pátek 6. března 2015

Ani prase to nežere



Zkuste se v Hamé nad sebou zamyslet. V hovězí konzervě chybí kusové maso, sádlo i rosol, místo toho je uvnitř nějaké pyré neznámého původu, kdepak maso.

   
K videu „Ani prase to nežere“ se hodí podívat na práci studenta, naočkovaného „Sociálním Darwinismem západu“. Otřesné! Výchova mladých parazitů v žumpě fekálu. 
PRÁCE STUDENTA GYMNÁZIA 
Znám jedno řešení ! Např. aby důchodci byli solidární! 
Student gymnázia, maturant, 20. 2. 2014. 
Kdyby stát nevynakládal šílené částky na důchody důchodcům, nebo je aspoň danil, mohl by z těchto ušetřených peněz investovat do rekvalifikací nebo podpory zaměstnání. Důchodci jsou dnes nejlépe zajištěná nepracující třída.90 % důchodců každopádně. Jdeš do obchodu, fronta důchodců, jdeš k lékaři, fronta důchodců, jedeš MHD, hafo důchodců, jenom běhají, samý stres, hrabou a hrabou, protivní, otravní, drzí, hulvátští, plivou a chrchlají po okolí, žádná hygiena, pořád brečí a důchody přes 20 táců. Děsí mě představa, že je budu muset jednou z platu podporovat. Budu využívat každou skulin ku, jak si ulevit na daních a ty Kauflandové Dallasy boys and girls nesanovat. Další skupina, asi 2/3 nezaměstnaných jsou totální lenivé [á] netáhla, kterým vyhovuje se povalovat doma a pobírat dávky a podpory. Jsou líní se stěhovat, prodat nemovitost, byt a koupit si jinde jiný, raději budou čekat s otevřenou hubou, až jim tam stát něco hodí, pak se oblíznou a zase s hubou otevřenou civí!!! Dále tito lidé ztratili absolutní sebereflexi, mj. co se i hygieny týče, když za nimi někde stojíš, smrdí, potí se, neupravení, samé levné hadry, boty z tržnice, žádné deodoranty, v létě kardinální smrad, jinak pouze chlast, cigára, ovary, bůček, z kultury pouze TV NOVA a Blesk. Zaostalí a negramotní! Když tady [sem] přijedou mí známí z USA a Kanady, tak se doslova štítí, jak tato netáhlovská svoloč smrdí ! A stydí se za to, že nás jejich země podporovaly v boji proti komunismu a jeho svržení. A jet v MHD s těmi upocenci, no za trest ! Jsem si raději s přispěním otce koupil nový vůz, než jezdit s lopatami. A přitom je práce dost. Už jako student si mohu vybírat např. mezi softwarovými firmami. Kdyby ty [ta] nepracující netáhla nebyla lenivá a vzdělávala se, nemusela by čekat na práci rukama a lopatu. Prostě si zvykejte, že doba přeje zdravým, schopným a dravým. To jsou zákony přírody, které tady narušil pouze komustický režim, který zasel to vše zlé min. 100 let dopředu. Bohužel ti líní a neschopní se budou muset vézt, ale už za jiných podmínek. Pouze to nutné, to vám stát dá Jinak se starejte o sebe, stát není dojná kráva. To, jak se žilo do ro ku 1989 byla jedna odporná, hnusná nesvobodná zvůle KSČ bez možností projevit názor, cestovat a podnikat. Jedněm vzali, co léta budovali a druhým netáhlům dali. Jako mladý se stydím, že mezi námi ještě žijí ty nomenklaturní kádry před 1989, stydím se za současné; komunisty a soc.demáky. Nemáte řešení, jenom řvete a kydáte populistické tlachy!. 

