neděle 6. srpna 2017

Reptiliáni versus Humanoidi - odhalení




1) Světlana Levašov v Knize „Odhalení“ uvádí, že na Zemi působil slovanský bílý volchva Radomír, jehož příběh měla církev upravit k  obrazu svému včetně datace 0 - 33 n.l. a nazvat jej Ježíšem Kristem……..  Tento  Princ  Radomír  měl  být  popraven  ukřižováním cca před 1186 léty v Konstantinopoli – městě tehdejší nejvyšší moci Říma, a to z důvodu  působení mezi židovským národem k jeho potřebné duchovní proměně. Učení Radomíra a jeho ženy Marie má být  zcela odlišné od křesťanského učení z  Nového zákona Bible….., a mělo se zachovat v písemné podobě.

2)  V diskusích k  informacím uveřejněným o princi - mágovi Radomírovi  s n a d  z  „Iránu“ pak zazněl postřeh, že by se mohlo jednat o shodného Radomíra…..

Sarkofág s posledně zmíněným Radomírem zřejmě nebyl nalezen v Iránu, a tudíž se Radomír (s přibližnou datací jeho stáří v době nálezu cca 850 let….) nemusel vzbudit z  anabiotického spánku právě tam….. A nemyslím si, že by se kdy kdo předčasně dozvěděl, kde je Radomír v současnosti M.A..


3) Ivo Wajsner v předposlední kapitole své knihy „V lénu Bohů“ uvádí, že z Lože světla — Agarthy (možná spíše z  Asgadu – Antizemě M.A.) bylo v roce 1977 předáno toto poselství pro Československo:

„Opět k vám promlouvám z onoho velebného klidu, odkud jsem již dříve promlouval v osudových chvílích této planety. Jak jsem již předešle řekl, váš národ je původem předků slunného Orientu, ze Země, která leží pod Střechou světa. Proto znám dobře váš národ i jeho poslání, jelikož pouta utkaná předivem věků stále trvají. Vraťme se ještě jednou do minulosti vašeho národa a sledujme nit dějin, jejichž události, které nás poučily o tom, že jste vyvoleni k velikému úkolu v dějinách světa. Váš malý nárůdek v moři nepřátel procházel vždy kritickými údobími svého vývoje a procházel utrpením a to proto, aby uzrál pro svůj příští vedoucí úkol v kultuře ducha. Již několikrát byl na pokraji záhuby, byl zničen, avšak jinak bylo psáno v knize osudu a neměl zahynout, protože má své předurčení. Nezahyne, protože jméno Praha, pocházející z indického slova Pragaja Déva Pragaja — znamená Setkání Bohů, a tak Praha se má stát střediskem obrodného hnutí světových dějin ve smyslu duchovního vývoje.
A tak první válka zrodila vaši samostatnost, druhá očistila vaši zemi od zrádných cizáckých živlů. Dnešní doba, kterou prožíváte, má sloužit k rozpoznání kladů i záporů světového názoru i vlasteneckých kvalit a současně ke krystalizaci ryzích charakterů ve vašem národě. Ale otevřete oči a pozorně se dívejte. Zachovejte naprostý klid a důvěru v příští dny. Ať postihne tuto planetu jakákoliv přírodní katastrofa, zůstaňte tam, přesně na tom místě, kam vás vaše karma postavila. Neutíkejte nikam. Vaše karma ví nejlépe, kde jste v bezpečí. Civilizace se žene nezadržitelně vpřed a nastane doba, kdy žádnou prestiž té či oné strany, té či oné velmoci, ale láska a úcta k člověku budou vládnout a duchovní hodnoty budou zdobit hlavy vašich hodnostářů. V šíři příčin se vynořil Višnův (Kristův) – znamená osvícení M.A. rok a spěje ke své realizaci. Procesem pročišťování a prověřování se připraví váš národ do příští éry — éry slovanské. Tímto očistným procesem prochází v současné době i váš největší východní bratr, který se v nejbližších letech přetvoří v nejčistší demokracii světa. Buďte silní a klidní, současně i opatrní i před nejlepšími přáteli, neboť lidská slabost není vzácností.
Idea, za kterou šli vaši velikáni, a kterou hlásal i jeden z vašich synů největších, spěje ku svému uskutečnění. Je to idea čistého lidství, osobní i duchovní svobody, osvobození ženy i muže ve spolupráci a soužití, pak teprve pochopíte pravý význam bratrství.
Jste národem, který je z nejbohatších na duchovní hodnoty v celé Evropě, a proto musíte růst, protože oči celého světa budou na vás upřeny jako k duchovnímu srdci. To je zákon! (Jaká síla drží prozatím uprchlíky, že se naší zemi vyhýbají a tudíž u nás ve velkém nedochází k prznění krve Slovanů ???? M.A.)
Buďte klidní. Na hodinách světa se ručička blíží k hodině dvanácté a ve vzduchu se rýsuje katastrofa. Tato planeta však nesmí být zničena, jelikož by její zánik ohrozil celou sluneční soustavu (to byla i má úvaha…. M.A.). Nebude však ušetřeno její duchovně choré lidstvo, které usiluje o její zničení atomovou zbraní. A tak se země otřese jako kůň, který ze své srsti smetá hejna komárů. Vliv Říma zcela zanikne, protože katolická církev znečistila původní učení Ježíšovo (tedy zřejmě spíše Radomírovo, ale o tom lidé ve velkém zatím nevědí… M.A.). Nový zákon bratrství a  demokracie se zaskví v plné čistotě a jasu. Zachovejte k celému světu lásku! Přejte všem lidem klid a mír, o který jsou zatím lidé ochuzení. Přejte všem hladovějícím nasycení, a těm kdo hynou z nedostatku práce, přinášejte pomoc. Vašemu úkolu žehnají ti, kdo bdí — vaši bratři z Himálají (Pole informací N. Levašova je na Zemi stálá základna těch, kteří s jedním z posledních velkých osazení naší Země člověkem, a to z  mnohých jiných slunečních soustav, započali cca před 40 tis. léty. Jednalo se o 3 rasy bílou, žlutou a černou. Tato základna se nachází v odlehlých oblastech Tibetu. Lidé jí pojmenovali Šambala. M.A.)
Až uslyšíte různé zprávy ze světa, buďte klidní a vyrovnaní. Vše, co přichází a přijde, přijímejte tak, jak to přijde, a snažte se vše řadit do souvislostí s nutným vývojovým procesem pro růst duší.
Pokoj s vámi!“

