středa 7. září 2016

Pro Chazarskou mafii hra končí




V prosinci 2015 ukázal Putin především na Erdogana, který mimochodem zřejmě to, co opravdu udělal je, že odhalením lidí, kteří prováděli převrat vlastně odstranil sionistickou hrozbu a přeběhl na Putinovu stranu. Na druhé straně byla v té době dobře zdokumentována základní podpora Izraele teroristům v těchto článcích:


Vyjádření Netanjahua, je velmi zajímavé, říká, že nepřestane podporovat teroristy z ISIL.


Probíhající bitva o kontrolu nad finančním systémem, a proto kontrolu nad procesem rozhodování, co budeme jako druh dělat v budoucnu, se blíží k vyvrcholení. Z tohoto důvodu, by to mohl být dobrý čas k tomu, abychom zjistili, kdo jsou hlavními hráči na šachovnici a jaká je jejich pozice.

Za prvé se pojďme podívat na Chazarsko / nacistickou frakci, která převzala kontrolu nad Evropou, Japonskem a Spojenými státy poté, co provedla 11. září 2001 v New Yorku útok pod falešnou vlajkou.

Tato frakce je vedena Georgem Bushem Sr., Davidem Rockefellerem a jeho poskoky. Jeho záměrem bylo snížit světovou populaci o 90% díky hladovění, nemocem a válkám. Důkazy toho byly poskytnuty několika policejním orgánům, vojákům a rozvědkám po celém světě.

Když bylo převzetí Spojených států nacisty dokončeno volbami ukradenými Georgem Bushem Jr. v roce 2000, americká vláda se nás snažila zabít skrze uvolnění biologických zbraní včetně SARSu, ptačí chřipky, Eboly, atd.

Skutečným důvodem proč chtěli zabít 90% populace byl strach ze ztráty kontroly nad planetou, protože čínské, muslimské a hinduistické skupiny nebyli pod jejich kontrolou, rostla jejich populace a moc.

Hyksósové uctívají bytost s tváří kozy s rozeklaným ocasem, která byla v průběhu času známá pod jmény jako Seth,Thovthttp://energieupramene.blogspot.cz/2014/01/thovt-kersti-simone.html ), Baal, Marduk, Lucifer, Satan, atd. Také praktikují lidské oběti, někdy na velkém měřítku, například ve světové válce, kterou provedli prostřednictvím (sociálního a politického) inženýrství . Pravděpodobně ne více než jeden milion členů této skupiny je na pozicích kontroly v mnoha institucích státní správy, financí, náboženství, médií apod., po celém světě. Mnozí z nich jsou chybně označováni jako Židé. Chceme-li chránit nevinné lidi, říkáme tedy Chazarská mafie. Na hlavy hlavních členů této skupiny je nyní vypsána odměna a jejich jména byla veřejně uvedena.

Hlavní opozicí vůči této skupině v západním světě jsou křesťanské frakce, členové židovské víry, kdo uctívají Yahveho, ale i ateisté, kteří věří pouze ve Zlaté pravidlo (Nečiň druhým to, co nechceš, aby činili tobě).

Elitní členové této skupiny se snažili zastavit plánované zabíjení "neužitečných jedlíků", tím, že navrhli uhlíkovou daň, aby tak získávali finanční prostředky na úhradu chudým zemím na zachování a rozšíření jejich lesů. Hlavními lidmi za frakcí globálního oteplování byli členové evropských šlechtických a královských rodin, které podporovaly křesťanství na rozdíl od satanských ideálů. Boj o moc byl ztracen v roce 2000, když ukradli prezidentské volby jejich člověku, Al Gorovi. Hlavním problémem této skupiny bylo, že vytvořili lež o globálním oteplování oxidem uhličitým na podporu jejich daně. Jejich systém obchodování s uhlíkem byl také prošpikovaný podvody.

Chazaři se nyní zredukovali na několik ohnisek velení ve Washingtonu, New Yorku, Saúdské Arábii, Izraeli a některých teroristických státech.

Pokud Asiaté a jejich spojenci z SBD dají silný impuls, mohl by to být konec hry pro Chazary a jejich bývalý režim teroru a otroctví již tento rok. Ukončit jejich mandát by byla jednou z nejvýznamnějších událostí v historii lidstva za posledních tisíc let. Mohlo by to vést ke světovému míru a éře nebývalé prosperity.

