pátek 4. listopadu 2016

Clintonová reálně skončila




Hillary po událostech posledních dní nemá nejmenší šanci už ani zfalšovat volby ve svůj prospěch, tlak globální konceptuální moci je drtivý a stále se stupňuje a to ještě nejsme ve finiši (WikiLeaks publikuje přibližně 1000 mailů denně, dnes celkem 44000 a dále graduje v nátlatku, FBI znovu otevřelo vyšetřování Clintonové a další události). GP regionálním "elitám" USA kompletně zlomil hřbet.

V rozporu s obrazem, který se snažily vykreslit mainstream média, šance na čestné zvolení neměla Hillary naprosto nijaké nikdy, hrálo se o vytvoření dojmu převahy a následné zfalšování voleb, tyto možnosti jsou nyní už zablokované. Hillary reprezentuje vše to, co běžný člověk na oligarchickém systému moci v USA i jinde nenávidí, čemuž odpovídá i reálná podpora (desetitisícové zaplněné stadiony u Trumpa, pár stovek pravděpodobně zaplacených komparzistů u Hitlery).

Nyní se hraje o to, zda bude prezidentem Trump nebo nastane nějaký jiný scénář (občanská válka, výjimečný stav, ...), v zájmu všech je aby prezidentem byl Trump, ostatní scénáře jsou pojistkou v rukách GP, pokud se to nepodaří. Trump bude nejspíš zvolen, to je nyní zdaleka nejpravděpodobnější a nejvhodnější varianta v zájmu všech.
Aktualizace - Clintonovou obviňují v kongresu ze zrady.

Více zde: http://leva-net.webnode.cz/products/clintonova-skoncila/
Co na to naši bývalí agenti StB , Horáček a Bartoška, neježí se jim chlupy z událostí příštích, taky za vlastizradu?
Petice za prezidenta ČR p. Zemana ?  http://www.petice24.com/brnnska_vyzva


6 komentářů:

  1. Ja som to vravel od počiatku, aké to bude, to ukáže už skorá budúcnosť, ale Hillary skončí zle, čo myslím, že raz aj povedala, a nie len ona, ako sa vtedy vyjadrila... Tonino.

    https://www.youtube.com/watch?v=0s37nDBIl18

    Toto je stále len ich hra, ide o to, či chceme alebo nechceme byť ich hráčmi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ako som povedal, dnes sa to potvrdilo, to moje tvrdenie, ktoré som tvrdil stále, od doby, keď oni dvaja už len ostali, skončila, s akými dôsledkami, to už ukáže skorá budúcnosť, a ukáže, že či naozaj ostane Trump Trumpom predvolebným?

      Ale dobrá správa je, že temno opäť dostalo K.O., a údery budú silnieť, viac a viac, až Zem bude pozbavená poslednej temnej škvrny, aby dobré a pravé ľudstvo mohlo žiť v pokoji, v mieri, v láske, vo vzájomnej spolupatričnosti, v zmysle zákonov Boha na tejto planéte Zem! Tonino

      Vymazat
  2. Promluva k ženám
    Jak jsme se dozvěděli v článku, "MÁM UŽ TOHO DOST", jsou ženy nositelky ženské tvůrčí energie a že na Zemi vždy převládala původně ženská energie.
    Takže slečny, mámy, babičky, prababičky a tetičky, jdeme na to.
    Protože Síla slyší a nejrychleji reaguje na cit, zvláště pak mateřský, který je zcela nesobecký, přejme si

    SÍLO DEJ NÁM KLID, MÍR A ŠTĚSTÍ PRO NAŠE DĚTI I BUDOUCÍ A ZBAV NÁS VŠECH NEGATIV ZDE NA ZEMI

    aby jsme se mohly věnovat tomu, co děláme nejraději, tedy LÁSCE a ne se stále strachovat a lítat jako hadr na holi.
    Nezapomeňte, svým dnešním myšlením zasazujeme a upevňujeme nové body realit v protonaci (vševědomí) lidstva a Univerza.Naše přání a myšlenky jsou nyní velice důležité, ať si v televizi říkají, co chtějí, haha.
    A muži pak už zařídí ten "zbytek", aby jsme se měly jako v bavlnce a budou nás nosit na rukou, protože si to zasloužíme, DÁVÁME PŘECE ŽIVOT.
    POLIBKY A POHLAZENÍ ŽEN JSOU LÉČIVÉ PRO TĚLO I DUŠI.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pre podporu Vašich myšlienok, pani Ter Fry... nech spomenie si Duša, kde živá voda pramení :)
      RaMaDaSa - Snatam Kaur - Love Vibration
      https://www.youtube.com/watch?v=kYivP3gedCo
      Leo

      Vymazat
    2. Leo,
      velice děkuji, podpora pro ŽENU, zvláště pak od MUŽE, je to nejdůležitější.Ještě jednou velké díky Vám.

      Vymazat
  3. A proto z Žen dělají babochlapi pomocí chemie. Ruce na srdce chlapi, nezdá se vám dnes těžké najít a vidět opravdu Ženy? Omlouvám se Ženám !
    Namur

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.