Toto poselství zjevně nepochází od pseudobohů Anunnaki, kteří Slovany nenávidí. (Jinak s mnohými informacemi z  díla Ivo Waisnera nesouzním M.A.).

Volchvové jsou našimi předky. Jedná se o vysoce vyvinuté duchovní entity, jejichž vědomí dosáhlo úrovně, kdy se stali tvůrci. Jejich, pro nás paranormální schopnosti, jsme schopni zařadit pouze jako vysokou magii a označovat je za bohy, což oni o sobě nikdy neřekli…. Dokáží svým vědomím ovlivňovat přírodní živly jako je zemětřesení atd., ale i další tělesa našeho kosmu. Již v dobách 800-600 tis. let používali Vajtmany a Vajtmary (létající stroje pro pohyb na Zemi, v našem slunečním kosmu, ale i pro mezigalaktické lety. Někteří Zemi navštívili přímo z vrcholu stromu života tj. ze souhvězdí Labutě. Ale před cca 40 tis. léty to byl Perun a další, kteří pocházeli ze souhvězdí Lva a Orla. Tato souhvězdí se nachází těsně pod souhvězdím Labutě. Proto má Velká Tartárie ve svém znaku sfingu lva a orla. Takže už můžeme dovodit, jak asi původně vypadala hlava velké sfingy v Gíze a zřejmě i její ocas… Již bylo odhaleno, že stáří této sfingy je cca 800 tis. let.
Levašov

Vypracovala pro Energii u pramene: Míla A.

42 komentářů:

  1. Moja úvaha k článku - 23.9.2017.

    Reptiliáni versus Humanoidi - odhalení (Někteří Zemi navštívili přímo z vrcholu stromu života tj. ze souhvězdí Labutě. Ale před cca 40 tis. léty to byl Perun a další, kteří pocházeli ze souhvězdí Lva a Orla.)