V této dlouhé hybridní válce o kontrolu nad planetou zemí bude kampaň letošního roku jednou z nejdůležitějších. Tentokrát je skutečná a celkové vítězství velmi reálné. Pokud každý udělá svou práci, brzy budeme moci začít novou éru, úžasný zlatý věk.


Zdroj: Fullford



18 komentářů:

  1. Na konci jedno staré indické proroctvo a časová os:
    http://www.tartaria.sk/sviatky-a-obrady/spolone-akcie/2016-09-05-07-37-22

    Tu jedno veľmi nové ruské proroctvo..:-) :
    http://cz.sputniknews.com/politika/20160906/3801704/putin-pokusy-akce-proti-rusko.html

    Robo

    OdpovědětVymazat
  2. Sílo nič všechno temné zde na Zemi.
    Sílo nič všechny nástroje satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  3. Přeju si proto Sílo Sílinko jednoduše z jedné Duše.

    Sílo znič všechno Temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo znič vše negativně působící ze všech Astrálních světů.
    Sílo znič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech možných propojených realit.

    OdpovědětVymazat
  4. Náhoudou jsem si přečetla, že barák vydal toto prohlášení, vyhlásil září za měsíc tréningu přírodní katastrofy, že prý mají lidi dělat zásoby (to už hlásali i v Německu nedávno)
    https://www.whitehouse.gov/the-press-office/2016/08/31/proclamation-national-preparedness-month-2016
    A pak jsem si náhodou přečetla, že poletí obří asteroid 17.9. a že prý se neví, jestli náhodou netrefí měsíc.
    http://nation-news.ru/212759-gigantskii-asteroid-2016-ql44-ugrozhaet-ne-zemle-a-lune-astronomy
    To by mne zajímalo, co by se stalo, kdyby jo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter fry
      Žeby konečně tvůrci našeho Vesmíru nám i chtěli pomoci? To by byl konečně poprask na Měsíci, tedy v jeho podzemí, už jednou tady prohráli, prohrají stejně znovu, Fénix (RF) se již zvedá z popele ....

      Vymazat
    2. Fénix = Slovania! :-)

      Mesiac, na rozdiel od toho, čo rozpráva Icke, slúži vraj na stabilizáciu Zeme po dávnejšieminulej katastrofe.
      Čiže žiadna veľká zrážka s ním sa konať nebude! :-)

      A áno, prehrali. Aj teraz! :-)

      Robo

      Vymazat
    3. to Robo
      Ano, Měsíci naši dalecí předci nazývali nebeská tělesa, které obíhajají okolo zemí po svých oběžných dráhách, ale pokud se tam zahnízdili příslušníci Světů Tmy, je nutné něco aktivovat. Síly, které běžní lidé ještě nepoznají a nebo je odmítají, nazvali staří Slované Prastarými Vyššími Bohy. Část těchto sil, jejichž posláním je řídit galaxii Mléčnou dráhu se nazývá SVAROG.

      Vymazat
    4. Iv, áno, ďakujem za Vaše slová!
      Zas ste mi potvrdil, že tu u Vás som doma.

      A len doplním, že teraz sa časť Galaxie, kde sa nachádza aj Midgard-Zem, už dostala do svetlého pásu.
      Čiže že "mafiáni" skončili, to je KON!

      Nech sa darí, Robo.

      Vymazat
    5. Co se týče měsíce, tak můj oblíbenec to není.Při úplňku akorát řádí plno podivných individuí a to nejen lidí, nýbrž i astrálních(magické úkony.
      Tak jediné plus je, že při úplňku, když kouknete na člověka, vidíte jeho Duši a to se někdy i leknete, hihi.

      Tady, co napsala paní Božena Cibulková o měsíci:

      Nyní první část textů pani Boženy Cibulkové (z celku "Řekl Pán") hovořících na téma „Měsíc je místem vyhoštěnců, kteří kdysi velice poškozovali Zemi, těžko vyvinuté civilizace zničili jako děti hračku.

