čtvrtek 24. července 2014

Tady a Teď - napojení na Sílu




Velmi málo lidí si dnes uvědomuje prožívání přítomného okamžiku, módu Tady a Teď. Je to jeden ze základních módů, jak se napojit na Sílu – Univerzum – Tvůrce. 


Jak se dostávat do tohoto módu, který vás bude přímo napojovat na Sílu? Člověk se musí dostat do stavu bdělosti. Nejvíce jste většinou bdělí při stavu ohrožení a tento stav nastupuje za pomoci Síly, kdy člověk přestane plnit svou evoluční úlohu i pro planetu Zemi-Terru a to většinou i pod vlivem náboženství, dostávají se do takzvaného Emocionálního módu, kdy se obrací na Ježíše, na anděle apod., kteří je mají nějakého problému zbavit.

Ve stavech ohrožení naivky a pacifisti většinou nejvíce umírají. Ale ti, co se dostanou do stavu Tady a Teď většinou přežívají. Do stavu ohrožení se dostáváme, když se neprobereme sami a to platí, pro všechny lidi stejně a začnou v našem životě velké otřesy, potřebné na naše probuzení. Lehká varianta pro naše probuzení zde na Zemi byla zatím proto, že i malá část lidí se začala probouzet a používat mód Tady a Teď, uvědomuje si přítomný okamžik. 
Zatím lehká varianta pro naše probuzení......

Dnes je většina lidí planety Země v Racionálním módu, tedy spekulativním a pak je to mód emocionální, do nichž se dostávají za pomoci vzdělávacího systému, vědy, médií, náboženství. V racionálním módu se pohybují lidé, kteří moc studují, myslí si, že nahromaděnými informacemi a „logickým myšlením“ všechno zvládnou. Zaměřují svou pozornost na to, co si o věci pamatují, co o ní četli a listují ve svých nabitých většinou ale i cizích vědomostech. Například i náboženství lidi dostává z emocionálního módu do spekulativního. Budou spekulovat, proč to a to se stalo a neustále se v těchto dvou módech budou pohybovat. Systém vám bude donekonečna předhazovat něco, aby vás do těchto dvou módů přepl. Dnes je toho příkladem dění na Ukrajině a jiné hrůzy, předkládané médii a tím se kruh uzavírá a není snadné se dostat do módu Teď a Tady – přítomného. Racionální a Spekulativní mód zaručují, že se nikdy nedostanete do rovnovážného módu Ted´ a Tady, tedy stavu přímého napojení na Sílu.


Lidé, kteří jsou chyceni jen do módu Racionálního a Spekulativního, nemají vůbec potuchy o Psychickém módu, který je velmi důležitý pro napojení na Sílu a svůj vývoj. Pokud se snažíte co nejvíce napojovat na mód Psychický – Tady a Teď, máte jistotu, že tato energie vám jediná pomůže ve vzestupu ve svém evolučním vývoji.

Hlavní úlohou předkládaného Boha náboženstvím je, aby člověk zapomněl na mód Psychický – Tady a Teď a aby se do něj ani lidé nenapojovali. To se jim dost dobře povedlo pro vytvoření Matrixu. V Bibli se například ani nezmiňuje o nějaké věci jako je Čest a Svědomí, tyto dva aspekty zde chybí. Pokud tam je naleznete, byly vloženy do různých překladů dodatečně, původní Bible, jež byla napsána v aramejštině tyto dva aspekty vůbec neobsahuje. Aby se lidé dali manipulovat, musela se kolem nich utvořit ohrada, ve formě energií peněz, moci, sexu a informací. Ti lidé, kteří si bez tohoto ohrazení nedovedou svůj život ani představit, jsou pevně chyceni v tomto Matrixu a i vymyšleným Bohem se už jednoduše zužuje prostor v ohradě a nastává u nich projev, jako je zbabělost a strach o sebe. Ale zbabělec nikdy nedosáhne silné vůle pro své ovládání. Mezi příčiny, jak toho dosáhnout je i geneticky modifikovaná strava, vzdělávací systém, média, náboženství, lékařství a i zrušení vojenské služby. Například, když člověk konzumuje maso, mimo karmických důsledků se projeví i zhoršení zdravotního stavu. Pak jde k lékaři a ten předepíše léky. Léky způsobí relativní uzdravení, ale člověk jí maso dále. Pak přijde další zdravotní problém a kolečko se opakuje, ale příčina nebyla odstraněna – konzumace masa. Technokratická společnost neodstraňuje příčinu, ale ošetřuje jen důsledky a velmi dobře na tom vydělává. Ti, kdo jsou pevně lapeni do Matrixu, se jemu budou vždy podřizovat, protože jsou jeho otroky – služebníky, memají svědomí, nikdy nezapřáhnou svou vůli, budou hledat jen své omluvy, napadat druhé, protože jsou zbabělci a budou do nekonečna se pohybovat jen ve dvou módech, racionálním a emocionálním, kdy se vše pak dostává do uzavřeného kruhu a není možno se napojit na Sílu a tak odbourávat vir, Matrix.
Odkazy na starší články:


13 komentářů:

  1. Moc hezky podáno a výstižně.
    Největší potíž spatřuji v tom,že lidé jsou už tak moc naučení,že se "musí" řídit podle "něčeho" nebo "někoho" a vlastní vnitřní pocit (intuici) vůbec neberou v potaz.Raději spoléhají na myšlenky někoho jiného a nejlépe,pokud je to za prachy,pak už to musí být "zaručené a pravdivé".Pokud je u toho možnost koupě "léčivého" zboží či literatury,je vyhráno.
    U Vás pane Iv obdivuji,že své poznání,velice hluboké a moudré,předkládáte pro každého a ten ,kdo ho pochopí a dokáže používat ve svém praktickém životě,má o poznání lepší možnost fungovat tady v tom fajnšmerkovském systému.Práci s energiemi Universa, tedy se Sílou, jsem nikde u nikoho na celém netu neviděla a je jen škoda,že moc málo bytostí zdejších Vás dokáže pochopit a využít to, co zde dáváte, ku svému prospěchu.
    Děkuji Vám za vše.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Ter fry
      Milá Terinko, vystihla jste velmi přesně jádro problému, ten kdo dává informace zdarma bez možnosti nějakého honoráře pro lidi v tomto Systému, je vždy podezřelý a často se stává i terčem. Lidé, chycení v tomto Systému ani nemohou většinou pochopit tuto skutečnost, jsou tak vychovávaní Matrixem, že by někdo něco mohl dávat svým vnitřním přesvědčením a radostí informovat, pro většinu je to i nepochopitelné a nazývají pak tyto Guruu a pod., místo toho, aby uvažovali o těchto informacích. A to se týká i technických věcí tady, jež pak někteří využívají ve svůj prospěch, ale to je zase jiná kapitola. Chtěl jsem jen nastínit ty, co jsou lapeni do tohoto systému a někteří i jeho pohunci.

      Vymazat
  2. Moc pěkně napsáno, souhlasím zde se vším. Ještě dodám, že v módu "tady a teď" se člověku otevírá možnost nahlížení do budoucnosti, a to naprosto přirozeně ... takové to, že víme, co se stane v příštích pár vteřinách, ani si to neuvědomíme a fungujeme podle toho - vycítíme např. nebezpečí dřív, než v matrixovském módu vědomí, a umíme se podle toho zařídit, a to je pro matrix velice špatné :) dá se to využít i v boji atp.

    A obracet se na anděly? Ti za nás nic neudělají, spíše naopak, proti nám ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Jo, jo, hybridi jsou pro sebe a neplní někdy co mají.

      Vymazat
    2. Ano uplny suhlas Iv,velmy pekny clanok.. Len dodam ze tu a teraz tiez zbavuje zbitocneho strachu a nedava pren priestor co je tiez velmy dolezite. :-)

      Vymazat
  3. Cerveny mesiac...o tom bolo myslim i dake proroctvo..

