pondělí 16. března 2015

Zatykač na Sorose


V těchto dnech rusko vydalo mezinárodní zatykač na Soroze a myslím, že brzo dojde i na další jako Rothschild, Rockefeller a doufám, že brzy dojde i na jejich pomahače, mainstrémová média, jež záměrně šíří lži a nejsou objektivní. http://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/20150304/30303.html

Rusko tak přinutí USA zamyslet se nad tím, co této zemi a celému světu provedli Rothschildové. Takže mějte na paměti, že až zase uvidíte protesty proti Putinovi, nejspíše jde o rotschildovskou propagandu s cílem ovládnout Rusko a tím v závěru  uskutečnit NWO.


Putin totiž vydal mezinárodní zatykač na finančního teroristu George Sorose!

Ruská inteligence poukázala na Sorose a jeho úpravy švédského a dánského měnového kurzu za účelem napadnout ruskou burzu.

K tomu Soros používal lucemburské banky.

Putin chce osvobodit Rusko od těch, kteří se snaží způsobit ekonomický a společenský kolaps, nebo se o to aspoň pokusili.

Putin je Rusku velmi loajální a udělal by cokoli, aby ochránil jeho lid. Proto vydal tento zatykač a tím způsobil, že má pan Soros minimum prostoru pokračovat ve své špinavé hře ve spolupráci s Rothschildy / Rockefellery, kteří by zdevastovali celosvětový finanční systém.

Mělo by se vědět, že Soros využíval lucemburské banky, což je zakázané, po uzavření smlouvy s EU nazvané “Basel II“.

Jak Mezinárodní měnový fond, tak i EU upozornili Interpol nejen na zatykač proti Sorosovi, ale také proti Marcu Richovi a jeho firmě situované ve Švýcarsku.

Putin tak bude moci začít lov na další kriminálníky a ostatní komplice, Rothschilda a Rockefellera.

Původní zdroj: http://csglobe.com/russia-issues-international-arrest-warrant-for-rothschild-soros/
Zaoceánští psychopaté ztrácejí nervy a měli by začít prosit za odpuštění.

Spojme se a držme v myšlenkách v těchto časech stále jedno:

Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

Již se dějí věci a buďme rádi, že SÍLA začala realizovat v matrici reálu 3D, pokud nás bude více, rychleji se zničí tento Systém, založený na sociálním Darwinismu. Na den 20.3.2015 (zatmnění a slunovrat) ať na to myslí co nejvíce lidí, je to totiž i svátek Satanistů pro jejich rituály, jež zde na Zemi už zničili skoro vše dobré, tak bude tato Síla působit přímo na zdroj Temna jako zničující. Opakuji, myslete na SÍLU v těchto dvou větách a Vaše energie nasměrované SÍLY bude na tyto působit smrtelně. Ať se účastní více a více lidí, tím se dospěje rychleji ke kritickému bodu změn, které si tak uvnitř srdce přeje mnoho Světlých lidí a přejí si změny k lepšímu nejen pro sebe, ale i pro celou Zemi.

O Síle a jak se na ni napojovat a pracovat s ní, máte popsáno v dřívějších článcích a zdarma i pro vás samotné, stačí jen zadat "Síla" do vyhledávače na stránkách(ve sloupci vpravo).


31 komentářů:

  1. pan Fulford již něco naznačil v podobném duchu..Dozraje to a bude....

    OdpovědětVymazat
  2. Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  3. http://aeronet.cz/news/dragounska-jizda-nesouhlas-s-prujezdem-americke-bojove-techniky-pres-ceske-uzemi-se-vyostruje-cesti-vlastenci-a-aktiviste-proti-valce-zablokuji-na-hranicich-prujezd-americkym-zbranim-vime-prvni/

    OdpovědětVymazat
  4. Žádám Sílu o nastolení dobra a přinesení Světla sem na Zemi.
    Žádám sílu o konstruktivní ochranu dobra ve jménu Boha zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nutno směrovat SÍLU jedním směrem a nehledat k tomu stejnému cíli jiné varianty, tak se její razance poškozuje.
      Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
      Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

      Vymazat
    2. Takto je to správne, nie žiadať ničenie ,ale nastolenie dobra,pravdy,svetla.

