úterý 24. března 2015

Slunovrat 2015 a SÍLA


18. března jsem psal o významném okamžiku zde na Zemi http://energieupramene.blogspot.cz/2015/03/slunovrat-2015.html?showComment=1427199344811#c7766477020903926111  a mnoho lidí zde pochopilo množství souvislostí a kterým směrem jít dále. Dnes bych trochu dál rozvinul celý úkaz tak, aby ti, co začínají chápat všechny souvislosti toho využili nejen pro dobro své, ale i ostatních vám blízkých.



Při Slunovratu, současně se zatměním nastala ta nejlepší chvíle pro usměrňování Síly, aby se zvrátil proud Síly manipulovaný Temnými, kteří tuto nejvíce sbírali vytvářením strachu a tak ji používali pro své záměry. Oni ji znali ze starých původních rukopisů z kolébek civilizací jako je Irán a Irák, kde také i dnes loupí muzea se starými artefakty. Oni nikdy nechtěli, aby ostatní lidé znali pojem Síly, která proudí tady vším a má tu vlastnost danou nám od Zdroje, že ji můžeme svým myšlením, citem a chtěním ovládat, oni ji ovládali vždy jen pro svůj osobní prospěch na úkor ostatních. Dnes již víte jak ji uchopit, když ji ani neuvidíte, ale je tady, prostupuje vším a vy máte právo ji ovládat a spolupracovat s ní, pro dobro své i ostatních.

V době Slunovratu ani vědecká společnost nečekala tak velké porušení geomagnetického pole a nemohla její množství vysvětlit. Ti co se zabývají Bovisy také zjistili, že jejich přítok začal kmitat a tak taky začalo kmitat geomagnetické pole Země. Všechny okolnosti byly nastartovány tak, aby se lidstvo konečně vzchopilo a co největší většina šla jiným směrem a žádala Sílu:

Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

Zlo samo nikdy neodejde dobrovolně a je potřeba i jeho prostředí měnit tak, aby bylo pro něj nepříjemné, zbavovat se strachu, beznaděje, zoufalství, to jsou všechno energie potřebné pro podhoubí Temných. Máte dnes také znalosti Síly a vždy vám budou i pomáhat Rodoví příslušníci. Nemusíte znát všechny Rodové příslušníky, stačí máma, otec, prostě koho jste znali z rodiny a je nyní na „jiném břehu“. Oni jsou všichni provázaní s vámi a dalšími předky, které ani sami neznáte, stačí jen si vzpomenout s úsměvem  a radostí a to i když se mohl chovat pro vás nebo okolí nepříjemně, oni již své chyby poznali a vyrovnali se s nimi se Zdrojem a chtějí nyní vám pomáhat, stačí jen je požádat, i oni čekají aby mohli pomáhat. Dostali jsme po RESTARTU velkou příležitost vše zvrátit, ale musíme to chtít a stát si za tím s pomocí Síly.

Musí se z nás stát „Bojovníci Síly“, ne ustrašený báby a nebo lidé, kteří měří svůj život dle konta v bance. Země – Terra si již vystála tolik utrpení, že vám bude vše na Zemi vděčné (i všechny ostatní bytosti Země, pokud na ně věříte) za pomoc ( Schumanova frekvence Země se již zvýšila) a dostanete se do synchronizace se Zemí – Terrou a nikdy tak nebudete sami. Energie čištění tak bude mohutnět ve všech směrech, až pro Temné zde nebude možné existovat.

Nedejte „Smraďochům“ možnost aby nás otravovali, už pro ty děti, aby žili na čisté Zemi a nemohli se krmit naším strachem a zoufalstvím, tady není jejich domov.
Ať Vás provází Síla.

"Smraďoch v akci"





7 komentářů:

  1. No k těm "smraďochům", krásný obrázek, ikdyž okem ti malý nejsou tak "pěkně" zřetelně vidět, spíše jako černý čmouhy nebo klubka.
    Hlavně rádi otravují děti ve spánku a děsí je a krmí se jejich strachem, hnusáci.
    Ohledně toho se mně velice osvědčila papírová pyramida pod postelí dítěte.Spí teď jako dudek a je po nočních můrách a řvaní ze spánku.
    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to ter fry
      Ano Terezko, dobrá připomínka a pracuje to velmi dobře. Celý návod jak jednosuše a nemusíte ani směrovat podle svět stran zde:
      https://www.youtube.com/watch?v=xA70dbMQk8c

      Vymazat
  2. Temňáci nám svou intenzivní aktivitou v posledních stoletích a hlavně desetiletích dali taky (mimo jiné) jednu neocenitelnou věc - umožnili nám, abychom poznali a nebo rovnou vyvinuli fakt velké množství efektivních způsobů, jak pomáhat dobru a posilovat ho. Řekl bych, že hodně z nás už to dotáhlo téměř k mistrovství. A za to jsem moc rád :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě bych zde ráda osvětlila, proč se temní nazývají u nás "smraďoši".Totiž, může se vám i stát, pokud je nevidíte, že zcela z čista jasna ucítíte závan smradu, něco jako h.... nebo zatuchlina.Ona ta jejich energie, tomu kdo s ní nesouzní prostě takto smrdí.
    Taky mně se stává, že lidé se kterými nemám stejnou energii, tak mně při rozhovoru s nimi, třeba i po tel., začne téci z nosu jako vodová rýma, nebo začnu kýchat.