    21. srpna 2017 projde úplné zatmění slunce nad celými Spojenými státy americkými. Začne v Oregonu a skončí v Jižní Karolíně. Je až k nevíře, že zatmění započne, jakmile slunce vyjde na západním pobřeží a dále bude cestovat přes celý kontinent. Jinými slovy, lidé budou svědky černého slunce nad Amerikou.
    Srpnové zatmění se odehraje přesně 33 dní před tímto okamžikem.

    (Po devíti a půl měsících Jupiter z dělohy souhvězdí Panny vyjde opět ven. Během jeho vystoupení (porodu), 23. září 2017, vidíme souhvězdí Panny, za kterým přímo vychází slunce (“žena sluncem oděná”). U nohou Panny vidíme Měsíc. A na její hlavě nacházíme korunu dvanácti hvězd: tvoří ji obvyklých devět hvězd souhvězdí Lva, spolu s třemi planetami: Merkurem, Venuší a Marsem.)

    Začne ve 33. státě (Oregon) a končit bude v Jižní Karolíně na 33. rovnoběžce.

    Možno tieto znamenia spolu aj súvisia.

    Vojtech.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O tom zatmení Slnka som nevedela, ďakujem za info.
      Jyva

      Vymazat
    2. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2017/08/prosime-rozeslat-sjednocena-meditace-k.html

      Michal

      Vymazat
    3. https://www.gloria.tv/video/kqXBo34DW3jZ2VR79HSWEbVod

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. "Život si cestu vždycky najde" - to ano. S tím souhlas, jen je otázkou jaký. Pokud jsou informace ze strany 17 až cca 40 knihy AlltRa správné, tak se o legraci rozhodně jednat nebude. Možná do toho zapadá alegorie s informacemi na straně 113 - 114 knihy Tajemství Amenti 1.
      Vím, že nyní procházíme obdobím různých dezinformací, ale zrovna tohle bych nepodceńoval. Zdá se mi to příliš mnoho náhod najednou...

      Vymazat
    2. tyto lamenti temu moc nerozumím ani těm stranám,
      když "něco nande NASA" je to obvykle bejkovina takže jsem to dal pro zasmání a teď tomu dali "NASA" dle mýho korunu haha.

      Vymazat
    3. Čistě teoreticky:
      Černá díra je kulový mlýn na "nepohodlnou" hmotu a jejím úkolem je ji rozemlet až na informační cihlu (neviditelná hmota).Cihly mohou být na základě myšlenky (tvoření) opět poskládány na "viditelnou - měřitelnou - projevenou" hmotu. Např. zázrak...
      Správně jste napsal - život si cestu najde.
      Pokud NASA nemlží a opět máte pravdu, že jí moc věřit nejde (ale kdo jiný má techniku, která může výše popsané zjistit), buď se kafemlýnek pokazil (lze někam zavolat a servismann s tím po objednávce ND něco udělá) nebo to byl něčí záměr a to je to mé "o legraci se rozhodně jednat nebude".
      Ještěrky a jim podobní se naši kristovskou rasu snaží zničit (využívat) odjakživa. Válčí se Strážci statisíce let a najednou se s nimi kamarádí? Čeho se tak bojí?
      Co se stalo u oné černé díry a o co jde v Cernu?
      Nejsme čirou náhodou svědky použití nejdokonalejší zbraně ve vesmíru? Programovatelné černé díry? Beze stop to semele všechno a ještě to vrhá nezničitelné projektily? Zrovna na naši planetu, která je pro vesmír jedna z nejdůležitějších? Proč se v dostupných pramenech a vizích má kristovská rasa stěhovat ze Země do Andromedy?
      Zatím se mi (bohužel) za celý život nestalo, aby se "nemožná kravina", která mě napadla, nezrealizovala. Již v okamžiku nápadu energie potřebné pro realizaci "kraviny" fungovaly.
      Myslím si, že programovatelná černá díra "kravina" je... (Cern?)
      To je těch příliš mnoho náhod najednou.
      Pokud se mýlím, prima se zasmějeme, pokud ne - snad letos stihnu konečně ochutnat zralý rajčata, který mě po dva roky odmítaly na zahrádce vyrůst...

