pátek 23. října 2015

Tiátr pro zotročení lidstva




Podívejme se na dnešní situaci ve světě z nadhledu, ti kteří vědí a tuší, pochopí zákulisní dění velmi rychle. Jde především o boj dvou protiproudů, spíše jednoho, jenž útočí a týká se hlavně západního světa v zastoupení USA a Německa. Naše krajina měla opět tu čest si vybrat z možných partnerů a šlápla opět do kravěnce, tak jak před rokem 1939, všichni nás zradili, ale my jsme si je opět vybraly, spíše politikové. Po revoluci se začaly dít pohádkové věci a to v celé Evropě. Když se podíváme okolo sebe, začaly zde vládnout jen peníze a láska, cit, sociální cítění atd. bylo odsunuto a ze lži se najednou stala pravda.

Po revoluci začala mainstrémová média ohlupovat lidi polopravdami a zamlčováním toho, co se nehodí do nasazeného směru. Z toho je jasně vidět, že tím i padla novinářská svoboda slova a tisku. Rovněž školstství, které u nás patřilo mezi nejlepší, bylo postupně zdevastováno a výsledek dnes je ten, že mravní a kulturní úroveň lidstva začíná upadat. To vidíte na dnešní generaci, která jen paří hry na PC, žere a kadí. Nic samostatného, pardon, ano samostatného, ale jen pro své osobní pohodlí a to někdy i bez ohledu na své nejbližší, třeba rodiče  a tak postupně nerozeznají realitu od umělé reality. Tak také vznikl projekt Blue-beam, za kterým stojí „budovatelé“ NWO. Dnes, kdo si dává všechny skládačky dohromady a hledá všechny informace, je mu jasné, že kdyby dnes nebylo RF, tak už dávno to NWO máme tady. Není to žádná propagace RF, jen poskládání faktů a bez emocí.

Projekt Blue-beam také patří do projektu „oblbnutí“ lidstva, je to druhá fáze pro zotročení lidstva na západě. Je to v podstatě promítání hologramu a nejlépe na obloze. Tento projekt je nyní ve fázi zkoušení a pozorování reakcí lidí, jak bylo nedávno nahlášeno v médiích, kde se na obloze objevily budovy velkoměsta. Všichni „čučeli“ s otevřenou hubou na oblohu a pouštěli do textilu. Samozřejmě že „odborníci“ toto prohlásili za fata-morganu a bylo vymalováno. Tito odborníci nejsou žádnými odborníky, nedovedou vysvětlit ani kruhy v obilí, natož je interpretovat a ani nedovedou vysvětlit úkazy ve vesmíru a zde na obloze poletující množství objektů, působících reálně na naši skutečnost, tedy ne hologramy. Víte, Evropané a ani Američané už moc nevěří v křesťanské ideály a tak je nutno stanovit nějakou novou víru. V tomto je výborná infiltrace muslimů v Evropě, které jsme svědky nyní. Hlavní úkol těchto zmetků je zlikvidovat zbytky křesťanství, nabourat institut rodiny, rozvrátit vědu (a  tomu dnes hodně přispívají ti ortodoxní vědci sami), umění. Je to vlastně psychologická příprava za pomoci mainstrému.

Takové myšlenkové  otroky zaskočíte perfektně laserovou holografickou projekcí třeba Ježíše a věřící budou vlastně uvedeni do transu a jejich omezené vědomí přijme virtuální realitu za skutečnou.



Video hologram



Tyto globální mystifikace budou jistě pak vyvolávat další nepokoje. Další jejich bod hrůzy je ovládání lidského vědomí pomocí vln ELF( Extra Low Frequency) a podobných, kdy za pomocí očkovaných chipů bude upravováno lidské vědomí- myšlenky. Pak už nic nepřekáží v provozování animované holografie nad našimi hlavami, třeba i invaze z vesmíru. To vše je vytvářeno pro nepřetržitý stres, který vede vždy k vlnám sebevražd (to dnes okolo sebe vidíme), násilí, ale hlavně pro všeobecný psychologický chaos.

