sobota 29. října 2016

Mám už toho dost




Mám už toho všeho dost, co se nám snaží Globalistické elity vtlačit do hlav a jak se snaží mermomocí uskutečnit na poslední chvíli svou prvotní vizi NWO, budovanou pod vlivem Plazoidní entity od doby Babylonu, Egypta.


Mám už toho dost, manipulace a zakrývání pravd, pronásledování lidí na všech úrovních pro své myšlenky a názory, proto jsem se rozhodl, zde bez skurpulí  odhalit některé informace související s dnešní dobou našim čtenářům tak, jak je dostávám již delší dobu. Je mně dnes již jedno, jestli si někdo myslí opak a nebo to bere jako „blábol“, prostě neřeším a hlavně nevnucuji.


V dnešní době na Zemi dochází k silnému střetu dvou vesmírných frakcí, mezi Plazoidními a Vesmírnou federací. Plazoidní se snažili svou říši budovat zde na Zemi od dob Babylonu, přes Egypt až do dnešní doby. Jejich základní zákon byl udržet lidstvo jako otroky, omezit jejich poznání a využívat jejich emocionální energie. Z těchto Plazoidních vznikla nám zde známá frakce Wartburgů, Rotchildů, Sorosů  atd, včetně jejich nájemných sluhů v zastoupení ve vládách západní aliance jako Obama, Busch, Clintonová, Merkelová atd. Plazoidní vždy pro své důležité změny používali "ženy" jako nositelky ženské tvůrčí energie, protože na Zemi vždy převládala původně ženská energie.
Tuto kolonizační frakci jistí pak chazarští židé, kteří dohlížejí na správný chod událostí pro vznik kolonizační idee NWO a to ve všech směrech. Např.  dosazováním těch „správných“ objektů z řad lidí, které budou spolupracovat za podpory jistých výhod pro vytvoření dokonalého NWO se všemi následky. 
Jenže nastal pro ně časový a inteligenční „zádrhel“ na Zemi. Člověk se začal více probouzet, rozšiřovat si vědomí a těch pár technických vymožeností, co nám dopřáli volně uskutečnit, stačilo lidem i pro inteligenční a duchovní probuzení. Aspoň velká část lidstva si začala uvědomovat zákeřnost některých technických vymožeností a tak se začal v této době rychle vyrovnávat deficit poznání mezi technikou a duchovním poznáním,  začal se prudce zvyšovat inteligenční koeficient a tím myslím oba koeficienty současně, jak inteligenční (jen tento nestačí), tak emocionální (příště IQ a EQ), tak vznikl pro ně nepředloženě  inteligenční „Třesk“ velké skupiny lidstva, která již svým dnešním myšlením zasadila a upevnila i nové body realit v protonaci (vševědomí) lidstva a Univerza. 

Poznání je vždy nebezpečné a oni si to uvědomovali velmi přesně, proto do dnešních dnů se nás snaží manipulovat zkreslenými, polovičatými pravdami, ale hlavně strachem, který jak oni moc dobře vědí, brzdí lidský tvůrčí potenciál.

Dnes mohu říct podle všech informací, které se ke mně dostali, že je pro tuto kolonizační frakci konečná. Mezi Vesmírnou federací a Plazoidní  kdysi vznikla jistá dohoda o nezasahování do vývoje lidstva, na které si tito Plazoidní dělali vlastnické právo. 
Byla však ve smlouvě mezi těmito frakcemi zanesena podmínka, která jasně určuje bod okamžiku, ukončení experimentu Plazoidních, pokud lidstvo dosáhne bodu zvýšení inteligence v obouch aspektech IQ a EQ a tak se může zařadit do Vesmírné federace inteligentních entit. Plazoidní totiž vždy považovali lidstvo za zvěř a v lepším, jako trochu myslící otroky.