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. http://www.telegraph.co.uk/cars/news/boeing-drawing-huge-aeroplane-sky/

    OdpovědětVymazat
  6. Citát:
    "Stav polospánku je na úkor neustálej vnútornej činnosti, ktorá napĺňa mozog všemožným odpadom až na doraz. A zvyšok stačí už iba na rozmnoženie a jestvovanie. Na tomto je postavená celá náuka – sociálne programovanie.
    Takto nás Matrix dojí ako kravy, napcháva nás najškodlivejšími chemikáliami a udržiava v spiacom, nezjednotenom stave. Nie náhodu robia všetko preto, aby sa Slaviania nezjednotili. Kresťania a Jazyčníci však nie sú Slaviani.
    Teraz sa môžeme prizrieť tomu, kto sú to tí ONI. Sú to tí, ktorí riadia Matrix. Je to mimozemská rasa, ktorá je oveľa vyvinutejšia ako my. Potrebuje dostávať špecifické energie a vládne nám už veľmi dávno. Tento stav je však odsúhlasený a nebude sa meniť.
    Rodíme sa slobodní nato, aby sme upadli do rabstva a ostali v ňom dovtedy, kým sa nezmeníme. Dostať sa odtiaľto smrťou nie je možné, takže ani nedúfajme, že sa tak ľahko vyšmykneme. Prídeme nazad a pribudne ešte aj trest za pokus o útek. Preto je samovražda hriechom. Musíme tu strádať – čím silnejšie a dlhšie, tým lepšie.
    Áno, je to tak správne. Je to najúčinnejší spôsob ako sa naučiť, že Zlo a Strádanie sú nesprávne. Preto sa ich musíme nažrať do nemoty. Len tak si uvedomele vyberieme púť ľúbosti a tvorenia a budeme vyzdvihnutí vyššie. Inak to nejde. V takom stave ako sme teraz totiž ničíme vesmírnu harmóniu.
    Musíme pochopiť že hnevať sa, urážať, bojovať proti a nenávidieť tých, ktorí nás riadia je iba spôsobom ich posilňovania. Ak by sme začali proti nim vojnu, už sme prehrali. Veď boj proti Matrixu je bojom proti vnútornému hlasu – ako možno zabiť vnútorný hlas zbraňami? Zmeňme seba a svet sa ako zrkadlo zmení ako reakcia."

    Zdroj:
    https://www.tartaria.sk/slovanska-kultura/spolonost/piata-dimenzia

    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den,
      reakce na citát
      Velice by mne zajímalo, jestli jste tedy taktéž stejného názoru, jako pisatel citátu, že v případě shlédnutí tohoto videa

      https://www.youtube.com/watch?v=PZC19XZs18M

      si myslíte, že tato Dušička s vysokým duchovním otiskem, musí nutně poznat zlo, aby věděla, co je dobro?
      Myslím, že pokud lidé neustále budou přijímat energii z potravy jiných mrtvých bytostí, duchovní vývoj je zablokován a silně bržděn, ovšem že zcela záměrně, tak to nám zde asi zařídil ten GP, který není až zas tak celý špatný, haha(proude proude, Ty nevíš, že mrtvej ještěr je dobrej ještěr? A co bys řekl na to, že GP používá hermetismus, čili magii? Nevedí?)

      Vymazat
    2. Mamka dostala od synka príučku. Súhlasím s tým, že ak zmeníme seba a zmení sa aj svet. Keď ale niekto len pasívne čaká, že to spravia druhí, tak mu neostáva nič iné, ako sa svojho správania "nažrať do nemoty", aby sa konečne prebral z letargie, inak skončí ako tá chuderka chobotnička. Treba si prečítať aj článok z odkazu a hlavne to, čo je "medzi riadkami".

      F.

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. Áno, je to tak, zatiaľ... Táto rasa po dohode s galaktickou federáciou sľúbila, že nesiahne na slobodnú vôľu ľudí. Toto však nedodržala a zmanipulovala aj tento "aspekt" vo vývoji ľudstva. Lenže... - kým sa Zem nachádzala v temnej zóne galaxie, tak svetlé bytosti nemohli zasiahnuť. Kdesi som čítal (asi to bolo od B. Marciniak), že naši dávni predkovia z nejakého súhvezdia, čo sú vo svojom vývoji úplne inde, než my, sa musia vrátiť z budúcnosti do minulosti, aby napravili chyby, ktoré tu spôsobili, a tie sa im tam vypomstili - takmer boli vyhubení... Zem je obkľúčená svetlými silami a temní budú bratí na zodpovednosť pred galaktickou federáciou. Preto mám zato, že cern má poslúžiť na to, aby niečo odtiaľto ubziklo pred spravodlivosťou aj s veľkým úlovkom dušičiek "ovcí" - do temných hlbín vesmíru. Preto má cern také veľké rozmery, lebo ide o " veľkú zásielku".
      Temní sú už totiž dávno tu, takže ich príchod sa neočakáva. Robia všetkú manipuláciu skryte a využívajú na to zmanipulovaných ľudí, aby sa pred galaktickou federáciou obhájili, že oni nie. Že všetky vojny, nešťastia a strádanie si spôsobili ľudia svojou slobodnou vôľou. "Však ste si slobodne vo voľbách zvolili svoj otrocký systém!"
      Koho to zaujíma, viac napr. aj tu:
      http://bod-zlomu.blogspot.sk/p/blog-page_18.html