Toto jsou hlavní body Iluminátů, otců NWO, kteří toto měli v plánu s lidstvem a aspoň tuto hru rozehrávají zkušebně v zemích tkzv. Západu. Jenže se jim to časově vymklo a do hry vstoupila nečekaně druhá strana, v zastoupení RF, jež nyní zastupuje základní morální hodnoty lidství. Těmto zmetkům se vývoj událostí samozřejmě nelíbí, prostě prohrávají na celé čáře a projekt NWO dojíždí setrvačností, jehož zdrojem je hlavně „úl amerických vos“.

Nyní je potřeba se v první řadě vypořádat a zastavit státní elity, jako je Rockefeller a další Sebranka a nakonec i  Gloálního prediktora. Dnes už jsou mnohým lidem jasné mediální útoky na RF, a tato mocnost  ve svém důsledku zabránila uskutečnění NWO. Tady v Evropě si to časem mnoho lidí začne uvědomovat, nejdříve němci, jež je v konečném důsledku opět spatří v Berlíně, jako svou možnou záchranu. 
Další dobrý článek i zde:  http://aeronet.cz/news/analyza-integrace-muslimu-do-evropy-je-predem-odsouzena-k-nezdaru-migranti-se-nikdy-nevzdaji-3-piliru-islamu/


Další pozitivní zprávy:

1)     Ministr informací Sýrie přináší dobré zprávy, válka v Sýrii bude brzy u konce.

2)     Rusko přebírá Střední východ a Moskva dostává zelenou k útokům v Iráku a uzavírá alianci s Jordánskem.

3)     Izrael uvolňuje specielní informace Mosadu pro Ruskou stranu, při boji s ISIL. Před tímto předáním provedli ještě leteckou kontrolu ISIL zařízení na území Sýrie a informace byly staženy ruskými stíhačkami do svých palubních PC.

Operace "Hasák"
A něco úsměvného pro pobavení: 
V pražském hotelu na pátém patře bydlí nějaký arabský host a protože se chodí modlit každý den v 5 hodin, tak si jde na balkon vyprášit kobereček. Teď s ním klepe na tom balkoně a dole jde nějaký chlap a kouká na něj nahoru a volá: „Tak co Aladin, nestartuje, nestartuje?“

36 komentářů:

  1. Povedzme si to na rovinu.
    1. Celá novodobá minulosť (posledných najmenej 5.000 rokov) je iba o tom, dostať Rusov na kolená. NIKDY SA VÁM TO NEPODARÍ, ZMETKOVIA!
    2. (v širšom význame toho slova) Rusi sme my všetci!
    3. budíme sa a UŽ PRACUJEME SAMI ZA SEBA A PRE SEBA, RODINU, ROD, NÁROD, PRÍRODU!

    Sila, znič všetko temné tu na Zemi!
    Sila, znič VŠETKY NÁSTROJE SATANA tu na Zemi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stačí na vás aj len pár ľudí, ako je Anastázia alebo súčasný prezident RF.
      Nenecháme ich v tom samých. Tú istú Silu máme v sebe všetci.
      VŠETCI Rusi/Slavieni, haha!

      Mali ste čas stáročia? Nám na to stačí len pár rokov! A už pár rokov to prebieha..

      Vymazat
  2. Máme "to" tady na Zemi opravdu pěkně zamotané a povzbudivým pohledem na "to" hledí pan Iv a i jak vidím Robo, děkuji oběma.
    Pro mne je přijatelnější Terraformace a ikdyž jsme VĚČNÉ DUŠE, tak prosím, aby to bylo rychlé.

    No a uviděla jsem v jednom pořadu prostřeno, jak se chová muslim ve společnosti lidí jiného vyznání a zajímavé je si i všimnout, jak se který Evropan dokáže vyrovnat s jeho společností a charakterem.Názorná ukázka jak hledí muslim na naší kulturu.
    http://www.iprima.cz/prostreno/videa/prostreno-xii-11


    Sílo znič všechno temné zde na Zemi!
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi!

