sobota 12. listopadu 2016

Summit Putin–Trump v Praze?


Komu tiká čas?
Prezident Miloš Zeman pozval Donalda Trumpa na návštěvu České republiky a pak učinil bývalý český velvyslanec v USA a v Rusku Petr Kolář předpoklad, že se v Praze může konat summit Putin-Trump. Zeman může zahrát úlohu zprostředkovatele mezi Ruskem a USA, míní bývalý senátor a náměstek ministra spravedlnosti ČR politolog Jiří Vyvadil.
„Kdyby se Miloši Zemanovi podařilo zorganizovat summit Vladimira Putina a Donalda Trumpa v Praze, bylo by to prostě nádherné! Nepovažuji tento nápad za neuskutečnitelný. Zemanova postava v úloze zprostředkovatele ve vztazích mezi Ruskem a USA je přijatelná z několika důvodů. V Moskvě mají pozitivní vztah k českému prezidentovi, váží si toho, že český lídr zastává vyvážený vztah k Rusku. Nejednou to dokázal, zejména, když přijal pozvání a přišel na oslavy 70. výročí Vítězství do Moskvy," řekl Sputniku Jiří Vyvadil.
Poznamenal, že Trumpův životopis je spojen s Českem, což také hraje pozitivní úlohu.
„První Trumpova manželka byla česká modelka Ivana Trumpová a jejich společná dcera Ivanka se aktivně zúčastnila otcovy volební kampaně. Česko není cizí zemí pro nového amerického prezidenta," řekl Vyvadil.
„V českém establishmentu ale panuje v těchto dnech zklamání, poněvadž vztah k Trumpovi je negativní. Považují ho za populistu, což je ale velmi povrchní hodnocení," poznamenal Vyvadil.
Podle jeho názoru Trumpovo zvolení může kardinálně změnit stávající poměr sil na světové aréně.
„Myslím, že budeme svědky nové epochy v mezinárodních vztazích.
Bude pro ni příznačné radikální oteplení mezi Ruskem a USA. Prezident Putin
a zvolený prezident USA se dokáží mírně domluvit o všem: o politice na Blízkém východě a také v Evropě. Jsem přesvědčen, že si Trump přeje navázat dobré vztahy s Ruskem. O tom vlastně nejednou odvážně mluvil v průběhu své volební kampaně. Říkám odvážně, protože Clintonová přitom mávala jménem Putin jako bombou. Myslím, že jedním z prioritních, prvních kroků nového prezidenta USA bude normalizace a možná také navázání přátelských vztahů s Moskvou," uzavřel Jiří Vyvadil.
Zdroj: https://cz.sputniknews.com/nazory/201611104101630-summit-putin-trump-v-praha/ 
Myslím, že v brzké době dojde k zatčení SOROSE, za rozvracení států.
Celý svět slaví Trumpovo vítězství a porážku Clingonů. Čína to oslavila parádně - Slovansky. 
 

25 komentářů:

  1. http://giphy.com/gifs/l2JhFYTqPbvI0VwHu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Dobře dobře to je zajímavý a těším se, snad se Putin s Trumpem a Zemanem setká zde v Praglu už brzy. Před lety jsem někde četl že v naší Vlasti v České Republice má být znovu jakési "centrum řízení" okolního prostředí tak, jak už kdysi prý bylo.

    OdpovědětVymazat
  3. Sorose a neziskovky! To by byl dar Vesmíru, kdyby se zavřeli
    Miland

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To setkání to by teda byla síla je to moc zajímavé taky jsem to už někde četl že z Prahy ,vlastně z Naší Českomoravskoslezské kotliny má vzejít nový duchovní směr pro celý svět jenom mi nějak nedocházelo pořád jak a tohle by mohlo být třeba ono snad. Roman.L.

      Vymazat
    2. Romane,
      teprve vzejít?
      A copak to tady všichni čteme na stránkách a copak nás to pan Iv všechny učí?

      Sílo ochraňuj a provázej pana Iv stále.

