neděle 9. října 2022

Konec politiků

 

Konec politiků

 Mílovými kroky se blíží doba, díky nynějšímu umělému chaosu, ať koronou a nebo dnešní krizí v anglosaském světě a to ve všech oblastech, že politik jako velmi výdělečná živnost končí. Naznačuje to i malá účast při volbách a předhazované kandidátky, které pro ty chytřejší znamenají neměnnou budoucnost a tak ani již nejdou volit tyto nicmachry. Do politiky se dnes zařazují jen tyto lehkoživky, které nic nevědí po odborné stránce a hlavně v realitě. Tyto lehkoživky, většinou manipulovatelné  okrádají obyčejný lid státu a vykrádají státní pokladnu. Politické strany by již dnes měly být zakázány a nevměšovat se do vedení států. Tam musí být opravdu odborníci se širokým rozhledem věcí a schopných dialogů, pokud ne, každá civilizace jde pak do kopru, civilizace se mění a nezůstávat po nějakém Resetu ve starých strukturách. Slované to vyřešili „Kopným právem“ https://www.slovanskakultura.cz/vedy/210-kopne-pravo-jako-vyraz-organicke-tradice-slovanu  Na rozdíl od kopného zákona jednomyslnosti byly Slovanům vnuceny demokratické principy založené na většinovém hlasování, protože v každém kolektivu tvoří většinu vždy ta horší část a tak to pak vypadá dnes.

Dále bych chtěl rovněž poukázat na přehnanou feminizaci ve všech odvětvých, ale to neznamená, že si žen nevážím, když se chovají kvalitně a inteligentně. Podívejte se dnes třeba u nás, na Pekarovou, Černochovou (Deprivantka.Traumata z dětství.Pohrdavá.Maligní narcismus s příměsí sadismu.Autoritářský absolutismus.Získaný pocit megalomanie.Nesnáší kritiku a zpochybnění nařízení.Je přesvědčená o bezchybnosti svých rozhodnutí.Přesvědčená o tom, že pozice dosáhla z důvodu oprávněnosti svých kvalit a zásluh.Inklinuje k eliminaci kohokoliv, kdo by delegitimizoval její postavení.Přesvědčená o tom, že ví vše, jak se má trénovat kůň, jak hnojit na zahradě, vše ví a všemu rozumí a ke všemu se vyjádří s přesvědčením, že to opět ví nejlépe)a jiné osůbky, které jistě znáte ze svého okolí. Vzal jsem si pomoc od spisovatele Josefa Hausmana, který velmi trefnou formou ale humornou rozdělil dnešní ženský trend. Ženy rozdělil do tří kategorií, vyhledejte si zde: http://www.peruni.cz/download/2/16/Hausmann-Josef---Zaklady-muzskeho-sovinismu.pdf

Kam byste zařadily Pekarovou, Černochovou a jiné, rádoby „manažerky“? To nechám na vašem rozumu.

Politici a dnešní politický trend nikdy nenajde recept na krize společnosti, tak jak to napsal Ivan Hoffman https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Od-politiku-necekejte-reseni-problemu-politici-jsou-problem-vidi-Ivan-Hoffman-To-nemuze-dopadnout-dobre-716664

Příprava na Silvestra:


11 komentářů:

  1. Občas jsem uváděl odkazy herr Filip Francois síť vk, měl některé dobré fotky. Jenže tato osoba se nyní projevila jako ukro-fašista. Zveřejnil to dnes. Nu co, padají masky. https://prnt.sc/2FznkKzkncOV

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Před měsícem jsem mu hodil takový odkaz,že mi dal ban. Demokrat na americký zpusob. Jinak tu máme ty amazonky. Jana Bobošíková,Jana Mrencová,již nežije,ale poradkyně fešanda,Jana Volfová,kde se hne pohyb ke korytu,tam se objeví, Jan Černochová, Petra Buzková,ano,ona nová ministrová školství,která zčerstva na sebe prozradila,že nechává dětičky studovat na Západě. Kupodivu,vlastně zcela normálně NIKDO se toho nechopil a nedonutíl k rezignaci. Pak tu máme hereckého prostituta Petra Čtvrtníčka,která si narejžuje prachy s reklamou,halo Ivánku,jdi se očkovat. Ovčinec bude opět na podzim napaden sprchou diverze k očkování k posílení zřejmě figury,aby se nerozpadla při pádu a exitu. Kolotoč se začne opět točit. https://newtube.app/user/yandex/oBNNNEx