    OdpovědětVymazat
  3. soustredit se na dobry cil a vse zle ignorovat, manipulace lez a iluze sou denne okolo nas. kdyz parazitovi dojde krmeni odpadne a chcipne. odstrihnete je od dani, vasich uspor, vyuzivani vas a vasi energii. ja,moje rodina, rod a zeme. nikdo jiny z me energie profitovat nebude. nebo se sbalim a odvezu rodinu a svoji energii jinam ,tam kde nejsou paraziti

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den. Pane Iv, pěkné shrnutí, perfektní popis systému v kterém jsme nuceni žít. Hlupáků a zmanipulovaných lidí je stále hodně. Někdy si připadám jak blázen. Pracuji s lidmi a tak vyslechnu za den tolik blbostí, že to občas nevydržím a . . . :). Lidi stále věří, že něco změní volbami. Je to fakt k smíchu, jako malé děti. Včera mi paní povídala, že je z Děčína a že se jim válej jak lachtani před okny v těch černejch hadrech nejací muslimáci. No, já jí na to povídám, no a vy máte byt 1 kategorie a necháte si to líbit. Proč na ně nezavoláte policajty. . . . no jak vovce. . . . iva

    OdpovědětVymazat
  5. Nemci si to už uvedomujú, len prestitútí to zatajujú...Všetko je inak ako vo správach TV!

    https://www.youtube.com/watch?v=8MEB4MtdcbQ

    https://www.youtube.com/watch?v=VC2sZm-GZxA

    Tonino.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vrcholí obdobie možného vzostupu planéty a "súperi sa všemožne snažia tomu zabrániť (viz. Tajomstvá Amenti). Po zrade Thovta a po zániku atlantskej a egyptskej civilizácie žreci Veľkej Tartarie dokázali po posune zemských pólov obnoviť a ochrániť komunikáciu Zeme s vesmírom. Tunguzský meteorit nebol nič iné ako nálož megakalibru - raketa, torpédo, ktorý mal zničiť tento obnovený komunikačný kanál - hviezdnu bránu. Vďaka Nikolovi Teslovi sa tak nestalo - "meteorit" bol zničený nad neobývanou oblasťou skôr, než stihol vykonať, na čo bol určený - preto Tesla dopadol tak, ako dopadol... Tomu zodpovedá následne dianie vo svete - čo sa súperom nepodarilo z vesmíru, to sa pokúsili docieliť na zemi. Preto tie svetové vojny a celosvetové protislovanské besnenie... Aby dobláznili ľudí načisto, skúšajú to holografickým premietaním - na dvojičkách v júesej si to naostro vyskúšali a teraz, kde im zlyhala hrubá sila, idú skúšať copperfieldovské triky na dôverčivých ľudí...
      F.

      Vymazat
    2. Právě to sjednocování lidí je optimistické na celé situaci, kterà se dostala do fáze naprosté průhlednosti záměrů tzv. světových elit. Pouze temnáři si nedovedou přiznat přichàzející světové změny. Jedná se o evropský revoluční start, který předznamenává společenskou i politickou změnu systému lidstva. A nelze si samozřejmě nevšimnout, že důležitou a pozitivní roli, momentálně už hlavní roli v celém procesu hraje Rusko.
      Díky za článek.... a díky také komentujím.

      Sílo znič všechno temné zde na Zemi....!
      Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi....!

      Honza.

      Vymazat
    3. Ak Sila dala svetu Desatoro, Védy, atd nebude vyberať hrozienka z koláča. Odpovedá vždy komplexné. Kto žije pozdĺa hociktorej normy "Sily"? Ja nepoznám nikoho. A tak mi napadlo na koho vlastne zvoláva hnev "Sily"?????
      Anonym V.r