      Vymazat
    3. Z těchto slov Petra může člověk i získat pocit, jakoby tu na Zemi nebylo světlo.
      Jenže ono TU SVĚTLO NA ZEMI JE už dávno, totiž - stále tu je, vždyť je to i očima vidět, slyšet, cítit. SVĚTLO TU NA ZEMI SÍLÍ KAŽDÝM OKAMŽIKEM. Jsme tu přece my všichni, obyčejní lidé, světlí lidé. Jsme to my, kteří jsme se rozhodli ŽÍT V MÍRU, ZDOKONALOVAT ŽIVOTNÍ PROSTOR, VYCHOVAT ZDRAVÉ DĚTI, A SDÍLET RADOST ZE SPOLEČNÉHO TVOŘENÍ. Naše světlé myšlenky jsou všude kolem nás, Prostor je jimi plně nasycen, Prostor si je všechny pamatuje a reaguje na ně s RAdostí. Reakce Prostoru na Světlé myšlenky je velmi rychlá, BLESKová, a čím dál rychlejší.

      Důkaz že je tu dostatek Světla? Existuje.
      Jedoduše ho lze najít ve světovém dění, kdy jistí mocnáři tyto fakta taktéž "ví", a proto se nějakým způsobem snaží připravit válku, např. s Ruskem, Rassénií, a s člověkem Původních pramenů. Sílo vidíš to?


      Sílo, žádám Tě o zničení všeho temného zde na Zemi.
      Sílo, žádám Tě o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

      Děkuju že jsi to udělala.

      Vymazat
    4. to Petr i pro ostatní.
      Pokud je vám někdy líto Zla, vždy vás nakonec zničí, je to jeho přirozenost. Proto máte od Zdroje SÍLU, která zapůsobí svým způsobem a prostředky na jeho zničení nebo odstranění a to vždy tak, aby to bylo v souladu se zákony Univerza. Je to vaše právo a svobodná volba, ale vy to neprovádíte, SÍLA zná všechny prostředky. Světlí lidé konečně musí vstát ze země a chtít nastolení harmonie a ne ustupovat, na to jim byl dán dar SÍLY. To že žádáte SÍLU o zničení Zla je přesné nasměrování(zacílení) SÍLY, pokud přesně nespecifikujete, jste vlastně spokojen ze stávajícím stavem a SÍLA je netečná. Za své právo se musíte hlásit a také na něj máte právo. O těchto věcech (sluníčkaření, nebo Slunce v Duši) jsem zde na stránkách psal hodněkrát ( např. Duchovní agenti NWO atd.). Vaše chtění předáváte SÍLE a ona zná prostředky, jak je uskutečnit a to tak, aby vše bylo v souladu se zákony Vesmíru, jen neprobuzený člověk se třepe strachem, že si vezme na sebe nějakou odpovědnost za Zničení. Když máte v sobě bacil, taky jej musíte zničit, aby jste byl zdravý, jinak on umoří vás, ale toto je příklad materiální, kdežto pokud dáte úkol SÍLE, ona to provede dle vašeho chtění, nezadáváte jak to má provést( to dělají Satanisti), ale necháváte to na ní a ona zná prostředky. Je to Vaše právo a povinnost pomáhat Světlu, když Vám Zdoj dal do vínkuu tuto vlastnost, kterou Vám závidí celý Vesmír. Samo se nic neudělá a pokud tvrdíte, že vše je dobré, dáváte SÍLE najevo, že jste spokojeni a nic se nestane, naopak ZLO bude sílit.

      Vymazat
    5. Mně ta použitá formulace nesedí. Kdyby tam byla žádost o zničení zla zde na Zemi, pak to beru. Ale zničení všeho temného... to je hodně mnohoznačné a zavádějící... vždyť temná je třeba i noc, temný je vesmírný prostor, temné jsou hlubiny oceánů... a to vše je pro život velice potřebné, neřku-li nutné. Chci-li zničit všechno temné, chci zničit i noc a tím pádem i den, protože den bez noci nemůže vůbec existovat.
      Vážně bych to "temné" přeformuloval na "zlo".

      Vymazat
    6. to Spiiidy
      Nemluvíme o temnu jako fyzikální veličině, tedy jak píšete den-noc atd. Mluvíme zde o Temnu s velkým T, jež je označení všech negativních, tedy destruktivních sil, toto je si třeba uvědomit v myšlenkách a pak není žádný problém. Destruktivní – Temné síly vždy bojují o chaos a zastínění Světla, tedy zamezení přístupu Světla, vyšších frekvencí nutných pro další vývoj jakéhokoliv prostoru. Nepleťme si pojmy. Světlo s velkým "S" je zdroj vyšších kmitočtů, nutných pro evoluci výše, kdežto světlo s malým "s" je jen fyzikální pojem, jenž opravdu pak vytváří stíny. Tyto pojmy SÍLA zná, jen člověk je stále směšuje dohromady ve svém chápání.

