neděle 30. října 2022

Pohled na demonstrace jinak

Pohled na demonstrace jinak 

 

Navzdory masovým protestům v Evropě takové demonstrace pravděpodobně nepovedou k nějakým společensko-politickým změnám. Washington má nad evropskými elitami příliš velkou kontrolu, než aby je v tak kritické chvíli nechal „ustoupit“. 

 Včera 28. října se v České republice konala další protivládní shromáždění. Podle různých odhadů vyšlo v Praze a Brně demonstrovat až 60 tisíc lidí. Vláda byla obviněna z toho, že poslala miliardy korun na pomoc Ukrajině v době, kdy se Česká republika nachází ve složité ekonomické situaci. 

Myslím si, že když se bavíme o opravdu důležitých rozhodnutích za 30 let, elity se drží na svých pozicích. Američané, kteří je instalovali, vydrží do posledního. To znamená, že by se pravděpodobně mohli setkat s lidmi na půl cesty v normálním klidném prostředí - domluvit, avšak ve vojenských podmínkách to nikdy v životě neudělají. Budou pokračovat v utahování šroubů. Všimněte si, že to není zdaleka první demonstrace proti přidělování kolosálních finančních prostředků Kyjevu na úkor jeho vlastních občanů. Začátkem září tedy v Praze pod heslem „Česká republika na prvním místě“ vyšlo do ulic 100 tisíc lidí. Podobné, ale méně masivní demonstrace se konaly také v Německu, Itálii a Francii. 

Tyto demonstrace jsou vlastně používány na řízené uvolnění frustrace lidí, to stačí úplně jednou za měsíc ufouknout papináč a nejsou biti obušky a čekají s falešnou nadějí na změnu , chytrý plán. A vláda si zase poběží pro notičky na ambasádu.

To vše bylo započato změnou volebního zákona Rychetským.

9 komentářů:

  1. Je zajímavé,že při těch demonstracích kdekoliv se nenajde takových dvěstě vědomých lidiček,kteří by nenásilně vešli do TV a rozhlasu a dali hlasatelum písemná provolání,která by museli každou celou hodinu vysílat v mimořádném vstupu. Monitoring takového vysílání,které se děje nepřetržitě nejen emzáky by dal info o vyspělejším přístupu lidstva k řešení problému. To se nestane,nebot po staletí se pěstuje to,co již bylo ve starém Římě. https://newtube.app/user/yandex/Coky6cX

    OdpovědětVymazat
  2. Vykydaný milionový chlívek https://www.skrytapravda.cz/z-domova/873-placena-klaka-milionu-chvilek-ubozaci-a-podivejte-se-jak-jsou-propojeni

    OdpovědětVymazat
  3. ŽLUTOMODRÝ MOZEK https://newtube.app/user/yandex/Ecox4wh

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bábě spadly na hlavu hodiny ze zdi. Učit se, učit se, ale to bolí.

      Vymazat
  4. Nevšední přípěh o tom,jak příčina nemá klasický následek https://newtube.app/user/yandex/RfMIrry

    OdpovědětVymazat
  5. Valerij Pjakin sdelil letmo, ze Anglie bude pod vodou a v USA porostou hribky. Dnes jsem zaregistroval zpravu, ze sem opet plachti nejaky asteroid.....korendor.

    OdpovědětVymazat
  6. Nevšední příběh o tom,jak příčina nemá klasický následek 2 https://newtube.app/user/yandex/isA4DZL

    OdpovědětVymazat
  7. Mozna se jeste doziji Ceskoslovenske Ruske Svazove republiky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uvidíme, kterej RESET vyhraje? Schwabuv a nebo Ruskej.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.