pondělí 24. října 2022

Proroctví Izraele

 

Proroctví Izraele

Izrael vybombardoval íránské montážní středisko bezpilotních letounů v Sýrii. Podle zdrojů SOHR byly vojenská logistika a vybavení používané k sestavování íránských bezpilotních letounů v oblasti vojenského letiště Dimas v západní části Rif Dimashq zničeny poté, co byly přímo zaměřeny izraelskými raketami. Cílem útoku byl rovněž radar a přistávací dráha na letišti, uvádí se ve zprávě. https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/pomoc-ukrajine-izrael-vybombardoval-iranske-montazni-stredisko-bezpilotnich-letounu-v-syrii/ 
Ve zjevení 16 je informace, že když šestý anděl vylije svůj pohár vyschne velká řeka Eufrat, aby ustoupila králům Východu, kteří přišli vyhlásit válku Izraeli a zničit jej. Nyní velká sucha na Blízkém východě vyprázdnila vody přehrady Qadisiyah. Kromě proroctví ze  Zjevení 16 je již dnes pozorováno, že nádrž a řeka tvoří při vyschlém korytu písmeno OMEGA. Omega je označováno ve spisech jako KONEC.

 

řeka Eufrat s přehradou

46 komentářů:

  1. Velky Zvatora globalistu Kissinger to hlasal jiz v roce 2012, ze Izrael jiz neni treba a nebude existovat. Otazka je, jak se Rusove vyrovnaji za pomstu Chazaru, kteri jako uprchlici z Izraele obsadi Novou Chazarii. Korendor.

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji za dobré zprávy. Podzim by mohl být zajimavý, izrael má přeci končit. Erteple ve sklepě a dřeva asi na 2 roky.
    Zkušal jsem několikrát onen vodní plyn dle návodu Iv. Když jsou krbovky řádně rozhicovaný vono to chce vystihnout hodně uhlíků, dá se říct že to pomáhá. Najednou se objeví plamen. Je to zas trochu jiný teplo, příjemný, cítit změna takže to něco dělá. Pardon, pojal jsem to velmi amatérsky mam starý keramický pekáč s poklicou co se akurát vleze do popelníku. Vleze do něj přes litr vody, poklica přikrytá. Škvírama v boku pára utíká. Nevýhoda keramiky, možu dolívat jen vařící vodu aby nepraskl. Nevadí, a častější čištění popela taky ne. Rozeznáme různý druhy tepla i podle druhu stromů kerýma topíme.
    Děkuju Iv ať Vás Síla vždy chrání a provází.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co je vodní plyn? Děkuji

      Vymazat
    2. to Honza
      Vodní plyn je směs vodíku a oxidu uhelnatého. Vodík tvoří zhruba 48 % směsi, oxid uhelnatý 43 %. Zbytek připadá na další obsažené látky, typicky dusík nebo kyselinu uhličitou. Vodní plyn vzniká, když je přes rozžhavené uhlí, dřevo, případně koks, vedena horká vodní pára.

      Vymazat
    3. Včera při čištění krbovek zajimavost. Kouř v nich stoupá skrze system drážek, asi 4x5cm široké, po celé šíři kamen (asi 11ks), a ty se zanášejí dehtem, popelem. Jednou za čas třeba čistit. Spatřuji výhodu, on se pak míň zanáší komín.
      K čištění je hrablo z navařeným plocháčem odpovidající velikosti. Nu a první se obv. zanesou prostřední drážky které vedou do komína (odtah uprostřed), pak se to postupně zanese celý. Zanesení jde poznat podle začernávání skla, ukazatel.
      Sám to trochu nechápu včera som zjistil, že 3 prostřední drážky jsou JAK VYMETENÝ. To vidím za 11 let poprvý. Normálně by byly nejvíc zanesený. Že by nějaké reakce skrze vodní plyn..

      Vymazat
    4. to babajasvaga
      Kouřové spaliny mají větší teplotu, jelikož vodík má větší výhřevnost.

      Vymazat
    5. to Iv
      To mi dává smysl. Vždyt se H2 používá i při sváření, až 3000°C. Že já (v..) jsem se o to dřív nezajímal! Děkuju pane Iv. Všiml jsem si v krbu jemně namodralýho plamene jak když hoří propanbutan v kuchyni na sporáku. Ale zprvu jsem temu nepřikládal duležitost, v krbovkách mívám různý barvy plamene, asi podle druhu topiva. Letáky, ty barevný často hoří zeleně. Hledal jsem na netu a vypadá to asi na 2. fázi zde:
      https://prnt.sc/-fwCxgUpHQDt
      Sílo vždy ochraňuj a provázej pana Iv.

