neděle 4. února 2018

Dutá Země – organizace Anenerbe





Nyní se dost píše o duté Zemi a mnoho čtenářů ani nezná původ této myšlenky.
Když Adolf Hitler, který podle některých vědců měl mimořádné schopnosti, se dostal k moci, nejenže podporoval myšlenku existence duté Země obývané určitými tvory, ale také ji oficiálně přijal. Ruský badatel okultní magie fašistického Německa Sergej Zubkov dokonce věří, že rasové čištění prováděné ve třetí říši, vytvoření tajných společností, jako jsou "Vrila" a "Tule", sloužily přísně tajně konspirativnímu tajnému cíli - usnadnit odchod "mistrů" ze země a jejich otevřené Účasti na rekonstrukci světa. Ve struktuře SS byla pro tento účel vytvořena speciální organizace Anenerbe. Nejenže ta začala "absorbovat" mystické informace o poměrně velkém počtu tajných společností, které v té době existovaly v Německu, ale také na základě nákladného výzkumu, který by vytvořil mystickou zbraň, schopnou vyřešit i všechny vojenské problémy.

Důležitou aktivitou organizace Anenerbe byla organizace expedic, aby se vytvořil přímý kontakt s podzemními "mistry". Většina vědeckých expedic prováděných SS byla směrována do Tibetu a Himálaje. První z nich bylo hledání Šambaly, v roce 1931. Hlavní roli v jeho chování hrála SS Ernst Schaeffer. Expedice nenašla cestu do podzemního Shambhaly, ale nenalezla, jen přinesla do Německa spoustu tibetských rukopisů, které sloužily jako potvrzení existence tajemných "mistrů" pod zemí. První expedice následovala několik dalších - vše vedené Schaefferem.
Expedice organizované SS byly odeslány i na další neprobádaná místa, ve kterých by mohly být umístěny vchody do "podsvětí". Na pobřeží ledové Antarktidy tyto expedice, aniž by našly vstup, dokonce vytvořily tajnou superpass pro ponorky, známé jako Ba-za-211. Přestože byla její existence známa jak sovětským, tak americkým zpravodajským službám, nebylo možné ji najít po skončení druhé světové války.
Němečtí vůdci byli tak důvěřiví v existenci podzemních "mistrů" a podporovali rasistickou politiku fašistů, že až do posledního okamžiku, i když byl Berlín již obklíčen sovětskými vojsky, Hitler počítal s pomocí těchto podzemních spojenců.

7 komentářů:

  1. Podľa niektorých informácií tu na internete Hitlerovskej mašinérii pomáhali Draconiánci a Reptiliáni. Tá nemecká skupina, ktorá sa týmto zaoberala, pred koncom 2 s. v. ušla do Antarktídy a tam pokračovala vo vývoji lietajúcich plavidiel do vesmíru. Terajšie plavidlá, ktoré táto frakcia má sú tie isté, ktoré sú vo filmoch StarWars( to sú tie trojuholníkové vesmírne lode). S týmito vesmírnymi loďami, pomáhajú draconiáncom plieniť iné planéty v našej galaxii. Vo filmoch StarWars, Hviezdna brána a podobné je ukázaná pravda, ale veľa ľudí si myslí, že je to fantázia.

    OdpovědětVymazat
  2. Very good post. I certainl aappreciate this website.

    Thanks!

    OdpovědětVymazat
  3. Priklanam sa k dutej zemi a hlavne plochej. Zakrivenie som meral a nikde ho nenasiel.Daniel

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ol
      Děkuji, že jste si vzpoměl na jisté datum a to víte, že budu v prostoru variant pracovat tak, aby se Archonti zbláznili, Síla je s námi a kdo o ní ví, je dost za vodou, sice ne úplně, protože oni dovedou pracovat s časem, ale stejně jim to nepomůže.
      Mějte se tam moc fajn a ať Vám fouká čerstvý vítr ze Ždánických lesů.

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  5. WOW just whaat I was searching for. Came here by searching
    for giftcardworld

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.