úterý 22. července 2014

Život je vzestup a spirála.




Nová poznání světa a jeho pohledu na něj nám otevírají nové obzory a současně i pochopení současného světa. Vše v Univerzu se pohybuje ve spirále, tedy ne v kruhu. Pokud by to byl jen kruh, znamenalo by to nekonečné stání na místě a to ve všech aspektech života v Univerzu.

I naše životy jsou na tomto principu postaveny, například máte lékaře a lékaře. Jeden je sice obdarován titulem jako ten druhý, ale jeho poznání věcí je tak daleko ve svém povolání, že se na hony liší od sebe. Jeden je kvalitnější díky svému vývoji ve zmiňované spirále, v tomto případě v oboru lékaře. Další příklad je možný například u lidí narozených ve stejném znamení. Je rozdíl např. mezi Vodnářem a Vodnářem, ikdyž charakteristiky postavy bývají skoro totožné, jejich kvalita poznání a uvědomění je velmi rozdílná. Je to dáno spirálou jejich uvědomění a poznání. Jeden bude na nižším stupni spirály - uvědoměním a bude si myslet, že vše se pohybuje v kruhu a tedy jeho prostor v kterém žije je neměnný a předem daný. Ten druhý s větším poznáním, si již uvědomuje nejen rotaci, ale i spirálu a zjišťuje díky tomu, že jeho prostředí se pohybuje ve spirále výše a tedy se současně může měnit i realita jeho prostoru, ať se to nazývá jak chce, 3D, 4D, 5D, je to jen nějaké lidské označení bodu reality na spirále. Proto dnes mnoho lidí nemůže ani pochopit možnou změnu reality i s jeho hmotnou strukturou, třeba i prostoru Země a celé sluneční soustavy, která se rovněž pohybuje po spirále a spirále svého vývoje. Je to jak pyramida, kde u základny jsou ty nejnižší světy se svou hrubohmotnou energií a neví o světech nad nimi, nemá ponětí o spirálovém pohybu Univerza, musí jej dosáhnout svým uvědoměním a poznáním. Pokud ne, pak blábolí o jen jeho světě a nemožnosti přechodu do jiných dimenzí (dalších stupínků pyramidy). Tak se vše pohybuje zpět ke svému Tvůrci – Univerzu, až k vrcholu pyramidy, bodu tvůrce Univerza a jeho podstatě, prostě domů, k výchozímu bodu. Tento systém s poznáním dokazuje pravdu o vývoji všeho a vzájemné propojení všech možných světů – realit a jeho možný a lehký přechod do jiných realit, stupnů světů, přirovnal bych to k nám známým ruským panenkám, kdy jedna panenka obsahuje v sobě všechny panenky, ikdyž  bez poznání ony navzájem o sobě neví, že jsou vlastně jedním celkem.

Spirálou se reálné prostory dostávají do vyšších prostorů, až ke svému původnímu zdroji. Ten, kdo toto nepochopí, nemůže ani nikdy připustit možnosti postupného přechodu do vyšších prostorů, dimenzí, ikdyž je to v podstatě základní zákon Tvůrce – vše se vrací do výchozího bodu vzniku.

Již nyní, kdybychom přijali některé principy 5D reality, tedy vyššího bodu spirály, obraz tkzv. 3D reality by se rapidně změnil. V médiích informace až do poslední chvíle bohužel nebudou. Je to nesmírně, a použiji naprosto šílené spojení 2 slov, „UTAJENĚ – VEŘEJNÁ“  záležitost, kdy není ve veřejném zájmu, aby kdokoliv pochopil skutečný princip, smysl a důvod toho, proč se do vyšší reality začínáme přesouvat. Ti kdo tomu nevěří, nejsou schopni ani toto pochopit, protože nedosáhli ještě bodu spirály vývoje a budou vehementně tvrdit o nemožnosti tohoto procesu a zdůvodňovat vším, co je napadne, jsou v životním kruhu, stále dokola bez možnosti vzestoupení svého vědomí a tím i sebe a okolní reality, zůstali zaseknuti ve své realitě, kterou vždy budou považovat za neměnnou a svou pravdu.
Balení kufrů a podobných názorů si Terra - Země rozhodně nevšímá ve svém vzestupu a ten, kdo do její vyšší harmonie (reality) nebude patřit, tak nebude její součástí a z ní odejde. Lidstvo nevlastní Zemi, ale je jen její součástí a byla mu svěřena do opatrovnictví a ne ji ničit.Uvědomte si, že Slunce je takový portál, jehož pomocí se zde vytvářela realita, realita taková, jaká nyní je a bude i v budoucnu, jen změněná tokem energií ze Slunce, vytvářející každou realitu.