      Vymazat
    6. Zdravím všechny, vodu přidávali do leteckých motorů už fašouni z luftwafe pro vyšší výkon, ale furt mi vrtá v hlavě kde se poděl ten kyslík-že by do HUMPOLCE ? Zdraví Vašek-zahradník

      Vymazat
  3. Pan VK dotornadoval? Je tam pravcicky clanek a diskuze zamrzla v kride. Dalsi rana valecnym stvacum, jak se psavalo v 50 letech? Korendor.

    OdpovědětVymazat
  4. Diskuze vážně zamrzla 21.10. Nemá HERR VK nějaké nervy? Je poznat při čtení článku. Prolétl jsem obsah a obsahují se stále častější překlepy, semtam pravopisné chyby inu židům nikdá pravopis asi moc nešel. Ale nechápu situaci, VK má přeci brutopýra který to tam všecko opravuje, přeci.

    OdpovědětVymazat
  5. https://celostnivzdelavani.cz/vakciny-nebyly-vytvorene-pro-covid-ale-covid-byl-vytvoren-provakciny korendor

    OdpovědětVymazat
  6. V této chvíli se při pokusu o připojení objevuje chyba 502, takže aeronet je komplet nedostupný. To je rozhodně zajímavé. Dáša

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky hlásím nedostupnost s chybou 502. Nerozbíjí se mu to pc nějak často?

      Vymazat
  7. Ae news..Telegram hlasi opravy PC.

    OdpovědětVymazat
  8. Dnes byl tropicky rijen, polojasno. Ve Hvezde u letohratku byly na obzoru vukol mraky, co jsme videli na Velkem Roklanu na vychode nad nasi republikou. Byl to den, kdy tam bylo take polojasno, ale Morava v tom roce a v ten den zazila povodne stoleti.1997. Korendor.

    OdpovědětVymazat
  9. Tu ve školce byly přítomny ráno pouze 4 děti ze 40. Osobní informace, učitelky přemlouvaly rodiče aby tam daly svoje děti, že se již nudí..
    Některé děti měly nedávno ATB a 14 dní byly doma, pak nastoupily do MŠ. Vydržely den, dva. Zase jsou doma. Že se jim to prý vrací.
    Libo-li snad nové mobilní frekvence 4G, 5G?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Žádné 4G nebo 5G. V rámci šetření se snižuje teplota boilerů a tím se množí dobře v boileru Legionelóza, která se dobře množí do 50 st. To se pak dobře šíří třeba i ve školních jídelnách u umývání nádobí atd. a vesele se šíří, Vše se vším souvisí.
      Legionelóza neboli legionářská nemoc je akutní horečnaté onemocnění vyvolané G− bakteriemi čeledi Legionellaceae, nejčastěji bakterií Legionella pneumophilla, které postihuje především dýchací cesty.

      Vymazat
    2. Ano školkové děti prý horečky měly. Předám informaci. Děkuji.

      Vymazat
    3. Ve školce mají dle obsluhy kotel na ohřev vody i topení v místnostech. Vodu nastavenou na 80°C a topení asi taky dobrý.

      Vymazat
    4. Tak je potřeba hledat dál, když je taková nemocnost v jednom místě. Pak ještě upozornit děti, aby nepili vodu z kohoutku přímo pusou, mohou tam být zbytky teplé vody s přemnoženým škodičem. Škoda, jedeme dál!

      Vymazat
    5. Jedem dál jasný. Myšlenka správná když chybí 80% drobotiny třeba hledat v tom místě. Topení, termostat na kotlu mají nastaven 25°. Ty naše jsme nechaly doma hned jak začaly v MŠ lehat. 14dní rýma, škrábání v krku, únava. Teď dobrý. Z pozorování, šlo to nejdřív po krevní skupině 0-. Naopak 0+ a B+ prvních 14 dní nic, až pak to chytli. Průběh podobný. Doktor dal Pamycon stříkadlo do nosu, pomohlo. A čerstvý rakytník čaj, lichořeřišnice, průdušky čaj, h. slunko, zázvor čaj s citronem ten zabíral hodně.

