pátek 4. července 2014

Piktogramy, energie, vývoj




V této době jako každý rok se objevují na naši Zemi různé obrazce a to ve větší míře, než jindy. Tyto obrazce jsou více a více složitější a přitom i nádhernější. Samozřejmě by bylo i divné, kdyby některé skupiny se nesnažily tyto objekty bagatelizovat a v nejlepším i zdiskreditovat. Není to dlouhá doba, kdy i za některé nevysvětlitelné jevy a schopnosti jedinců se společnost rozhodla upalovat je. Vždyť u lidí vždy strach z neznámého vytvářelo hrůzu a u některých skupin pak vytvořilo koordinované útoky, protože obavy z odejmutí jejich moci bylo tak stimulující, že co nešlo vysvětlit, bylo považováno za pavědu a podvod a tak se zbavovat těchto pro ně nevysvětlitelných jevů a lidí. To se děje i dnes, ale jen chytřejší formou, základní element však a to je manipulace veřejným míněním, zůstává stále stejná.
Podle všech znaků archeologických nálezů, tak i pověstí, předávaných ústní formou, vše nasvědčuje tomu, že naše civilizace zde na Zemi není první a před námi zde existovala vyspělá civilizace, kterou zatím nemůžeme pochopit naším vědomím a ani znalostmi.



Po celém světě jsou na povrchu planety rozesety různé nevysvětlitelné objekty, které se teprve nyní objevují i díky satelitním systémům a mezi ně patří například i stavby pyramid, o kterých se chci zde zmiňovat a jež hrály v historii planety velmi důležitou roli. Starší články o pyramidách zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2012/02/pyramida-jako-hyperkomunikacni-zarizeni.html


Do nich můžeme zařadit i silná energetická místa na povrchu, jež pak byla rovněž zneužita a zabráněno jejich vyzařování do prostoru stavbou např. kostelů na jejich místech. Tak se dosáhlo přerušení vzájemně se prolínajících energetických sítí, které měly  svůj záhadný, ale velmi silný vliv na vývoj Země a její evoluci.

Objevující se piktogramy mají svůj význam a to nahrazující záměrně zničená energetická místa, jež byla v minulosti velmi důležitá a dnes ony nahrazují jejich deficit funkčnosti. Piktogramy se většinou rozdělují na dva druhy. Jeden druh piktogramů jsou sdělující nám nějakou informaci.
Informační piktogram

Druhou skupinou jsou piktogramy, které mají za úkol nahradit deficit zničených energetických míst svým vyzařováním a tak urychlit propojení energetických linek po celé Zemi. Tyto většinou pak pracují jako náhradní zářiče a nenesou žádnou konkrétně sdělující nějakou informaci, ikdyž se o to mnozí pokoušejí, pracují však jen jako zářiče.


Piktogram jako zářič

Proto také je snaha jistých skupin tyto co nejrychleji odstranit, ale podle zkušeností, tyto místa pak stejně vyzařují ještě nejméně šest měsíců dále do prostoru, na jaře při obnově vegetace poznáte, kde piktogram ležel, i jeho tvar, protože tam je vegetace od okolí vždy bujnější.

Dnes přichází na Zemi mnoho silného záření, souvisejícího nebo přímo reagující na biopole všech živých forem a prostoru – realitu, v tom má i velmi důležitou roli Sluneční portál, tedy Slunce. Starší články o Slunečním portálu zde: http://energieupramene.blogspot.cz/2011/10/slunecni-portal-aktivni_21.html 
http://energieupramene.blogspot.cz/2011/11/slunecni-portal-aktivni-ii.html Energetická hodnota našeho prostoru se poslední dobou velmi rychle zvětšuje a jsou i tendence následného prolínání  okolních paralelních realit. Naše současná věda nemá zatím žádný měřící přístroj na tento energetický náboj a nazývá jeho měření jako pseudovědu. Je to například stupnice Bovis , ale toto zde nebudu popisovat, základní vědomosti z pohledu současné vědy zde: http://en.wikipedia.org/wiki/Bovis_scale  V Rusku však již existuje reálný přístroj, který potvrdil reálnost tohoto záření. Navíc se začínají i aktivovat energetická místa, kde stojí pyramidy a je i viditelný výron energie do prostoru, se současným rychlým nárustem této energie zde na Zemi.



