středa 13. prosince 2023

Moribundus nastartoval

 


15 komentářů:

  1. kde,co............ani nevim, jo chripkovy obdobi jako kazdorocne? Teda pokud ho zase nejak neprejmenujou :-)))))...............proud

    OdpovědětVymazat
  2. Leino více zasmrádlo a poradci hlučně protestovali https://vk.com/wall746823626_1361

    OdpovědětVymazat
  3. Zaprodanec prymule ať se de bodnout i s jeho dalekohledem. Venku je cítit napětí ve vzduchu, právě proběhla X2,8. Pozor, silné rentgeny. v.
    https://www.solarham.net/

    OdpovědětVymazat
  4. Zajímavý odkaz na kolotočáře korendor. https://voda235.webnode.cz/pan-vk/

    OdpovědětVymazat
  5. Proč asi herr V+K míchá pravdu se lží anebo často neřekne pravdu celou, manipuluje, podsouvá různé nesmysly tak, aby to víc vyhovovalo židům, kdo ho asi platí, kudy tečou peníze.
    Např. zde ohledně Akašických dělá bububu v poslední odstavci viz odkaz.
    Ale to přeci dělá někdo jiný než Záznamy samotné spouštěč je jinde. A vk nestojí (ani ti za ním) o to, aby byli lidé skutečně vzdělaní. srdečně zdraví vedarus
    https://prnt.sc/b_z5dOXMvLa_

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rad ze nejsem sam kdo ho prokoukl ;-)...................proud

      Vymazat
  6. Tady se potvrzuje jaká je to balada nemít tele-vizi.

    Sílo znič všechny lidské i nelidské zmetky. Děkuji.

    rusido

    OdpovědětVymazat
  7. Naši milí ukrajinští přátelé si kultivovaně vyměnují názory. https://vk.com/wall746823626_1365

    OdpovědětVymazat
  8. Na počuvanie a aj na premýšlanie:
    https://www.youtube.com/watch?v=EbdChbuWmus&list=RDEbdChbuWmus&index=1

    OdpovědětVymazat
  9. Satanova hvězda plachtila nad Prahou,posléze se přesouvala na jih. Obřezanci z Planety Hoowa dali vzkaz,že po tisiciletí balí kufry? korendor https://myslenkyocemkoli.blogspot.com/2023/12/prirodo-caruj.html

    OdpovědětVymazat
  10. V pátek 15.12. byl v prodejně billa zakoupen čaj "Pickwick Máta" dokládám foto. Doma jsem rozdělal sáček, vysypal na čistý list A4, pečlivě rozhrnul a pod papírem začal přejíždět silným magnetem sem a tam.
    Ejhle některé částečky "máty" se začaly pohybovat stejným směrem jako magnet a kreslily mi obrazce do té rozhrnuté máty! Čaj jsem odvezl do prodejny předvedl paní vedoucí co prodávají a vrátil. V teekane je ten grafen prej taky, nezkoušel jsem to vím od kamaráda. Chce to chvilku trpělivosti a silný magnet.
    Takže až budete chtít pomoct dítěti když bolí bříško, mátu shánějte jinde. Prosím o sdílení a zdravím vedarus
    https://prnt.sc/JhJmC43j8xg3
    https://prnt.sc/gEjFCtcjDHId

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Šmankote příteli, "Pickwick" je to nejhorší svinstvo, někde byl přehled těch nejhorších p-otravin a mezi nimi i zmíněná "čajová" firma, vzhledem k tomu, že by mě nikdy nenapadlo ani ve snu nic takového koupit tak jsem si to nezkopíroval. Čaje jedině sypané a pro bylyny vážené do lékárny která je prodává, jenže když zde napíši jméno, tak máme zachvilu po žížalkách, nejen že jsou zde nasazené trackery, ale je zde i ŠPÍNA. Dřív jsem měl rád jihlavanku, melou do kávy nějaké vlákna a tak jsem zrestauroval strojek starožitného nástěnného mlýnku a kupuju zrno, brazílie a jiné, to je jiná káva. Nikdy by mne nenapadlo koupit dressingy, omáčky a jiné srágory kupuji jen základní suroviny a z těch kouzlím.

      Příteli přeji ať naleznete znovu ztracené zdraví a to samé všem člověkům. Mě dnes navštívila zase zimnice a tak se válím s hezkou no knihou přeci a elektrickou dečkou, střídavě chrním a čtu si. Padla mi do oka kniha kterou jsem třicet let nedržel v ruce " františek nepil - dobré a ještě lepší jitro".

      Sílo znič ŠPÍNU na Zemi i ve Vesmíru. Děkuji.

      rusido

      Vymazat
    2. Ahoj rusido příteli někdy se říká kam nemuže čert strčá ženskou. Došla máta a ona že mám v bille koupit. Udělal jsem to stylem poznávácím, kupil ten čaj, doma vysypal na A4 papír pak jezdit magnetem a všem ukázal výsledek děckám i ženě. Se podrž zkušal jsem další 4 sáčkový a byly tam magnetické něco ve všech že by grafen, dokonce Leros dětský čaj z roku cca 2015, voni to tam dávaj asi delší dobu. Jedinej sonnentor to nemá, zkušal jsem sáčkový - šalvěj a dobrý. Výsledky zkusím poslat.
      Zimnica říkáš, včera jak jsem běhal kratší tratě na toaletu jsem si hned zpíval "Kam tak spícháš trampe kamaráde" takže veselo. Děcka už to měly, všechny vrchem, naštěstí postupně. Nepil je dobrej máme Hledání radosti. Papričky ještě chvilku počkají díky za strpení
      Milovaná Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      vedarus

      Vymazat
    3. S foťákem zkušám videa pro názornost. Postupně budou přibejvat jen co budu trochu v cajku. Od serafina bereme tinktury a sypaný čaje postupně je prověřím.
      Zde je kontrola magnetických částic v čaji, kterej vobčas posílá serafin jako DÁREK za objednávku v takovým hezkým srdíčku, došly 2 kusy čaje každý jiný. Tento zmagnetem zkušaný je složení mateřídouška nať, máta peprná nať, meduňka lékařská nať. Fotky:
      https://prnt.sc/tXTwbV4cYlBb
      https://prnt.sc/9rkf1GJf5t4S
      Video, jak grafen pěkně "kreslí" na papíře. Kdyby to smazali napište hodím znovu.
      https://streamable.com/22chjo
      srdečně vedarus

      Vymazat
    4. Chcu ještě říct že si práce serafína vážím, obvykle když od nich dojde balík dýchá z něj "láska". Tinktury taky dobrý. Je to něco jinýho než např balik vod jukla, kde po rozbalení nedýchne nic a kvalita bylin je docela nízká, odebíral jsem od něj několik let než jsem našel někoho jiného. Je třeba možný že si serafin tyto DÁRKOVÝ čaje nechává někde vyrábět na zakázku, já do toho ale nevidím pouze informuji hodné duše zde.
      zdraví vedarus

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.