    OdpovědětVymazat
  4. Zdravím všechny, po čtvrt století co se věnuji naplno astrálnímu cestování se nemůžu úplně se vším ztotožnit co je tady psáno. Kde je svobodná vůle? Nevzpomínáte proč jste sem na Zemi šli, co jste chtěli dokázat a vytvořit, nepamatujete ten okamžik kdy jste dali svolení s Vašim životem nepamatujete sliby jenž jste dali stvoření neboť jsme selhali v minulých dobách. Ano uvědomuji si že v astrálu vypadá všechno snadno a jasně, přetěžko se to potom ve 3d uskutečňuje jako by vám někdo sebral skoro celý mozek nehledě ta naše vlhká těla brrr. Vlastně jsem chtěl říci, že stejně musíme začít všichni od sebe jinak to prostě nejde. To v čem žijeme je jen a jen náš průser jenž jsme líní řešit. To že budeme žít okamžikem a ne minulostí nebo budoucností nám v duchovním růstu příliš nepomůže to je jen důsledek duchovního postupu. A bible? Tu snad už nikdo tady nebere vážně. A ještě jedna věc, konzumuji maso, sice minimálně ale konzumuji. Nikdy mi to nebylo na překážku spojit se nebo cestovat, aneb jak mi řekli pomocníčci, není problém že jíte zvířata je problém v tom jak se k nim chováte. Jejich stresy ze smrti a špatného zacházení se ve špatných vibrací odrazí i na nás, koneckonců po tělesné stránce jsme pouze zvířata. Kuba

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to mirror
      To je v pořádku, že se vším nesouhlasíte. Že jsme někteří tady na Zemi má svůj důvod, každý ho má i na podvědomé úrovni, jen se to trochu rozděluje, takže kolektivní vina zde neexistuje, pokud někdo opakuje astrální kolečko stále dokola, tak sám ví, kam patří.
      Jinak to co jsem napsal výše je i zde:
      http://energieupramene.blogspot.cz/2014/07/spolehejte-na-silu.html
      a co se týče konzumace mafa:
      http://laskyplnysvet.cz/view.php?nazevclanku=proc-vegetariani-vychazeji-s-rostlinnymi-bytostmi&cisloclanku=2014070001

      Vymazat
    2. To, co tvé duši karmicky udělá konzumace masa, nepoznáš dřív, než po smrti. Je dobře, že se ke zvířatům chováš s úctou a respektem, tím to trochu vyvažuješ, ale počítají se i peníze, kterými podpoříš bezpráví na nich páchané, je to to samé, jako kdybys je sám zabíjel.

      Po tělesné stránce jsme zvířata jen tehdy, pokud fungujeme na úrovni spodních třech čaker. Jinak ne. Mají snad zvířata devět těl?

      Vymazat
    3. to mirorr
      A ještě dodateček o dění někde v astrálu, víme dobře , co se zde na Zemi děje..:
      http://laskyplnysvet.cz/view.php?nazevclanku=jak-jsme-ziskali-zpet-odejmutou-dusi&cisloclanku=2014040002

      Vymazat
    4. Pro Jana. 1. Poznám to dříve než po smrti. Akaša mi to na požádání vyjeví.
      2. Tu druhou část příspěvku nemůžete ani myslet vážně.

      pro lv Článek o entitě z okraje astrálu mě měl přesvědčit o čem? Nějak jsem to nepochopil. Astrál má nekonečně mnoho vrstev a většinou jste tam kam patříte a kde je vám dobře. Duchovní postup se samozřejmě projevuje i tam, čím duchovně vyspělejší tím i vyšší vrstvy. P.S. To jak tady žijeme, je kolektivní vina!

      Vymazat
    5. to mirror
      Děkuji za váš názor.

      Vymazat
    6. to Iv 28. července 2014 17:50
      Děkujeme za článek.
      Též jsme zažili se synkem (1,3 r.) nedobré chvíle, byl to mazec, bylo to jednou v noci a trvalo to přes hodinu, oka jsme již do rána nezahmouřili..
      Projevy - jiná "tvář" v obličeji, jiný hlas, neznámá slova (na netu nalezeno - že asi šlo o velmi starý jazyk jazyk ze severovýchodní Indie a Nepálu), dalo to zabrat..
      Pak "vyčistit" byt, tj solí vysypat rohy místností, zapálený prskající bobkový list také velice zabírá, případné další rady velmi uvítám.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.