském kalendáři se se musím ještě dovzdělat, díky iv za upozornění. No a jesi je někde zataženo viz sdělení WhitelikesnowandcoldlikeWinter, stačí načnout
      lahev s octem a nalít ho na chodník, dá sa tak řešit aj plevel mezi dlážkama bez nějaké tvrdé chemie a vznikne dvojí efekt. Dřív jsem octoval pomocí piezozvlhčovačky jenomže díky agresívnímu kyselému prostředí vydržela vždycky tak max 2,5 roku. To mi sem poslali aj stíhačku která sa snažila udělat mixér a dotáhnout mračno z okolí chachá, vždy neúspěšně. Tento měsíc mě zbyla čtyřka z rozpočtu, jsu doma za své, žádný úřad práce, možná, že zas objednám a to mě autoservis stál bůra. Brzy mě prázdninová idylka skončí, půjdu eletrikařit pro firmu která vyrábí smysluplné výrobky takže s tím nebudu mět problém. Dnes je zase hezky a tak aby tomu bylo tak aj zítra, načnu další lahev nikoli alkoholu ale octa.

      Nedávno si zde korendor zavzpomínal jak se cestovalo dřív. No, rovněž vzpomínám, v těchto dnech jme vždy otvírali s oddílem cyklistickou sezónu, tající sníh kol silnic, rozkvetlé petrklíče, začínající podběl...

      Buďte zdraví člověkové

      rusido

      Vymazat
  3. Je to asi 14 dní co se nás dotkla Vesna jaro je prostě ve vzduchu a
    Energii u Pramene i všem čtenářům přeju dobrý zdraví úspěšný rok 2024 a dík za tu cívku su na to zvědav. Poslední dobou sleduju začala se víc zanášet skleněná konvice v kuchyni, třeba to pomuže. srdečně zdraví vedarus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vodu cievka nepomôže. Svet vrie a aby ovečky nerobili problémy, tak pridávajú do pitnej vody oblbováky spôsobujúce letargiu. Treba vodu filtrovať dreveným uhlím, alebo prepracovať vymrazením. Najspoľahlivejší je vlastný a preverený zdroj pitnej vody. Preto to besnenie ohľadom studní v poslednej dobe.

      Vymazat
    2. to ....
      Cívka nenahrazuje nějaký filtr, jen mění strukturu látek molekulárně a tím mění jejich specifické vlastnosti. Ano, na čištění od agresivních látek je vždy potřeba specifický filtr, to je jasné.

      Vymazat
    3. Děkuju za podněty. Zdroj pitné vody ze studánky zatím není k dispozici (Zdravá voda -vzadu u lesa, něco našli v rozboru). Zatím upravujeme vodu šungitem, přemejšlím o filtru. Měl byste někdo dobrou zkušenost s nějakým konkrétním? vedarus

      Vymazat
    4. to Iv
      Proč jsem psal ohledně vody, na origoš webu mají :
      "Kuchyňský vodovodní kohoutek - voda měla zpočátku hodně rozpuštěného vápníku a chuť nebyla vůbec příjemná.
      Po aplikaci BAC na studenou vodu (pod dřez) , začínáte stále více „cítit vodu je“ mnohem „lehčí“ na ústech.
      Dokonce i vaření jídla s touto vodou dělá jídlo "stravitelnějším", menší hmotností pro žaludek ve srovnání se stejným množstvím jídla, které jsme připravili, umyli, očistili, uvařili bez této vody. "

      Takže lepší je kombinovat BAC cívku, filtr na vodu, či zmrazením (ledínková voda EuP), příp. použitím šungitu lze výrazně zlepšit zdraví osob tuto vodu pijící. vedarus

      Vymazat
    5. Typ dotazu je myšlen, jestli rovnou zvolit reversní osmozu (cena vyšší, ale odpovídá kvalitě?) , nebo obyčejný uhlíkový filtr. Díky za příp. zkušenosti vedarus

      Vymazat
    6. Neni nad destilku, kdo chce, vylepsi si spinovanim ;-).................proud

      Vymazat
    7. http://free-energy.xf.cz:8080/SCHAUBERGER/ARTICLE.html
      Trochu o vode od Viktora Schaubergera.

      Vymazat
  4. to vedarus
    Cívka mění jen strukturu vody na molekulární úrovni, tedy nečistí od nějakých chemických sloučenin obsažených ve vodě. Na to se hodí nějaký z filtrů (který je nejlepší jsem nezkoumal) a přidat cívku před vstupem do filtru, nebude se tak zanášet rychle filtr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Iv
      Je mi to jasné děkuju. vedarus

      Vymazat
    2. Zdravim vsetkych v tento jarny den. My sme riesili tiez filtraciu do kuchyne...zo sumy 983 eur v akcii za 580 sme sa dostali na sumu 173 eur aj s mineralizacnym filtrom. Kupili sme v eshop akvaristika. Je to presne to iste, cinske, co ponukaju prekupnici a obchodnici na zdravu vodu. Na bielu kartusu si nalepia nalepku s logom firmy. Obchod Invital. Filtre splnaju poziadavky na cistenu vodu pre farma.

      Vymazat
    3. Len tak som o tom dumal - najprv filter a potom cievka z medenej rúrky a cez ňu prefiltrovaná voda - mohlo by to tak fungovať?

      Vymazat
    4. to nepodepsaný
      Cívka z měděné trubky nemůže fungovat a navíc si zkazíte vodu - budete mít sladko v ústech ...

      Vymazat
  5. doručeno emailem:

    Díky naší vládě, která o nás pečuje na jedničku, zasílám - Zdravotní UPOZORNĚNÍ !!!

    Pokud na jakémkoli potravinářském zboží naleznete pod začátkem čárového kódu číslice 482, jde o zboží původem z Ukrajiny, pokud nechcete mít zdravotní problémy. A také počítejte s tím, že z těchhle jedovatých surovin se bude vařit v závodních kuchyních, restauracích, nemocnicích, domovech důchodců a dalších podobných zařízeních. A pozor si dejte i na služby rozvozu jídla i potravin. Kontrolní úřady musí být zticha a v TV se tohle nesmí vysílat.


    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vyhledávač dle EAN kódů, stačí zadat i první trojčíslí (prefix). v.

      https://petrfaltus.net/petr-faltus-ean-staty-vyroby-hledani-caroveho-kodu-zeme-puvodu-pro-zbozi.php?query=482&case_sensitive=0&czech_sensitive=0https://petrfaltus.net/petr-faltus-ean-staty-vyroby-hledani-caroveho-kodu-zeme-puvodu-pro-zbozi.php?query=482&case_sensitive=0&czech_sensitive=0

      Vymazat
  6. Páter František Ferda Recepty a doporučení. zdraví vedarus
    https://petrfaltus.net/petr-faltus-pater-ferda-1915-muz-ktery-dokazal-lecit.php

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.