      Vymazat
    7. Ok, dobře, to beru :) díky.

      Vymazat
  5. Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  6. Sílo, žádám Tě ochraňuj a provázej každého světlého člověka.

    Děkuju že jsi to udělala.

    OdpovědětVymazat
  7. http://aeronet.cz/news/breznove-zatmeni-slunce-a-rusky-breznovy-sok-obama-na-tajne-schuzce-s-reditelem-fsb-ruska-globalni-valka-se-blizi-nezvestny-putin-v-petrohradu-a-bojova-pohot/

    Bude asi nutné zostať v prítomnosti a kľudný.. Ale jak, keď som ešte nedospel do stavu osvietenia, jak si zo srdca želám...??

    Robo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Robo,
      nevím tedy, co si představuješ pod pojmem "osvícený". Četla jsem akorát o Budhovi, který při svých meditacích používal mařu. Tím jestli jsem "osvícená" nebo ne, se nezabývám. Zdá se mi, že mnoho lidí si to plete s netečností, nic se jich netýká, jsou nad věcí.
      Rovněž bych řekla, že temní se snaží v současnosti vystrašit co nejvíce lidí, aby nashromáždili co nejvíce energie pro své plány a účely.
      Pojala jsem to asi tak, nechci válku ani všechny ty hrůzy, takže jsem naštvaná na ty, co by rádi válku.Neříkám, že jsem vzteklá a zuřivá. Vadí mi to, co chtějí dělat a to z celého srdce a je mně líto Země, jak jí ubližují. Proto využívám svůj dar Síly a přidávám emoce protestu a nesouhlasu, ale ne strachu a
      Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
      Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

      Vymazat
  8. Terka, Silu na tomto blogu som už tiez ziadal.. :-)

    Eckhart Tolle- Moc pritomneho okamziku

    Osvieteny - zit pritomnostou

    Robo

    OdpovědětVymazat
  9. Pro potřeby osvícení mohu zájemcům poslat malou lampičku.

    Vykoná totiž více "práce" než většina ezoterických webů, který ve většině případů jen víc a víc zamotaj hlavu, a ještě za to obvykle chtějí prachy...

    OdpovědětVymazat
  10. ....ta lampička prosím brát s rezervou, vždyť je dobré mít dobrou náladu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OL,
      čtete mně myšlenky. Mně ovšem napadla baterka.
      Osvícení budeme, až nás tady přestanou otravovat černý smraďoši a lidi, kteří nemají na práci nic jiného, než přát každému na koho se kouknou to nejhorší a hrabat pod sebe.
      Pak nebudeme muset mudrovat, jak si urvat někde alespoň kousíček klidu.

      Vymazat
    2. Byť osvietena môžete len teraz. Nechávať to na Yindy Vám nikdy kľud neprinesie. Yindy neexistuje, je len teraz.
      Doporučujem sa na toho Tolleho pozrieť, tá kniha má len sto strán (a dá sa stiahnuť v pdf).
      A žiť v prítomnosti rozhodne neznamená vypadnúť sa na všetkých, to len na okraj.. :-)

      Robo

      Vymazat
    3. S tou lampičkou i s baterkou to berte jako humorný příměr, no a co se týče Eckharda - visí na tobě kůže(film Muži v černém) toho moc nemusím, jsou lepší. Ale berme se tady ikdyž rozdílné názory s humorem, pak se dopracujeme snáze k něčemu pozitivnímu. Spíše bych doporučil Casteneda. Teď jsem se díval na krásnou noční oblohu plnou hvězdiček a bylo mně tak krásně, že jsem ani neudržel moč a v té přírodě jsem se vyčůral. Nádherný neopakovatelný zážitek, lepší než se trefovat do záchodové mísy. Tak to bertes humorem i v životě. Ti panelákoví, nečůrejte z balkonu!

      Vymazat
    4. Iv, je v poriadku, že Vám Tolle "nesadol" (mňa oslovil hodne). Niekedy na to stačí i relatívny detail, ktorý zas niekto iný pochopí inak a nechuť je na svete.. Takto som pred pár rokmi odložil knihy od Stanislava Grofa - na môj vkus pôsobil až příliš "ja jediný mám pravdu, všetkému rozumiem" a dodnes som sa k jeho knihám nevrátil a asi už ani nevrátim. Na druhú stranu, zaujalo ma "jeho" holotropné dýchanie, možno to niekedy skúsim.. :-)

      Každý máme svoju vlastnú, jedinečnú cestu a všetci, čo sme sa takto rozhodli, smerujeme neomylne a nezastaviteľne ku svetlu.. .-)

      Na Carlosa Castanedu som pozrel, "vyzerá" zaujímavo, na trochu podobnú tému som pred časom prečítal napíklad knihu "Kosmický had" od Jereby Narbyho. V tej dobe som pozrel pár dokumentov o kvantovej fyzike, o DMT atp., až som pochopil, že VŠETKO súvisí so všetkým a to bol prvý veľký zvrat v mojom živote. Na moju terajšiu cestu (za svetlom) ma priviedli dve Thovtove knihy, aj keď vďaka Vám som o jeho slove začal trochu upochybovať. Ničmenej, urobil pre mňa opbrovský kus práce...

