pondělí 3. října 2016

Klobouk dolů

Zde je video, natočené prosím člověkem se vzděláním čtyř tříd základní školy. To co říká, je odhalení pravdy celého nynějšího systému. Tento člověk je sice negramotný právě podle nynějšího systému, ale je  více gramotný,  než ti z tituly, politici a další chytráci před Univerzem a svědomím.
KLOBOUK DOLÚ vážený Pane.

Souvísející články:http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/thovt-kersti-simone.html
http://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/tovth-slovane.html 

6 komentářů:

  1. No ano, Stará Duše může mít různé podoby.
    A jak o tom mluvil i pan Staněk, dnešní Vš inteligenti, musí papouškovat staré názory svých profesorů, jinak žádný titul není.
    Je to tak, umřu bez titulu, haha.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, je to o duši. Stretávali sme sa pri venčení psíkov - takmer vždy mal so sebou nejakú knihu a skladaciu stoličku. Rád si čítaval a študoval v prírode. Vždy bolo o čom povravieť. Potom sa náhle odsťahoval, asi niekomu vadili jeho aktivity a názory. Doporučujem vyhľadať si aj iné jeho videá. Pán cigáň, čo necigáni.
      f.

      Vymazat
  2. Bez papiera asi odídeme viacerí, ha.
    Alebo sa nám tu postupne podarí zaviesť niečo, ako je Štetininova RODová škola.


    Inak, pán Baláž je veľmi múdry človek.
    A asi odjakživa, ak od mala odmietal klasické "vzdelanie"..
    Robo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jéje moje řeč Robo zdravím celou tvou rodinku, to je můj sen vytvořit zde Rodovou školu, ten dům vedle (pro Mš) mi vyfoukl soused škoda. Lepší tvořit v lese ať tam je voda skály a stromy to je ono těším se.

      Vymazat
    2. Zdravia všetkým, kamarát!

      Držím pästi, nech sa Ti sen splní!
      Budeme sa tam s detmi učiť navzájom.
      A ako jednu z prvých vecí, tiež vysadíme ozajstné lesy. Bo lesoparkov tu je dosť, les aby som šiel hľadať na Sibír alebo čo :-)

      Žijem tu skoro v lese, to vieš. A skoro každý deň počujem zvuk motorovky. Je to podobný pocit, ako skoro ráno sledovať tie železné šroty na oblohe sypať tie svinstvá..

      Jeden dobrý človek mi nedávno povedal, že viditeľná zmena u nás začne už budúci rok.
      Prajem si, aby sa tak stalo.

      Robo

      Vymazat
  3. Dobře řečený a ten žrec pak spolkem nazvaný "Démon Kracius" tenkrát zavedl "peníze" ten příběh možete klidně přečíst na netu a tuším že drahá Anastasia v podání Vl.Megre o tom také píše, "za peníze v praze dům" je jen blábol na entou a všici inženýři se budou bránit zuby nehty páč jinak obv. houno jsou, co by jináč dělali že by soustruh a fréza denně chce se jim či jako pokladní kaufland makat?
    Jasné je jediné změnit myšlení (!) a toto vám mosí hovoriť cigán so 4mi triedami? Výborně jen houšť Perúne ty to vidíš už ťa zde čekáme.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.