Díky všem těmto dosaženým kladným aspektům lidstva i přes prožité hrůzy, emocionální strádání, mnohé tragédie i celých národů se nepodařilo Plazoidním zastavit vývoj člověka ve všech aspektech inteligence. 

V dnešní době došlo k bodu, kdy na konci roku (listopad – prosinec) 2016 se má sejít Vesmírná federace s Plazoidními zde na Zemi a bude se jednat o zrušení smlouvy a předání lidstva pod ochranu Vesmírné federace. Mohu prozradit, že k Vesmírné federaci je pozván prezident Japonska, Číny, RF, Indie atd.(obrázek si udělá všímavý čtenář sám) jako zástupci lidstva. Jak víte, jsem před touto zprávou záměrně uvedl článek: http://energieupramene.blogspot.cz/2016/10/boom-energii.html  který jasně a srozumitelně naznačuje co se děje a k čemu se schyluje, teď už to víte.

Od nového roku 2017 by měl přestat pro všechny frakce platit zákaz maskování všech hvězdných prostředků, nevměšování, propustnost všech energií ze Zdroje, spolupráce aj.

Situace, jaká nastane při tomto setkání dvou frakcí, byla zde již dávno popsána (jak jsem vždy říkal, čtěte mezi řádky a dávejte si informace jak puzzle): http://energieupramene.blogspot.cz/2012/03/mayove-2012-konci-slovane-ne.html

Doplňující informaci k tomuto zde článku máte od odstavečku –Konec časů tmy-
 

Tím, že se vše najednou provalí, co myslíte, budou to i ty poslední Vánoce u lidstva, jak to "někdo" vyřkl? http://energieupramene.blogspot.cz/2014/12/umele-vanoce.html 


Mám už toho dost, obelhávání lidstva, utrpení, tragédie a snaha držet lidstvo záměrně ve zvířecím atavismu až do toho nejzaššího konce jen proto, aby Země zůstala jako nějaká farma?

Tyto události budou mít za následek změnu všech dnešních kolonizačních aspektů, v kterých zde lidstvo záměrně uměle žilo tisíce let. Začne se měnit sociální prostředí, technická a duchovní poznání, konec všech náboženství a spolupráce ostatních inteligentních entit ve vesmíru s lidmi. Zasloužíme si to, vytrpěli jsme již dost.


42 komentářů:

  1. Pane Iv,
    velice děkuji za zde napsané a za to, že nesete svou kůži na trh bez bázně.

    Ráda bych zde také zveřejnila věc, která se mně přihodila a bez vašeho vysvětlení, bych ani nevěděla o co se jedná.Říkám to zde proto, že možná i některým dalším se toto přihodilo a nebo přihodí, souvisí to tedy s energiemi a změnami zde na Zemi.
    Lidově řečeno, po ulehnutí, za plného vědomí(tedy žádný polospánek ani sen), jsem dostala šupu, která byla vidět(proud bílého světla, jakoby rovný blesk) a doprovozená zvukovým efektem(svištění) a záškubem celého těla( jak jsem to připodobnila, jako když pustíte el. do žáby).
    Nevěděla jsem, co se děje, nejdříve se bála.Samozřejmě jsem hned začala volat Sílu o pomoc, haha.
    Tady bych ráda zdůraznila, že pokud člověk komunikuje se Sílou, nemusí se ničeho bát(ani hnusných démonických šašků a dalších zjevů nechutných), natož se před nimi schovávat, neboť strach je pro tyto pozvánkou.
    A taktéž nechutná estráda kašparů, pardon našich umělců v Tv, dává jasně znát na kterou stranu patří(židáci v akci, haha).

    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo ochraňuj všechny světlé Duše zde na Zemi před Asrálními příšerami a příšerami působícími zde na Zemi.