      Vymazat
    4. Mluvíte o nějakém hněvu. O žádný hněv se nejedná, jedná se o nasměrování Síly, kterou lidé zatím používají nevědomky a neuvědoměle, proto negativa dostala velký prostor , je to lidské neuvědomění si této energie, která prochází vším a tedy i námi a my jako lidi máme ten dar ji řídit. Je to o uvědomění existence této Síly a je naší vlastní zodpovědností, kam ji nasměrovat. Veškerá náboženství ji také směrují za pomoci věřících do jistých směrů, ale většina věřících si toto neuvědomuje a tak napomáhá nevědomě špatnému směru. Každá vyspělejší Duše ví, co je pozitivum a negativum, je to většinou dané v něm při zrození. Ale o tom všem jsem psal zde v článcích, každý si to na stránkách může najít. Je to pak každého věc (jeho svobodná vůle)96 a nemohu nikoho přesvědčovat o těchto pravdách, které jsou zde uloženy na stránkách. Je to jen jeho svobodná vůle a záleží na jeho poznání. Je nutno vše důkladně o Síle zde prostudovat, nechat tomu pak čas a pak se k tomu vracet, pak nastane okamžik, kdy Vám to docvakne a celý problém nesouhlasu zmizí a věc se Vám stane průzračná a jasná. Jen je nutno to studovat. Síla nic nevybírá, jen Vy ji směřujete svým myšlením, cítěním a emocemi. Proč myslíte, že v dnešním mainstrému je tolik hrůzy a neštěstí podáváno lidstvu? Aby se nasměrovalo na stres, negativa a tímto směrem pak také Síla účinkuje a je na Vás, aby jste ji směřoval k lepšímu a to co nejvíce lidí. Atd. …….

      Vymazat
  6. Čím je Pravda bližšie, tým je pre ľudí vzdialenejšia...J.A.S.

    Je to veľká vec, to čo sa tu dnes deje. Svetlo tlačí temno k zániku. Jeho hlavný predstaviteľ, padlý archanjel, jeho moc bude na tisíc rokov úplne obmedzená. Nastane zlatý vek, Tisícročná ríša mieru, lásky, pokoja, kde Boha a jeho zákony už len budú vládnuť. Bude to šťastné obdobie pre ľudstvo, ľudstvo, ktoré Boha vždy milovalo nadovšetko. Preto tá Veľká očista Zeme, len tak môže byť temno navždy odstránené, tak ako jeho hlavný predstaviteľ, ktorý sa diablom stal preto, lebo chcel byť ako Boh, len zabudol, že výtvor ním nikdy nemôže byť. Preto keď začal padať, tak upriamil pozornosť na poslednú svetlú planétu v neskoršom stvorení, na Zem, lebo ona je ten bod, kde sa vracia základná sila hore, čo je vyžarovanie Boha.

    Preto trebalo rýchlo konať mu, urobiť niečo preto, aby tento kolobeh viazol a bol nasmerovaný dole, kde je jeho kráľovstvo, ak sa také niečo dá nazvať kráľovstvom, aby tak bolo otvorená brána temnu, aby tak, sem, na túto planétu, mohli sa sem vteliť temní duchovia, ktorí sa mali vyvíjať len v týchto oblastiach, lebo len tam by možno časom ešte sa prebudili, ale žiaľ, ľudstvo naletelo na trik diabla, uverilo mu a otvorilo náruč mu...a začalo besnenie, útlak, zlo a všetko, čo s tým súviselo, a nebolo pokoja na Zemi.

    Preto sem boli vyslaní poslovia Boha a jeho dvaja Synovia, aby ľudí prebudili a povedali, že až kam to zašlo, že čo majú robiť, aby sa to zmenilo. Ale o to stála vždy len hŕstka ľudí, väčšina vždy mimo. Veď nečudo, veľa temných tu žilo. Ale aj tomu bol stanovený koniec, ta doba je tu, žijeme dnes v nej. Boh bude víťazom, temno raz a navždy porazené, aby aj táto Zem bola z jeho područia oslobodená, aby sa mohla vrátiť na svoju pôvodnú dráhu, aby mohla aj ona sama dokončiť svoj vývoj a stať sa večnou planétou, ako aj duch človeka, ktorý mohol obstať v tejto Veľkej očiste, v tomto Súde!

