sobota 14. března 2015

Udajný kolaps el. sítě


Na webech se objevily články o údajném možném kolapsu elektrické sítě dne 20.3.2015 z důvodu většího zatmění Slunce v evropské části  http://www.power-blackout.info/

Články zdůvodňují tento kolaps nedostatkem slunečního záření, kde v evropských zemích je dnes na distribuční síť napojeno větší množství solárních panelů, které by údajně pak nemohly pokrýt poptávku el. energie a došlo by ke kolapsu sítě.

Uveřejnění těchto prognóz nějak nesouhlasí s možnostmi propojené elektrické evropské distribuční sítě a nastává zde otázka, proč toto zveřejnění. Kdo na tom vydělá a komu tato zpráva může pomoci, ale v zásadě bych hledal v tomto možnost financí a nebo test veřejnosti, na jejich reakce při nějakých budoucích možných katastrofách. Tuto druhou část bych preferoval spíše, protože je nutné vědět, jak bude obyvatelstvo reagovat při kritických záležitostech a připravit se na udržení stávajícího Systému.

Po technické stránce obavy z výpadku el. sítě jen kvůli zatmění Slunce je opravdu jen zavádějící. Rovněž si můžete přečíst na toto téma i zde  http://oze.tzb-info.cz/fotovoltaika/12427-zatmeni-slunce-a-fotovoltaika
Jednoduchý argument a pro mnohé i logický je ten, že v noci, tedy v nočních hodinách rovněž nesvítí Slunce a síť funguje bez problémů, i v zimním období, kdy většina západních krajin má rovněž zvýšenou spotřebu, už jen kvůli vytápění atd. Evropská síť je spolu vzájemně velmi dobře propojena a jednotlivé země mezi sebou v případě lokálního nedostatku si vypomáhají, to se týká i České republiky, jež má dosti výkonné atomové elektrárny a i my dodáváme do této sítě. Případný kolaps by mohl eventuelně nastat jen tehdy, kdy by byl takový nárust spotřeby, že by síť neudržela kmitočet sítě a tím si ona automaticky vždy jednotlivé regiony v rozvodnách okamžitě odpojí, aby se nedopustilo zhroucení sítě. Tak se může stát eventuelně, že v nějaké oblasti nepůjde el. proud maximálně na nutně omezenou dobu, což v zimním období při kalamitě je normální, ale ne na zhroucení celé evropské sítě. Tak jak jsem hned na začátku zdůrazňoval, vždyť i v noci nesvítí Slunce a síť funguje bez závad i v zimních obdobích, kdy je slunečního svitu nedostatek a nejen při zatmění Slunce.

Tak jak jsem výše uvedl, proč toto vše vzniklo. Spíše bych v tom viděl menší oživení financí spolu s testem obyvatel, jak budou reagovat v kritických obdobích. Každé zatmění představovalo i v dřívějších dobách začátek nějakých změn stávajících poměrů a dnešní doba nasvědčuje těmto změnám, které jsou na spadnutí. Vidíte sami, jak se západní Systém hroutí, jenž dosáhl svého vrcholu a není již schopen se dál vyvíjet a potřeboval by válku, aby svět uvrhl o několik desetiletí zpět a tím nastartoval opět svou životaschopnost, založenou na okrádání a devastaci, ale nakonec tento Systém by za nějakou dobu opět dosáhl svého konečného vrcholu a situace by se opět opakovala. Prostě tento Systém ukončil svou evoluci a lidstvo již nemůže pokračovat ve svém vývoji dle pravidel Sociálního Darwinismu. 
20.3.2015 je současně několik astronomických událostí, které zdůrazňují nastávající změny, tak jak jsme již naznačili v anketě. V ten den má být velké zatmění Slunce a současně nastupuje jarní rovnodennost – začátek nového probouzejícího se života a odpoutání se od starého a to nemluvím o tom, zda opravdu šplouchne do Atlantického oceánu větší „šutr“ z vesmíru a způsobí záplavové tsunami střední Ameriky, hluboko do vnitrozemí, jelikož vlna na pobřeží by měla dosahovat až 1 000 metrů s následnými vulkanickými otřesy. To vše mohou některé vládní instituce zatajovat, včetně NASA a tímto článkem mohou i testovat obyvatelstvo, jejich chování a reakce.No uvidíme, informovaní však vždy stojí pevně a dění kolem berou s nadhledem a ani se nenechají zneužít. Podle satanského kalendáře je datum 20.3. svátkem sexuálního a krvavého rituálu-sabat, kde oni potřebují využít energie strachu lidí pro své účely, čím více energie, tím lepší materializace pro jejich záměry, tak se nenechte a užívejte si radosti návratu jara s pocitem nových a dobrých věcí. Tím je odříznete od šňůry vaší energie.


