neděle 30. července 2017

Reptiliáni,versus Humanoidi – dodatek.


Reptiliáni,versus Humanoidi – dodatek.

Dle mého názoru princ Radomír z Iránu“  vysoký humanoid v anabiotickém stavu není žádný Annunaki Elohim, jak by to někteří „badatelé“ rádi směrovali, ale (nás Slovanů) praslovanský předek. Má totiž m.j. normální hlavu, nikoliv protáhlou hlavu jako Anunnacké nižší božstvo Igigi (1. kříženci Annunaki s jejich vrchním představitelem Osírisem ). Bytosti Anunnaki jsem si pak, dle reliéfů sumerských tabulek, zařadila pod reptiloidní bytosti, a to konkr. ptačího vzezření).

Na této sumerské tabulce je vidět, jak civilizace reptiloidních ptačích bytostí Annunaki stojí za zády jimi stvořeného nižšího božstva Igigi (obříků s protáhlou lebkou) a tito pak ovlivňují celý kosmický strom života……
Další fotografie nižšího božstva Igigi  viz    C:\Users\p011791\Pictures\Záhadné lebky z Paracasu  Paranormal.htm  .  Tyto lebky koster 2,5 – 3m vysokých humanoidů s protáhlým temenem (tedy nikoliv dozadu, neb v tom je rozdíl…) náleželi 1. křížencům Anunnaki tj. nižššímu božstvu Igigi.
Fotografie reliéfu Osírise (staroegyptského boha…) se shodně protáhlým temenem hlavy lze rovněž nalézt na obrázkách seznamu.cz 
Zamyslela jsem se také nad informacemi uvedenými ve videu ohledně Nibiru viz https://www.youtube.com/watch?v=E4Ab8bdE0bo a vyšlo mi z toho následující:

Co svědčí proti informacím z videa o Nibiru ?

- Takových zaručených konců světa tu již za poslední roky bylo….. 
(To však mohlo být součástí taktiky těch, kteří již desetiletí o tom všem věděli a nezbývá jim, než udržet masu lidí do poslední chvíle bez předčasného vypuknutí paniky a chaosu. Tím by se vysvětlila i příp. desinformace o tom, že Nibiru byla odkloněna v r. 2003 a již se nemá nikdy nevrátit).
-  Pokud by Nibiru byla tak blízko, tak by měla být vidět a již by to se Zemí cloumalo asi i teď….
(Dle lékařky v oboru psychiatrie, která ve výše uvedeném videu podává informace o Nibiru bylo zavražděno mnoho astronomů, kteří o Nibiru cokoli kdy uvedli. Nibiru je údajně pozorovatelná pouze dalekohledy s viděním v infračerveném spektru. Byla by po celou dobu víceméně schovaná za sluncem a nyní by mohla být viděna zatím pouze ve vyšších polohách v oblasti Jižního pólu). 
Co svědčí v prospěch těch informací ?
A)
-      oteplování světových těles probíhá již léta, a to v rámci celé naší sluneční soustavy,
-      bouře, vlny tsunami, vichry, tornáda, záplavy, četnost zemětřesení a nárůst asteroidů, které prozatím v zásadě nic velkého nenapáchaly, toho všeho přibývá a neumím si jinak vysvětlit, než že to způsobuje nějaké přibližující se k nám velké těleso…
-      to, že mocní budují obrovské podzemní banky na úschovu např. semen rostlin atd., je faktum,
-      to, že mocní budují po celé Zemi podzemní bunkry a základny je rovněž faktum,      
-      roky 2017 a 2018 jsou již léta zasvěcenci označovány jako velice zlomové, a to bez jakéhokoliv odůvodnění, atd.,
-      v proroctvích vč. E. Cayce zaznívá, že se změní tvář současných světadílů,
-      myslím, že to byl president Roosevelt, který v souvislosti s mimozemským faktorem a informacemi, které obdržel, řekl: „kdyby lidé znali pravdu, tak se z toho zblázní…“

B)
Že k poslednímu blízkému přeletu Nibiru došlo v době exodu židů z Egypta cca 1600 př.n.l., je dnes již docela dobře zdokumentované faktum. Zda se tehdy jednalo o méně ničivý přelet Nibiru a před námi je tudíž ten ničivější, to netuším. Pokud by však tomu tak bylo, tak by to bez pomoci vyspělých civilizací bylo pravděpodobně završeno minimálně přepólováním planety a bombardováním jejího povrchu asteroidy. ČR je sice daleko od moře, ale při takovém dění a už vůbec jenom tím, že by nejdříve nešel el. proud, by to bylo pro většinu lidí k nepřežití i zde. V souvislosti s tím vidím chemtraills již v méně negativním obraze, neb bychom bez tohoto umělého zastiňování slunce již díky enormnímu suchu na Zemi hynuli a to zejména hlady a bez vody. A co když CERN či jiná pokročilá technologie m.j. při hypotetickém přiblížení Nibiru dokáže eliminovat porušenou gravitaci Země, zamezit jejímu přepólování atd. ?

