sobota 2. prosince 2023

Magnetická bouře teprve přijde

 

Magnetická bouře teprve přijde.

 

Silná magnetická bouře zahalila Zemi 1.12.2023, ale to není konec - na Slunci se otevřela obří koronální díra, která je nasměrována přesně k Zemi a podle předpovědí z ní proudící proud slunečního větru dosáhne naši planetu do 4. až 5. prosince, a to znamená nové geomagnetické bouře.

Včera, 1. prosince, jak bylo předpovězeno, „Kanibal ECM“ zasáhl magnetické pole Země a způsobil silnou geomagnetickou bouři třídy G3 (Kr7) s polárními zářemi na obou polokoulích. 

Polární záře byly pozorovány téměř po celém světě, včetně USA, Ruska, Nového Zélandu a na severní polokouli sestoupily polární záře až na jih do Arizony a Kalifornie (USA).

Štěstí přeje připraveným.

Vulkanická činnost 2.12.2023

 

8 komentářů:


  1. Whistleblower z Nového Zélandu odhaluje data potvrzující nadměrnou úmrtnost po COVID očkování

    https://otevrisvoumysl.cz/whistleblower-z-noveho-zelandu-odhaluje-data-potvrzujici-nadmernou-umrtnost-po-covid-ockovani/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  2. Starověké kultury měly hluboké znalosti o vlastnostech rtuti, která podle nich dokázala zesilovat okolní atmosférické vibrace.
    Všem nám bylo řečeno, že rtuť je nebezpečná, a v Ruské federaci můžete za "nelegální" držení rtuti dostat trest odnětí svobody, ale ve skutečnosti nám zatajili něco, co nás může osvobodit z otroctví.
    Rtuť je základem generátorů bez paliva, které získávají energii z éteru (ze vzduchu), proto je zakázaná a přísně utajovaná. Rtuťové antény jsou mnohem účinnější než tradiční antény. Paraziti, kteří ovládli zemi, zakázali používání rtuti. Rtuť je zdrojem průlomových technologií. Dokud je rtuť zakázána, je lidstvo zotročeno parazitickými příživníky.

    https://www.youtube.com/watch?v=g1LlQyUzvLE&t=3s

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rtuť není jedovatá, lžou nám ve všem. Zde Nevím kam mám dát to video, za 2 dny tu vyprší expirace. Ruský inženýr ochutnává rtuť. vedarus
      https://streamable.com/coierh

      Vymazat
    2. Ještě jedno video se rtutí, vedarus
      https://streamable.com/c795nc

      Vymazat
  3. Zdá se, že zcela nezávadné ukrojinské obilí bylo dnes, asi náhodou vysypáno u české třebové. To naše leží v sýpkách, ruské nejspíš jede lodí, tož jaké jiné by se tu asi mohlo nacházet ptám se a přeju Panu strojvedoucímu brzké plné uzdravení!
    Dnes ráno cca v 5.55 hod se srazily 2 nákladní vlaky asi s obilím, (nápis na vagonech - We move the grain). článek na seznamu:
    "„Bylo to jako domino.“ Letecké záběry po srážce nákladních vlaků v České Třebové" vedarus
    https://prnt.sc/-krO5OZnDmZe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. zajímalo by mne KAM to obilí směřovalo, jestli cizina nebo cz.. vedarus

      Vymazat
  4. Nejdřív napíchali lidi kokovid sajrajtem, nyní přišli se "syndromem bílých plic".
    Není to náhodou jeden z nežádoucích účinků Fizéru? v.
    https://prnt.sc/IY_xWtphkEyY

    OdpovědětVymazat
  5. Milovaná ♡Sílo♡ děkuju Ti že chráníš a provázíš všechny hodné lidi.
    srdečně zdraví vedarus

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.