    OdpovědětVymazat
  4. Prosím o prepáčenie, že tu "plevelím", ale pomedzi moje povinnosti som si dal trošku práce a spáchal som jednoduchú matematickú analýzu kužeľovitej pyramídky podľa návodu p. Vladimíra Bohma. Ak je pravdou to, čo o kužeľovej pyramíde píše, tak sme tá najneschopnejšia rasa v celom vesmíre, pretože celé tisícročia máme rovno pod nosom návod na hotové riešenie v podobe doslova kuchárskeho receptu - a my ho nevidíme!!!
    Vysvetlím.
    Kužeľ, ktorý vznikne zvinutím polkruhu, je vlastne rotáciou rovnostranného trojuholníka podľa vlastnej osi súmernosti, t.j. podľa ktorejkoľvek ťažnice spomínaného rovnostranného trojuholníka.
    Vedomosti zo základnej školy!!!
    Zhotovil som si jednoduchý model, zatiaľ len na overenie geometrických vlastností. Ubezpečujem všetkých, že to nezaberie viac, než 15 minút.
    Som úprimne zvedavý, čo sa dozviem v ďalších fázach pokusu.
    Privítam akékoľvek skúsenosti od ďalších účastníkov diskusie.
    Zdravím Vás!
    svarnetic

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za článek. Přijde mi, jakoby tyhle smraďoši byli různě "poschovávaní", sice nevím jak to dělaj, ale vím že jsou vidět, obzvlášť večer a nejvíc tam kde jsou děti. Vypadaj ale různě, někdy jen jako tmavej "flek" v prostoru co náhle zmizí, vypaří se jakmile ho spatřím, někdy je vidět i "postavička" (jen ty obrysy maj rozmazaný), vesměs to vidím jako takový malý smrady či "trpaslíky" - jak tomu tuším říká Iv. Furt ale utíkaj, tím se spolehlivě prozradí. Taky je občas vidím kus od psí boudy, zmetky, by mě zajimalo jak to mají zvířata - jestli je taky mohou vidět.

    Pod postele dětí jsme dali větší drůzy ametystu, křišťálu, svíčky jsou vlastně na každonočním pořádku, dost to zabralo, po jistých ... zkušenostech, ale stejně ty Smraďochy oba vidíme.
    ...teď jak to píšu, přišel synek i s plácačkou na mouchy jakoby hned poznal, tak mu ještě říkám ať je klidně zaplácne a pak nakopne do zadnice, hned věděl a předvedl to.

    Smraďochy tu trpět nehodlám a proto:
    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  6. Dobrý den, nenašla jsem zde jinou možnost, jak Vás kontaktovat, proto připojím sovu prosbu zde, předem děkuji za pochopení a případné zveřejnění.

    Dobrý den,

    jmenuji se Petra Dvořáková, je mi 29 let a jsem sociální pracovnice, momentálně na volné noze. Již několik let nosím v hlavě nápad na sociální projekt, pro který nyní hledám partnery-nadšence, kteří by měli chuť jej společně zrealizovat. Mám v plánu vytvořit vícegenerační azylové ubytování, které by bylo zároveň zemědělskou komunitou pro lidi, kteří mají ztížené uplatnění na trhu práce, jako např. svobodné matky, lidé s nízkým, nebo žádným vzděláním, lidé po výkonu trestu apod., nebo kteří jsou již v důchodovém věku, ale pro nedostatek příjmů, si nemohou zajistit důstojné podmínky ve stáří a kterým hrozí, že ve stáří skončí na ulici, ale kteří jsou zároveň schopní a ochotní, přispívat podle svých možností k životu ostatních a chodu komunity. Azylový dům by fungoval na principech přirozené dělby práce - např. mladá matka může poskytnout péči staré paní, která jí na oplátku pomůže např. tím,. že se jí postará o děti, tedy by zde lidé mohli těžit z vícegeneračního soužití.

    Zájemci by nebyli vybírání pouze na základě stanovení cílové skupiny, ale podle předem nastavených kritérií chodu komunity - konkrétně podmínka spolupráce na vícegeneračním soužití, ochota práce na poli apod., a kontakt s klienty by mohl probíhat i např. prostřednictvím sociálního odboru a dalších organizací, majících klienta v dlouhodobé péči, kteří by sami mohli doporučit zájemce, kteří jsou motivovaní, uživit se vlastní prací, ale z důvodu své momentální situace se jim to nedaří.

    Samotný vedlejší zemědělský rozměr by mohl být vybudován buď s azylovým domem, nebo až za jeho fungování, za pomoci klientů. Dům by měl být postaven ekologicky tak, aby služba od jejího začátku směřovala ke stále větší finanční nezávislosti a zároveň se stala atraktivní pro potencionální sponzory i pro stát, který nyní se znevýhodněnými klienty pracuje na několika úrovních - pomocí rodině, která probíhá na úřadě, terénní formou v rodinách, spoluprací s neziskovými organizacemi, zprostředkování práce, sociální dávky, otázka bydlení atd.; kdy by projekt, pokud by se podařilo naplnit jeho poslání, toto řešil buď částečně, nebo zcela. Příklad - matka má díky starší klientce zajištěné hlídání a může do práce - když ji nesežene, má pořád práci na poli, která jí i částečně uživí a zároveň funguje jako prevence patologického chování, zároveň ona a její děti těží ze znalostí její "babičky" a ta naopak nachází naplnění v péči o děti, předávání svých zkušeností a zároveň těží z pomoci rodiny ve věcech, které už nezvládá. Zároveň v azylovém domě fungují sociální pracovníci, kteří řeší nutnost terénní práci s rodinou.

    Toto je v kostce má představa, která je stále ve fázi plánování. Nadšení ani čas mi nechybí, ale dostatek lidí, kteří by ji mohli uskutečnit. Vlastním domácí internet a skype: rozariezlopocasna, kde mě můžete kontaktovat.

    Děkuji za jakékoli tipy a připomínky a nejvíce za případnou spolupráci :)

    Zdraví Petra

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.