čtvrtek 6. října 2016

Roční rekapitulace RF v Sýrii




Dávám zde, protože toto se v našich pro Ušáckých médiích nedozvíte jako nestranné informace.


Vysoce přesné dalekonosné zbraně, výzbroj a vojenská technika projevily svou efektivitu během operace ruského letectva v Sýrii, kde se podařilo stabilizovat situaci a osvobodit značné území od bojovníků, řekl ministr obrany RF, armádní generál Sergej Šojgu.
„Uplynul rok od chvíle, kdy naše Ozbrojené síly začaly plnit bojové úkoly v Syrské arabské republice. Za tu dobu se podařilo stabilizovat situaci v zemi, osvobodit značnou část jejího území od gangů mezinárodních teroristů, zahájit práci ruského Centra pro usmíření znesvářených stran", řekl ve čtvrtek ministr na vojensko-technické konferenci, věnované zdokonalování ozbrojení na základě syrské zkušenosti.

Šojgu připomněl, že „během operace zaútočilo letectvo na místa shromažďování bojovníků a jejich infrastrukturu, uskutečnilo dodávku humanitárních nákladů syrským občanům a byly řešeny i další, neméně závažné úkoly".
„Získali jsme taktickou zkušenost ve střelbě vysoce přesnými dalekonosnými zbraněmi z lodí a ponorek z Kaspického a Středozemního moře. Letadla strategického letectva v reálných bojových situacích poprvé použila nové rakety vzdušných základen X-101 s doletem až 4,5 tisíce kilometrů", vypočítával Šojgu. „Mnoho typů moderních domácích zbraní prošlo prověrkou ve složitých podmínkách pouštní krajiny a celkově ukázalo svou kvalitu a efektivitu", řekl ministr. Zdůraznil, že „v současné době závody obranně-průmyslového komplexu vyrábějí perspektivní zbraně, které dostanou vojska v nejbližší době". Je důležité, aby při projektování nových vzorů a používání současné techniky byla brána v úvahu syrská zkušenost", zdůraznil.

Převzato: https://cz.sputniknews.com/svet/20161006/3924989/sojgu-vysledky-ruske-vks-syrie.html
  Od začátku operací rusové osvobodili 586 osad a více než 12 tisíc kilometrů čtverečních půdy a zničily asi 35.000 teroristů...

My jen dodáváme, že dnešní rozvoj vojenské techniky již nepotřebuje žádné základny v blízkosti nějakého státu s údajným ohrožením.  Dnešní technika je tak vyspělá, že překonat velké vzdálenosti v čase nic již neznamená (dolet S300 a S400 budou pro Ušáky velkým překvapením), nemluvě o satelitních vojenských zbraních, v kterých má RF první místo, taky první vstoupili do vesmíru, tak se Ušáci nedivte.Bez ruských motorů by jste si tak akorát "prdli" a to by vás na měsíc jistě nevyneslo. 
http://energieupramene.blogspot.cz/2016/10/kde-ten-hamburger-nechali.html

Ušáci stále fungují ve starých vojenských kolejích, zastaralého vedení armády, to je velmi dobře pro nás Slovany, základny co nejblíže k údajnému nepříteli, pořádat demonstrační cvičení, dnes již vlastně po tech. stránce šrotem atd. Toto vše má za následek vlastně pomalé a jisté oslabování ekonomické, technické a psychické. Opotřebení strojů, zejména letounů, náklady na zásobování a údržbu v cizích krajinách atd. Jen ať se Ušáci pěkně odšťavní dobrovolně, pak nebudou mít sílu ani si udělat pořádek ve své zemi. Jen tak dál Ušáci !!!!!

Zabalit a odeslat na propadliště dějin, Soros a jeho Izraelská partička jsou již v krabici
Základny Ušáků ve světě:

 Ale, copak se to děje? Až padne u Ušáků dolar, že by platili rubly? https://cz.sputniknews.com/svet/20161006/3927405/americka-spolecnost-rada-kupovat-ruble.html

Žádné komentáře:

Okomentovat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.