      F.

      Vymazat
    5. :-) Zdar Terko,precti si "rozhovory s dr.Nerudou",najdes tam kdoa co je vlastne GP a jak funguje ;-),je jich 5 a jsou na ulozto.cz ;-)...........proud

      Vymazat
    6. https://www.youtube.com/watch?v=dNVZ0ZPfE8s

      F.

      Vymazat
    7. Toto len potvrdzuje moju "domnienku" o cern-e:

      http://tadesco.cz/animus-android-david-icke-2/

      F.

      Vymazat
  7. http://tadesco.cz/reflex-a-reptosi/

    OdpovědětVymazat
  8. Len neviem, že ako pisateľ tohto článku vysvetlí to tým, ktorí Ježiša zažili, ako učil, uzdravoval, hovoril a ktorí dnes opäť chodia po zemi a pamätajú si to, že ako im vysvetlí, že to nebol Ježíš ale Radomír? Pútnik svetmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Půtník svetmi
      Podrobnější údaje, vysvětlení podává kniha „Odhalení“ od Světlany Levašov. K Vaší otázce bych s dovolením sama za sebe odpověděla taktéž otázkou. Jak vysvětlíte, že se v dnešní době objevuje kde kdo, kdo o sobě tvrdí, že byl v minulém životě Kleopatrou ?

      Na závěr několik informací nejen k Turinskému plátnu:
      Na základě radiokarbonové metody (jejíž úplná přesnost je diskutabilní) vědci došli k závěru, že Turinské plátno pochází až z doby středověku (tj. cca deset století od šestého po patnácté). Zajímavým momentem v určování pravosti plátna je i krevní skupina, která v něm byla nalezena. Jde totiž o vzácnou skupinu AB. Vznikla promísením Kavkazanů s krevní skupinou A a Mongolů s krevní skupinou B. To znamená, že v době Kristova života ještě neexistovala a lze ji vystopovat teprve od 8. století…. Tento fakt spojitost plátna s tzv. Ježíšem Kristem, ukřižovaným v r. 33 vylučuje zcela. … Navíc badatelé z liverpoolské univerzity Johna Moora naznačili, že ona tajemná osoba mohla být skutečně ukřižována. Jenže nikoliv na konstrukci ve tvaru T, jak praví Bible, nýbrž na konstrukci ve tvaru Y. Alespoň to naznačují krvavé stopy, které na plátně zůstaly. Zatímco „téčko“ se pro tento brutální způsob popravy využívalo v biblických dobách, kříž ve tvaru ypsilon byl typický pro středověk.
      Jinak, jako na potvoru, se teprve po roce 1350 objevují překlady celého Nového zákona (případně celé Bible) do češtiny (kolem 1360), do němčiny, francouzštiny, angličtiny a dalších evropských jazyků. Mezi prvními tištěnými knihami byl Nový zákon a Bible v latině (1455), italštině, němčině, češtině (1475), francouzštině, katalánštině a dalších…..
      To je další argumentace, která mě přiklání spíše k informacím S. Levašov o volchvovi Raděmírovi/Ježíši. Tímto směrem totiž ukazuje mnohé, oproti pouhé do lidí církví implementované zkazce o Ježíši Kristu – židovském králi, údajně žijícím v 1.století našeho letopočtu, kdy o tom chybí jakékoliv důkazy….. Navíc rozporů kolem této postavy
      nikdy nežil,příběh je kompilátem 3 různých postav žijících v různých dobách
      nezemřel na kříži, žil dál,
      měl manželku a děti atd. …
      Míla A. - autorka článku

      Vymazat
  9. Ježíš a Radomír jsou odlišné osoby, vadí mi , jak se dnes smaží kde kdo naroubovat na sebe úplné nesmysly ..., a spisovatel se jmenoval Ivo Wiesner .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepodepsaný 9.8.2017 6:46
      Zkuste si přečíst knihu "Ahoj Templáři" zde na stránkách. Aby jste nemusel louskat celý obsah, zadejte pak do vyhledávání "Ježíš" nebo Radomír.

