čtvrtek 8. května 2014

„Vyvolení“ spadli do černé díry


Ukrajinou se pravděpodobně dostala skupinka „Vyvolených“(NWO) do černé díry a urychlují tak konec svého plánu na ovládnutí světa a manipulaci s celosvětovou populací. Pokud jsou fakta, popisovaná níže z převzatého článku pravdivá, dolar v nejbližší době končí a s ním i jeho původce.
Pro rádoby některé esoteriky, chci jen podotknout toto, čtu na některých rádoby "osvícených" stránkách, že se nic neděje a že není o čem psát. Toto svědčí o tom, že tito lidé plavou jen po povrchu materiálního světa a jsou maximálně vlečeni manipulovaným myšlením davu, koho, to si domyslíte někteří sami, v této době jistým silám nevoní veškerá informovanost a svobodné názory, které se neztotožňují s plánovaným myšlením. V této rušné době je toho tolik, že by nestačil celý den na informace. Svědčí to o duchovním zaseknutí, nevidět jemné niance, které dnes začínají tvořit svět a postavily proti sobě dvě protikladné síly.


Týdenní komentář Benjamina Fullforda - mluvčího „Společnosti Bílého Draka“.
Velký zamer nacisticke kabalisticke vlady Spojených Statu pouzit Ukrajinu jako prostredek pro zniceni Ruska explodoval teto kriminalnicke vlade primo do tvare a místo toho vsechny udalosti vedou spise smerem k jejich totalni karantene. Nacisticky plan je totiž v ozivovani krize na Ukrajine jako vymluvy k tomu, aby se zapocal bojkot ruskeho ropneho prumyslu a tak také bankrot Ruska. Plan fungoval dobře v minulosti, když se pouzila sovetska invaze do Afghanistanu na zapoceti bojkotu sovetske ropy coz zpusobilo bankrot Sovetskeho Svazu.
Tentokrat se však deje vsechno zcela opacne. Na prvním miste jde o to, ze firma BP (Britska Monarchie), Shell (Holandska Monarchie), Total (francouzsti Rothschildi) a Exxon Mobil (Rockefellerove) jsou hluboce zapojeni v obchodovani s ruskou ropou. To znamena, ze evropska ropna oligarchie a také valna cast ropne oligarchie Spojenych Statu nebude souhlasit. Jejich vlády to opakovaly při ruznych prilezitostech.
Nemci nebudou také pro zadny plan, který by poskodil Rusko sankcemi, protoze nemecky prumysl je hluboce propojeny s ruskou ekonomikou.
Takze pane Bush, vypada to tak, ze Vy a vasi nacisticti kamosi jste zustali bez pratel.
Ale pro zmenu pokracuje silny protiuktok proti zakladnim sferam vlivu Bushovychj nacistu, vcetne Muslimskeho Bratrstva, JP Morgan (pamatujete vsechny bankere padajici z oiken?) a proti Bush-CIA monopolu na drogy.
Snad by tedy nemelo byt zadnym prekvapenim, ze minuly tyden si prisla promluvit se Spolecnosti Bileho Draka osoba, která reprezentovala „muze, který dal prikaz k vrazde Kennedyho“. Rozhovor byl komplikovany a pokryval mnoho esoterniho terenu, ale hlavne, se jednalo o vymenu informacion, vecirkovych vyhruzek a nabidek ke spolupraci. Vice k tomu nize.

Bylo také jedno pozvani do Moskvy zaslane z ruske strany, aby predstavitel Spolecnosti Bileho Draka prijel do Moskvy, aby se udrzovaly rozhovory o dalsich planech do blizke budoucnosti. V pripravach na to jednali predstavitele CIA, kteří jsou spojenci SBD s ruskymi predstaviteli na Islandu. Jeden agent z cinske vlády taktez dal na vedomi, ze se delaji pripravy na velke oznameni o novem financnim systemu.
Tato financni vyjednavani referuji o tajnych financnich nastrojich, a jak zaridit, aby se vyplacely. Jestli vse pujde dobře, da se humanite k dispozici okamzite obrovske sumy financnich prostredku, ale spravedlivym a odpovednym zpusobem.To, co se rikalo během minulych let, ze se budou vyplacet mnohabilionove seky v dolarech, zustalo bez nejakeho viditelneho efektu. Takze je docela mozne, ze nejaky stupnovany prechod na novy financni systém bude z nejvetsi pravdepodobnosti daleko realistictejsim scenarem.
Na teto fronte, jak jsem davali na vedomi během dlouheho casu, se stalo mnoho věci. Na prvním miste je třeba zminit, ze vsechny ruske vysilaci stanice rikaji, ze nejaka nova financni instituce zemi BRICS zacne pracovat jiz v cervenci tohoto roku a jeji cil bude nahradit Mezinarodni Menovy Fond a Svetovou Banku.


Tak tedy zatimco nemecka kanclerka Angela Merkelova byla navstivit Obamu ve Washingtonu minuly tyden, financni oblast Frankfurt jiz vydala sve dluhopisy zvane „Cinske Renminbi“.


