sobota 12. července 2014

Yellowstone – rozpouští asfalt


Oficiální sdělovací prostředky nám hlásí, že se v Yellowstone  nic neděje a vše je v normálu, tato hlášení známe i z Černobylu. Nedávno prchala zvěř z místní oblasti, asi si nechtěli kopytníci nahřívat kopyta a přírodního kováře nechtěli přijat, média konstatovala, že se stěhují za potravou, když to bouchne, opravdu nebude co „žrát“, většinou zvěř dovede předvídat, no uvidíme.
10.7.2014  vydal National Park varování o uzavření jedné z cest a to z důvodu extrémně teplého podloží pod touto cestou, kde se začal tavit asfalt, zatím jen asfalt. „Furt“ se nic neděje, vsjo charašó, tyto děje nepostupují náhle, ale pozvolna do určitého stupně a pak se většinou zpustí lavina, před kterou nic neunikne, karma je „svině“, ale co to je? Vždyť to neexistuje.


Navíc pro naše čtenáře ještě jedna informace, pro některé hloupá, pro ty, co zde chodí, přínosná. Výsledky nejnovějších studií nasvědčují tomu, že změna klimatu (rozhodně ne díky lidské činnosti) má nyní velký vliv na lidské zdraví a souvisí z našimi předešlými články: http://energieupramene.blogspot.cz/2013/12/merlinova-zpoved.html   Nyní nastává a bude dále pokračovat období veder a sucha, jižní Morava je tím zářným příkladem, kdy za těchto tepelných podmínek se zvyšuje tvorba ledvinových kamenů. Ironicky podotýkám, že pro ně přispějete koupí balených vod, jež jsou produktem mrtvé esence, ale když na to máte, tak si ji kupte. Při průměrné teplotě jež se zvýší nad 10 st. C je riziko tvorby ledvinových kamenů velmi velké. Samozřejmě mimo národy, které jsou na tyto extrémy zvyklé. Ano vyšší teploty zvyšují riziko dehydratace, což vede k vyšší koncentraci vápníku v moči a dalších minerálů, které jsou základem pro tvorbu ledvinových kamenů. Pokud si kupujete vodu balenou, jste na „správné cestě“ tohoto systému, je nás přeci již na planetě moc miliard. Doporučuji pramenitou na pitný režim a problémy nebudou. Každý zná ve svém okolí, kde voda pramení a je jen na nás i třeba jej obnovit a na kafíčko nebo čajíček si do butylky nabrat, je to jen o pohodlnosti s kterou právě Systém počítá.
Starší odkazy na podobné téma:  http://energieupramene.blogspot.cz/2013/08/jak-prezit-vedra.html
http://energieupramene.blogspot.cz/2011/10/jiaogulan-petilisty-zensen.html
Pozoruji nyní kolem plno přetvářky, herectví a hraní si na něco, co není, toto vám nepomůže v nastávajících časech, jen vnitřní pravda bez herectví. Je to jen na vás, to je ta svobodná vůle.

1 komentář:

  1. Já připomínám, že na ledvinové kameny jsou výborné zelené čaje, tedy hlavně ty kvalitnější :) a jako bonus navíc ochlazují organismus a mají kupu dalších skvělých účinků, takže je taky dobré je pít ve vedrech ... a nejen ve vedrech, vlastně celý rok :)

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.