12 komentářů:

  1. Díky pane Iv.
    Víte nejvíce mne vždy "dostane" pohled zhola egoistický a materialistický,ikdyž se týká duchovního vývoje,jednoduše poznání,kdy autor automaticky uvažuje,jak by lidi byly nejdůležitější z celého Universa a chudák Terra-země kvůli nim musela stále trčet ve 3D a jen oni měli možnost po smrti nahopat podle svých zásluh do lepšího.No to snad nééé!
    Líbí se mně pohled Váš i Dolores Cannon,která rovněž říká,že planeta Terra-Země je důležitá pro celé Universum a všechny jeho obyvatele.Dnešní lidé ve většině jsou jen sobecký odpad a Zemi si nezaslouží.Vřele doporučuji Mars a počkat, až na něm začne bujet vegetace a začít pěkně od začátku a čekat další tisíce let až bude příležitost k jeho vzestupu,tak jak má nyní Terra-Země.

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za článek a úžasný video,
    jak mám ovšem rozumět spojení slov, slunce není středem galaxie. Naše slunce je přeci centrálním bodem pouze naší sluneční soustavy, ne? Mluví se tam snad o jakýmsi centrálním galaktickým slunci? Ale u modelu jsou planety označeny Merkur, Venuše, atd.? Prosím o vysvětlení pro prosťáčka Popletu. Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To video je takový zmatený, ač je v něm pravda. Že Slunce není středem Galaxie a že obíháme jako celá Soustava, už dávno uznává přece i oficiální věda, nevím, proč to tam prezentují jako převratnou novinku.

      Proto mi nepřijde nijak nepochopitelný (a opět dodávám - ani z pohledu současný vědy!), že naše Soustava obíhá kolem středu Galaxie. Ten spirálový pohyb planet, který je tam mimochodem výborně zobrazen, dostaneme zkrátka složením dvou pohybů - oběhu kolem středu Galaxie a oběhu kolem Slunce. Jednoduché a jasné. Ta pomyslná spirála, po které se Země a další planety pohybují, je tedy jakoby "navinutá jako cívka" kolem středu Galaxie. A jak funguje cívka (a jak fungují torzní pole, která s takovým pohybem mají také co do činění) přece všichni víme ...

      A teď si ještě představit, že i naše Galaxie jako celek obíhá kolem ještě něčeho většího, nám už těžko vyjádřitelného, a tak dále. Těch otáčivých pohybů se tedy ve výsledku musí harmonicky složit mnohem víc, a dohromady to nevypadá jen jako jednoduchá spirála. Kdybychom do pohybu naší planety, zobrazeného ve videu, měli přidat další "obíhavý" pohyb (mám na mysli obíhání naší Galaxie kolem centra Supergalaxie), tak se z té přímky, kolem které se točí ta spirála, stane další spirála. Ale to je asi plně pochopitelné už jen z hlediska víc rozměrů ...

      Vymazat
  3. Ano ano, vývoj po spirále je přirozený a ve své podstatě nezadržitelný, jen pro takový vývoj konkrétní lidské bytosti musí existovat její záměr podpořený správným využitím svobodné vůle, jinak se ve svém vývoji zasekne nebo v tom horším případě spadne níž a bude nucena všechny lekce opakovat znovu.

    Jen k tomu vzestupu Země - vidím to spíše tak, že ona tu zůstane jako taková "první třída", kde se začíná, tedy v podstatě nejnižší (nejméněrozměrný) svět, kde můžou žít lidské bytosti a začínat tu svou "spirálu". Po smrti a zvládnutí všech lekcí je pak pro člověka možné se posunout výš, do vyšších světů blíže ke středu Galaxie. Země jako taková tu ale zůstane, ta nikam nejde - někde ta první třída být pořád musí. Ne nadarmo jsme na okraji Galaxie, tedy nejdál od Zdroje ve středu. To bychom se museli posunout blíž a tím by se narušila rovnováha.

    Se vzestupem celkově souhlasím, ale jen na individuální úrovni, ne celoplanetární. Jen se dostáváme do "světlejší" oblasti Galaxie při oběhu kolem jejího středu, což znamená příhodnější podmínky pro náš rozvoj a horší podmínky pro temné, nic víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prezentuje se jen jednoduchá mechanika, tj. obíhání planet kolem Slunce, ví se to, ale související věci s jinými prostory – realitami se už vůbec neprezentují. Ano, je to názor Váš, ale moje podání směřuje více do jednoty všech realit s tím souvisejících. Někdo to pochopí ve svém celku, jiný jen část, ale to nejdůležitější je, že realita se může měnit a to bez nějakého mudrování člověka, ten je jen součástí jednoho velkého vyvíjejícího se procesu. Škoda, že si člověk myslí, že bude stále něčemu poroučet, spíše by se měl přizpůsobit a využívat zákonů Univerza a nebo to s velkou většinou dopadne tak, jak to dopadne. Celý dnes náš poznatelný Vesmír je stejný jako ty vyšší patra jak jsem poznamenal u pyramid, ale o jiné oktávy výše.

