pátek 7. října 2016

Konec Turecka?




Probíhající dnešní ozbrojené konflikty ve světě, nás nutí připomenout si proroctví, které před 25 lety vyslovil známý řecký prorok Pasius Athos. Nyní je největší zájem o jeho vyjádření týkající se Turecka.

Tehdy řekl: „ Istanbul bude opět Konstantinopol“ . "Bude dáno do rukou Ruska a to bude rozděleno do tří nebo čtyř částí. Příčina rozdělení bude hlavně v hněvu mnoha států". 
Tato proroctví jsou v klášteře sv. John Divine, na severovýchodním pobřeží Řecka, v údolí obce Suroti. Říkalo se mu „řecký Nostradamus“. Po mnoho roků před událostmi předpověděl Černobylskou havárii, rozpad Sovětského svazu i bombardování Jugoslávie silami Nato.

Co se týče Turecka, předpovídal toto: „ Všichni budete vidět o začátku války, kdy se na obloze nad Středozemním mořem u Turecka rozzáří útok na Rusko ( sestřelený ruský bombardér). Zpočátku Turci budou myslet, že vyhrají, ale bude to mít za následek právě jejich konec. Istanbul bude opět Konstantinopol".

"Ve vašich očích se Střední východ stane dějištěm války, které se zúčastní rusové. Turecko bude poraženo a zničí jej jeho spojenci. Bude zničeno a vymazáno z map navždy. Turecko se rozdělí na tři nebo čtyři části: Řekové, Kurdové, a Arméni si vezmou jejich zemi. Čas se již odpočítává“. 
Rovněž se vyjádřil v souvislosti  Tureckem o fanaticích, kteří by zničili Evropu.

Tedy současný prezident Erdogan podle předpovědi, nemá již dlouho vládnout ve své zemi. Opět uvidíme.
 
A co řekla Vanga o Sýrii?

Ozbrojený konflikt na Středním východě také dávno předpověděla.

„Přijde den, kdy v Damašku nezůstane kámen na kameni. Přijde muž z Ruska, který se stal hlavou tohoto státu a přinese světu MÍR a konec chazarské vlády světa. Tento rok bude nejtěžším a rozhodujícím v historii lidsta“.

Tento prorok rovněž byl schopen přesně předvídat hlavně nástup krvavých válek, politických změn a konfliktů.

14 komentářů:

  1. Tu ešte jedno indické:

    http://www.tartaria.sk/poznavanie/2016-05-23-23-32-48

    Robo

    OdpovědětVymazat
  2. tazko tomu verit, ale uvidime..vsetko je v nas co z toho dovolime

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je zajímavé, že naše DNA je časově přesně naprogramována, takže vědci dokonce mohou zjisti, i kdy budete mít chřipku. A to je ono, je to o poznání a uvědomění, pak mohu dělat prevenci a vyvarovat se tomu. Lidstvo jako celek s jeho DNA, propojením s informačním polem má rovněž časovou informaci svého vývoje, ale pokud člověk nedostá POZNANI , je hříčkou kódu , to byl záměr toho, co nás stvořilo. Jednu informaci máte zrovinka i zde:
      http://earth-chronicles.ru/news/2016-10-07-96870

      Vymazat
  3. Pardon, nedá mi...

    http://afinabul.blog.cz/1610/otvoreny-list-predsedu-asv-slovanskym-narodom-byvalej-zvazovej-republiky-juhoslavie

    Robo

    OdpovědětVymazat
  4. Všetko nakoniec bude dobré, hoci bude to bolestné, ale nakoniec tak dobré ako ešte nikdy predtým! Tonino.

    OdpovědětVymazat
  5. Tiež som už to niekde čtal a počul o tom, že Turecko padne a bude rozdelené na 4 časti...Už veľmi skorý čas ukáže, že či áno alebo nie...Tonino.

    OdpovědětVymazat
  6. Možno trochu o inom, ale ako to u vás tam teraz dopadlo, pri tých krajinských voľbách? No jedným slovom hrôza a nič viac, zase tí istí si to rozdelili, 70% to netrápi, keď nešli, asi, či...? Žeby predzvesť niečoho oveľa hroznejšieho? To tiež ukáže čas...Ľahostajnosť sa nevypláca!!! Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nešla nikam, dělat jim kašpara, stejně se u koryt jen střídají mezi sebou.Politiku zakázat a vedení státu dát jako normální řízení jakéhokoli jiného podniku(tedy jestli je to takhle sruzumitelné).
      A u vás to dopadlo nějak líp?