    Ještě jednou mnohokráte děkuji za vše, Vám, náš učiteli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Připojujeme se k poděkování pane Iv za vaši neúnavnou práci a vytrvalost i Vaši trpělivost společně s celou naši rodinou a taky ať se všem dobrým lidem vždy dobře daří a Síla je stále chrání a pomáhá jim.
      Terezko ani před spaním se do zásuvky se prsty nedávají haha to se pak dějí věci :)
      Oběma velké DÍKY a celé zdejší rodince DÍKY že jste zde.

      Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
      Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
      Sílo nič vše negativně působící ze všech Astrálních světů.
      Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit.
      Sílo ochraňuj všechny dobré lidi.

      Děkuju Iv za článek velmi potřebný pro mnoho lidí jak tuším.

      Vymazat
    2. Ol, Ty vtipálku jeden, počkej až Ty dostaneš šupu, to se budeš divit, ale aspoň se nelekneš, protože jsem Tě zavčasu varovala, haha.
      Mám pro Tebe taky super radu, zkus udělat dětičkám nějakou nerozbitnou čepičku ve tvaru kužele na gumičku pod bradičku. Třeba se krapet chudinky zklidní a černý jim dají pokoj.

      Vymazat
    3. To co se Vám přihodilo by mohla být zvedající se energie kundalini, bioenergie. Sám dostávám často elekrické rány, ale bez světla. Informací je málo, něco je třeba tady:
      http://leva-net.webnode.cz/products/nabita-bioenergie-/

      Vymazat
    4. to anonym
      Zvedající kundaliny to v tomto případě nebyla, ta je u Ter Fry již dávno na vysoké hladině, když jsme něco dělali se Sidrisem z "Láskyplného světa", zářila jak maják, šlo o zvýšení frekvence, zapnutí a dodání z vrchu, včetně syčivého zvukového projevu. Tak se to bude asi dít mnoha lidem, kteří hledají a ví, ale může to být i jiný způsob, každý je individuální.

      Vymazat
    5. Zásuvky u postelí překryl jsem izolepou snad to pomože před prstostrkáním :) už jsem přemýšlel že vypnu na noc i jističe (kvuli dětem) ale paní sousedka přes zeď (napojený domky) má beztak taky dráty ve zdi ( 80 let telka v noci jede nahlas..) tak by to elmag vlnění by se asi neodrušilo (přemýšlím alobal do zdi což šlo by to?), vím že se líp spí na chatě v lese bez el. energie než doma. Za radu děkuji to je zajimavý brada=bo Roda tj napojení na naše Předky (fousy jim zatím nerostou haha) snad to píšu dobře asi to udělám z papíru a když nic jinýho děcka budou mít hned zábavu tojo to je užije, furt je to tu samý smích a zábava jen chvilkama je to k posr-ní asi jako všude.
      Ten záBlesk jsem možná viděl teď nevím přesně a je to moc zajímavý spíš ohledně pocitů potom.
      Dětičky nás doma oba učí jojo často se jich ptáme na důležité otázky a pak máme oba hlavu zamotanou no :)

      Vymazat
    6. Kam ty na to chodíš Terezko kužel na bradu to je moc zajimavý a i když to děcka budou mít např. na hlavě :-)(jak předpokládám..) mohlo by je to celkově ochránit od těch zmetků co se nám furt ser.u do života.
      V Nitra na Slavianském setkání byly děvčata co měla čepici "skřítka" s takovou bambulí a viděl jsem jak na nádvoří v mezipauze povídají a rukou "oživují stromy a keře" tam to mě těšilo.
      A za chvili zde máme 2mil návštěv to je příjemný vidět :)