      Vymazat
  4. Tak či onak, někde se setkají.
    Společné setkání Putina Zemana Trumpa tu u nás v České Republice to si přeju Sílo Sílinko a ať je pak vidět že v našem náRODě jsou stále obyčejní hrdí Vlastenci s dobrými myšlenkami pro dobrý život zde v naší Vlasti i všude kolem nás ať se DOBRO rozlévá po okolních zemích jako vlna. Priority života musí být JINAK nastaveny než jak byly u odcházející "západní civilizace" která je dávno v mrtvém bodě a to dobře víme, bez možnosti dalšího vývoje.
    Život si vždy cestu najde, Sílo Sílinko děkuju Ti pěkně že jsi nám poslala Iv-a který nás naučil mnoho nového je to moc dobrý člověk ochraňuj ho a provázej vždy a všude.

    OdpovědětVymazat
  5. To jsou tedy kočky a nožky mají jako strunky :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=SezoGW_z9w0

      Vymazat
  6. Do toho ledna, nez nastoupi do funkce, chce Soros občanskou valku, kdyz nee tu svetovou. Kdyz nejsou páky na zatceni, mela by ho sejmout Kosmosfera...

    OdpovědětVymazat
  7. Po tom všem dění u nás i teď světě - majdan Ukrajina, červený karty proti našemu prezidentovi Zemanovi, současný Sorosem placený protesty v jůesej cejtím že je moc vhodný co nejdřív zavřít Sorose. A zároveň vyhnat a zavřít všechny "neziskové organizace" pryč z ČR a právně je zde zakázat.
    Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit i Astrálních světů.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prectete si smlouvu, kterou podepsal prezident Zeman s cinskym presidentem nedavno. Je tam mimo jine i clanek o pusobeni ceskych neziskovek v Cine. Nase neziskovky skutecne pusobi nejen u nas, ale i v zahranici, dokonce i v Jizni Americe. Delaji nabory mezi narkomany. Prave dnes na Fox zpravach se hovorilo o tom, ze v USA zemre na predavkovani drogami rocne vice lidi nez zemre pri autonehodach nebo je zavrazdeno dohromady. Nejak nam ta Sila nefunguje. Nechci Vam brat nadeji, ale stupen rakoviny sveta je tak vysoky, ze vyvstava otazka, zda je co zachranovat. I kdyby toho Sorose povesili, napachana skoda se tim neresi.

      Vymazat
  8. Podle následujícího odkazu pan prezident Putin vydává mezinárodní zatykač na chazara Soroše. http://inner-light.ning.com/forum/topics/putin-vydava-mezinarodni-zatykac-na-george-sorose Oldarthur

    OdpovědětVymazat
  9. http://dailynewsposts.info/breaking-news-george-soros-has-died-possible-heart-attack-breaking-news-george-soros-has-died-possible-heart-attack

    GEORGE SOROS HAS DIED – POSSIBLE HEART ATTACK

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to HOAX, bohuzel. Neni spravne nekomu prat smrt, ale tomuto to preje vetsina sveta, a nikoliv bezduvodne. Dnes se palily v USA americke vlajky, a sokovalo mne, ze studenti college.To zavani obcanskou valkou, a Soros v tom jede.

      Vymazat
    2. Čekal jsem to, ať tak či tak pokud si Soros myslí že se schová mylnou informací o své smrti před nalezením Mezinárodního zatykače, haha to mě pobavilo. On ale možná tuší že cokoliv si RUS vezme do hlavy...
      Je třeba neprodleně vystěhovat všechny neziskovky pryč z naší Vlasti.
      Sílo nič vše temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit i Astrálních světů.

      Vymazat
  10. Kdo je pan Vyvadil, ze tak lze? To si porad budeme predkladat lzi? President Zeman se oslav 70. vyroci osvobozeni nezucastnil. A kdo ze si ho v Moskve vazi za to, ze ma vyvazeny vztak k Rusku? Tak on si zaslouzi uctu za to, jak chtel poslat vojska NATO na hranici Ruska a za podepsani sankci vuci Rusku, ktere navic poskozuji i nase lidi? Putin ze by potreboval Zemana jako zprostredkovatele setkani s Trumpem? To jsou takove polizacske kecy, ze to nema obdoby.