      „Řekl Pán:
      Pokryjeme Zemi ochrannou fluidnou clonou vždy v době, když Měsíc vchází do úplňku a září plným svitem.
      Tehdy jeho silové pole působí velmi zhoubně: odčerpává nervovou lidskou energii, vysává duševní sílu z krevní plazmy, na niž je vázána a do ní uložena jako energetická zásobárna k rovnoměrnému chodu fyzického těla i jako základní potenciál pro myšlenkovou činnost a podepření vůle tělesně žijícího člověka.
      V úplňku Měsíc vrhá temné magické vlivy, které jsou na něm soustředěny a přes jeho pole spěchají z vesmíru i do vesmíru - do mozkového myšlenkového ohniska, které spánkem utlumeno a ochromeno pojme v sebe chaos, z něhož se pak rodí absurdita, deformace i různé vlivy přímého zla.“
      „Měsíc je místem vyhoštěnců, kteří kdysi velice poškozovali Zemi, těžko vyvinuté civilizace zničili jako děti hračku.
      Měsíc je sídlem duchů lidských v tělech neprojevitelných zraku tělesnému“
      „Neviditelní obyvatelé měsíčního podzemí jsou mocnosti negace i lidští duchové, kteří pro své milostí neodpustitelné viny byli mezi ně vypovězeni“.
      „Měsíc má „šestero sfér měsíčních očistců, které jsou jako šestipodlažní obrovský dům sídelního areálu mocností negací“.
      No a kdyby to vypadalo takto, ta srážka, byla by to krása.
      https://www.youtube.com/watch?v=I1aX-X5P9ic

      Vymazat
    6. Ahojte rodinka.Len mi napadlo kam by potom isli tie mocnosti negaci keby bol ten dom zniceny.Myslim ze mesiac potrebudeme koly slapovim javom.Alebo skor potrebovali sme?No tak ci tak...ak uz,tak keby to tak fajn zadunelo nieco ako OOOOMMM....to by bol fofr.:-)

      Vymazat
    7. Maili, kdyby to tak hezky zadunělo, tak mně určitě skočí pes oknem do baráku, je to hrdina,hihi.
      No ať si jdou třeba do pihele tmavýho, však oni když není zbytí, žerou sami sebe navzájem.Dobrou chuť, mňam.
      To nevím k čemu jsou dobré příliv a odliv.Jestli je to nutné, aby se voda vzdouvala?

      Vymazat
    8. Zravím Rodinku s letošním prvním burčákem v ruce to jsou mi dobré novinky. Asteroid se snad do měsíce trefí a díky za texty paní Cibulkové mám pocit že temné síly z měsíce maj vliv mmj. i na ženský cyklus který snad by měl být jiný (ne po 4x7 tj 28 dnech) a ještě dodám Slaviané máme 9denní týden a ne 7mi denní.
      Taky jsme měli dříve 3 měsíce kolem Země Midgard, a to Lunu, Fattu a Lelu.

      Vymazat
    9. Ahoj Ol,
      dodržuješ pitný režim,haha.
      Letos to sluníčko tak hřálo, že i nám na pomezí vyrostly bobulky slaďoučké, dobrota.
      Síla ať ochraňuje celou Tvou rodinu.

      Vymazat
  5. Nie len pre Chazarskú, ale pre všetko temno!!! Tonino.

    OdpovědětVymazat
  6. Měsíc je prý uměle udělán a kdoví odkud vzali ten matroš na něj, když se podíváme např na povrchový doly (dnes prej chráněnou přírodní rezervaci haha) třeba v Ari-zóně i jinde, vidět ten seškrabanej křemík co temňáci potřebovali jako palivo do svejch strojů.
    Ať se ten meteor do Měsíce trefí a klidně i přesně, temní dostali čas zmizet tak co.