    Tonino.

    https://www.youtube.com/watch?v=wqrIf2paenU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tonino,
      proč sem taháte náboženství? Ta přeci nikdy nic nevyřešila. Nebo snad jo? Uveďte jeden jediný příklad.
      Co např. znamená Vaše věta... preto treba rýchlo konať, atd.? Celé to pětiřádkové, jendo-větné monstrum je zamotané do nic neříkajících bran a duchů temnot! Proč místo toho obyčejně lidsky neřeknete, či ne-naznačítem, ČO JE TREBA KONAŤ? Pěkně jednoduše, bez ďáblů a božích soudů. Zkuste být systémem, soudcem, přísedícím, žalobcem i obžalovaným Vy, Tonino. Možná, "a co když?" pak to světlo, které se snaží temnota tlačit k zániku začne svítít? Co Vy na to? Matěj

      Vymazat
    2. Ach Popleta, asi nie náhoda, že niekto má také meno.

      A aké náboženstvo, toto je niečo iné, nie nejaké náboženstvo, to tak v kostoloch, mešitách a tak.

      A čo treba konať? Začať žiť podľa zákonov Univerza, ktoré sú zákonmi Boha Stvoriteľa. Byť pripravený už dnes, lebo keď to príde , tak potom už bude neskoro.


      Ale keď sa nepáči, tak netreba si všímať, možno to Popletovi ani nebolo určené!

      Tonino.

      Vymazat
    3. Tonino,
      když rozeberu např, tu Vaši pouze čtyř-řádkovou větu o kousek výše, jež začíná:
      "Preto tá veľká očista Zeme", atd., tak je to opět jazyk prvních pěti Mojžíšových knih. Na kterých byl postaven Systém řízení této planety. Možná nevíte, že ve výkladu tajných bratrstev /zednáři, ilumináti, atd./ je bůh temnotou a naopak Lucifer-světlonoš je nositelem světla a osvěty.
      Konstrukce vyjadřování myšlenek o člověku mnoho vypovídá. Kdo si jako, Vy - osvojuje jazyk a myšlení Tory může být vzdělaný biblista, biblista opisující, celebrující, či sluha kultu, manipulátor, nezralý člověk a Popleta, jako jsem já.
      A čo třeba konať? To by mě fakt zajímalo?
      Vy na to opět jdete ze široka. Vy snad znáte zákony univerza? Nebo jste potkal někoho, kdo je s nimi obeznámen? A co vlastně to universum je? Pár lidí na světě si myslí, že univerzum mají v kapse a tak teď spustili stěhování národů. Myslíte že to jsou skuteční majitelé práv univerza? Matěj

      Vymazat
    4. Lucifer odkedy padol, Popleto, už dávno nie je ten, ktorý prináša svetlo, ale temno, preto už dávno nie je Luciferom, ale Diablom a Satanom...ktorý si namýšľal, že sa môže Bohu rovnať, preto padol. Čím viac upadá, tým jeho osobnosť slabne a pohasína, až raz úplne zanikne, lebo on sám to ani inak nechcel.

      Mimo iné, ja čerpám z celého môjho bytie a z prežití, ktoré som mal aj v minulých životoch, nie len z tohto môjho malého bytia v tomto terajšom pozemskom živote.

      A čo treba konať? Už som povedal, ale vždy si to svoje hovoríte, buď zámerne alebo nedokážete to pochopiť to, čo som Vám napísal Popleto.

      Áno, stretol som, opäť, Pravdu samú, aj v terajšom živote, ktoré vpísaná do knihy Pravdy - Posolstva Grálu.

      A Univerzum, to je celé Stvorenie, kde Pánom je len jeden, z vôle Boha, sám Syn Človeka, Božia Kopia, Parsifal, ktorý má pôvod v Duchu Svätom Imanuelovi...

      A tí, čo to spustili, tak títo nikdy neboli a ani nebudú majiteľmi Univerza, ani majiteľmi tejto planéty, hoci si to myslia domýšľavci, Všetko je len dočasu, a toto je už ich záver, nie začiatok.

