pátek 24. listopadu 2023

Astrolog ABHIGYA ANAND

 Podle předpovědi známého astrologa jak se budou události ubírat. Bezpodmínečná kapitulace Ukrajiny cca duben 2024 a plnění dohody o posunutí hranic NATO do roku 1997  http://energieupramene.blogspot.com/2022/01/tady-jsou-navrhy-moskvy-k-dnesni.html


7 komentářů:

  1. Seminář, který Sněmovna odmítla cenzurovat, smazal YouTube do 5 minut po nahrání

    Platforma YouTube, kterou vlastní společnost Google, potažmo Alphabet, smazala několik videí ze semináře „Vakcinace proti onemocnění covid-19 – současný pohled“, který se konal v pondělí na půdě Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, a který byl terčem pokusu o zrušení na nátlak profesora Hela. YouTube po odvolání se jedno z videí obnovil.

    Jedním z cenzurovaných, o kterých se deník Epoch Times dověděl jako první, je 15-minutové video, zachycující MUDr. Vladimíra Čížka, kde prokazoval devět vládních „dezinformací“ o očkování proti covidu-19.

    Video nahrál 22. listopadu na svůj youtubový kanál Nadační fond Svědomí národa (NFSN). Ke smazání došlo podle žurnalistického projektu „pět minut po uploadu videa“.

    https://odysee.com/@svedominaroda:7/vladimir.cizek.parlament:8

    jirik

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jirik Díky za odkaz. Vidím to jako silný důkazný materiál, soudní znalec, super. Takže ti fešáci ve vládě maj lidi za úplný, naprostý pitomce a sami se považují za nedotknutelné, ta arogance! Nyní je to jasně vidět. vedarus

      Vymazat
  2. S astrologama vidim jeden "problem", z ceho a jak zjistujou, kdyz kosmos neni takovej za jakej je vydavanej a tim ani to na jakym zaklade je tak vydavanej, tedy onen zaklad sam?....................proud

    OdpovědětVymazat
  3. Čoraz viac škôl v rôznych krajinách opúšťa nielen písanie, ale aj potrebu písať rukou vo všeobecnosti. V Nemecku, Fínsku a USA sa na 1. stupni deti učia písať písmená len vo voliteľných predmetoch alebo sa neučia vôbec.
    https://www.biosferaklub.info/zrucnosti-ktore-stratime-ked-prestaneme-pisat-rukou/

    jirik

    OdpovědětVymazat
  4. https://aluska.org/jenny-schiltz-videla-jsem-jak-se-lidstvo-tridilo-do-skupin-podle-frekvence/
    Dolores řekla: „Stará Země stále vibruje na nízké frekvenci, se všemi těmi hroznými věcmi, které se jí dějí, ale druhá Nová Země se pohybuje do vyšších dimenzí a vibruje tak rychle, že se stává neviditelnou, takže si toho lidé nejsou vědomi. Proto je pro nás tak důležité nejen pracovat na naší frekvenci, ale udržovat ji na vysoké úrovni. Jedna z hlavních věcí, která bude lidem bránit ve vzestupu a vstupu na Novou Zemi, je strach. Jsme tak ponořeni do strachu. Hodně z toho přichází od vlády. Oni (svědkové, kteří absolvovali hypnotická sezení s Dolores) řekli, že by bylo lepší, kdybyste se nedívali na televizi… nedívali se na zprávy. Nenechte se pohltit tou iluzí. Svět mění svou frekvenci a vibrace. Už to dělá. Víme, že se věci zrychlují. Čas se zrychluje. Všechno se zrychluje.

    jirik

    OdpovědětVymazat
  5. Zdravím člověky,

    tak zase "hrátky" s časem je to cca měsíc dva, jsem musel posunout závaží na kyvadle mechanických hodin směrem dolů aby se strojek hodin zpomalil, neska koukám rozdíl je zatím 6 minut to znamená posunout závaží výš, to jest zrychlit. Dnes má být bouře na slunci. A já si říkám, že toho zas stihnu míň, když jsem hodiny zpomaloval už jsem si říkal "žebychom se blížili k normálu?", no tak ještě chvilu musíme čekat no.

    rusido

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak dnes už to dělá devět minut rozdílu, zatím perpetlík seřizovat nebudu. Před nějakým časem se zas zbláznila meteostanice kde je synchronizace prováděna DCF signálem, to zas vteřina trvala zhruba tři čtvrtiny své délky, to byl fofr, začalo to dopoledne a ještě večer když jsem šel na kutě žádná synchronizace. Přitom hodiny na chodbě jsou elektromechanické a ty jdou pořád stejně, ať je den 15 hod a nebo čtyřiadvacet, zajímavé. Ty mechanické jsou přez 100 let staré, mám je po prarodičích, stářím to samože není.

      Nechť vás Síla provází

      rusido

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.