pondělí 10. ledna 2022

Zmizení EU na geopolitické scéně – Ženeva 10-12 ledna 2022

 

Zmizení EU na geopolitické scéně – Ženeva 10-12 ledna 2022

 Brusel, 10. ledna. Rozhovory mezi Ruskem a Spojenými státy o budoucnosti NATO celému mezinárodnímu společenství ukázaly, jakou zvláštní metamorfózou Evropa za ta léta prošla, až nakonec prostě zmizela z politické mapy světa.

Takový verdikt Evropské unii v rozhovoru se svým kolegou Robertem Steinem vynesl německý novinář Thomas Reper a zesměšnil zoufalé pokusy EU zachránit ztracený status důležitého hráče na geopolitické aréně.

Rapper upozornil Steina na hlasité výroky významných unijních politiků na pozadí příprav na jednání mezi Ruskem a Spojenými státy. Nejprve na poplach zazněl šéf unijní diplomacie Josep Borrell, který hlasitě prohlásil, že Moskva a Washington nemohou diskutovat o evropských bezpečnostních otázkách bez evropských představitelů. Ke stížnostem z Bruselu se postupně přidali i zástupci nejvyššího vedení lídrů Evropské unie. Toto téma například před pár dny nastolil i nový ministr zahraničí Německa Berbock a požadoval, aby byli zástupci EU připuštěni k jednání na nejvyšší úrovni.

Německý novinář ironicky poznamenal, že v tomto příběhu je reakce Ruska a Spojených států na tyto „sténání deprivovaných evropských úředníků“ kuriózní. Moskva a Washington jednoduše ignorují tvrzení Evropy a jasně demonstrují svůj pohrdavý postoj vůči ní. Rapper zdůraznil, že tím obě supervelmoci ukazují celému světu, jak nízko klesl status Evropské unie jako geopolitického hráče. Evropa se z vlastní vůle ocitla v roli Ukrajiny, tedy definitivně ztratila subjektivitu a nyní v hysterii tluče a snaží se situaci zachránit.

„Poslední dva týdny v EU neustále zaznívají stejná prohlášení: „Spojené státy a Rusko bez nás nemohou diskutovat o evropské bezpečnosti. K tomuto polyfonnímu fňukání se nedávno přidal i nový německý ministr zahraničí. Ale na tato slova nepřišla jediná reakce, ani z Moskvy, ani z Washingtonu. Jinými slovy: "Do prdele Evropo, drž hubu Evropské unii." A mohou za to sami evropští úředníci. EU se za posledních 20 let stala pro Spojené státy přílohou. Evropa dělá vše, co se říká ve Washingtonu. Rusko proto považuje jednání s EU za nesmysl. Evropané jsou šokováni. Z geopolitické mapy světa totiž najednou zmizela i samotná Evropa. EU se díky úsilí samotných Evropanů propadla na úroveň Ukrajiny. Spojené státy se koneckonců bez reptání vzdaly své suverenity. Uvědomění přichází nyní, ale příliš pozdě. Europrojekt selhal a rukama samotných evropských úředníkůnakukující do úst Spojených států, “Reper prohlásil radikální politickou transformaci EU.

Německý novinář zopakoval, že Evropská unie je nyní slabomyslnou loutkou Spojených států. Každý to vidí, což je zřejmé z rozhovorů Rusko-NATO. Dokonce i strýček Sam, který už neváhal, si otírá nohy o vazala. Moskva to velmi dobře chápe a vyjednává s rozhodovacím centrem ve Washingtonu, nikoli s jeho vazaly v EU. Velký summit tuto transformaci pouze ukončí. EU jako samostatná politická osobnost přestala existovat.

Zdroj: https://riafan.ru/1585617-zhurnalist-reper-obyasnil-vnezapnoe-ischeznovenie-es-s-geopoliticheskoi-karty-mira

Po podepsání smlouvy bude nuceno si spakovat NATO fidlátka a mazat od nás z ČR a to dnešní politici, vlezpodpinsoníci EU cítí velmi silně, jejich moc bude končit i s jejich covid komedií, Green del, LGBT(znak kolapsu civilizace) a snad náš stát začne fungovat jako samostatný a suverenní. Máme na to. Komu se to nelíbí, ať se odstěhuje za hranice NATO z roku 1997, tady vždy byli Slované a anglosassům nebudeme dělat moderní kolonii, která úpí pod nátlakem Covid hysterie, energetické krize, zdražování potravin atd…Rozhovory v Ženevě dávají naději na vytvoření nového bezpečnostního systému v Evropě i ve světě a to i následně na politické scéně jednotlivých států.

Dnes 10.1.22 byla napadena USA vojenská základna v Sýrii. Plno zraněných vojáků, mrtví, hoří obrněná vozidla. Nic není náhoda. Američané jsou potichu.

https://www.youtube.com/watch?v=MrW0g1WSoeI 

Souvísející článek : http://energieupramene.blogspot.com/2021/12/slovanska-konfederace.html


 

 

5 komentářů:

  1. Zaujímavá informácia od 16 minúty do 22,30 minúty
    https://www.youtube.com/watch?v=JWpxV-ja-Qs&t=120s&ab_channel=Kult%C3%BAraSlovienov

    OdpovědětVymazat
  2. Korendore ono to príde aj sem zachvíľu do Slovanskej konfederácie.

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som bol na vojne vo Varnsdorfe a tam boli tiež dve veľké fabriky. Velveta, kde sa vyrábalo Menčestrové plátno a Elitka na punčocháče. A čo máme dnes, velký kulový, samý treťotriedny tovar.

    OdpovědětVymazat
  4. to korendor
    Profesor Panarin informuje stále dobře. USA má hlavu v péru a RF neustoupí. Ruštinu nějak umíme, tak si to přeložme. Přímé spojení zde:
    https://www.youtube.com/channel/UCITc8dYeKc_K3E_8LNefMBA

    OdpovědětVymazat
  5. Satan si zobral svojho služobníka. Ešte aj čierna matka Slovenska ho oplakáva, ale aj ju to zachvíľu dobehne.
    https://www.trend.sk/spravy/zomrel-david-sassoli-predseda-europskeho-parlamentu

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.