      Vymazat
    7. Jejeje, Ol,
      pokud vím čepička se nosí FURT ještě na hlavě, nojo a gumička pod bradu(nejlépe klobouková ta neškrtí).Takovou čepici má Bílá paní(Perchta z Rožumberka, pak ještě v J.Hradci a Telči, to víš mluví ze mně Jihočech) a pak Leontýnka z filmu pro děti Ať žijí duchové, tam se můžeš inspirovat.
      Zásuvky jsem zadělala, když byly děti malé záslepkama, co se prodávají v elektru, to se jen tak nevystrčí, kdepak izolačka, to není žádná překážka pro zvědavý dětičky, dle mojich zkušeností.
      No ale pokud Tě napadla brada, tak ....to Ti děti asi nezkousnou,haha.
      Děti bych naučila před spaním, místo Andělíčku....Sílo ochraňuj a pomáhej mi vždy.
      No a dětičky, někdy pokud zjistí, že rodiče enormně zajímá, co si myslí, začnou pěkně kecat(domácí zkušenost, haha).
      Záblesky můžou být taky, ale toto byl svištivý proud světla přímo snad do očí, prostě do hlavy a pěkně nahlas a pak to škubnutí mimoděčné, které ničím neovládneš(tedy vůlí).Pan Iv mně prozradil, že je to mírnější forma, než když dostaneš ránu do hlavy křeba vanštrokama nebo se utopit, aby ses prostě dostal mimo tělo(tedy Tvá Duše).
      Pohlazení pro Vaše malý lumpíky, pokud mohu a Ladušce pusinku na čelíčko.Děkuji.

      Vymazat
    8. Blapřeji! I mě se to před 7 lety událo a aktivovala se Kundalíní a tím i probuzení. Hodně štěstí a síly přeji
      Milan

      Vymazat
    9. Děkuju Terezko jsem to trumpeta dávat dětem čepicu pod bradu tam by moc nedržela, však ony si poradí, máme ty kužely různě po domečku a pod postelema. Jojo zrovna jsme pouštěli předevčírem Ať žijí duchové a dětem se líbilo,Ondráškovi se líbí Leontýnka. Kuželky vyrobím a na podzim se asi vždy budou hodit a díky.
      Svištivý proud světla v této podobě to može bejt moc zajimavý to jsem nezažil.
      Vystoupení z těla jojo viděl jsem sám sebe teda spíš to tělo jak sedí v autě, po mikrospánku jsem letěl bez pásů vzduchem ze silnic před cca 12lety, probral jsem se zrovna když přední kola opustila silnic už nic nešlo dělat to byl adrenalin pane kdo nezažil neví ale pak už to tak dobrý nebylo, náraz předkem do břehu potoka auto ve vodě, chvilu bezvědomí a pak volat sám sanitu když nikdo nezastavil. Tuším jsem byl jakoby metr-dva nad autem a jak jsem sledoval "skrz střechu" to tělo viděl jsem "všude najednou" tj na všechny strany současně či jak to popsat.
      A taky netuším jak je možný že jsem měl zcela suchý boty a přitom jsem musel projít tou vodou, jinak bych se nahoru na silnic nedostal, cestu přes potok i když bylo málo vody nepamatuju, zvláštní.

      Vymazat
    10. Pozdrav dětem Terezko vyřízen a dnes jsme tu prej všichni Leontýnky - manka a prej já taky, Ondrášek na ten film resp. na Leontýnku pořád myslí.V tom mi jasně dochází proč jsem před narozením dětí vyhodil odhlásil TV,vidím jak mocně se zapisuje každej film i seriál do jejich hlaviček.
      Večerní povídání Síle jsme si řekli a zrovna se mě O. před chvilou ptal jak že jsem to večer říkal a pak to hned zopakoval, pověděl jsem že to může používat kdykoliv a kdyby někdy např. viděl v noci "ty skřítky" nebo i něco jinýho ať hned zavolá Sílu na pomoc že ho vždy uslyší a pomůže mu.
      U "enormního zájmu o čem přemýšlej děti" jojo všiml jsem si a ony možná popisují tu okolní realitu podle sebe (jak by ji chtěly vidět) a dospělýmu to pak připadá jako že kecaj...protože řikaj zcela jiný věci než co jsou vidět. Dost záleží na rychlosti odpovědi - když je spontání je to obv.vždy pravda, jakmile dlouho přemýšlí - kdoví odkud to leze :)
      Sílo ochraňuj a provázej Terezku i celou její rodinu pořád.