      Vymazat
    6. Zkusím popsat pocity. Tím ale neříkám že to musí být nutně ono. Osobně jsem některé dny, na začátku té nemoci měl problémy s dýcháním, při dýchání jakoby nemožnost se nadechnout. Pocit, že ve vzduchu není kyslík. Stalo se již 2x, vše letos.
      Doplnění: co třeba pulzní ozáření, symptomy jsou podobné chřipce. DNA dětí je nejvíc ohrožena.
      https://stop5g.cz/dna-deti-je-nejvice-ohrozena-dna-je-zkonstruovana-tak-ze-prijima-emf-radiozareni-a-5g/
      https://stop5g.cz/deti-a-bezdratove-rizika/

      Vymazat
    7. Zdravím, legionela prý dokázala přežít ve vodě ošetřené kdysi chlorem, po přechodu na ClO4 má po pi?i . Dodával se z výrobníků reakcí hydrogensíranu sodného s chlorovodicí-vlastně CDS-1!!!! Zajímalo by mě, jestli to veolia čorla nám alternativcům nebo naopak. To už je jedno, ale vnucuje se otázka, jestli to ti zkurv!!í korporátníci nepřevedli zpatky na chlor no a snížení teploty -je to jasné, Vašek -zahradník


      Vymazat
    8. To sem to zas pokakinkal...samozřejmně chloritanu sodného a HCl-Vašek, 61-letý stále ještě zahradnický učeň

      Vymazat
    9. Pro Anonymní s resp. obtížemi a nejen pro něho.
      Podle tebou uvedených napadených krevních skupin mi to přijde, že se jedná o problém se "spike proteiny" od zatečkovaného mutantího personálu mateřské školky. Zde je o tom velice podrobný článek a jak se bránit: https://kresadlo.com/jak-prezit-ii/ , článek je sice dlouhý, ale doporučuji přečíst.

      Jak popisuješ příznaky nedostatečnosti se nadechnout, jsou plíce buď oteklé a nebo plicní sklípky plné hustého hlenu - malá kapacita plic. Řešení, namazat hruď hřejivou i chladivou mastí, jemě zabalit a horký bylinný čaj a pořádně vypotit. Přidat prostředky na zředění hlenu - echinaceové kapky od aromatiky. echinacea od ostatních dvou firem jsou tak leda na starou bačkoru. Dospělí použijí i slivovicu. Hlen po vykašlání vyplivnout do hrnku s pokličkou a že ho bude to si piš.

      Můj první zásah od mutanta proběhl loni najaře od našeho skladníka a tak od té doby mi na dveřích v práci visí cedule "PŘÍSNÝ ZÁKAZ VSTUPU OČKOVANÝCH!".

      Až se tvůj malý poklad tvoje ratolest uzdraví, zvážit zda zpět do školky, jinak to bude neustálý boj s větrnými mlýny. My co musíme každý den podniknout lov na mamuta aby byly peníze na nejrůznější výpalné pro tuto korporaci a na živobytí se s tím holt musíme nějak poprat. Jsem už čtrnáct dní doma, schytal jsem zásah od ředitele, ale už to bude v pořádku.

      Zkurvení mutanti, zkurvená doba, kurvafix pane suzuki.

      Síla vás provázej

      rusido

      Článek na křesadle přečíst - suramin, kyselina šikimová, DMSO, H2O2 v PA kvalitě.

      Vymazat
    10. ahoj rusido díky za info a odkazy. Ani nevíš jak bych někdy v tej dobrej náladě co si snažím i násilím udržovat vyběhl na ulic, mezi ty lidi v tem jejich divným "halovínovým opojení" i začal hulákat: "podivejte, Rusi dó, Rusi dóóó!" Jak by v tem momentě začala zádel cvakat desítku Fe-kulatinu, někerým!
      Dokonce máme zcela uvědomělé občany. Když byly restrikce, jak jeden hodný pán někoho viděl na ulici bez hadru, hned mobil na ucho a začal to hlásit. Starostovi apod. To by se jeden posr..
      Ve školce, mladší třída asi dobrý, ale starší-předškoláci učitelky opíchaný.
      Kuchařka snad čistá, je tam nová, mladší.
      A Křesadlo má super články, čtu. Ať Tě Síla chrání a provází rusido.
      o.

      Vymazat
    11. Vašek -zahradník děkuju Síla tě chraň a provázej. Uvidíme co další týden třeba školka pojede. Většina rodičů těch školkových dětí jsou rovněž opíchaní. ZŠ také, ředitel minule házel ramena před jednou ženou, a že prý po kokovi injekci ujel na kole mnoho desítek kilometrů. Že to nic není.