      Vymazat
    2. Video má vynikající zpracování, díky. Na AE se mi vysmívali když jsem jednotlivé záběry postoval asi před rokem. Co chcete s ovcemi. Blokace mozku jim asi "nepustí. Všiml jsem si letos, že mi na 11 let staré tlačítkové nokii zmizelo z displeje ono "3G", který jsem měl sice vždy vypnutý, ale síť mi ukazovala kde to možu mět. Teď to prý zrušili, a nějak propojili frekvence, snad zdublovali dvě do jedné. A pak ty "chřipky" kolem, ve školce z 40 dětí pouze 5 už druhý týden.
      Frantíci se přeci několikrát historicky projevili a čekal bych, že HERR klimatický François bude nestranný. Houby s voctem, ať si ten pán pospíší pánč fronty mají dluhé. A zrušil jsem odběr.
      "Policie ve Francii nyní kontroluje palivovou nádrž auta, než umožní majiteli vozu přístup k čerpacím stanicím. Pokud je v nádrži příliš mnoho, je čerpání odepřeno." https://t.me/SolovievLive/133230

      Vymazat
    3. PS. snad to projde. Jakmile nechám komentář dýl otevřen a doplňuju do něj info, minule mi to stréc gůgl nejspíš zahodil. Asi časový limit.

      Vymazat
    4. Ale hentam už 5G chvilku nepojede. Frikulín plače. https://t.me/SolovievLive/133149

      Vymazat
  2. zákon 424/1991 Sb., krásné počtení:
    §3, bod 3: Nikdo nesmí být omezován ve svých právech proto, že je členem strany a hnutí, že se účastní jejich činnosti nebo je podporuje anebo že stojí mimo ně.
    §4:
    Vznikat a vyvíjet činnost nemohou strany a hnutí,
    a) které porušují ústavu a zákony nebo jejichž cílem je odstranění demokratických základů státu,
    b) které nemají demokratické stanovy nebo nemají demokraticky ustanovené orgány,
    c) které směřují k uchopení a držení moci zamezujícímu druhým stranám a hnutím ucházet se ústavními prostředky o moc nebo které směřují k potlačení rovnoprávnosti občanů,
    d) jejichž program nebo činnost ohrožují mravnost, veřejný pořádek nebo práva a svobodu občanů.
    §5:
    (1) Strany a hnutí jsou odděleny od státu. Nesmějí vykonávat funkce státních orgánů ani tyto orgány nahrazovat. Nesmějí řídit státní orgány ani ukládat povinnosti osobám, které nejsou jejich členy.
    (2) Strany a hnutí nesmějí být ozbrojeny a nesmějí zřizovat ozbrojené složky.
    (3) Strany a hnutí mohou být organizovány zásadně na územním principu. Zakládat a organizovat činnost stran a hnutí na pracovištích nebo v případech stanovených zvláštními zákony2) je nepřípustné.

    Pan Dubček zaplatil prosazení tohoto zákona svým životem. Zákon je v platnosti od 1.11.1991 doposud.

    OdpovědětVymazat
  3. Stromboli buble, onlajn kamera zde.
    https://www.ilvulcanoapiedi.it/webcam-stromboli/?lang=en

    OdpovědětVymazat
  4. Léto končí. Doufám že i pro politiky ČR. Sestřih 1min. https://t.me/intelslava/38792

    OdpovědětVymazat
  5. My phone up smart LTE. To je polsky vytvor s os Kaios, ktery mam pro pripad buzerace od uradu, ze si do druheho sest let stareho samsungu musim dat aplikace ala Tecka. Polaci si u mne splhli, dobry vytvor.

    OdpovědětVymazat
  6. Zajímavá zpráva z galaxie https://newtube.app/user/yandex/sVwXNAy

    OdpovědětVymazat
  7. Zajímavé povídání pana Šingarkina s Igorem Nikolajevičem Ostrecovem o jaderné energii, kde je a kde není uran, proč byl vyvolán chaos na ukrojině, proč se vypínají jaderky v Ukrajině. A proč buchl černobyl. (zdroj: Slaventa Vonomira / Vk)
    https://www.youtube.com/watch?v=0kXDLE5cKI4

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.