      Vymazat
    11. To je dobře O., moje nejoblíbenější pasáž v tomto věku je, Franciho léčivý nápoj, haha.
      Možná by bylo dobré dětem ukázat tady na stránkách obrázek se Sílou, na pravé straně, aby si uměly představit lépe s kým hovoří(možná už jsi jim to i ukázal).
      Taky bych chtěla připomenout, že za vše, co se daří a povedlo se, poděkovat Síle.Třeba "Sílo děkuji, že jsi nám poslala Putina, že není díky němu válka nebo, že jsi nám poslala pana Iv, že nás všechno naučil a dobře nám radí a pomáhá, nebo že mně vyrostlo zelí jak hlava a v zimě nebudu trpět nedostatkem vitamínů a pak klidně skákat radostí až ke stropu.Nevytváří se nadbytečný potenciál a nemusí pak nikdo dostávat zbytečně po čumáku, kvůli jeho vyrovnání.Egregory jen čučej a nemůžou nic, protože na Sílu jsou krátký a my za nic nemůžeme, to zařídila přeci Síla a je klid, haha.
      Rovněž bych zde řekla, Sílo ochraňuj a provázej pana Iv vždy a všude, protože je zde mezi námi mnoho nevědomých lidí a mnoho škodivých duší z Astrálu inkarnovaných, které by ho nejraději zamordovali, aby nerozdával poznání a ještě ke všemu zdarma, haha.To jim pije krev nesmírně.

      Vymazat
    12. to Ter Fry
      Děkuju za milá slova, jsem rád, že zde čtenáři našli co potřebovali a Síla je přivedla sem, protože ona vždy ví, kam má každého v pravou chvíli nasměrovat. Jsem rád, že zdejší komunita mezi sebou udržuje zákony slušnosti, tolerance a vždy si něco zde najde pro svůj rozvoj, proto také tyto stránky byly otevřeny.

      Vymazat
    13. Krasne Terezka.I ja sa pripajam z podakovanim tebe Iv i Sile,a ziadostou. "Sila ochranuj Iva ako i vsetky Duse Svetla.Ziadam o najvyssie dobro pre vsetky Duse Svetla."

      Vymazat
    14. Pitný léčivý režim také držím ale listopad mám bez Franciho nápojů. Stále se snažím připodobnit "obraz" Síly dětem no Ona má tolik projevů tak snad to vyjde a pochopí, to osobní uchopení každýho z nás je přeci moc moc důležitý, a dobře obrázek ukážu a su zvědav jestli O. na to něco řekne. Egregory načumují jojo někdy je vidět už předem že jsou některý situace od nich připravený pak se jim smějeme a díky za připomenutí.
      Blog Energie u Pramene je moc moc dobrej, Vám pane Iv patří velké DÍKY že JSTE a předáváte nám zkušenosti vědomosti a přejeme ať se stále těšíte dobrému zdraví, Síla ať vás stále ochraňuje a provází každým dnem i nocí.

      Vymazat
    15. Sílo Sílinko děkuju že jsi nám poslala pana Iva který nás naučil spoustu dobrejch věcí pomáhá nám a předává spoustu vědomostí, ochraňuj ho a provázej stále.

      Vymazat
  2. Tak tento článok mi ulahodil, aj keď sa mi zježili všetky chlpy (aj na chodidlách :)). Veď v éteri je cítiť dosť silné napätie, takže Udalosť na ktorú nás pripravujú sa blíži. Iv potešili ste ma. Veľmi dobrý a potrebný článok.