      Vymazat
    2. Volebnými lístkami sme zatopili v krbe. Voliť gašpárka ružového alebo sivého??
      A vôbec, hodiť svoj hlas do urny?
      ODOVZDAŤ hlas?!

      Ale ako podnik nie, jeden taký už tu je.
      Podniku ide iba o zisk. Štát musí však vytvoriť dôstojné podmienky pre život jeho obyvateľov..

      Robo

      Vymazat
    3. Ale myslela jsem to jako, že to řídí odborníci, který tomu rozuměji a chtěji, aby to prosperovalo a ne jen ukrást všechno, co není přitlučený kramlí, tak jak to je teď.A z toho by už automaticky vyplývaly důstojné pomínky.

      Vymazat
  7. Volit nechodíme vždyť si to stejně "rozdělej", lístky někdy ani v krbu pořádně nechcu hořet jako např. dnes = zase náhoda žejo...

    Jo a synek byl včera u babičky, nojo šla volit a jakmile se ocitli před volební místností rezolutně řekl "že tam prej nepude" a tak na něj zkoušela že maj spousty koláčků na stole a sladkosti a domácí cukroví a tak, ale synek NENE že dovnitř ani náhodou a to koláčky přímo miluje, musela ho tam dotáhnout témeř smykem.
    Jak ty děti asi tuší.
    To jsme předem nečekali asi nikdo totok.

    OdpovědětVymazat
  8. Studená válka existuje tak dlouho, jak dlouho existuje lidstvo ve své davo - "elitářské" podobě.

    Jde o konflikt zájmů. Studená válka je válkou informační.
    A ta je všude, kde je konflikt zájmů. Jak dlouho existuje lidstvo, tak dlouho existuje konflikt zájmů.
    A zde záleží na tom, kdo a jak dokáže šířit své informace.
    Jestliže v obyčejné válce vítězí ten, kdo má lepší pušku a lépe ji ovládá, tak v informační válce vyhrává ten, kdo má lepší a silnější informace a lépe je ovládá.
    Ale je tu jedna osobitost. Stejně jako pušek musí být dost pro každého, tak i informace musí existovat v potřebném množství,aby se na nich dalo postavit řízení.
    Moc je v praxi realizovaná schopnost řídit.
    Řízení je proces informační a šíření informací je řízení.

    Není důležité, kolik nepřátel jde proti tobě, důležité je to, co máš za zády, co bráníš.
    Potřebujeme vytvářet kolem sebe takové informační pole, které hájí naše zájmy, to je ta obrana která neútočí, ale brání.
    Protože nejlepší obrana je ta, která neútoč.

    Pamatujte v informační válce vždy prohrává ten, kdo mluví pravdu, je příliš naivní a proto nemůže vyhrát. Co tedy zbývá, lhát.
    Ale to je třeba také umět! Nepřítel se vždy snaží vyvolat nedůvěru k vašim informacím.
    V informační válce jsou uplatňovány různé postupy: jak strategické útoky, tak i strategická obrana. Záleží jen na tom, jaké vám budou padat karty.
    Také se používá velice silný mechanismus snižování významu různých událostí ve světě, ať již historického či současného rázu, jde o tzv. nivelizaci
    veřejného mínění.

    Dějiny jsou vždy vyučovány podle určité koncepce řízení.
    Výběr určitých faktů vždy slouží k obsluze určité koncepce řízení. Je třeba si uvědomit, že podle toho jakou historii zformujete, budete akceschopní v řízení v budoucnosti. Jestliže se vám někde něco nepovedlo, tak se jedná o porážku vaší koncepce řízení a je tedy nutné, abyste příště na základě této své koncepce, podobnou porážku nepřipustili. Musíte vědět jak a kde máte při změně okolností ustoupit, aby jste mohli pokračovat s řízením všech procesů na světě podle své koncepce. Musíte si také uvědomit, že muži a ženy vnímají jednu a tu samu informaci rozdílně.

    Pamatujte, že záchrana tonoucích je v rukou samotných tonoucích.

    To je, oč tu jde.

    Pjakin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pre Pjskin,

      "
      Pamatujte v informační válce vždy prohrává ten, kdo mluví pravdu, je příliš naivní a proto nemůže vyhrát. Co tedy zbývá, lhát."

      Je Putin naivný? Klame Putin?

      Nie, klame niekto iný..