      Tonino.

      Vymazat
  7. starší,ale AKTUÁLNÍ https://www.youtube.com/watch?v=cxckvWxdcoU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pán KABOD,
      NIKTO za nás náš boj nevybojuje.
      Ľudia sa furt na niečo spoliehajú.
      ...a furt čakajú...jak tá žaba v hrnci..

      Vymazat
    2. Pekny clanok Iv. Nuz sem az sme to dotiahli..teda veka cast ludstva.http://www.jenzeny.cz/zabava/chlapec-mrzl-na-ulici-a-ostatni-jen-necinne-prihlizeli-neuverite-kdo-mu-nakonec-pomohl-4422.html No ale hned k tomu i nieco na pobavenie lebo smutok nieje dobry spolocnik..https://www.facebook.com/alexandr.gabun/videos/839526146124088/

      Vymazat
  8. Já jen doufám že se už někdy zase normálně vyspíme, dnes v noci (a už to chvili trvá) bylo jedno s dětí cca 10x vzhůru a budí se často s pláčem hlavně v tom stavu "skoroprobuzení" je vidět že ji "tam" něco trápí, a jakmile se vzbudí uplně tak je hned samej úsměv a pohoda. Pyramidky máme ale jaksi to poslední dobou nějak ... funguje asi jinak, hledám vysvětlení.
    Že by to souviselo se zmíněným propojováním světů...?


    Sílo znič všechno temné tu na Zemi !
    Sílo znič všechny nástroje Satana tu na Zemi !

    OdpovědětVymazat
  9. Před 20lety jsem ještě upoceně filmoval demonstrace,podepisoval petice....A chystá se opět trapně bezzubé shromáždění k 28.10. http://www.nwoo.org/2015/10/24/ceskoslovenske-povstani-zacina/#comments zajímavé jsou zejména DISKUZE...Jinak mi přišel email na toto http://bod-zlomu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. co když všechno co je na tomhle webu je také zavádějící, tolik věcí a názorů a webů, každý má nějakou hypotézu a z čeho si teda vybrat co je dobře? Nejsem zastáncem dnešního světa, ale co je lež a co je pravda. A vysvětlení, že tento web je jen o pravdě, může psát kdokoli a jakýkoli web. Všude si s námi můžou hrát, na jakémkoli webu, jak to poznáme? Protože jak na tomhle webu i na jiných jsou psané věci, které nevyšly, neproběhly, samozřejmě můžeme teď odpovědět něco takového jako že, ti zlí si to přečetly a proto dělaly všechno proto aby to nevyšlo. To je jako s Bohem u křesťanů (nechci se jich dotknout), ale existuje? Čím dál víc se do toho zamotávám. Pěkný den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jan Navrátil
      Každý má právo si věřit tomu, co pokládá svému srdci i rozumu nejblíže a sem tam si to ověří i v reálu. No, tyhle stránky jsou hlavně ze zkušeností života a zveřejňuju je o své dobré vůli lidem, ale to ostatní je na každém z vás, nemohu nikoho přesvědčovat a nutit, na to musí přijít Sám, zda to rezonuje s Vaším sedcem a poznáním, kterého jste dosáhl a to hlavně svým studiem a ověřováním v praxi.

      Vymazat
    2. A co z toho je Vám blízké, z čeho máte dobrý pocit, s čím souzníte? K tomu se obraťte.
      Já mám v dnešní pocit, že už bychom vlastně měli všechno vědět Že už skončila doba hledání. Už je načase si jen utřídit informace a sám si rozhodnout, co považuj za balast a co je podstatné a tím se nechat vést. Ale to Vám nikdo neřekne. Jsme tady každý sám za sebe, tu práci na sobě za nás nikdo neudělá, nkdo nám neřekne, jakou cestou máme jít, která je zrovna pro nás ta správná.To musíme poznat každý sám...
      Lvice

      Vymazat
    3. to Lvice
      Napsala jste: Ale to Vám nikdo neřekne.......... Jste na omylu, zde na stránkách jsem odkryl tolik věcí, které nebyly známy a nedělám to pro nějaké své výhody, naopak, kdyby jste věděla o všech útocích i na mou osobu za informace zde na stránkách a pokračuji nezištně dál, aby lidi se mohli orientovat v této složité době, někdy si sám říkám, co mně vlastně k tomu pudí a proč zde tyto vědomosti dávám lidem.

