čtvrtek 10. listopadu 2016

Vše jde jak na drátkách



Vše jde jak na drátkách, ale stále je nutné být aktivní a zapojovat i duchovní aspekty na plné obrátky. Spouštěcí mechanismus byl nastaven velmi přesně. http://energieupramene.blogspot.cz/2016/10/boom-energii.html
před volbami v USA, kolébce realizující NWO. Byl zvolen nečekaně pro „elitu“ prezidentem USA Trump( jeho horoskop tomu i napovídal, zvolen ten správný člověk pro dobu voleb). To dorazilo celou 1% galérku takzvaných „elit“, o naší galérce a škodilech ani nemluvím. První u nás skončí současný velvyslanec USA v ČR, ředitel akční sekce "Pražské kavárny" a organizátor protizemanovských akcí Andrew "prcek" Schapiro. Nastane a nastal velký řev  a 
 pláč, že se nedostala do Bílého domu Clintonová, zástupce chazarů, pro další uskutečňování NWO.

Co nastane. 
Celou situaci budou chtít zvrátit, budou ovlivňovat a popuzovat mladé nezkušené proti Trumpovi, tito lidé se ve své aroganci nepoučí a dobrovolně se nevzdají. Zastánci NWO nyní o to více budou vykřikovat strašením Ruskem, dávat vinu Rusku za vše, co se jim nepodaří. Teď se odkopou ti skalní přívrženci a stavbaři NWO. Teď je budete mít jak na podnose, všechny tyto účastníky likvidace národů, lidstva.  Rusko je totiž pro ně nepřekonatelnou překážkou v uskutečnění NWO a navíc, zde již fungují i jiné síly: http://energieupramene.blogspot.cz/search?updated-max=2016-11-02T15:56:00%2B01:00&max-results=4

Trump se má ujmout úřadu až 20.1.2017 a do té doby, mohou tyto bestie dost kopat a ti soudnější slouhové začnou hrát divadlo a obracet kabáty, viz https://cz.sputniknews.com/svet/201611094095182-ukrajinsti-politici-urazliva-slova-Trump/

Je to teprve začátek konce NWO. Herecké výkony, vyhrožování a útoky teď budou sílit, odkryjí se až do nahoty. http://www.novarepublika.cz/2016/11/figaro-hollande-si-promluvil-s.html


Budou se snažit zachránit nakonec holé životy, budou lhát, vinit druhé, hrát divadlo, vše je naplánováno a tak to již bude, lidstvo jako celek si zvolilo jinou cestu. Funguje to plíživě, ale jistě:

Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

Runa Síly, nikdy ne obráceně, to byl záměr a lidi ji používají špatně
V životě je třeba se naučit zkloubit zákony fyziky a duchovní zákony, pak máte svět jak na dlani, kdo užívá jen fyzikální zákony, je jak pírko ve větru, jak svět fouká, tam letí.

15 komentářů:

  1. Satanisti dostávaji na prdel, haha, protože spousta lidí se naučilo používat Sílu.
    A kdo neví, kde se ta Síla bere, tak je blbej klon a stejně to na nic vědět nepotřebuje, protože žádnou Sílu ani nemá!!!

    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  2. To NWO im už funguje, ale nie tak ako by sami chceli, viďte aj víťazstvo Trumpa...Je to tým, že sila Svetla silnie viac a viac a temno dostáva už jedno K.O. za druhým...až príde k tomu poslednému a konečnému...Tonino.

    https://www.youtube.com/watch?v=SYWFHuIQHGg

    OdpovědětVymazat
  3. Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi ze všech Astrálních světů i propojených realit.