Po přečtení těchto řádků mě doslova zamrazilo. Takto smýšlí dnešní mládež? K takovýmto názorům je vychovávána svými rodiči, školou, společností? Jsem sama matkou dvou, dnes již dospělých synů. Pokud by jeden či druhý měl takovéto smýšlení, nejprve bych se zamyslela sama nad sebou, jak jsem je to probůh vychovala, a pak je zřejmě i přes jejich dospělost seřezala, že „by je vlastní máma nepoznala“! Byla jsem vychovávána v úctě k autoritám. K úctě ke stáří. K soucítění se slabšími a k povinnosti těm slabším pomáhat. Zřejmě jsem byla vychována špatně! Ta pravá výchova je přece: Buď dravý, bezohledný, arogantní, bez soucitu. Ale hlavně! Buď po celý svůj život mladý, zdravý, a zcela jistě se živ pouze ústy, maximálně u nějaké softwarové firmy. Kdo peče chléb, staví dům, vyrobí pro tebe vůz, ušije ti značkové oblečky, botky, uplete In ponožky, o toho se nezajímej! To je zaostalé, negramotné netáhlo, nepoužívající deodorant, živící se bůčkem a pokleslou kulturou, a tvojí povinností je dělat vše proto, aby, až toto netáhlo po celoživotní práci odejde do důchodu, tak abys Ty, mladý, zdravý a určitě moudrý, se vyhýbal povinnosti těmto netáhlům přispět svoji prací na důchod. Ježíš, co to píšu, ty práce se štítící maturante?! Toto je ta pravá krize společnosti... 

Poznámka důchodce: 
Mladý blbečku, opravil jsem ti několik gramatických chyb, abys mohl být alespoň Čechem, co umí česky a nemusel žvatlat lámanou angličtinou. Potom. Spatlal jsi pravdu se lží, kterou u tebe považuji v mladém věku za katastrofální nedoučenost životem. Ano, mnoho důchodců je líných (myslet), ale mnozí už víc nemohou. A potom, nevím, kolik důchodců bere 20.000 Kč/měsíc, ale u mne to dělá 9.500 Kč + 150 Kč, co mi milostivě letos přidali jako člověku s vysokou školou. A jak jsou na tom asi ti s tou nižší školou? Jinak, pokud jsi tak choulostivý na to, že ti starší nestihnou všechny finesy nynějšího IMAGE, tak tě upřímně lituji. Napudrovaní Amerikáni u mne nevzbuzují obdiv a vůbec mne nefascinují, možná tolik nesmrdí zvenčí, ale zato pořádně páchnou zevnitř. To, co provedli naší zemi, že ji rozkradli pomocí svých monopolů, budeš muset napravovat ty, a ne my, my jsme naši zemi do roku 1991 nerozkradli. A ta mladší svoloč těm monopolům ochotně pomáhala. Jen u nás rozkradli důchodový fond, na kterém bylo 30 miliard Kč, které ukradl mladý pán Topolánek a nikdy nevrátil. Na co je asi potřeboval? Aby záplatoval díry, které nám naši američtí "bratři" uštědřili při přechodu na zlodějský kapitalismus? Myslím, že takoví mladiství páni, jako jsi ty, nepotřebují nic menšího než zkušenosti života, a to jako prase drbání, pokud vůbec víš, jak se drbe prase. A to ti píše někdo, kdo vůbec nikdy nebyl komunistou, abys mne náhodou nepodezříval ze zaujatosti( zde jsem opět spadl smíchy ze židle, jak pan důchodce vypíchl naučenou mladými poučku). Zdravím tě, mladý ubožáku, vůbec neznáš ty pravé hodnoty života a bude tě to stát mnoho utrpení a možná i slz, než na ně přijdeš a pochopíš je, obzvláště, budeš-li se chtít zařadit mezi ta tvá kýžená táhla. Měj se, mladý dravče, a dej pozor, aby nějaká větší šelma, než jsi ty sám, a s větším táhlem, tě nezadávila při tom tažení dřív, než dozraješ do věku, kdy budeš schopen pravdu života strávit, a oceníš zralost úsudku starší generace. ZJ. Filosofická připomínka: Ten komunismus není výplodem Ruska nebo KSČ, ani naší republiky, ale pana Marxe z Německa a pana Rothschilda a Shiffa z Ameriky. Ti ho implantovali v roce 1917 do Ruska. Chce to znát dějiny.

12 komentářů:

  1. Proč jsme DOWN,w..ole? https://www.youtube.com/watch?v=DVgk0TXgzMY

    OdpovědětVymazat
  2. ten KALOUSEK musel na ty PADÁKY dostat tuto NEOCHVĚJNOU tržní inspiraci https://www.youtube.com/watch?v=E9wcK6qvCqI

    OdpovědětVymazat
  3. dotyčného studenta by som veľmi rád osobne nakopal do koulí aby sa nemnožil...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ikdyž nejsem sadista, tak bych se klidně přidala. Ale spíš mně leží v hlavě,.kdo takové děcko vychoval?

