čtvrtek 29. října 2015

Odhalování záměrů


Dostal jsem velmi zajímavý mail, který naznačuje i jiný pohled na současnou situaci ve světě, jeho přeměny a události, které nabírají na rychlosti. Je moc dobře, že lidé začínají velmi intenzivně přemýšlet o životě a dnešní realitě. Jsem velmi potěšen, že těchto změn se začíná účastnit mnoho lidí a svými myšlenkami, ne negativními posilují Informační pole, které je často záměrně deformováno jistými skupinami a lidé pak směrují Sílu ke konečnému kladnému bodu přeměn a ruší jejich sobecké záměry. Ano, mohou to být pro některé jen teorie, konspirační teorie, bláboly, ale každá myšlenka vzniká na základě nějakého impulsu a to i ze zmíněného Informačního pole, protože víme dnes už moc dobře, že náš mozek není jediný tvořitel našich nápadů, že je to vlastně jen pouhý přijímač.



Mail:

Navštívil jsem Váš blog. Potvrzuji Vaše stanoviska. Původ války v Sýrii vidím v uměle vyvolaném suchu.- Válce elementem vody. - Trojúhelník s vrcholem dolů z hexagramu v Izraelské vlajce.
ČR je střechou Evropy.


Umělou likvidací půdního humusu dochází k ztrátě vododržnosti krajiny a obrovské erozi. Solárními elektrárnami koncentrovanými na polích dochází k tvorbě sloupu velmi teplého vzduchu rozbíjejícího malý koloběh vody v přírodě a dešťové mraky.





 Při povodních voda rychle odteče a nemá jak se vrátit zpět. Vznikají povodně, vedra a sucha ovlivňující počasí na velké vzdálenosti.
V důsledku povodní jen v ČR za období let 1997 - 2013 zemřelo 106 spoluobčanů.

Škody suchem jsou v ČR gigantické. Jaké jsou v Sýrii,  Izrael, který zabral Golanské výšiny a tím i 30% vod? Syrský rolník živoří na periférii měst. Vznikají nepokoje. Nastává exodus.

Syřanů je cca. 22 miliónů - muslimů 1,5 miliardy. Vysušme Afriku a máme je v Evropě.

Na okraji Prahy jsem založil kompost zvyšující vododržnost krajiny, bráníci povodním, vedru a suchu. "Sionisti" ve státní správě se na mne sesypali jako hejno vos.

Přeji Hezký večer. Viktor.



Tak co říkáte, nezdají se vám tyto tahy promyšlené se všemi souvislostmi? Nejen nafta, plyn, nerostné suroviny, kdy nyní je většina Země vydrancována a západní společnost vysává pro své blaho ostatní země, žije vlastně na úkor ostatních, dobře to má Globální elita promyšlené, viďte. Golanské výšiny byly v tomto regionu zdrojem vody, tak proč si je nevzít.

V Lybii, Egyptě, Tunisu atd. jsme stavěli (Sigma) velká zařízení na zavlažování i pro potřeby tamního obyvatelstva. Když se dnes podíváte na situaci v těchto zemích, vše je zničené a obyvatelstvo živoří. V Československu žije mnoho odborníků, kteří těmto zemím pomáhali a stavěli tato zařízení pro tyto země a jejich zdárný vývoj, jenže jejich výpovědi jsou ihned utlumeny na veřejnosti – proč asi? Do těchto krajin se cpou geneticky modifikované rostliny – proč asi? Je toho více, ale voda je velmi důležitý element pro život na naší planetě. Myslím, že rovnocenná k naftě, zlatu atd. Nebuďme nevědomými a nenaleťme jejich plánům, protože pokud odhalíme všechny jejich plány, zamezíme vědomě jejich uskutečnění, ale musí nás být co nejvíce a pokud jsou to jen třeba naše fantazie, tím lépe, protože Síla nemá opravdu na co reagovat a je to pak v pohodě.
Iv 
A ještě něco pro zasmání:

Francouz klidně pojídá svou snídani (káva, croissanty, chléb a džem), když se k němu posadí Američan žvýkající žvýkačku.
Francouz ho ignoruje a tak Američan, kterého to netěší, začne rozhovor: "Jíte celý chléb?"
Francouz (rozmrzele): "Samozřejmě."
Američan: "My ne. My jíme jen to, co je uvnitř, kůrky sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich croissanty a prodáváme je do Francie."
Francouz tiše přežvykuje.
Američan pokračuje: "Jíte s chlebem džem?"
Francouz: "Samozřejmě."
Američan: "My ne. My jíme k snídani jen čerstvé ovoce, potom posbíráme všechny slupky a zbytky do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich džem a prodávame ho do Francie."
Francouz se zeptá: "A co děláte s použitými kondomy?"
Američan: "Vyhazujeme je, samozřejmě."
Francouz: "My ne. My je sbíráme do kontejneru, recyklujeme je, vyrábíme z nich žvýkačky a prodáváme je do Ameriky."