      Vymazat
    4. to Iv:myslím, že jsme se nepochopili: byla to reakce na pana Navrátila a chtěla jsem tím jen říct, že vycítit to musí každý sám, čemu bude věřit a co bude považovat za správnou cestu. Informace je mnoho, stránek také, z některých má člověk dobrý pocit (jako třeba z těch Vašich), u některých si člověk není jist a tam právě jsem mířila svým příspěvkem, že nikdo neřekne - tohle je dobré, tomu věř a tamto ne- Radši toho už nechám, snad jste pochopil, že jsem nemířila proti Vám...
      Lvice

      Vymazat
    5. "někdy si sám říkám, co mně vlastně k tomu pudí a proč zde tyto vědomosti dávám lidem"

      Iv, no preto, aby sme sa tu stretli a posunuli sa ďalej. Začali KONAŤ/TVORIŤ.
      Ste PRAKTIK. A ako tvorca tohoto priestoru máte na nás vplyv.....

      Vymazat
    6. to Robo
      Ďakujem, jenže někdy je toho na "valník" a co mně k tomu pudí? Prozradím, Síla a ty informace jsou někdy opravdu silné, jak film v kvalitě HD.
      to Lvice
      To je v pořádku, jen jsem využil Vašeho komentáře pro ostatní, protože byl k věci, v dnešní době.

      Vymazat
    7. O.K., jinak Vaše stránky, pane Iv, už jsou právě jedny z mála, které sleduji. Z některých ostatních už právě nejde ten dobrý pocit autenticity nebo jak to správně vyjádřit. Řekla bych, že se prostě postupně se ten pocit z nich změnil a já tam přestala chodit. A z některých jiných, ačkoliv informace by se zprvu jevily jako zajímavé, nakonec převážil velmi negativní pocit a dojem, že právě o to tam v pozadí jde, o tu distrbuci negativity mezi lidi.
      A abychom to trochu odlehčili, tak jedna mimo téma: chodíte, jako správní Slované, na houby? Já vyrazila včera a v lese bylo krásně. Úlovek nebyl velký, ale co les měl, to dal, včetně krásného kotrče...
      Lvice

      Vymazat
    8. Ja sa venujem mnohym sposobom ako najst(svoju) pravdu a posunut sa k tej konecnej.Na kazdej trosku lepsej stranke je mnoho informacii pretoze vedie viac ciest k tomu istemu cielu,a casto ma ten isty ciel len viac nazvov.Dovod je aby si kazdy mohol najst ten sposob ktory mu vyhovuje podla toho kde sa nachadza svojim pochopenim a skusenostami a aky je jeho dovod pobytu na Zemi..ktory si vlastne stanovil sam ale kedykolvk ho moze zmenit.Mne sa paci ze pises Iv zo skusenosti a nie jedna babka povedala,nekopirujes veci z inych stranok a knih(ako inde bez skutocneho pchopenia),a veci povies jednoducho ale pritom zrozumitelne. Osobne ak mi nieco nesedi tak sa zariadim podla toho co mi sedi,ak sa tak i stalo vecsinou som sa k tomu nakoniec dostal i tak sposobom inim ktory bol vsak pre mna zrozumitrlnejsi.S toho dovodu je viac sposobov ako sa ktej istej veci-zmene ci pochopeniu dostat.Zaoberat sa len jednim sposobom hladania-napriklad len Ezoterikou,alebo len jedno nabozenstvo studvat atd. je ako pozerat sa cely cas na oblohu len cez dalekohlad,a na tu istu cast oblohy...sidce uvidime zblizka ale celkovy obraz tak nikdy neuvidime.Rychlejsia cesta k pochopeniu je spoznat viac sposobov a vybrat si ten ktory sedi.Najdolezitejsie je vsak vybrat si a rozhodnut sa kym chcem byt..a k ostatnemu(pochopeniam) nas to privedie pripadne dokope:-) A zas som mudry jak radio tak uz radsej cusim. Vlastne som chcel podakovat za informacie,(a v mojom pripade tiez za ochranu co sa komentarov týka i ked momentalne uz nieje tak potrebna).Pre ucitela je ucit inych radostou najme ak su vysledky a pochopenie(teraz hovorim za seba) a zaroven tym v zmysle vsetci sme jedno i seba priblizuje k lepsej buducnosti.Najtazsie je asi preberat kto stoji za to aby sa ziakom stal a dostal i priestor.Este raz dakujem Iv,Terezka,rodinka..je mi cťou a potesenim. :-)