      Vymazat
    2. Vždyť je to chudák, je mi tohoto mladého člověka upřímně líto. Je vykastrován na tom nejposvátnějším místě. Na srdci. Toto je člověk-produkt démonokracie moderní společnosti, kde skrz peníze stále vládne krutost, násilí, lež a bída osobně. Toto je mysl mladíka, kterého přemohli úklady nemocných mocných, jimž se přes laciná pozlátka povedlo odvést její pozornost hluboko do materie. Samozřejmě, že ho život sám osobně se vším pěkně srovná, dřív či později...ale otázka je kolik je takových chudáků s vygumovanou hlavou po světě běhá? A jak dlouho se v těch nesmyslných generačních válkách hodláme plácat?

      Vymazat
    3. No jo,líto....To je těžké, takovéto bytosti nemají kousek citu v těle a o lítosti neví vůbec nic.Litovat někoho nemá žádný smysl, spíše " Ať každý sklidí, co zasel."
      Nic nemohu měnit a tvrdě vyžadovat jedno:
      Žádám Sílu o zničení všeho temného zde na Zemi.
      Žádám Sílu o zničení všech nástrojů Satana zde na Zemi.

      Vymazat
  4. to je JEHO RANEC...ostatně,jeho osud se kříží s osudy lidiček,co s ním mají co činit...Takže váš ranec,muj ranec je specifický,který se vývojově a učebně toho a ostatních takových EXOTU NETÝKÁ. Takový vyšlechtěný EBE JAKUB JANDA..To je zase tvor,se kterým bude zápolit EGO,která tu lekci POTŘEBUJE...

    OdpovědětVymazat
  5. Prroud
    Opravdu mate tu drzost jeste cokoliv "PRODAVAT" a nazyvat se "koncernem",koncernem ceho? Odpovezte si sami!!! Usilovat o zdravi vlastniho naroda bych nazval vlastizradou a podle toho s vami i jednal!!!"...........tak to me tak nazdvihlo,ze jsem milej "hamacum" hned poslal majla!..............diky za upozorneni........Petr
    ps: jasne ze muzes dat do komentaru,kdyz mi to nejde :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prroud
      Odpověď z Hamé:
      Dobrý den,

      děkujeme za dotaz a zároveň vás prosím, abyste se trochu mírnil. Vámi zaslané video nepovažujeme za dokument, který by přesně odrážel skutečný stav věcí. To, zda zvíře má či nemá zájem o danou stravu se dá velmi snadno zmanipulovat.

      Chtěl bych ale zdůraznit, že vámi zmíněný produkt naše firma přestala vyrábět již před několika lety. Šlo o produkt nejnižší cenové úrovně, který se vyráběl na základě požadavku jednoho obchodního řetězce, a nebyli jsme s tímto výrobkem spokojeni.

      V našem širokém portfoliu výrobků si podle našeho názoru dokáže vybrat každý, dle svých chutí a možností. Věříme, že pro jeden starší výrobek, který nemusí odpovídat představám spotřebitele, šmahem nezanevřete na všechny naše produkty. Můžete si koupit naše kvalitní masové výrobky například z řady Vynikající kvalita a věřím, že nebudete zklamán.

      S pozdravem PhDr. Petr Kopáček
      PR manager
      P.S. Úsudek si čtenář musí udělat sám. Jen si vzpomínám i na vojenská KD a nebo dovoz z Číny a to byla nízká cenová relace, ale maso, sádlo i rosol nikdy nechyběly. Myslím, že cena nesmí mít vliv na kvalitu, leda tak množství a nebo, pokud firma nedovede vyrábět cenově dostupné kvalitní potraviny, tak ať je raději nevyrábí.

      Vymazat
  6. zastřešit se neprustřelným tunelem,kde od PLYŠE,NIKDO ZA NIC NEMUŽE...Je to ZBYTEČNÉ mrhání energie..http://video.aktualne.cz/dvtv/do-blanky-zateka-budou-nutne-neustale-opravy-rika-expertka/r~91ece33cc44811e498be002590604f2e/?utm_source=atlasHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_campaign=2&utm_term=position-2

    OdpovědětVymazat
  7. Na kole by v PRAZE NEMOHL, v BLANCE by mu kapalo na kokos..http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/5643-predseda-japonskych-aerolinek-jezdi-do-prace-mhd-a-firme-to-jen-prospiva

    OdpovědětVymazat
  8. toto osvětluje MNOHÉ,zejména je pikantní 09.50...https://www.youtube.com/watch?v=j3Oe914rT3U

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.