A tady k dnešní situaci:

Dohadují se Američan a Rus, komu lépe brzdí jeho auto. Američan vezme Rusa do svého auta a Američan se rozjede proti zdi, když jsou asi tak 50m před zdí, ptá se Američan Rusa: "Tak co? pochcal ses strachy?"
Rus přizná, že ano a Američan těsně před zdí zabrzdí!
Potom Rus vezme Američana do svého auta a rozpálí to proti zdi! Zase asi 50m před zdí se Rus ptá: "Tak co, seš pochcanej strachy?"
Američan přizná, že ano a Rus povídá: "Tak se klidně i poser, tohle stejně neubrzdíme."


 Jaký je rozdil mezi našim politikem a telefonnim automatem?
Do automatu vhodite minci a můžete mluvit. Do politika vrazite část svých dani a můžete akorat držet hubu.

19 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. Komplexný pohľad na problematiku odvdnovania u nás v Čsr, aj vo svete odborne spracoval Štefan Vaľo v tomto dokumente:
    https://www.youtube.com/watch?v=GTyJHt8H3Ag

    Daniel

    OdpovědětVymazat
  3. Výborný článek, děkuji.
    Ano, vždyť my JSME voda a když jsme živí my tak voda také, voda má paměť a nejen to.
    Nevěřící zkuste vzít 2 lahve s vodou, dejte každou do jednoho pokoje a denně choďte a jedné DĚKUJTE chvalte ji jak je krásná léčivá čistá a blahodárná, té druhé flašce nadávejte haňte ji "poplivejte" či jak "nejlépe dovedete" a pak se po měsíci napijte či s ní zalejte květiny a výsledek se objeví přímo před vámi či ve vašem těle, viz Masaru Emoto a jeho pokusy, knihy, fotky.. Ta děkovaná bude stále k pití !
    Voda je snad to nejcenější a osobně považuju za jeden ze základů života zde, a současná situace viz článek ukazuje že stále přetrvávají snahy jisté zájmové skupiny snažit ovládat planetu, když ne přímo tak oklikou a je to k blití. Aktuální drama celosvětového kalibru. Pozornost často odváděna jinam.
    K vysušování přispělo i narovnávání koryt řek, další úpravy a vodní elektrárny, rušení mokřadů a lužních hájů, stále je to O TOM SAMÉM tj zvrácený technokratický vývoj - spíš ZÁMERNÁ DEGRADACE ŽIVOTA ZDE a Síla to ví, jistě to ví, a člověk zde není jen na prochajdě mezi spánkem a prací v kolbence, víme.
    Opravdu víme?

    Z chemtrails mraků ten bordel co se často nedá dejchat, podzimní "mlhy" a ejhle kašlat začnou všichni jako na povel když se stiskne čudlík, to celý je velmi dobře řízený a mnoho lidí aspoň tuší, doufám.
    A ten mikrodéšť, jojo ".........vždyť je přeci vidět že hlína je mokrá tak asi prší" vsjo v porjadke? asi vše funguje ale komu? Spodní vody špaténka, no co spodní vždyt už i centimetr pod povrchem už je sucho i po 3 dnech teho "deště" v některých regionech!
    A ty různý formy mikrovlnnýho vysoušení, listy rostlin i stromů vždy napoví...
    Tuhle při "octování" u jednoho člověka si pár lidí všimlo že padaly malilinkatý mikrokousíčky něčeho, co při kontaktu se zemí doslova do písmene zvučně PRASKALO. A ne do silvestra daleko.
    Taky se při tý chemický dece semtam ozejvaj z nebes rány (jo jako když se plaší špačci) ale na podzim není co plašit, inženýři, víno už je dávno ve sklépku. Zvednou už ty lidi hlavy od IPODů konečně???
    A pak ty viry bakterie a plísně vždyť je teho tolik jako nikdy a zahrádkáři nevi kudy kam, pak to ještě šplíchaj hlava nehlava a všechno vůbec nazmar, jen chemický lobby si mne ruce, prodá to na "obou stranách", hnůj. Viktor Šaubergr i další se otáčí v hrobě a už to překročilo všechny meze.

    Jsem člověk věřící v šťastnou budoucnost nás i našich dětí a obrazy budoucnosti blahobytu a šťastného žití zde na Midgard vznikají doslova každým okamžikem, přesto vidím že protistrana nelení a já využiju svůj dar jako každý den a tak mluvím mluvím Síle a povídám jí, aby věděla co nám to lítá nad hlavama i co se tu děje, když během hodiny z modrý oblohy často zbyde šedivej sajrajt!
    Vyjadřuju tak odpor a protestuju.

    Nemohu tedy měnit již mnohokrát vyslovené a opět zde žádám

    Sílo znič všechno temné zde na Zemi !
    Sílo znič všechny nástroje Satana zde na Zemi !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V přírodě musí vždy převažovat tvůrčí síly nad destruktivními jinak svět zanikne. Otrávená voda nedokáže do sebe přijmout pránu Evropa je vyřízená scela v silách zla Je důležité aby si to lidé uvědomili a nesouhlasili s tím volali o pomoc. Saubergruv generator prány je zařízení které může změnit poměr sil..

