středa 25. března 2015

Znovu smutné výročí - Protektorát




 Naše média v těchto dnech nepřipomínají  historickou zradu západních mocností a následnou okupaci. Tato skutečnost se nehodí do krámu.
Od 15. března 1939 byly nacistickým Německem ilegálně okupovány Čechy a Morava. Dne 16. března 1939  vznikl protektorát Čechy a Morava . Tento protektorát byl vytvořen na území českých zemí, zbylém po vynuceném odstoupení Sudet Německu 29.září 1938.
Z německého pohledu šlo o autonomní součást Velkoněmecké říše, obsazenou na základě společného prohlášení československé a německé vlády a v důsledku toho, že Československo byl uměle vytvořený stát, vnitřně neschopný existovat a představující ohnisko nestability, ohrožující evropský mír. Nepřípomíná vám to nyní něco?
Vzpomeňte si! Je to historická pravda.

5 komentářů:

  1. Před 30ti lety jsme s tímto byli obeznámeni jako děti na základce a vše nasvědčuje tomu, že je to historická událost, která měla zásadní význam. Je jasné proč o tom současná zaprodaná média mlčí. Někdo má velké investice v této rozehrané hře a očekává návratnost. Je otázkou, co bude v našich médiích za 30 let ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Protektorátem stále jsme, jen se přesunulo řízení na vyšší prioritu a změnil se "páníček"...

    OdpovědětVymazat
  3. naše ČESKÁ HYMNA DNES-HEUTE http://golivesportscast.com/2015/03/world-cup-2015-el-salvador-vs-czech-republic-mar-23rd-530pm-pt/ Je to v 9.18..A zde je textík pro našeho herce ministra obrany...Nemusí NIC nového dávat dohromady..od 1.00 minuty https://www.youtube.com/watch?v=dWelUe1cq2Y

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Předpokládám že trenér České reprezentace dal povel nenastoupit k zápasu, ledaže by zmenili žánr a opravili se, šmejdi.

      Vymazat
  4. Člověk se dnes dozví Zajímavý věci, třeba že NEPORAZITELNÁ VELKÁ TARTÁRIE mohla být tenkrát zničena atomovými zbraněmi, dokonce jsou dobře vidět četné důkazy tohoto dnes i odvážného tvrzení přímo na povrchu zemském, v tom si hned vzpomene na výrok Timošenkové před pár měsíci - a to že Rusi tj Slované by měli být "hlazeni atomovými ...", za nějaký čas má snad? projet fašistická armáda usa s tím svým šrotem naší milovanou zemí i když maj jinudy kratší cestu, a ještě po našich dálnicích bez dálničních známek. Už asi i věřím proč se říká D1 tankodrom... Kudla se mi otevřela v kapse, promiňte, snad to pochopíte.

    Trvám proto stále na svém a hlasitě volám:

    Sílo, žádám Tě o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Sílo, žádám Tě o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    http://prntscr.com/6lkdhp

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.