      Vymazat
    12. pro Rusido, kolikráte jsem četl tvůj nick, a nyní mi naběhl před očima obraz který jsem se snažil popsat. Já se u teho vážně zasmál. Když vidím některý místní lidi pro-ukravince, kudla se mi otvírá ale nemohu proti nim nic dělat. V každém případě se mi tvuj nick zamlouvá, snad je vše v pořádku, já jen abys nějak nebyl dotčen či uražen.
      Přeju ať ti dá ředitel pokoj a klid na prácu. Asi by říďa potřeboval trochu zaměstnat co říkáš, vono jak dostane jiný starosti hned dá pokoj. A že to Síla umí! Ohledně spajk proteinů mužeš mít pravdu. Sám nevím. U nás taky chodíme na mamuta, prostě mezi lidi a člověk nikdy předem neví jak to dopadne, jen Síla a Bůh. Ať se ti dobře daří rusido a dík za rady. Čaj z borovice nám všem udělám. vedarus

      Vymazat
    13. Člověkové milí,

      pobavilo i pohladilo mě na duši, co nám vše umožňují naše rodné jazyky tady u nás v československu, to je prostě nádhera. Chtěl jsem o tom napsat už v nedělu, ale nevyšlo to. To prostě jinde nemají, slovanské jazyky jsou nepřekonatelné. Je to pár let seděl támhle naproti mně můj indický kamarád, uvařil sem čaj, smotli sme brčko a ptá se mě na kolik procent si myslím, že už mluví česky, když s vámi ind mluví ponašom a s moravským přízvukem je to něco. Říkám, že tak na 90% možná devadesát pět, a tak jsem otevřel mapu a ukazoval jsem mu okolní národy s kterými by se díky tomu domluvil i s něma. Tak na to tak kúká a pak povídá „ nojó, ale tyvole maďaři mluvijou úplně jinak“, no to sem přiharcovali zbídačení mongolové kdysi a my pohostinní slované jsme je přijali a když sme bránili hranice proti frankům tak s mečem v ruce zabrali dané území a dnes jsou ze 70 – 80% se slovanskou DNA a zhruba v r.1750 jim dali umělý jazyk ukrofinštinu aby dodrželi rozděl a panuj. No a tak se ho ptám s kolika národy u nich by se mohl domluvit svým rodným jazykem? „No, snad jedině s nepálci, pač jezdijou makat k nám a umí hindštinu“.

      Mě to člověče potěšilo jak jsi to napsal.

      No a s tím ředitelem, vím, že je tečkovanej a vím co to dokáže, ale svých nadřízených si nevážím a dávám jim to jasně najevo, to ale musíš mít vše v pořádku a být odborník. Je to psychologická hra, bavím se tím. Dojdu, samože zaťukám a když je řeč na dýl, tak beru židli a ptám se „s dovolením?“ až v polovině sedu, svolení přijde až když už sedím a ten den kdy jsem od něho dostal zásah spike proteinů si za to můžu sám. To už jsem se mu opřel o roh jeho psacího stolu a z psychologického hlediska to znamená mluvu z patra a ohrožení pozice. Ále, kdysi jsem byl taky úředník, jenomže my byli kompetentní včetně našich nadřízených, to by bylo nadýl, to by bylo nejlepší si tak nalít vínečko a to by ses pobavil, psaná forma stručně nevyjádří vše a chybí tvoja interakce.

      Sílo znič všechny ty, jenž škodí člověkům.

      rusido



      Vymazat
    14. To bychom si asi rozumněli i při pokecu rusido osobní hovor lepší, a bavím se jak to píšeš. Byl jsem taky ouřada dělal to teda poctivě, ale moc ouředničinu nemusím pánč nic nevyrábím, netvořím, je to spíš služba normálním pracujícím. Dostal jsem se i vejš, ale stejně má člověk vždy někoho nad sebou a chápeš, čím vyšší ředitel tím obvykle větší kkt, má víc manýrů atd. Jinak by tam neseděl. Historek je dost, jednou pracovnice finančáku, asi nějaká vedoucí mi povídá při vratkách daní když jsem se ptal z legrace jestli to není málo co vrací, říká že bych měl teda víc pracovat, tu se na ňu tak dívám, povídám s úsměvem, že to od ní velmi sedí když v životě beztak nic nedělala jen klábosí do počítača píše lejstra. Tos měl vidět byla jak chameleon nu všecky barvy v obličeju, střídavě.
      Ředitel tečkovanej, jestli nebude mít tzv. omezenou životnost, vidím tu po ulic co to dělá s lidma. Jeden sused měl po vpichu tromby, vytáhli mu je a ted chodí v 14 stupňách bez trika po zahradě říkám mu potají Rambo, jiná suseda velmi zpomalila rytmus a motá se, další zas padaj koutky úst dule, atd možu pokračovat asi to ale vidíš sám. Další ten popelavej obličej až se jeden voklepe. Nu, hrajou s náma různé hry.
      Sílo chraň a provázej rusida a jeho ředitel ať má delší dovolenou.
      vedarus