      Vymazat
  4. Tuhle píšou že přicvhází 5. doba ledová, první má mrznout juesej a kanada.

    s překladačem zde

    https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=cs&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.cz&sl=auto&tl=cs&u=http://cont.ws/post/140843&usg=ALkJrhjahIzG6dWQCMGCwogKXXcFldJMgw


    origoš
    http://cont.ws/post/140843&usg=ALkJrhjahIzG6dWQCMGCwogKXXcFldJMgw

    OdpovědětVymazat
  5. Takto JSME SE strojili před 25 000 (dvacetipěti tisíci) lety, bylo zjištěno z vykopávek.
    Že na svém pohřebním obleku měl člověk např desítky tisíc korálků, a někdo nám Slavjanům bude tvrdit že údajně musel Cyril s Metodějem přijít aby nás sundali ze stromů!

    Město Vladimir:

    http://cont.ws/post/140735

    https://youtu.be/ifq5icrjp-k

    OdpovědětVymazat
  6. Trochu me prekvapuje, ze si tato stranka nevsima zavratneho vyvoje ohledne vyvoje nadace Keshe, denne jsou vysilany workshopy, kde se uci lidstvo nove technologii volne energie, velvyslanci ruznych zemi obdrzeli prototypy Magrav reaktoru, jiz dnes si lze stavet plazmove generatory.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jste na omylu, o Kesheho informujeme, jen stačí zadat zde ve vyhledávači stránek slovo Keshe a máte informace.
      Např.: http://energieupramene.blogspot.cz/2015/08/keshe-foundation.html
      http://energieupramene.blogspot.cz/2012/10/keshe-tesla.html
      http://energieupramene.blogspot.cz/2014/03/keshe-usb-disk-pro-vlady.html
      atd.

      Vymazat
  7. Myslim tim to, co se deje kazdym dnem od pondeli: Keshe porada workshopy vysilane pres internet do sveta, rozesila tisice Magrav generatoru

    OdpovědětVymazat
  8. https://terraherz.wordpress.com/2015/10/28/update-28-10-2015-keshe-blueprint-workshop-tag-3-bitte-weckt-mich-auf-d/

    OdpovědětVymazat
  9. "výkvět" současný technokracie HAARP

    http://www.arrl.org/images/view/News/HAARP-3.jpg

    https://www.iap-kborn.de/1/institute/photos/

    https://plus.google.com/photos/112365891450626472449/albums/5702019952326784321/5702020008346220002?pid=5702020008346220002&oid=112365891450626472449

    OdpovědětVymazat
  10. Védická Rus v obrázcích, něco nádhernýho

    https://www.youtube.com/watch?v=G4Y4oxQfCS0
    http://slavs.org.ua/vsevolod-ivanov

    Hyperborea
    http://slavs.org.ua/img/paintings/ivanov/07.jpg

    Slava Rodu!

    OdpovědětVymazat
  11. Panove, je to tady. Videa: http://www.liebe-movement.com/2015/10/31/magravs-power-blueprint/ Plany:
    http://blueprint.keshefoundation.org/blueprint.html Je to jednoduche, lze to stavet fakticky z odpadu, doma... Je nekdo, kdo to prelozi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by stálo za to věnovat současnému Kesheho generátoru samostatný článek s diskusí. Něco už přeloženého mám, nějaké povědomí o funkci mám také. Jsou tam nějaké nejasnosti a ty by bylo dobré prodiskutovat. Překlady bych někam dal na stáhnutí. Samotné zařízení se dá zmáknout za víkend. Máme rozpracované dva jiné generátory, ale to je jiná třída a ještě chvilu potrvá než dokončíme trojku a posléze dvojku (jednička je v propadlišti dějin). To co máme rozpracované je na skutečné osamostatnění bez el. přípojky. Ikdyž Keshe gen. by se dal dotvořit, chápu, že prozatím volil tu nejjednodušší verzi. Napsal bych Vám pane Ive na e-mail, co říkáte? Některé z Kesheho souborů musím prohnat OCR editorem - nemá mi kdo diktovat, jsme rozeseti po ČR a scházíme se "jen" na práci. Myslím, že v nědělu by to mohlo být komplet přeložené aby to dávalo jakýs takýs smysl.

      Df

      Vymazat
  12. Cedule EU u hranic s Polskem někdo předělal, vítají ve svrchované ČR
    :-)

    http://liberec.idnes.cz/prepsani-napisu-evropske-unie-na-hranicich-fkc-/liberec-zpravy.aspx?c=A151103_155819_liberec-zpravy_tm


    http://prntscr.com/8yyaye
    -ol-

    OdpovědětVymazat
  13. http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/6892-supervulkan-yellowstone-praska-zacatek-apokalypsy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  14. Hello there I am so delighted Ifound your webpage, I really found you
    by error, while I was searching on Digg for something else, Anyhow I am here now and would just like to say thanks a
    lot for a ncredible post and a all round interesting blog
    (I aso love the theme/design), I don't have time to read through it all at the minute but I have book-marked it
    and also added your RSS feeds, sso when I
    have time I will be back to read a great deal more,
    Please do keep up the fantastic work.

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.