    Trump prisel do CNN a rekl jim tam, ze jsou vsichni lhari a ze se maji stydet. Kdy to konecne nekdo udela tem nasim prolhancum, co rikate, pane Vyvadil?

    OdpovědětVymazat
  11. GMO je hnus. Mnohokrát jsem přemýšlel co udělat s GMO "plodinama", vidím že jsou vysejvaný i zde v našem okolí a asi jen málokde ne, zemědělci mi přindou dnes spíš jak "chemici" když šplíchaj ten sajrajt (v urč.obdobích) i několikrát za tejden (prej by jim nic nevyrostlo haha). Tráví nás tu tím vším jako krysy aniž by si to někteří z nich uvědomili, po několika pokusech mluvit do duše zemědělcům, starostům vesnic (výzvy bez odpovědi) mám za to že zemědělská společnost do značný míry zcela zparchantěla a jen čeká co přinde za dotace (zas ty peníze k nim se časem vrátím).
    Proto žádám následující:
    Sílo Sílinečko odstraň všechny GMO plodiny ze Země.
    Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi ze všech Astrálních světů i propojených Realit.

    OdpovědětVymazat
  12. Pan hercnaséros měl dnes mmj. problémy s gůglem, ne že bych se jen smál spíš zábava u nás byla přímo k popukání moc DOBŘE to Sílo Sílinko děláš a děkuju Ti to se mi líbí, to by jednoho nenapadlo že stačí párkrát odpojit od el.energie přivaděč internetu a gůgloví roboti se následně pobijó navzájem haha. Už asi tejden sleduju různý abnormality při připojení k netu (pozor jen na některý weby) a bylo mi to zprvu divný co se zde zas děje, vařil jsem dnes bramboračku a zval všechny dobré Duše na ochutnání... přitom přišlo pár věcí a naráz čtu toto
    http://prntscr.com/dal3zg
    postupně mi začalo "svítat" i všiml jsem si že jsme cca uprostřed
    http://prntscr.com/dal49m
    a teď při připojení mi to zas hodilo novou gůgl hlášku (výsměch-dřív to bylo lepší)
    http://prntscr.com/dal4w5
    což se asi jistě ukazuje i dalším lidem, v pořádku.
    Jen tak dál Sílo Sílinečko je mi moc dobře že Tě máme to víš zas se najdou nějací co budou kecat nesmysly a vymýšlet, s tím asi počítáš bude sranda a stále si přeju jediné
    Sílo nič všechno temné zde na Zemi
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi ze všech Astrálních světů i všech propojených Realit.

    OdpovědětVymazat
  13. Chemtrails a všechny ty sajrajty co na nás sypou zde na Zemi prej "geoinženýring" to mě pěkně leze krkem vždyť jsem nucen to taky dýchat (nojo leze to krkem) i celá má rodina a další lidi to mě pěkně štve poslední leta každej podzim aby člověk při tý šedivý umělý pokrývce Nebes skoro nechodil ven a co třeba chudáci miminka přindou sem a hned tumáš to je pěknej hnus! Zatím se tuším k tomuto "geoinženýringu " nikdo oficiálně nepřiznal a kdo to vymyslel je pěknej zmrd včetně všech co mu s tím pomáhali anebo pomáhaj protestuju proti těmto činnostem a žádám:
    Sílo Sílinko odstraň všechen geoinženýring (chemtrails) ze Země.
    Sílo nič vše temné zde na Zemi
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zem ze všech Astrálních světů i propojených Realit.