      Vymazat
  10. Nekde jsem slysel, ze je zdravo mit vytapeni bojleru skoro na plny vykon, protoze pry pri nizsi teplote molekuly vzduchu ve vode pusobi korozi. Socialisticke kotlove plechy, kdy bojler vydrzel dvacet let, tak dnes ten plech je v ramci uspor tenci a ve sparach, kde se svaroval, tak rezati a prosakuje. Kdyz jsem zil mimo byt, tak jsem bojler svlekl, napustil vodou pod tlakem, svaril jsem kde to teklo, tlakovou zkousku a hotovo.Po navratu do bytu jsem bojler menil za 30 let trikrat. Korendor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. bojler dražice mam nastaven na "optimum", kdy uvádějí teplotu 55°C. (trochu stydím, čekal jsem že je optimum teplota vyšší, někdy to změřím a bude. Kvuli dětem jsem ani nechtěl víc.) Je to tedy málo? Mám ho cca 3r.

      Vymazat
    2. to babajasvaga
      Teplota 55 st. je ideální na množení těch potvůrek. Ideál je 65 - 70 st.

      Vymazat
    3. Drazice..Ano doporucena kvalita. Korendor.

      Vymazat
    4. to Iv, to Korendor
      Ještě večer jsem přenastavil na max +trochu ubrat. Takže asi oněch 70 st. Děkuju za rady přátelé.

      Vymazat
  11. https://kresadlo.com/energeticka-krize/ korendor

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je uplně skvělý článek, stejně jako jsou perfektní články tady na Energii u P. Děkuju přátelé ať vás všechny Síla chrání.
      A chazaro+žido+fašisti ať jsou odsud VYMYTI dočista Sílo nič je!

      Vymazat
  12. Technická poznámka. Kdo by se lekl a chtěl si pořídit internet radio,tak anglické s vyjmutelnými aku. Dnes je vše zabetonované,telefony,radia,etc. Nevýhoda je,že škála ukazuje do poslední chvíle plné aku,až radio zhebne. Budík funguje jen na sít. Jinak dobrý. https://www.youtube.com/watch?v=F9somN3bLOs korendor

    OdpovědětVymazat
  13. K tomu konci. Obřezanci o sobě natočili skvělý film a ten závěr filmu se jim povedl. Sedí přesně. https://newtube.app/user/yandex/qx4KSlr

    OdpovědětVymazat
  14. to Korendor
    k těm obrům, tak dluhý metr nemám https://prnt.sc/g9qOSAajxs7z
    a zde kostra Benátky, muzeum https://prnt.sc/G0QR31b1YwnC

    OdpovědětVymazat
  15. Ještě jeden obřezaný film.Tam si dovolili sdělit,že kolega žid je jako ti negři. Chtějí totiž všechno zadarmo. Natočit to bělostný arijec,tak má na krku od negru návrh na doživotí do basy. https://newtube.app/user/yandex/UIcvKEb

    OdpovědětVymazat
  16. Polní četnící dostali nakládačku https://www.pokec24.cz/krize-ukrajina/polsti-zoldaci-bojujici-za-kyjev-zastrelili-militanty-praveho-sektoru/ Holt taková tradice https://newtube.app/user/yandex/iKsPX4L

    OdpovědětVymazat
  17. Zitra tady bude znovu pod vocasem demonstrace. Naivne jsem tam stepoval take v dobach privatizace a niceni statnich podniku. Gramotni poradatele by mohli zitra nasmerovat lidi do radia Vinohradska a na Kravci hory, kde by sdelili provolani republice. Kdyby se to stalo,uzasem bych mozna zcepenel. Korendor.

    OdpovědětVymazat
  18. Slunce je dnes uplně vysmáté. https://prnt.sc/CFW9mTCwT-Oz

    OdpovědětVymazat
  19. Konec velké epochy. TV hlasatel Richard Honzovič hlásí mimořádnou událost. https://newtube.app/user/yandex/VhxQRHt Je to zde 23.02min.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.