      Vymazat
  10. https://www.youtube.com/watch?v=dcYuIuQlb7M&t=84s

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  13. I needed too thank you for this wonderful read!! I certainly loved every little bit
    of it. I have you book-marked too check out new things you post…

    OdpovědětVymazat
  14. Co psali o Velké Tartarii

    https://www.youtube.com/watch?v=Q9p7gEys--I&feature=youtu.be&t=9

    OdpovědětVymazat
  15. Dnes začíná Svátek Světla 2017 na Ostrovech u Bílého moře
    13-19.8.

    https://z5h64q92x9.net/proxy_u/ru-cs.ru/yperboreia.org/svet17.asp

    OdpovědětVymazat
  16. Megality na Altai foto
    http://fenixforum.ru/foto/shoria.html

    a video
    https://www.youtube.com/watch?v=iLq-9RYpwRo&feature=youtu.be

    OdpovědětVymazat
  17. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojte. Nevztahuje sa to priamo k clanku ale k temam u Pramene ano. Stale viac i dochadza ze vecsinu z bytosti ktore nas pdnecuju k strachu-emociam-vydaju energie teda vycuciavaju sme si vytvorili a vytvarame po generacie sami. U mna sa to sidce nedialo no viem ze rodicia pouzivaju na zdoraznenie nevhodnosti vetu pre svoje deti ako napriklad nechod tam bude tam bubak,nechod tam lebo ta tam nieco zozere a podobne.. A dieta si to vo svojej pritomnosti predstavi..a uz to ide. ..Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne tedy nikdo nestrašil, ani čerty na mne nepouštěli, ale byla jsem vyděšená i tak, protože jsem ty černý astrální hajzle viděla furt a myslím, že plno malých dětí je vidí taktéž a o zvířátkách ani nemluvě.
      Bát jsem se přestala až když jsem se přesně dozvěděla, jako dospělá, jak to tady na Zemi ve skutečnosti je.
      Dětem říkat už od miminek, "až uvidíš nějakýho škareďáka, tak se nelekej, máš kouzelný modrý meč a tím ho rozsekej na kusy a hotovo".
      Bohužel vychováváním "dobroserů"(omlouvám se jemnocitným za tento výraz, ale mně se líbí a je naprosto výstižný) se ničeho nedosáhne.
      VŽDY VE STŘEHU!!!

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Terezka OL ano ja suhlasim,vela deti i zvieratka ich vidia.Vidia bytosti ktore vytvorili iny.Ako som pisal ludia niektore z tych bytosti v nevedomosti(no mozno i vedome) vytvarali uz po generacie..(samozrejme nielen ludia ich vytvarali).Suhasim ze je lepsie o nich detom hovorit pravdu Terezka,no to onich najskor musia vediet.Vdaka Iv za tieto stranky,za informacie,pomoc. Nech vas Sila sprevadza a ochranuje. ..Mailo