Chtěl jsem našim čtenářům trochu nastínit současné dění okolo nás a kdo  něco ví, nemůže být překvapen a tedy i paralyzován současnými ději. Někde jsem četl na webu v komentářích, jeden velmi zajímavý příspěvek, životem zkušeného člověka, který celou problematiku velmi dobře vystihl. Přirovnal dnešní dobu k okamžiku, před výbojem blesku, prostor se tak nabíjí až do okamžiku ionizace, která pak umožní vodivou cestu náboji  a dojde k vytvoření blesku.


14 komentářů:

  1. http://kryon.webnode.cz/news/dusevni-komunikace-2-cast/

    OdpovědětVymazat
  2. to Karel
    No na chaneling mám svůj názor, věřím spíše svému napojení na Univerzum, intuici a snažím se informace Vám zde podat. Je to jen na Vás všech individuálně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to jsou ilustrační info....naprostý souhlas...ze ZDROJE v SOBĚ..

      Vymazat
    2. Skvely clanok Iv,tiez mi presne toto behalo po rozume uz par dni. Vdaka.:-)

      Vymazat
    3. Maili, děkuju moc, myslím na Vás dost často, a život? Určitě jde tak jak má jít, ikdyž jsou na cestě někdy balvany, ale pokud je namontováno dobré "pérování" (vědění), vše se zvládne a zase se rozjasní, zataženo stále nemůže být.

      Vymazat
    4. Dakujem,stale som tu...vecsinou vsak poviete spolu z komentujucimi vsetko potrebne a ked nemam co konstruktivne dodat...:-) Napisal ste to absolutne perfektne- "a život? Určitě jde tak jak má jít, ikdyž jsou na cestě někdy balvany, ale pokud je namontováno dobré pérování (vědění), vše se zvládne a zase se rozjasní " Ano,a v tom(i v tých balvanoch) je ten život krásny:-)

      Vymazat
  3. Super, díky za tenhle článek :) ten zvyšující se energetický náboj prostoru slyším čím dál víc ... jako takový vysoký zvuk na pozadí, nebo jak to nazvat. A tou ionizací před bleskem jste to vystihl naprosto přesně. A pořád mám větší a větší potřebu spotnánně dělat všechno pro to, aby si moje tělo na ten náboj zvyklo a sladilo se s ním. Například tenhle víkend už jsem boty skoro neměl :)

    Ještě se zeptám - takže ty informační piktogramy vyzařují o hodně méně energie, než zářiče?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Kment
      Ten zvuk může být jak píšete na "pozadí" (uvnitř) a nebo i v uchu(bez zdravotních potíží)
      Informační piktogramy a zářiče piktogramy nemají stejnou úroveň, každý je určen svému specifickému určení, zářič je jen zářič, ale sdělující piktogram obsahuje nejen sdělení, ale je navíc většinou i zářič.

      Vymazat
  4. Dobrý den, dnes jsem asi narazil na tyto symboli u Litovle na Olomoucku, mám i nějaké foto, ale nesjem dobrý fotograf tak tam moc toho není vidět. Klasy nejsou zlomené a jsou jakoby načesané celkem krásné. Škoda že to nemůžu vidět zhora

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Jan Navrátil
      Pokud můžete, pošlete foto na mail : energie.iv@gmail.com

      Vymazat
  5. http://www.cropcircleconnector.com/2014/tetbury/comments.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Honza
      V tom odkazu, který často navštěvuji, to PEACE je špatně, viz: http://energieupramene.blogspot.cz/2013/10/prava-podstata-znaku.html Podle mého skromného názoru je to zářič, všechny ostatní úvahy jsou zbytečně složité, příroda má jednoduchost a přímý tah na branku, totéž budou aplikovat i vyspělejší civilizace, jež poznali podstatu Univerza, jen my stále se snažíme o něco složitého, v jednoduchosti je vždy genialita.

      Vymazat
  6. Zpověd významného skladatele,ezoterika s IČO a ceníkem https://www.youtube.com/watch?v=azJZsQtVM3Q

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Karel
      Zjistilo se, že lidská inteligence v současnosti velmi rychle klesá a začíná být na úroveň 15 stol. s IQ to nemá nic společného, to je jen fiktivní měření dle pravidel současnosti a ta je nyní velmi nízko.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.