      Vymazat
    2. Jane,pokud podle tebe Země zůstává,znamenalo by to tedy,že je to neživá bytost,která se dále nevyvíjí.S tím ovšem zásadně nesouhlasím.A rovněž mně nějak nedává smysl,pokud tedy vše se pohybuje po spirále,pak i ten nejzašší okraj,sice je to pomalejší než ten u středu,ale pohyb to je.Znamená to logicky,že i Země se posunuje ve svém vývoji.
      Achtung,achtung. Obecná škola-první třída, mění své stanoviště.Konec hlášení.

      Vymazat
    3. Zem postupuje dalej-nema uz totiz moznosti ako pokracovat inak-ak by zostala dalej ako je ci sa vratila spet tak ju ludstvo celkom znici.Pokracuje vissie ako ty co su schopny prisposobit sa,ucit..a prijat. Miesto nej pride ina prva trieda kde sa bude dat ucit. Ty co neboli schopny naucit sa doteraz budu tak mat znovu sancu od zaciatku sa postupne naucit ci opet nicit ale inde...mozno i na tom Marse ako pise Terezka:-) No a nam ostatnim ako i vsetkemu zivemu Zem pomoze ako rezonator posunut sa dalej..

      Vymazat
    4. Lidé ve své nadutosti stále si neuvědomují, že jsou součástí Země a ne naopak. Lidé jsou zde proto, aby pomohli především svým poznáním a uvědoměním Zemi. Kdyby to záviselo jen na lidech, nikdy by vývoj nepokračoval a šlo by vše do "lamprdónu". Jak psala Ter fry, Země je živý organismus a součástí velkého celku Vesmíru, člověk je jen učící se a měla by být pomáhající bytost a ne ve své nadutosti si myslící, že je nějakým pánem Vesmíru, omyl.

      Vymazat
    5. Ano, jsme součástí Země a jsme s ní spojeni, ale pouze dočasně. Navíc, kdo zná skutečné dějiny lidstva, tak ví, že ze Země ani nepocházíme, naše rasa sem přišla před cca 1,5 miliardou let. Konec "civilizace" jako takový na Zemi už proběhl v minulosti nesčetněkrát (naposledy tak skončila Atlantida) a jí to nezničilo, naopak, pokračovala v existenci dál. Má mnohem větší schopnost regenerace, než si dovedeme představit, právě proto, že je živá bytost. Je mi záhadou, proč zrovna lidé v dnešní společnosti si myslí, že jsou výjimečnější než civilizace, co tu byly před námi a učily se zde podobně jako my ... egoismus jak vyšitý. Myšlenka, že zrovna s námi Země vzestoupí, je scestná a vychází z neznalosti dějin. Ale i tahle pravda se ukáže ...

      Vymazat
    6. To Kment
      To co se nyní odehrává se ještě nikdy ve Vesmíru neudálo a dějiny? U těch už bych si nebyl jist už vůbec. No a že Země vzestoupí s námi je opět pohled domýšlivosti člověka. Spíše bych to formuloval, že někteří vzestoupí spolu se Zemí, ten zbytek začne odznovu. Ano, čas ukáže, to je jediná neměnná pravda v těchto dnech. Jsou zde duše, které přišli pomoci Zemi a pak jsou zde klony, které karmicky běhají dokola zde na Zemi a systematicky ji ničí. Zkuste si pročíst http://energieupramene.blogspot.cz/2014/07/spolehejte-na-silu.html přijdete na to, že je zde mnoho „Odpadu“.

      Vymazat
    7. Zem vu je na vzostupe..ako som naznacil shumanova frekvencia.A kedze je tu najvecsi organizmus tak ako rezonator pomaha vzostupit i vsetkemu zivemu teda mensiemu na planete. A vsak niektore bitosti su tak blbe ze si sami tu frekvenciu znizuju.. tie ale ktore tu jej frekvenciu dokazu prijat sa pozdvihnu spolu snou bez ohladu na to ci si to uvedomuju ci vsimnu.A vobec nieje podmienkou aby si uvedomovali duchovno..staci ak spravne zili. A Zem uz potom nezide nizsie,ale bude pokracovat dalej a snou prirodzene i dalsie rodiace sa deti..oni sa uz v tom narodia..a pre lepsie spojenie prave to dusa potrebuje. Vyssia frekvencia je viac energia a menej hmota. No a to ze ten kto sa este potrebuje ucit v hmotnejsom svete sa tam nenarodi-nevteli ako dusa myslim vieme vsetci. Ano Iv,uplne suhlasim..je tu vela dusi lebo prave teraz je vela co sa ucit,pretoze sa deje nieco jedinecne,a tiez vela dusi a bitosti-odvaznych z vyssich svetov ktore sa podujali ze nam-Zemi v tom pomozu.:-)

      Vymazat
  4. od roku 1964 do 1973 jsem spával pod širákem a vnímal jsem dech lesa....po letech jsem fotil manželku v jedne staré aleji zarostlé šumavské cesty u kmenu stromu...Pak nad její tváři na kmenu byl světlý obrys ducha toho stromu..Nebo slejvák,a na nás NEPRŠELO v místě,jak jsme rozpažili...Těch případu a dukazu máme za třicet let více...

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.