      Robo

      Vymazat
  9. Když odmítáte něco řídit, bude to někdo jiný řídit místo vás a možná k vaší škodě.

    V davo-elitářském systému (demokracii) musí každý hrát podle daných pravidel, které se nesmí za žádných okolností porušovat.
    Současná liberální ekonomika je v podstatě totalitární sekta. Globalizace je proces řízení celého lidstva v jedněch rukou, který spočívá
    v koncentraci výrobních sil na planetě Zemi. Jak se tento proces řídí? Řídí se na základě těchto šesti priorit:

    6. priorita – zbraně fyzické likvidace. Válka co by pokračování politiky, ale jinými prostředky. Nejstarším a nejrychlejším způsobem řízení je válka.
    5. priorita – zbraně nepřímé genocidy. Drogy, alkohol, kouření, GMO, očkování, léky, chemizace potravin atd. Jsou nabízeny jako neškodné
    prostředky pro relaxaci, či pro posílení zdraví a trvanlivosti potravin. Jsou maskovány pomocí kultury (ve filmech, reklamách, VIP společností).
    Zabíjejí lidi skrytě jak fyzicky tak i duševně.
    4. priorita – kontrola toku peněz. Dejte mi kontrolu nad penězi a je mi jedno kdo tam bude tvořit zákony. Všichni pracují na splátky, které je zotročují,
    bez možnosti se zbavit dluhu.
    3. priorita – kontrola událostí a jejich správné interpretace. Fakta neexistují – existují pouze výklady a různé interpretace událostí ve světě, dle potřeb globalizace.
    Zpracovávání lidského vědomí pomocí různých ideologií, náboženství, filosofií, sociálních doktrín, psychologií. Hlavní roli hrají masmédia – televize, rozhlas, internet, sdělovací prostředky. Média realitu programují vytvářením postoje důležitých lidí k jednotlivým událostem.
    2.priorita – kontrola a úprava historie ve prospěch globalizace. Každá změna vlády je vždy provázena přepisováním historie. Přepisování historie národa nevyhnutelně vede k změně jeho budoucnosti. Člověk, který zapomněl svoji historii se podobá stromu bez kořenů, je odsouzen k zániku. Proto se častěji ohlížejte zpět (minulost se stále opakuje), abys se vyhnul a uchránil vážných chyb v budoucnosti. Abys zas zkrátka znovu nenaletěl. Ti co zradili v minulosti, zradí i v budoucnosti.
    1.priorita – chceš li pokořit nepřítele – vychovej jeho děti. Masově změnit světonázor lidí. Potom lidé budou chránit zájmy skrytých okupantů.

    V globální politice jde především o to, kdo koho převeze, kdo koho dokáže začlenit do svých procesů zájmu, do svého vektoru cíle.
    Jde o to abyste dokázali využít objektivních okolností pro dosažení svých subjektivních cílů. V informační válce vyhrává ten, kdo má lepší a silnější
    informace a kdo je lépe ovládá. Slovo je zbraň. Prohrává jen ten kdo svůj postoj není schopen nikomu vnutit ani odůvodnit.

    Strategie (dlouhodobé plánování) bez taktiky je tou nejdelší cestou k vítězství. A taktika bez strategie je marné snažení před porážkou. Proto když nám tvrdí, že dlouhodobé plánování (strategie) je na nic, tak nás nepřímo nutí jednat takticky bez strategie, což je marné snažení před porážkou. Strategie, to je také volba zahájení, abyste potom mohli rozehrát střední hru a v koncovce vyhrát.

    Řízení není statická veličina, jedná se o neustále dynamicky se vyvíjející systém. A jakýkoliv úkon, který učiní jeden ze subjektů řízení ve vztahu k ostatním subjektům řízení působícím ve stejném prostředí, dokonce i ve vztahu k samotnému prostředí, vyvolává zpětnou reakci. A s tím musíte počítat.
    Nesprávně provedená analýza může vést k zániku systému řízení. Správně provedenou analýzou dosáhnete cílů svého řízení.

    Pamatujte, že existuje hloupost, lehkomyslnost, že se lidé někdy přepočítají. Stále ve světě platí mlať své vlastní lidi, aby se ti cizí více báli.
    Keřík, který se příliš rozrostl, musí být opět sestřihnut do toho správného tvaru. Nejdříve každého zneužijí a potom ho ponechají osudu.

    Chceme-li žít, musíme se zabývat řízením svého života my sami a nemyslet si,
    že někdo jiný to rozhodne za nás.

    Pjakin

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.