19 komentářů:

  1. Blahorodí Putin nám na ZÁPADĚ ráčil umřít...Pak se rozdvojí a je na meditacích v monastýru a zároven na poloostrově Kola,kde mu nějací ANNUNAKIOVÉ dávaji info a zbranové systémy proti USA..Zároven KLAUS OPĚT zhasne a tmou se záhadně vrátí ty nakradené miliardy nejen z privatizace tam,kam PATŘÍ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kabod
      Blahorodí Kabod, vše je tak, jak má být a ani tituly, nebo funkce to nezmnění.

      Vymazat
  2. No, začíná to být hodně zajímavý, a v pátek 20.3. se vážně sejde dost důležitých věcí najednou. Jsem zvědav. A jak píšete na konci, hlavně strachem a panikou nepodporovat záměry a cíle Systému a bude to ok :)

    OdpovědětVymazat
  3. Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  4. Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  5. Kdo chodí na naše stránky a ví jak se napojit na energii Zdroje, tj. SÍLY, ať směruje tuto energii k jedinému, pokud mu není dění zde na Zemi lhostejné:
    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.
    Pak tato energie je pro „Smraďochy“ smrtící, čistěte Zemi s námi, čím více nás je, tím máme větší potenciál a věřte, že nejsme sami.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také by mě velmi zajímalo, zdali najdou se další lidé, kterým není lhostejný dění na naší krásný Zemi.

      Vymazat
    2. to OL
      Mohu Vás ujistit, že se skupina zvětšuje zdárně až do dosažení "Kritického bodu" změn. Vždyť to musíte sám cítit a pozorovat rychlé změny, ikdyž některé vypadají, že směřují proti, ale není to tak. Vezměte si, že denně sem přichází číst a rozšiřovat si vědomosti cca kolem 1500 lidiček denně. I malé % z tohoto počtu napomáhá k dosažení Kritického bodu změn.

      Vymazat
    3. to Iv
      Copak o mě ani snad nejde, pevně věřím a velmi se těším na přístí týden, hlavně na nástup Jara, to miluje snad každý člověk tyto dny. Ano některý situace působily zprvu zvláštně ale musel jsem se spíš pousmát nad některými zbytečnými snahami např. o přesun co největšího množství železnýho šrotu v posledním týdnu (přes ČR do NDR a kdoví kam vlastně...?), sběrné suroviny prý vyplácí v německu mnohem více. Proč by se jim to jinak vyplatilo zcela zbytečně stěhovat takový tuny železa :-)
      Užívejme si to.

      Vymazat
  6. Iv, ďakujem za zriadenie možnosti komentovať bez založenie Google účtu.. :-)
    Teším sa na tohtoročnú jarnú rovnodennosť, nech už sa navonok bude prejavovať akokoľvek.. :-)


    Žiadam Silu o zničenie všetkého zlého tu na Zemi.
    Žiadam Silu o zničenie všetkých nástrojov Satana tu na Zemi.

    Robo

    OdpovědětVymazat
  7. Musím vám říci, že tady u nás už tři dny zpívá skřivánek.Sice na něj na chudinku sněžilo, ale on se nedá.
    Přeji všem hodným lidem, ať je Síla provází.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás taky zpívají ptáci jak o život, cítí sílící jaro. Jak to malé, tak i to velké :-)

      Vymazat
  8. U nás to zas rozjeli páni kosi, sedí si obvykle na vrcholu smrku, teď posledních pár dní chodí na střechu pět oslavný písně nástupu Jara a vůbec šíří dobrou náladu.

    OdpovědětVymazat
  9. Život je ŽUŽO https://www.youtube.com/watch?v=95I0GzIIkcE

    OdpovědětVymazat
  10. http://zena.centrum.cz/bydleni/fotogalerie/2015/03/16/opustene-luxusni-hotely-evropy-jde-z-nich-mraz-po-/#utm_source=atlasHP&utm_medium=stylebox&utm_term=position-4

    OdpovědětVymazat
  11. Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    JiříkT

    OdpovědětVymazat
  12. Kabod přidal dva komentáře jednotlivě:
    https://www.youtube.com/watch?v=mPhWDKT2gSk&index=7&list=RDFBunaNQN9_k
    https://www.youtube.com/watch?v=INlguIUuGP0

    Tak jsem to dal do jednoho komentáře a přidávám i nasměrování SÍLY:
    Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
    Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

    OdpovědětVymazat
  13. vychutnáme si Energiu bez rušivých vplyvov, čo poviete? :-)
    Robo

    http://www.novinky.cz/veda-skoly/364526-zeme-celi-nasledkum-silne-solarni-boure-navigace-mohou-mit-problemy.html

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.