      Tú prírodu Vám závidím, vletím tam zas hneď při prvej príležitosti. :-)

      Robo

      Vymazat
  11. Jedno je jistý, v pátek 20.3. budou vstávat za ranního kuropění i ti, co nemusí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věru ano, pevně v to věřím.
      A kdoví jak se bude spát dnes, máme tu hezký pozdrav...

      http://prntscr.com/6i0hed

      Vymazat
    2. OL, na základe tohto Vášho príspevku som bol teraz vonku hľadať polárnu žiaru. Jedna hodnota v grafoch tomu ale nieje naklonená a okrem toho, bývame v meste..
      Ale dostal som úžasný bonus! :-)
      Videl som dve "hviezdy" sa hýbať! -) Z toho jednu hodne - hýbala sa do všetkých smerov a celkom dosť a nepravidelne. A okrem toho, nebol som sám, priateľka mi dosvedci, že som sa nezbláznil.. :-)
      Už som o tom nedávno raz počul a chcel som to vidieť....čokoľvek z tých "zázračných" vecí.
      Dnes je krásny večer! :-)
      Ďakujem Vám!
      Robo

      Vymazat
    3. to Robo
      Ano vypadá to jako hvězda?, hýbe se to občas ze strany na stranu - všelijak, tento jev jsem začal sledovat cca před 7lety poprvé kdesi ve Východních Čechách v podvečer. Nejen že mi některé "hvězdy" svítily přímo nad hlavou, a semtam se mi přihodilo že tato "hvězda??" zničehonic obrovskou rychlostí "odletěla" pryč z oblohy, to byla přímo nade mnou (námi, pozorovali jsme ve vícero lidech), zrychlení nevyjádřitelné. Prostě rychlé.

      ...snažil jsem se pochopit co je to, někdo mi zprvu říkal klam či faké :-), a to až do chvíle kdy to viděl také..... Asi se jedná o světýlka když se člověk vrací ze zahrádky (ta s prodejem vína) domů,aby pak viděl na cestu ... kdoví

      je dobré že jsou takoví jako vy Robo, kterým není jedno co se kolem nich děje, i hlavu k obloze zvednou. To o jiných "lidech" říct nemohu, např když jsme sledovali nějaké UFO přímo z chodníku města (velikost cca 10tis lidí) a z davu, co právě vyšel z fabriky (22.05 hod) se nepodíval nikdo i když jsme ukazovali kamsi vzhůru ve skupině cca 3 lidí.

      Vymazat
    4. to Robo
      u Vás také byla polární záře nad Tatrami tuším, či snad ...nad Fatrou sa blýska hromy divo bijů?????? :-)

      Vymazat
    5. to OL
      Áno, od hviezdy sa to nedalo rozoznať.. :-) Pozeral som aj včera (už sám), obe hviezdy som tam našiel, ale obe už stáli na mieste..

      A fotky z Malej Fatry som videl, sú úžasné, ale už 12 rokov bývam v ČR, teraz v Slanom.. :-)

      Robo

      Vymazat
  12. Otázka úplne od veci, pardon...
    Čo si myslíte o tom, že žijeme na vnútornej strane dutej Zeme..? :-)
    Osobne dutej Zemi celkom verím, mám však trochu problém s tým, že žijeme vo vnútri (vysoko nad Zemou by tým pádom mala byť prítažlivosť ešte väčšia, než dole a nie naopak..?).
    Robo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybychom žili uvnitř, bude to vypadat o dost jinak. Pěkně propracovaný hoax, nemá to cenu řešit. Dřív jsem té myšlence byl hodně nakloněn, ale postupem času jsem se ujistil, že tomu tak není.

      Vymazat
  13. Som teraz nabitý, tak to hneď využijem, veď prečo to nevyužiť... :-)

    Žiadam Silu o zničenie všetkého Temna tu na Zemi.
    Žiadam Silu o zničenie všetkých nástrojov Satana tu na Zemi.

    Robo

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.