    OdpovědětVymazat
  14. Dopravili jsme se synkem dnes domů 80kg slunečnice snad jim to aspoň na rok vystačí už mě byly sýkorky upomínat,zas jsem tuhle slyšel že prej nepřekrmovat prej nebudou chtít chytat hmyz a hned mi vyvstala představa jakoby jsme je snad palcovali jak husu haha to snad né, dávám jim spíš možnost výběru když budou chtít možou si přiletět a když maj chuť na komára taky si daj a taky rádi. Je čas aby se lidi osvobodili od všech dogmatismů a "vědeckejch myšlenek" a když vidím že se maj i ti ptáci dobře a chodijó nám ukazovat mláďata (sem se možeš mrknout na zobání) to je totiž ta nejlepší "televize" hned su pak spokojenější vždyť to je jen maličkost.
    Taky pamatujeme když k nám zavítala Laduška po pár dnech přiletělo 5 sov (možná víc seděly za sebou) že by ty co máme u nás na vsi a seděly si tu na švestce co je nejblíž domečku, nikdy předtím jsme je u nás v takovým počtu tak blízko neviděli to byla podívaná, jinak vidím vždy jen jednu velkou na borovici jojo ta chodí často.
    Tuhle jsem se od dětí dozvěděl že su prý dinosaur haha ty taky asi nežerou maso bo proč jsem byl tak nazván nevím, u řezníka su vlastně i za exota že chodím jen pro celou cihlu sejra jako dneska. Život je tu dobrý inu tak jak si to člověk udělá a věci co mi vadí řeknu vždy Síle, stejně jako když se mi něco líbí poděkuju Jí a Ona Ví je to vidět, kdo nevěří ať tam běží.
    Sílinko SÍLO moc děkuju že ochraňuješ všechny dobré Duše zde na Zemi, a děkuju Sílo že tu máme pana Iv který nám všem moc pomáhá a stará se o nás osvětluje nám mnoho nových věcí a to poznání které nám předává je moc potřebné pro věechny lidi zde na Zemi. Možná to někteří ještě nevědí, nevadí.

    OdpovědětVymazat
  15. Zdravím všechny dobré Duše z dnešní velmi zajímavé debaty (děkuji) po sms vyplynul zásadní (pamatuju jojo už opakovaně zde na Energii) argument který chci zde napravit a kterej byl leta používán Temnými a to je prý "aby člověk neustrnul ve vývoji tak prej jsou tu.." haha. Podle mýho je to záměrná manipulace ze strany Temných, takzvaná "podpásovka" a hnůj v jednom fuj to je smrad!
    Vyšel jsem dnes ven hledím na nebesa a říkám si "tak která Hvězda je ta Tvoje, Laduško" v tom mi přišlo rčení (Anastasia, Vl.Megre) že každý nově narozený člověk vždy zapaluje novou Hvězdu. Co když je to smysl útoku Temných (nejen) zde na Zemi Midgard s úmyslem vyhladit bílého člověka (známe že) a dále pak tak nepřímý útok na Stvoření (člověka) a hlavně přímo na Stvořitele a prosadit si jejich poťáplý temný cíle? (Pokoušej se tak zničit a napadnout hlavní smysl Stvoření, vždyť na dalších Zemích može vzniknout ŽIVOT!) Temní maj tuším zcela jinou hierarchii a asi i jiný úmysly než člověk a právě ČLOVĚK (mající všechny energie Vesmíru) jim stojí v prosazení tohoto mrtvýho plánu zcela v cestě, a svým záměrným jednáním Temní (ne)přímo atakují Stvořitele (vyrovnat se mu a předběhnout..haha) to je jejich hlavní plán! Jako když běžíte závod sto metrů a čekáte kdy to práskne ten start fuj, ptám se proč bez otazníku no hnus na entou.
    Jenže vždyť Temným chybí všechny Energie Vesmíru tak proto vždy prohrají a JÁ stále žádám Sílo Sílinko, nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zem z Astrálních světů i všech propojených Realit.

    OdpovědětVymazat
  16. Všechny Temné síly táhněte do hajzlu z naší Země Midgard, jdu po vás spláchnout a Voda Voděnka si vás už přesune děkuji Sílo.
    Zde žije člověk a tak žije vždy navěky.

    OdpovědětVymazat
  17. "NIC" (tj Tvary ani Klony ani jiní Temní) nemaj právo zasahovat do okolního dění člověka a dalších tvorů zde když toto "NIC" bylo "stvořeno" podvodem!
    Sílo nič vše temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zem ze všech Astrálních světů i všech propojených Realit.

    OdpovědětVymazat
  18. Jedna ze tří voleb Občanská válka https://www.youtube.com/watch?v=xnVmtTIJJb0&t=19s

    OdpovědětVymazat
  19. http://bod-zlomu.blogspot.cz/2016/12/plejadsky-rozhovor-s-cobrou-adrieiuous.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.