      Vymazat
  19. Dobrý den, ano, smradoši jsou všude. Nějak jsme to také podcenili a už se nám to tady zase prohání. Dnes jsem ráno čistila ložnici. Oni člověka úplně vysávají. Ráno se budíme unavení. Ted se chystám na zbytek domu. Dostanou čočku:). U nás se to projevuje tak, že se někomu z nás v noci zdá o bíglovi. To byla naše už zemřelá fenka, která hlídá i po smrti a to pak víme přesně, že je čas zase vyčistit barák. Já jsem dost v tomto ohledu drsná, takže je většinou nevidím, ale ted je můj muž občas zahlédne. No a dnes jsem se ráno koupala, spala jsem 9 hodin a přesto mě to hodilo do vany, abych se z vody nabila. Když jsem šla do koupelny, na vaně se rozhoupala pixla se šamponem. No to mě teda fakt nakrklo. Věřím, že jsme si nějaký potvory přitáhli ze Šumavy. Byli jsme s mužem na pár dní u kamarádky na chalupě a ona má dost divnou známou. Je to sice bylinkářka, ale její ségra praktikuje černou magii. Bylinkářka tam na té chalupě někdy také přespává. . . No krev není voda. Je zajímavé, že se mi vyhýbá, jak čert kříže. Když jsme se ohlásili na návštěvu , tak změnila plány a nepřijela. Jenže nevíme, co tam zanechala při dřívějších návštěvách. Chalupa má v patře špatnou energii. Ted, když si to uvědomuji, tak od té doby, co jsme se vrátili domů, špatně spíme. Kdoví, co jsme si přitáhli domů. . . . Přeji všem dobrý lov, já jdu na to, dokud je světlo, vypálím to i dole v konírně. to bude rachot. Síla mi pomůže. . . . iva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Iva
      ......Byli jsme s mužem na pár dní u kamarádky na chalupě a ona má dost divnou známou. Je to sice bylinkářka, ale její ségra praktikuje černou magii..... Tak to úplně stačí, ještě že Vám nezdechaj (hynou je slabý výraz) doma rostlinky. Jo,jo, je mnoho věcí mezi nebem a zemí.

      Vymazat
    2. Ahoj Ivčo,
      moc Tě zdravím a to víš, že si vzpomenu, jak si užíváš s vnoučátky a to je štěstí.
      Mně takhle navštívila sestřička a to nepraktikuje nic, ovšem její "guru" je pan Pfeifer.Od té doby u ní, prášky, blázinec, přisedlík u ní jako prase.Ale to můžeš mluvit horem dolem, není to pravda a konec.Takže na to už kašlu a neřeším.
      Ovšem po její návštěvě, katastrofa, na co zaměřila pozornost, to se zrouchlo a nádherná popínavá růže u vchodu a co bys řekla, týden na to opadala lautr celá chudinka..ještě že mně nespadl barák na hlavu.A to, že na půdě hned dupání a rachot ani nekomentuji, haha.
      No a když se dítě vrátí od satanáše tatínka, tak vysátý jako hadr a než zase doplním energii, dost práce.

      Vymazat
    3. Ahoj Terezinko, ráda Tě zase vidím, starosti jsou všude. Hlavně zbytečně. Musíme se s tím pěkně poprat. V těch nejužších rodinách je to mazec. Já se usmířila od srdce už před časem se svojí sestrou. Jsem za to moc vděčná. Jenže zase prušvih. Ukázalo se, že její manžel je na pervitinu a zmar na zmar. Hypotéka na baráku, kluk v pubertě. . . co ti mám povídat. . . na můj nátlak ho vyhodila z baráku, ovšem, tam to musí taky vypadat. . ani tam nejdu. Ségra je moc hloupá, vůbec nechápe, že, když se tam ti fetáci pohybovali, tak to musí čistit. Zítra tam asi skáknu aspoň s nějakou solí. . poslední týdny jsou dost náročné, něco se skutečně hodně mění. Nevím čím to je, ale útoky smradochů a všelijakých potvor jsou nějak víc. Zároven se různé události v běžném životě lepší. . . Navíc se mi vyjevují důkazy k různým událostem. Například jsem si četla před časem nějaký článek o Izraeli. bylo to něco v tom smyslu, že končí, Netanjahu půjde asi do báně, budou muset vrátit ukradené území a už se nebudou válet v blahobytu. No a asi za tři dny se u mě stavila moje kamarádka ukrajinka, která tady žije už 25 let. Řekla mi, že pospíchá,jen malé kafe, protože její bratr, který žije v Izraeli zde v Čechách kupuje barák a tak jde s manželem na prohlídku od nějaké realitky. Ani mi nemusela říkat,proč tak najednou chce odjet, když se tam má jak prasátko v žitě. . . . Jsou to takové zvláštní souvislosti, které člověk ani nevyhledává, ale dostává je silou rozhodnutí, znát pravdu a bojovat za dobro . . . asi si budu muset koupit zase bígla, zase se mi o něm zdálo. pa iva

      Vymazat
  20. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  21. Zajímavý text "Zpráva z budoucnosti" zde: https://ip.jecool.net/zprava-z-budoucnosti/

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.