Příští rok na jaře si budeme moci říci, že se jednalo buď o další poplašnou zprávu a nebo, že se díky mimozemské technologii poskytnuté rovněž i lidstvu, podařilo vše udržet tak, aby většina lidí nic nepoznala. Dle vícero proroctví o Nibiru totiž zaznívá, že Země je při jejím příletu bombardována asteroidy, což se má opakovat cca po 7 letech při jejím odletu…. (tak třeba za 7 let přestanou sprejovat oblohu). Stále si kladu otázku, proč od cca druhé poloviny 18 stol. došlo, a to ke zjevně umělému „urychlení lidí“ v technickovědecké oblasti ??? Případný predikovaný střet jednoho ze 7 satelitů Nibiru se Zemí by totiž mohl mít vliv na rovnováhu celé naší sluneční soustavy, hlavně na Antizemi…..(úsměv).

Vypracovala: Míla A.

21 komentářů:

  1. A nakoniec už aj chemtrails a CERN je fajn...Tak to áno, len tak ďalej, temno od radosti si píska a víska....Pútnik svetmi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Půtník
      Je dobře, že jste vyjádřil svůj postoj a co je nejlepší, tak Vás to přimělo k akci a o to jde,držte se svých poznání. Něco jsem vysvětlil v článku o Thoftovi.
      http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/thovt-kersti-simone.html

      Vymazat
    2. Iv, áno, veď ak niekto povie, niečo tak absurdné o CERN a chemtrails, tak je potrebné nemlčať, ale vysloviť svoj názor...

      Vďaka za odkaz Iv, rád som si to prečítal, s nejedným sa dá súhlasiť, dokonca asi si prečítam aj tu knihu, ak sa mi ju podarí zohnať...

      Dávam odkaz na CERN a útok svetlého UFA, keď sa snažili otvoriť bránu, portál, istotne nie k pomoci ľudstva, ktoré bolo zmarené zásahom UFA zo Svetla: https://www.youtube.com/watch?v=ST6X0Ra7zOQ

      A o chemtrails tento zaujímavý dokument - Trójske oblaky: https://www.youtube.com/watch?v=1j0fngKZg24

      Pútnik svetmi.

      Vymazat
  2. Dobry den,

    Za sebe mohu jen rici, ze zadny jiny nezli verejny zdroj(knihy, clanky, Internet) nemam a tak hledam v nich.
    Autorce clanku bych si dovolil doporucit knihu Bohove a apokalypsy od p.Ivo Wiesnera, tam najde mnoho informaci na tento i predchozi clanek. Panu lv bych jen pripomel, ze to, ze je na jeho osobni blogu zverejnen tento clanek v dusledku znamena, ze i on s nim souzni a souhlasi(tak jsem to alespon pochopil ja). Viz jeho predmluva k prvnimu clank - "Komentář není ani potřeba, protože vše v celku odpovídá, jen bych se nezaplétal do frakcí „Šupináčů“ a nazval je prostě Reptiliány a lidskou jen Humanoidní. Iv" Pokud to tak neni, mozna by bylo dobre upozornit ctenare, kde se videni rozchazi.

    S pozdravem
    Jura z Brna

    OdpovědětVymazat
  3. to Jura z Brna i Pútnik
    Tím, že jsem uveřejnil tento článek, neznamená, že s vším souhlasím, jistě po prostudování stránek na to sám přijdete, ale rád jsem uveřejnil i trochu jiný pohled. Je samozřejmé, že s myšlenkou chemtrails jako ochranný štít pro lidstvo nepřipadá v úvahu, aspoň u mne ne, rovněž i Cern je jasný bod Reptošů. Uveřejněním tohoto článku rozcházející se zde na stránkách, neznamená, že s ním úplně souhlasím, dal jsem příležitost i jinému pohledu a to je snad dobře, tříbí to naše názory a vědění.
    Můj pohled a názor byl dost jasně publikován třeba i zde:
    http://energieupramene.blogspot.cz/2015/01/duchovni-agenti-nwo.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iv, veď to nikto netvrdý....Pútnik svetmi.

      Vymazat
  4. „Víte, ono by mocným – nemocným moc neprospělo, kdyby byla dnes již naše Země suchou pustinou či byla nějak jinak zásadně poničena např. přibližujícím se „neznámým“ tělesem do naší sluneční soustavy (viz fotodokumentace dvou sluncí z celého světa vždy při východech a západech našeho Slunce, a to ještě i z r. 2016….). Tudíž niko-li, že by to temní s námi mysleli dobře, jejich invence je vždy směrována pouze a jen v jejich prospěch. S námi se přece hodlají vypořádat jinak, pokud jim to my a naši vesmírní bratři dovolíme….
    Thovt je dle historického zobrazení ptačí bytostí Annunaki, a to ať už napravenou či nenapravenou. Co se týká mě, dávám přednost informacím od našich praslovanských předků.
    Míla A - autor článku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohu se zeptat tedy, kde bych nejen ja mohl Vami uvedene informace od nasich predku ziskat prosim? Vladnu jen nasim a anglickym jazykem

      Jura z Brna

      Vymazat
    2. Například Skovansko-árijské védy (v češtině prozatím Knihy moudrosti Peruha a Kniha světla), videa a web paní Věry Ovečkové a mnoho jí podobných protagonistů moudrosti praslovanů ze Slovenska. Archiv Svobodného vysílače – Beroun – Kořeny, kde jsou pořady i z díla Nikolaje Levašova, který již bohužel mezi námi není a jehož dílo a pomoci lidem byly temnem zcela zneváženy…. Míla A.

