sobota 1. října 2016

Současné vyhlídky světa

Prednáška profesora Petra Staněka: Energia Univerza v spoločnosti – súčasný obraz spoločnosti, s podtitulom “fakty k úvahe a zamysleniu“.

17 komentářů:

  1. Staněka už od počiatku nemusím, ešte k tomu 2,5 hodiny, nedalo by sa to nejak zhrnúť, že o čom tam rozpráva? Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tonino,
      aby jste neřekl, tak tedy, říkal tam, že prý až zprivatizují vodní zroje(rozumějte, až si to "koupí" nějaká nadnárodní zlodějská organizace), tak všici budeme používat ruskou voňavku "Rudá záře nad Kremlem" a prý že to úžasně voní.

      Vymazat
  2. Ale aby niekto nepovedal, tak trochu som si to pozrel, prvý záber na Staněka a ako to sedí, no myslím, že takto sa ihneď na začiatku ukázať, no nič moc, aj to hovorí niečo, o niekom...Tonino.

    OdpovědětVymazat
  3. Že se Vám nelíbí přirozená autorita, tedy pan Staněk, taky o něčem svědčí, haha.
    Když se na něj nechcete koukat, tak si dejte pryč obraz a jen poslouchejte.
    Je to moc chytrý pán a ví, co říká.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Su ludia ktory uz nepotrebuju vytvarat dojem(tym ako sedia a podobne),nie su tam kde su pre to,a je im jedno co si o nich a ich nazoroch iny myslia....pretoze oni skutocne vedia.. a pritakavanie inych aby si potvrdili Ego uz nepotrebuju... :-)

      Vymazat
  4. http://aeronet.cz/news/video-cikan-se-ctyrmi-tridami-zds-odhaluje-deset-tisic-let-utajenou-pravdu-o-svete/

    Osobne tohoto človeka poznám, klobúk dolu pred ním.
    f.

    OdpovědětVymazat
  5. to Tonino:
    Vaše osobné stanovisko rešpektujem.
    Mimochodom, garde funguje aj opačne ?
    ,,nedalo by sa to nejak zhrnúť, že o čom tam rozpráva? Tonino.,,
    https://www.youtube.com/watch?v=THTF8Zz1kE4

    to ter fry a Mailo:
    +++

    a čo tak urobiť si -selfíčko- na planéte Terra ako títo dvaja odvážlivci :)
    https://www.youtube.com/watch?v=sysN05QHNjw

    ja toto vidieť na orbite, tak to asi otočím... :))
    Leo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://www.youtube.com/watch?v=sysN05QHNjw Dufam ze ked pristanu v tom smetiaku nebudu cierny..aspon ze by ich mal kto privitat..trio Nedelka Siska a Kelova. :-)

      Vymazat
  6. "nedalo by sa to nejak zhrnúť, že o čom tam rozpráva?"
    Nojo typickej příklad západní civilizace kdy chcou lidi vše honem a instantně, až sem dospělo učení z tej křesťanskej Bible.

    Já tu čekám kdy sem už ten meteorit majzne a furt nic, jak naschvál.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Ol,
      tak to jsme dva, co čekají, haha.
      Ale někde jsem četla, že rusáci to sestřelují se zavřenýma očima. Takže jsem zvědavá, jaký tady ten super čurbes bude mít vyústění.Ale neva FURT se něco děje.
      Ať jste všichni zdraví a Síla vás ochraňuje.

      Vymazat
    2. Ahoj Terezko s rodinkou,
      je moc dobře že jste sklidili hodně ovoce to je pak radost chodit na zahrádku jen ať to roste a dobře se Vám tam vždy daří. Nám letos pomrzly stromy ovoce žádný není ani na buchtu, tak jsem rozjel na jaře víc věcí na políčku a doteď ještě sklízíme lilky, cukety rozdávám všude možně sousedka prej ať to už nenosím haha jenže ona ví kam to "správně" rozdělit tak ji jen řeknu ať pošle dál. Papriky a rajčata ještě rostou uděláme dnes šopák a ty chilli "Apači" suším na niti u krbovek ty mi chutnaj ale žena mě s tím žene, prej když krájím čili ať pak nesahám ani na ten bochník chleba(!) :)
      A těch děr od myší letos na zahradě to jsem nezažil, místama je to jak minigolf. Holt v okolí na polích jsou samí chemici do zemědělčení maj asi daleko a myšem tam nechutná tak stahujou se sem. Dal som jim na pole taky cukety a jakmile vlezou do baráku pak už jen Lanirat.
      Meteor ať už přiletí a pořádnou šlupku prosím to bude paráda těch 200 dní volna v roce navíc, už se těším.
      Ať vás tam všechny Síla ochraňuje a provází stále a zdraví vám všem přejem.