      Vymazat
    9. Podle mne je hledání pravdy zavádějící a zdržuje. Člověk musí dbát na to, aby nejen jemu bylo krásně a nádherně, ale aj těm ostatním okolo něj, kdo také chtějí, aby bylo hezky pro všechny.
      No a někdy je být žákem tedy véééliká facha, to jo.

      Vymazat
    10. To opet zalezi na tom kym sa rozhodneme byt ci zavadza a zdrzuje alebo urychluje.Ak najdem vlastne pravdy ktore sa nevymykaju zakonom univrza potom sa vyhnem zbytocnim zivotnim pouceniam a tak sa moj postup zrychluje.Tu konecnu pravdu vsak nieje mozne na urovni hmoty najst ani pochopit-pretoze sa stale vyvija dalej ako hmota samotna.Tym kym sa rozhodneme byt myslim ze mozeme byt bojovnikom ktory ochranuje,myslitelom ktory posuva chapanie,liecitelom ktory posuva ludstvo,ci len pozorovatelom,alebo kombinaciou.To kym sme,co to znamena a ako stym zaobchadzat sa ucime(vecsina)v 4D kde sa prave nachdzame.A potom mozno prejdeme do 5D kde sa budeme ucit ako moze spolupracovat tychto par typov..najlepsie v jednej osobe.

      Vymazat
  11. USA je náš neochvějně neomarxistický vzor,paní Šabatová https://www.youtube.com/watch?v=ViJOvBGGTp8

    OdpovědětVymazat
  12. Před 30lety jsem zimní ráno v pět hodin klusal na denní 12tihodinovou robotárnu v nepřežitém provozu a hluboce řešil existenci Boha..Na pusté tramvajové zastávce se potácel opilec,něco si bručel pro sebe a při tom drmolení se otočil ke mně povídá jasnou řečí.... EXISTUJE...A těch okamžiku PRAXE jsem měl v životě více...

    OdpovědětVymazat
  13. video Operace Hasák
    uvádí pojem islamizace
    uvádím pojem fašizace
    vztah globálního prediktora k okolí horizontálně a vertikálně,v prostoru a čase
    až na to,že GP a okolí mají univerzální vzorec myšlení chování jednání
    chaos různosti a různá hodnocení přátel a nepřátel je podle mne daný pouze hustotou zalidnění
    a informací.
    od tlupy s klackem v ruce k nadnárodním korporacím a "hvězdným" válkám se nenamáhám hledat rozdíly,namáhám se akorát najít jednotlivé lidi.
    ten konec jsem musela změnit,bo by zas měl někdo špatnou náladu a to nechci.




    OdpovědětVymazat
  14. Zdravím Rodinku řeknu Vám že není nic krásnějšího než ten nádhernej úsměv dětiček od ucha k uchu takhle hned po ránu po probuzení, když doslova září radostí! Přeju zdraví klid a mnoho takovejch úsměvů všem dětem zde na Zemi aby se mohly věnovat tomu čemu potřebují a nemusely již nikdy řešit problémy záměrně na ně políčený.

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi !
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi !
    Sílo znič všechno temné ve všech světech kam cestují duše dětí ve spánku !!!

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.