      Vymazat
  5. Ahojte rodinka. Chemtralisom i riadenim pocasia sa snazia branit tomu aby Zem prijala energie ktore prichadzaju a posuvaju ju i nas dalej do svetla.Snazia sa zabranit prirodzenim potrebnim zmenam alebo ich aspon oddialit-aby sa temnota dostala co najhlbsie do sfer svetla a nas maju ako rukojemnikov. Zmien energii sa nemusime bat,vsetko prirodzene je vo vesmire zariadene tak aby zivot podporovalo,nie nicilo. Ked stupne energia Zeme zmeni sa i jej magneticke pole ktore nas ochranuje,a spolu zo Zemou prezije a posunie sa kazdy kto je ochotny zmenu prijat...takze sa nieto coho v tomto smere bat pani Mila. Tak ako ide teraz Zem zo sfer temnoty do svetla,tak vchadzala pred casom zo svetla do temnoty-kolobeh slnecnej sustavy vesmirom.Bytosti ktore boli na nej prinasali Svetlo do temnoty..a nebolo ich mozne pripravit zdebilizovanim o svetlo a lasku,a mali i dokonale tela.Boli to bytosti ktore mali tela a v nich to najlepsie zo vsetkych ras.A vsak temnota nasla sposob...dovliekla k Zemi mesiac a tak zmenila razom energie na Zemi a sposobila zaroven i potopu a chaos.Ked Zem stratila vysoke energie zacali ich stracat i bytosti na nej...vela z nich pri potope zahinulo,tomu kto prezil sa menila genetika,stracali spojenie.. Teraz vchadzaju spet smerom do svetla,z poznanim.. ...Mailo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Mailí,
      zrovna včera jsem nadávala na měsíc, haha, blbec jeden dutej.

      Vymazat
    2. Ha haaa,pobavilo Terezka :-)Krasny vecer prajem. ..Mailo

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  6. Cern již jednou startoval na vyšší výkon a milí pozitivní hnuli brvou a pak se skoro rok opravoval..To datum 23.9.,kdy chtějí hadrák rozjet na maximum,aby vytvořeným portálem sem přišli padlí andělé,to se jim prostě OPĚT nepodaří.Rubanice nahoře ve 4 cenové skupině začíná mít závěrečné pozitivní frekvence,takže otrokárna padne.. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2017/07/cerny-kamen-se-rozpada-kratka-situacni.html

    OdpovědětVymazat
  7. Je PAVEL NOVOTNÝ normální? Je řidič,rajtujcí na červenou přes závory normální? http://myslenkyocemkoli.blogspot.cz/2017/07/psychotronni-zbrane-4.html#more

    OdpovědětVymazat
  8. Skôr mám za to, že pomocou cern-u má odťiaľto "niečo" aj s "úlovkom" ujsť, tak si poriadne držte svoje dušičky, na jeseň bude veľmi turbulentno...

    F.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nedávno jsem se ptala dcerky, "co by sis vybrala, svět kde je vše dokonalé a pomocí techniky si vytvoříš "svoje" oblíbené prostředí(čili iluze dokonalého světa, dle přání dotyčné Dušičky) a nebo svět, kde je vše vytvořené, dokonalá harmonie přírody a bytostí v ní žijící, kde se můžeš zapojit a spolupracovat s ostatními?"
      Taková má hypotéza
      Dostaví se plechárna (třeba planeta X, umělé těleso), která pomocí iluze naláká technokraticky čili konzumně zaměřené Dušičky do svojich útrob a pak už je "zapojí" do provozu, rozuměj jako zdroj energie, což už určitě nebude tak poetické, jako se jevilo při lákání, haha.
      Každá Duše má možnost svobodné volby zajisté a co by za to člověk nedal, aby si mohl pomocí čipu v paži otevřít dveře na hajzlík, haha....

      Vymazat
    2. S tou poslednou vetou ste to vystihla úplne presne, o čom to je :-).

      F.

      Vymazat
    3. F., to vystihol/a, skôr si myslia, pre obrovský strach už nedokážu dlhý čas pokojné spať, že ešte predsa...ale ujsť niet kam, také miesto niet, čistka už začala....Pútnik svetmi.

      Vymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=zA8qqPcvCH8

    OdpovědětVymazat
  10. https://rutube.ru/video/4f6ad536c8bf7101a5103d80d7063920/?ref=search

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.