    OdpovědětVymazat
  3. Ďakujem Vám Iv za potešujúce informácie, už bolo načase aby Temní konečne vypadli. Boli predpovedané všelijaké roky, kedy nastane "bod zlomu", niektoré zdroje uvádzali okolo roku 2030, iné zas až 21xx a ďalej. Je pravda, že zmeny budú postupné a neudeje sa všetko naraz, verím, že viditeľné zmeny sociálne, technické i duchovné začnú skôr keď vidím v akom stave je dnešná spoločnosť a kam až Temní zašli. Je to tu už k nevydržaniu, vonku znovu zavládlo už tradičné, večne zamračené obdobie, ktoré trvá až do jari. Preto sa spolu s mladšou sestričkou tešíme na ten okamih ako ona povedala: "Koniec zla".

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím Rodinku zajímavý co vyšlo za článek, právě jsem sedl od vaření ke kompu protože už toho mám taky DOST, článek si přečtu za chvilku, děkuju za něj předem a mnoho Síly pane Iv i celé Rodince zde.
    Některý dny jsou od rána jakoby naplněný "divnotou", to vstanete a nevíte zda je noc či den (chemtrails v takový tloušťce že svítíte od rána) tak tedy místo snídaně jdete ven a zapnete plotýnku a na ní v hrnci ocet a jedem, vizualizace modrých nebes myšlenkou pak pozdrav Síle v tom se spustí vítr za 2 hodinky se již Slunko usmívá na modrejch nebesách a hned je cítit spokojenost všude po okolí, sousedi vylézají ven a dělaj na zahrádkách při tom povídají, příroda hned ožije i ptáci lítaj horečnatě kolem jakoby chtěli poděkovat jenže pak jsou tu naše ratolesti jojo na dětičky má ta divnota holt spadeno. V jednu chvíli kluk spadne na rovný zemi, jindy zas děvče co dávno chodí na nočník (docela brzy, i v noci vstane sundá plínu a jde čurat) se vám "v zápalu hry" (počurá přes oděv na podlahu a v tu chvili se rozpláče páč ví že je "něco přechytračilo" a je jí to samotný moc líto. Pak kluka pokouší různý "nápady" jak nenápadně provést klukovinu svému okolí takže následuje často pláč a zbytečně, přesto že synek ví že si má hlídat myšlenky že některé nejsou "jeho".
    Nedivím se dětem, někdy se člověk i vytočí ale hned zchladne prostě cítíme to oba rodiče v některý dny si holt dáváme velkej pozor na sebe(emoce) o to víc na děti ( mi ráno žena říká nojo se to o něj zas bude pokoušet to je tak vždy když je od rána ta "divnota"). Nelíbí se mi že jsou zde v naší realitě stále přítomni různí smraďoši, reptoši a jánevím co ještě temnýho se zde VYSKYTLO fuj.
    Sílo celým já si přeju maximální ZÁSAH PROTI VEŠKERÉ TEMNOTĚ zde na Midgard-Zemi a vždy, když přijde "erupce" (i když je Slunko v tu chvili klidné temeř neaktivní jak psala Ter jojo všímám si taky) násobím ten šleh vždy očima i celým já a JEN HOUŠŤ A VĚTŠÍ KAPKY!
    Vážně nás dost otravuje stálý hlídání našich dětiček i nás samotných když máme na práci mnohem důležitější úkoly, proto jasně žádám následující:

    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící ze všech Astrálních světů.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit.

    OdpovědětVymazat
  5. Dodám že poslední asi 3 týdny sledujeme "zvýšenej provoz" neg. entit kolem a vždy se jim smějeme ale trpělivost práve přetekla a proto Sílo makej a jednej

    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící ze všech Astrálních světů.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit.

    OdpovědětVymazat
  6. A ještě- poznáte to snadno - vždy, když máme doma veliké veselí a smích často se pak jakoby "začne měnit" atmoška a často přes děti se tato "divnota" snaží působit, vyčůraně a skrytě.

    OdpovědětVymazat
  7. Sila Svetla sa zvyšuje každým dňom, to si už nejeden aj všimol, temno končí, Svetlo začína vládnuť, to už sa nedá zastaviť...Šťastie praje pripraveným! Tonino.

