pondělí 3. října 2016

Otvírání Země


 O tomto fenoménu se moc ve zprávách nedozvíte. Zde vám přinášíme zajímavé video, v němž se vysvětluje tento současný fenomén. Je to opět na základě elektrostatických polí, které jsou základním prvkem sil Vesmíru.
Díry v zemské kůře se začaly objevovat ve větší míře od roku 2010. Ve filmu je rovněž uvedena tabulka nárustu těchto jevů. Vědci samozřejmě toto vysvětlí zapřičiněním erozí spodních vod a nebo pohybem zemských desek a je vše vysvětleno. Ale ono to tak pravděpodobně není, jsou to vlivy elektrostatických působení v součinnosti Slunce a Země, změna jejich nábojů. Standardní vědecké teorie tedy tyto úkazy dostatečně nevysvětlují. 



Aktivita Slunce úzce vždy souvisela s rychlostí otáčení Země a ta je závislá na množství energie náboje ze Slunce. Země tak tvoří vlastně takový elektrostatický motor. Slunce je v současnosti v období minima, s malým množstvím sluneční aktivty a tím dochází i ke změně množství nábojů, přicházejících k planetě Zemi. To způsobuje pomalejší rychlost otáčení (stačí velmi malý rozdíl) a tím i deformaci Země na oválnější a tím k těmto jevům.

Horní atmosféra je nyní méně nabita positivně a také tedy přitahuje méně elektronů z jádra Země. Když se tento rozdílný potenciál vyrovnává, dochází k uvolňování zemské kůry - deformaci a tedy k následnému  výskytu těchto otvorů v zemi, zvýšení tektonické činnosti a s tím rovněž i nárust drastického počasí.

Otvory v zemi tedy nejsou jediným projevem změn ve Vesmíru, vzpomeňte jak vědci z NASA v současné době objevili tryskání vody z planety Venuše, toto bude mít změny ve větším měřítku a jak jsem zkonstatoval, větší výskyt trhlin, otvorů, silnější tsunami, podivné zvuky.
Rovněž si všimněte, že autor videa použil velmi pěknou hudbu s podmalovaným kmitočtem 174 Hz(Sollfegiho kmitočet), který  působí na organismus jako přírodní anestezikum a to vede k odstranění fyzické a duševní bolesti, dává nám pocit bezpečí, zabezpečení a lásky, velmi dobře uděláno.


10 komentářů:

  1. Jak vidět vše je o výměně energií protóóni a neutróni ty ať si běhaj jak libo jen doufám že začnou interagovat i pod konkrétními místy bydlišť vlastizrádců jako jsou Sobotka, Halík, Schwarzenberg a všecka podobná svoloč ať táhne když ji není nic "svatý".
    Zde je NAŠE VLAST a tu chceme žít v klidu a míru a radovat se společně, zatím nám to tu furt někdo kazí. Díky za článek a přeju si toto:
    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící ze všech Astrálních světů.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech možných propojených realit.

    OdpovědětVymazat
  2. Hudba krásná, to tedy ano.
    Taky jsem dumala nad tím, jestli ty ďoury vznikají jen tak náhodně a nebo to má svůj dúvod.Ale jak všici víme, náhody neexistují, takže?
    To jsi řekl O. přesně,"Zde je NAŠE VLAST a tu chceme žít v klidu a míru a radovat se společně, zatím nám to tu furt někdo kazí".

    Taky jste si asi všimli, že je teď už delší dobu soustavně rozkmitané geomagnetické pole, ikdyž Sluníčko nedává žádné obr pecky? Tak uvidíme, co to přinese.

    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zmínka o zemském jádru...proč A.E.Tesla při svých pokusech spoutat energií naznačil, že země je dutá a uvnitř se nachází jakýsi el. agregátor z něhož energií čerpají všechny pyramidy na této planetě a ne jen v Gize. Viděla jsem záběry jak se ve vzduchoprázdnu pohybují a současně byl veliký pohyb i dole na zemi mnoha zvědavců a nadšenců po nadpřirozeném nevysvětlitelných úkazech. Jistě, že to co se tam dělo může se stát za přítomností sil z vesmírů, určitě tam ta propojenost bude. Dělo se to několik dní a nocí a stále tam bylo rušno okolo toho ze strany vzdálených poutníků. Také jsem zaznamenala v roce 2012 zvuky co vycházely ze země na celém světě a pozoruhodné bylo na tom to, že pokaždé se jednalo o rozdílné zvuky v každé zemi včetně Slovenská okolo Tater celkem vystrašilo tamní dřevorubce a zvuky v podobě hukotu taktéž zaznamenali na mobily. V Rusku vrzala tajga apod. A Krátery zaznamenávala v Thajsku reportérka a málem ji ti tam smetlo dolů. Myslím si, že se tak děje od času, kdy se země odklonila od své osy, zastavila do bodu NULA a vzala zpětný chod. Sledují toto dění jíž déle cca od 2006. Nikomu vážně nic nevnucují Drahoslava.

      Vymazat
  3. že by bylo Slunce (mmj.) jakýsi rezonátor, "odpovídač" na člověčí pocity a přání? Že si tam jezdí tankovat flotily su zvyklý a co dál přemýšlí člověk nad životem zde na Zemi?
    Kdysi jsme tu na Midgard měli v okolí 3 Slunce a vše tu vzkvétalo rostlo žilo, snad už je teď ta degradace u konce a miminko si tu právě pšíklo.
    Ano Ter náhody nejsou to jen "někdo" vymyslel toto slovo pro pojmenování reálností co maj bejt lidem naoko skrytý ale to se ten někdo šeredně plete a tutok žádám jediný pro celý MŮJ ROD zde Sílo Sílinko vím že mě slyšíš,
    Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo nič vše negativně působící ze všech Astrálních světů.
    Sílo nič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech propojených realit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak to říkal pan Staněk,Dušička svědčí, už pro ty dětičky...
      Sílo, makej!

      Vymazat
    2. A jak se ta miminka hned ozývají, právě čtu a mimi si oddechlo aaajjjjjjj.
      Sílo pojď se připojit jsme tu z/pro Tebe.

      Vymazat
    3. Ale však jsem dobře pocítila, hned jak jsi se zmínil o Dušičce, že je to holčička.A neptej se mne, jak to vím,haha.

      Vymazat
  4. Neptám se neptám, holt dobré napojení a všimám si rozdílů u synka a dcerky, Marušce někdy říkáme "tisková mluvčí" haha např.když se někde někoho zeptáme ihned v tom okamžiku od Ní přinde odpověď spontánní a správná.
    K některým lidem se někdy ani nepřiblíží a hned vidím v očích "cože si o tom člověku myslí".

    OdpovědětVymazat
  5. Sila,
    prosím,

    ochraňuj a posiluj všetky Duše k Svetlu usilujúce na tejto Zemi...
    Táto modrá Terra patrí mavždy Dušiam Svetlým, je to náš Ostrov Svetla...

    https://www.youtube.com/watch?v=HFBomBJxo9c
    http://lightomega.org/Media/Text/Devi-Prayer.html
    Leo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zajímavé, kolik Duší si dnes toto pouštělo, teď už vím o třech.
      Nádhera.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.