    Sílo znič všechno Temné zde na Zemi.
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi.
    Sílo znič vše negativně působící ze všech Astrálních světů.
    Sílo znič vše negativně působící sem na Zemi-Midgard ze všech možných propojených realit

    OdpovědětVymazat
  7. Před cca 150 tisíci lety se Zemí systému Jarily-Slunce dotkla Velká Assa tj vojna probíhající v souhvězdí Svati. Rozhořela se mezi Nebeskými Rody které si osvojily tyto Země a mezi silami pekelného světa které se jich snažili zmocnit. Grandiozní bitva se rozvířila o ovládnutí Země-Deji, Deja měla 2 luny= Letinciu a Fattu.
    (pozn. Deja je dnes neexistující a byla mezi Marsem (tj Země Oreja) a Jupiterem (tj Země Perúna), dnes je to již jen prstenec mezi Marsem a Jupiterem.)
    Fatta byla větším sputnikem země Deji a na jejím povrchu byly umístené Síly určené na odražení napadnutí z venku a funkční byly nejen pro Zemi Deji, ale i pro Zemi Oreja a Zemi Midgard (ta naša :). Jednak se silám Světů Tmy a Pekla podařilo obsadit Lunu Letniciu jako nástupní prostor na realizaci útoku na Zemi Deji. Obyvatelé Země Deja se obrátili o pomoc k Vyšším Bohům a Ti přišli na jejich zavolání. Vyšší Bohové přemístili Zemi Deji spolu s jejími obyvatelmi přes Jinosvět do druhé sluneční soustavy a lunu Fattu k Midgard Zemi. Potom provedli silný úder na Letniciu. Vznikl gigantický výbuch následkem kterého byla zničena Luna Letnicia. Z množství úlomků Luny Letnicie se časem vytvořil pás asteroidů. Výbuch Letnicie byl tak silný že proudová vlna odvála část atmosfér ze Země Oreja a několika Lun Země Perúna - které se nacházely ze strany Deji. Následkem toho se život na povrchu země Oreja v rovníkových oblastech stal nemožným. Část obyvatel Země Oreja se přesídlila sem na Midgard Zemi, a zbylá část obyvatel kteří tam zůstali sestoupila do podzemních měst které byly specielně vybudované pro případ napadnutí. Po těchto událostech se Luna Fatta stala třetím sputnikem Země Midgard. Dvě Luny - Měsíc a Lela se nacházely na svých drahách a Fatta se umístila mezi nimi. Periody oběhu Lun se změnily následnovně: Lela=7dní, Fatta=13dní, Měsíc=29,5 dne. Kvuli tomu že Luna Fatta byla o mnoho menší než Měsíc a měla vetší rychlost rotace kolem své osy, pod účinky přitažlivých sil Fatty a Midgard Země dostala vejčitý tvar.
    ..................
    Po tom, co byly zničené početné síly zkoncentrované na Letnicii a po následné negativní změně životních podmínek na větší části Země Oreja se sily světů Pekla a Tmy rozhodly anektovat Midgard Zemi. To se už o mnohem důkladněji a delší čas připravovali na napadnutí, a nakonec cca před 113 tisícy lety následkem jedné z nejkrutějších bitev vyslanci Světů Tmy obsadili Lunu Lela - ta měla nejen atmosféru ale i vodní prostředí. Pak čekali na příchod posil....

    (Pozn. knihu je možné sehnat v pdf na uloz-to či jinde..v prodeji už tuším není)

    Zdroj-
    Potvrdenie knihy Svetla, Slovanské ponímanie sveta
    Slaviano-Árijské Védy

    OdpovědětVymazat
  8. Mi přišlo -náhodou- doplnění předchozího komentáře, asi poslal Boriska, a také děkuji.

    Boriska říká že pochází z Marsu (Země Oreja). Jednou říkal, že na Marsu sám kdysi žil. Říká, že ta planeta je obydlená i teď, i když už po obrovité katastrofě ztratila atmosféru. Marťané žijí v podzemních městech....
    „Ne, nemám strach ze smrti, neboť my žijeme věčně. Na Marsu, kde jsem žil, došlo ke katastrofě. Lidé jako my tam pořád ještě žijí. ....


    http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/7877-ruske-dite-tvrdi-ze-zil-na-marsu-a-uvadi-na-pravou-miru-vsichni-lide-ziji-vecne

    OdpovědětVymazat
  9. Temnota prehra,to je zakon vesmiru...pretoze pri (z-niceni teda)konci temnoty vznika nove vedomie.A plan preco sa to zacalo je vznik noveho vedomia,aby robilo spolocnost vedomiu ktore toto vsetko stvorilo. :-)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.