    OdpovědětVymazat
  4. To jsou paradoxy..Takže se v eře hippies záměrně otočil ALGIZ.aby NEOMARXISTICKÉ hnutí šlo do kopru.což se podařilo..Ted máme výtah z Palmových listu,kde se píše o občanské válce ve Spokojených Státech,kterou neutralizuje kanadská armáda..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kabod
      S Algizem je to tak, místo aby směroval do nebe(symbolika), směruje do země(symbolika)a to je zásadní chyba RUNY - slovanské, jako zářiče.
      Co se týče Palmových listů a předpovědí na dlouhou dobu, bych byl opatrný, protože budoucnost není neměnná, stačí malá změna zde v reálu a vše se může změnit v budoucnosti, protože se změní tím Body reality, které tvoří naši realitu 3D.

      Vymazat
  5. Ráda bych zde poděkovala všem Američanům, kteří zvolili Trumpa.
    Ať je jaký chce, hlavně tam není Hitleri a to je moc důležité, si myslím.A taky bych řekla, že Trump zná Slovany, má jedinečnou průpravu, svoje manželky, nynější i tu minulou.

    OdpovědětVymazat
  6. Az uvidim Hermana, Klause, Kalouska a dalsi, jak se s cikány ohání lopatou, to bude osvícený ohnivý ker...

    OdpovědětVymazat
  7. https://www.youtube.com/watch?v=JnJTIc8ylkY

    OdpovědětVymazat
  8. Taky je třeba vyřešit chemtrails všímám si stále sypou ten sajrajt, v pátek jsme (zdraví) vyšli projít cca 1h po vsi nojo za toho šedivyho sajrajtu nad náma a po příchodu všechny děti soplí i miminko to hází občas vrchem a má skleněný očička to není normální. To aby člověk fakt chodil ven jen za Slunka ale vždy na to přeci není čas, nelíbí se mi geoinženýring a jasně žádám:
    Sílo Sílinko nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi ze všech Astrálních světů i propojených realit.

    OdpovědětVymazat
  9. dobrý den, Zdeněk, děkuji opět za články o Síle (někdy jí říkám i "Sílečko" )))), protože jsem se dříve dost věnoval i magii, nešlo nenarazit na magii runovou, kde i např. Bardon před ní trochu i varoval právě pro její sílu, resp před nesprávným používáním, právě tato se dá i cvičit celým tělem či prsty na rukou, a nyní je i na titulní stránce. Mám na Iv dotaz, jedná se další uvolnění info čtenářům? A ještě jeden, jak jí využívat, vizualizací, nebo i fyzicky? Velmi děkuji za tyto příspěvky a moc se těším na další. Autorovi a všem čtenářům přeji vše dobré a spoustu Síly ....
    krásný den, Zdeněk
    p.s. v jiném článku je zmínka o problémech spojených s kontaktem energií, a obrazně řečeno, poslední dva týdny jsem měl emočně složité, ale též práce poskakovala nahoru dolů a tělo také nebylo kdovíjak v pohodě, snad se ty projevy brzy ustálí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Zdeněk
      Nejvíce reaguje na cit, emoce s podporou imaginace

      Vymazat
  10. Moc bych se neradoval tak jak popisujete. Trump byl vybrán Globálním vedením. Od jedné manipulace směřujeme k druhé.... Tak to cítím.
    MD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to MD
      Popisujeme realitu i z druhé strany, ale hlavní výsledek je, že nebude se vší pravděpodobností válka, to je snad dobrá zpráva. GP může být rád, když jim Putin dodá raketový motor, pokud pěkně poprosí a slíbí, že se zde už nikdy neukáže. GP je mrtev, ať žije GP( Gosudar Putin)

      Vymazat
  11. Možná nebude světová válka. Ale spîš mnoho občanských, takze prašť jako uhoď..... i já to popisuji z druhé strany.... možná z třetí.... nejde tu o dvě strany. To je právě ta manipulace. Vytvořit dojem dvou a přitom dál pokračovat v té " jediné pravé".

    OdpovědětVymazat
  12. Pane Iv,
    můžete si odfajfknout první bod Vaší prognozy. Šapito se zavírá, představení končí, prcek dostal padáka, haha.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.