      Vymazat
    3. Ale prosím Tě O., nevím jak jsi na to došel, museli jsme zalívat i ty naše 3 jablůňky, aby nám tam zbyly alespoň nějaká jablíčka(alespoň že je čím zalívat)a jedna broskev taky zmrzla, nojo.
      Takže je to asi tak, pro nás stačí, ale příbuzný dostanou prd.Jak učí učitel, rozdávat můžeš, ale jen přebytky, jinak si Síla řekne, tak Ty to nechceš, příště Ti nedám tedy nic.Ale kdyby si místo těch anglickejch trávníků radši zasadili něco, ale to né, to není nobl, haha.
      O cuketách se mně pomalu i zdá, našla jsem nějaký recept na cuketové zelí zavařit, tak až přestanu být líná, tak to zkusím.
      Rajčata díky péči Vrchního pěstitele a Ganzu, perfektní.
      No a čili, tak to pištím rovnou, ani se nepřibližuj....haha
      Mějte se tam všichni moc rádi.

      Vymazat
    4. Že by jste byly ženský všechny v otázce Chilli stejné, kamarádka ženy (dovezla med mňam) též na to ani nesáhne ale její muž si chválí prý mu pomáhaj, poslal jsem ty Indiány na košt no fakt píšou. Přebytků cuket okurků paprik lilků je habaděj a tu "vždy se navíc něco najde" jen už su opatrný komu dám komu ne, někdy krmím spíš myše na poli. Sousedka je moc milá paní 72r stále nám nosí famósní ořechové rohlíčky a dětem furtněco a ona "ví" komu v okolí předat např. i s kým se osobně nebavím ale v skrytu duše mám radost že jim to pomohlo.
      Tak asi nejsem jedinej blázen v okolí haha když zalívám stromy a jak se mi přitom tentok soused smál, teď jsou mu moje cukety (přes sousedku) dobrý třeba si uvědomí a některý stromy nám tu letos plakaly když pomrzly a přitom tak moc chtěly rodit to mě uplně dostalo a doteď jsou smutný...aspoň vím že v nich Síla je.
      Na jaře budem sázet ovocný už je zapotřebí a ta vrbička před domkem co vzešla z pomlázky kteroužjsme se synkem šlehali už také trochu pamatuje, a když třeba nejsme doma vždy nám pak poví co se tu kde šustlo je moc hodná.
      Snad si lidé brzy uvědomí jakou Sílu má Příroda a čemu je dobrý věnovat pozornost a život, než tabletům ajfonům radši porejt záhony a vědět CO JÍM A CO MI POMÁHÁ. Města ty jsou ztracený jojo.
      Ať se tam máte moc moc dobře a zkuste někdy i chilli moc hezky kvete.

      Vymazat
    5. Pozn. čili jen doporučuju pro blízké okolí. :)

      Vymazat
    6. Však máme na okně 2 květináčky a v létě ve skleníku.
      Jíme ho tady všichni i kočky a psi, nojo.
      Jen jsem chtěla říci, pokud někdo krájí čili, aby si nešahal do oka, haha a tak podobně.

      Vymazat
  7. Tu pani zo začiatku videa som stretol v Bosne vo Visokom. Trochu sme aj pokecali, ale dobry pocit z nej nemam. Robi biznis v tzv. ezoterike a slusne na tom zaraba. Mozno sa mylim, ale pri takom cloveku sa treba mat na pozore. Mozno ide iba o omyl, ale kazdopadne take varovanie pre ludi, co ju nepoznaju.

    Daniel

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.