neděle 16. ledna 2022

Slunce, jako portál pro cestování?

 

Slunce, jako portál pro cestování?

Ano, Slunce může sloužit jako interdimenzionální portál pro cestování vesmírem. Tuto teorii rovněž naznačil Nassim Haramein – švýcarský vědec. Teorii opět potvrdil úkaz z 27.3.2021 evropským satelitem při pozorování Slunce. Je tam vidět černý objekt, vymrštěný při explozi na Slunci.

Pravděpodobně vyspělé mimozemské civilizace používají Slunce jako portál k cestování i mezi různými světy. Za určitých okolností se na Slunci utváří malé černé díry (na povrchu jako černé tečky), které pak umožňují toto mezigalaktické cestování. Je to neuvěřitelná teorie, ale ve starých astronomických záznamech starých Egypťanů  tuto teorii ony podporují. Na Zemi rovněž pravděpodobně je v jejím středu malá černá díra pro cestování a byly zachyceny jak tyto objekty (UFO) vstupují do jícnu sopky. Toto se mně rovněž podařilo zachytit, jak tento objekt vstupuje do kráteru sopky, neměl jsem zapojeno video a tak jsem v té rychlosti udělal jen fotografický  snímek.

foto Iv Vstup UFO do sopky Etna


4 komentáře:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=lhi4WUNKGzI&ab_channel=%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BD

    OdpovědětVymazat
  2. Cca pátek/sobota si docestuje plasma, sice asi ne přímý zásah ale docela nás to lízne. Čepičky připravit.
    https://iswa.gsfc.nasa.gov/IswaSystemWebApp/iSWACygnetStreamer?timestamp=2038-01-23+00%3A44%3A00&window=-1&cygnetId=261

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč to uvádím? V této době má dojít k větší změně o tou je zrušení letité pozemské izolace. Jestli to nějak nesouvisí se Zjevením svatého Jana.
      Avizovaná událost pátek/sobota se asi drobek posouvá, odkaz na onu událost CME hodím příště jiný, zjistil jsem že tento je "plovoucí" a video se v něm mění podle datumu.
      Přitom se v tomto odkazu dá sledovat aktuální dění kolem Slunka a Země takže se taky hodí.

      nyní je vidět další výron a zase těsně vedle nás, snad se dočkáme a 5G věže shoří zde aktuální foto https://prnt.sc/26h328q

      Vymazat
  3. mmj. došlo k záblesku třídy M5.5, ohnivé křtiny a to už je jen kousek od jisté hranice kdy mohou začít padat satelity, magnetosféra Země včera trochu popoběhla, bylo to poznat i na počasí. https://prnt.sc/26h3ayf https://prnt.sc/26h3bx0

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.