    OdpovědětVymazat
  8. Rovnako to i ja citim ze 2017 bude posunutie.V nasej casti vesmiru uz prehravaju a na jar sa to zacne uz od nich doslova! cistit i priamo na Zemi.Chvylku to potom este potrva dat do poriadku ale bude sa to uz potom citelne lepsit kazdy den.To bude kuca paca :-).Oblakmi a chemtralisom sa snazia zakrit hlavne vychod a zapad slnka pretoze vtedy prichadza naj energia.Presne ako Terezka pises nemozu na toho kto s nich nepociti strach a ma uz spojenie.Viem tiez ze i ludom co su v negativite a ovladaju ich ich temne stranky ci temnota,roby doslova i fyzicke problemi ked je pri nich takto cisty clovek-a nie su schopny uz pri takom cloveku byt v tej svojej vycucavacej pohode.:-) Pekny clanok Iv citim to rovnako,vdaka zan.Nech ta Iv,i rodinka vas Sila sprevadza a ochranuje.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mailí, to jsem zažila přesně v čekárně na autobusáku, takový divný stvoření se dovalily, ale bylo jich tam nakonec asi 7 a já s nimi.Nejdřív jeden hrcnul vedle mne až se lavička nadzvedla(měl asi 100kg, haha) a pak hybaj na záchod a pak už sedl jinam, další čučel furt na mně, jak kdyby mezi nima přistál ufoň.Ale nic ticho jen hleděli, pak prošla na záchod postupně 5ti členná parta zedníků 2x tam, zpět, všici na Wc.Měla jsem na ruce náramek ganzový od Iv, takže se mně netklo ani ň.Vysávat nemohli ani trošku, jen nechápavě koukali.Ale zvláštní bylo, že to byly všechno špíny(nemyslím urážlivě), ale prostě černý uvnitř a i to oblečení špinavý, usmolený(vyjma těch zedníků, ty byli od vápna).Lidi se začínají viditelně od sebe odlišovat svou energií.

      Vymazat
    2. Hi hi ha ha,to podpisujem Terezka..niekedy cumia jak tela na nove vrata. :-) Poviem to po svojom,svetlo ich pritahuje i ked niektori nechapu preco.No a ked uz si tak a ovladas stopercentne sama svoje telo tak mas ochranu a su s toho paf...pokazila si im tak hracku. :-) Matrix konci..problem je ze nieje vonku ale vo vnutri takze konci len u toho kto je ochotny ho pustit.

      Vymazat
    3. Děkuji za info, je to jen potvrzení, že vše je jinak, než nám je prezentováno.
      Konečně se lidé začínají probouzet.

      Vymazat
  9. https://www.youtube.com/watch?v=dNqvSnPtOto

    OdpovědětVymazat
  10. http://www.petice24.com/odvolat_hermanna

    OdpovědětVymazat
  11. http://www.rukojmi.cz/clanky/2778-kauza-zeman-aneb-puc-sudetskych-nemcu-2016

    OdpovědětVymazat
  12. https://www.youtube.com/watch?v=45YSbD8J8wc https://www.youtube.com/watch?v=1ck6cq_DMgA https://www.uloz.to/!f6wiheU0eU9E/doctor-strange-2016-cz-tit-gabrielangell13-mkv

    OdpovědětVymazat
  13. Pane Iv: clanek mne zaujal, ale postradam dolozeni nekterych Vasich tvrzeni. Konkretne: "Mezi Vesmírnou federací a Plazoidní kdysi vznikla jistá dohoda o nezasahování do vývoje lidstva, na které si tito Plazoidní dělali vlastnické právo.
    Byla však ve smlouvě mezi těmito frakcemi zanesena podmínka, která jasně určuje bod okamžiku, ukončení experimentu Plazoidních, pokud lidstvo dosáhne bodu zvýšení inteligence v obouch aspektech IQ a EQ a tak se může zařadit do Vesmírné federace inteligentních entit."

    Toto je dost vazne tvrzeni na to, aby nebylo dolozeno. Muzete, prosim, dodat? A tady: "V dnešní době došlo k bodu, kdy na konci roku (listopad – prosinec) 2016 se má sejít Vesmírná federace s Plazoidními zde na Zemi a bude se jednat o zrušení smlouvy a předání lidstva pod ochranu Vesmírné federace." A jeste tohle je pro mne velmi zajimave: "Od nového roku 2017 by měl přestat pro všechny frakce platit zákaz maskování všech hvězdných prostředků, nevměšování, propustnost všech energií ze Zdroje, spolupráce aj." Vesmirna Federace je take velmi zajimavy termin, ktery by si zaslouzil objasneni, kdo vsechno v te Federaci je. Muze to vubec nekdo vedet? Dekuji predem, pokud odpovite.

    OdpovědětVymazat
  14. Pro Iv: O poslednich vanocich mluvil papez, kteryzto je tvor dementni, ktereho nelze brat vazne. Logicky to neni mozne, i kdyby to bylo zakazano zakonem. Zvyk je zelezna kosile, to neni jen rceni, ale plati to jako nepsany zakon. U papeze ( ktery je, mimochodem, zid ) slo o propagaci nadrazenosti Islamu a zrejme si predstavoval, ze islamizace pojede tak rychle, ze si vanoce slavit uz nikdo nedovoli. V clanku to pisete dobre, velmi dobre. Je nesmyslem mit svatky miru a pohody jednou za rok, je potreba je mit dnes a denne. Staci si uvedomit, co jste napsal a neni potreba ani vysoke IQ. Zrovna tak by si krestane mohli konecne uvedomit ten podvod, tj. ukrizovaneho Jezise predhodit k oslavovani. Kdyz se trochu nad tim zamyslite, tak krome toho, ze je to cynicke az na pudu, jak se rika, ma to svuj cil. A sice lidem podvedome nasadit do hlav, ze je normalni si nechat ublizovat. Vzdyt se podivejte na Krista, ten za vas zemrel na krizi, to je ten hlavni zamer, podle mne. Ochotne se obetovavat zlocincum.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jon
      Děkujeme za příspěvek a v pohodě. Přímomínáte mně reakce hmotařů "Jak to víte". Víme to vše od tam, odkud to má přijít a v pravou chvíli. Jen tak dál.

      Vymazat
    2. pro Iv: dekuji za odpoved. Ja nepatrim k hmotarum, cely svuj dlouhy zivot si pestuji nestsrannost a neprirazenost. Nejde o nazor, ale o tvrzeni, ze nestrannost je nutnost ke spravnemu hodnoceni cehokoliv. Vime vse od tam, je bohuzel nekonkretni, nic nerikajici odpoved, ktera nuti k rozhodovani se, zda tomu verit nebo ne, a to ja taky neprijimam. Zadnou viru. Vira je blokace mysleni. Verim, tak nepotrebuji premyslet. A to zas ja ano. Takze snad se neurazite, kdyz se zeptam znovu: kde to je "od tam a odkud to ma prijit". A proc to nemohou vedet vsichni lide, je dalsi otazka. Otevrene a narovinu.

      Vymazat
    3. to Jon
      Víra je jen berlička a je to každého věc.
      Druhá otázka - kdo nevidí, nevěří.
      Někdo uvidí ležet na zemi krejcar, druhý ho neuvidí.
      Ende

      Vymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. tak si holt šoupnem tu odrhovačku https://www.youtube.com/watch?v=zMiLNlFol2U

    OdpovědětVymazat
  17. https://www.uloz.to/!0uUkfcyOcHxD/objeveni-nebes-avi

    OdpovědětVymazat
  18. Pravda je len jedna stiahni kniha pravdy mp3 na stranke posledni kruskada cz cav Miro sk.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.