Vzkaz lidem ve Washingtonu a New Yorku nemohl byt jasnejsi: svet nemeckeho prumyslu dela velky krok a zanechava tak pouzivani dolaru.
Zdroje z tajnych agentur Spojenych Statu také potvrdily, ze nemci a Obamuv rezim měli nazory na spionaz NSA a podporu Spojenych Statu nacistickemu vedeni na ukrajine velmi odlisne. Nemci vedi velmi dobře, ze problemy na Ukrajine byly zavineny vrazednymi zoldaky, kteří byli kontraktovani odpornym gaunerskym rezimem Spojenych Statu.
Lzi, kterymi nas krmi vlada Spojenych Statu jsou tak zrejme, az je ostudne videt herce z FEDu jako Obama a ministra zahranici Spojenych Statu Kerryho neustale zvanit tyhle ocividne lzi. Jde o to, ze cely svet ted vidi washingtonsky rezim v cele sve nahote tak jak je: bezskrupulativni teroristicky rezim.
Staci se jen podivat na jejich soucasne akce: rozptylovani Sarinu v Syrii za ucelem zapoceti III. Svetove války, unos letadla Malajsijske linky, která byla pouzita na nuklearni vydirani, a ted je to vrazdeni nevinnych civilistu na Ukrajine.
Ackoliv velke mnozstvi osob uz o tom vi a pise o těchto souvislostech, korporatni vlada Spojenych Statu ustanovila minuly tyden nove minimum ve statistickych datech o nezamestnanosti v dubnu, cimz jenom potvrdila to, co uz psal George Orwell. Vlada odepsala 800.000 osob, které zustali bez podpory v nezamestnanosti a nemaji zadnou moznost najit praci. Diky tomu vysla v tisku tzv. „dobra zprava“, protože oficialni mira nezamestnanosti seredukovala z 6.7% na 6.3%. Je cas panove zrychlit trh z hodnotami. Koho mzslite, ze podvedete ?
Muzeme rict, ze konec tohoto rezimu je blizko, protože v poslednich dnech se jak generalni prokurator Spojenych Statu Eric Holder, tak Michelle Obama a nyní také ex-ministryne zahranici Condoleeza Riceova byli prinuceni zrusit sva verejna vystoupeni kvuli vseobecnemu hnevu. Nebude uz trvat dlouho, nez budou, jak řekl jednou Bush-otec, „vytazeni ze svých domu a poveseni na nejblizsi lampu“.
Taktez bylo v soucasnosti hlaseno několik proniknuti mexickych jednotek na uzemi Spojenych Statu.


Je to téměř jiste, ze to je znameni toho, ze vlády Latinske Ameriky jsou rozhodnuty spojit sve sily s vladami Ciny a Ruska a vtrhnout na pevninskou cast Spojenych Statu, jestlize americky lid neudela nic s washingtonskymi kriminalniky.
A proto zachranna vyjednavani pokracuji „v podzemi“. Jak se zminovalo jiz predtim, predstavitel „muze, ktery naridil smrt Kennedyho“ zamyslel dobrat se nejake dohody se Spolecnosti Bileho Draka. Nicmene to není něco, co by bylo v silach Spolecnosti Bileho Draka. Bude to lid Spojenych Statu, který rozhodne co udela s Bushem a jeho nacistickymi kumpany. Napriklad potvrdil, ze Dalai-Lama, znamy aktivni nacista, zamestnava profesionalni zabijaky, kteří vykonavaji jeho vuli v Japonsku.
Ale jestli si naciste mysli, ze jednoduse spachaji sebevrazdu, aby se nejak dostali z cerne diry ve které se ted ocitli, velmi se myli. Je uz mnoho osob, které o nich vi. Navic, hlavni ozbrojene skupiny a bandy v Japonsku a ve zbytku Asie uz nespolupracuji s nacisty.
SBD navrhuje, aby nepachali sebevrazdu, ale aby namisto toho vycistili sve rady od psychopatu a mohli by se vzdat a vykoupit vymenou za jistou utajopvanou technologii.
Na teto fronte, ti lide, kteří mi slibili dodat zarizeni na volnou energii minuly mesic rekli, ze museli prekonat nejake technicke problemy, ale ze doufaji, ze v pulce kvetna budou schopni ukazat funkcni prototyp. Uvidime.
A nakonec musime udelat ocisteni tzv. „konspiracnich teoretiku“, diky tomu, ze Velka Britanie minuly tyden priznala konecne svoje zapojeni do potopeni americke lode Lusitanie. Potopeni Lusitanie nemeckymi ponorkami byl jeden z duvodu vstupu americanu do I. Svetove války proti Nemecku. Ted vychazi najevo, ze nemci měli ospravedlneni, podle valecnych zakonu, k potopeni teto lodi, protože prepravovala zbrane a munici.


Snad muzeme doufat, ze nebudeme cekat 99 let, ze pravda o teroristickych akcich, které byly pod zastitou tajnych sluzeb jako 11-S a 11-3-11, atd., bude temito vladami ukazana verejne. Tak snad je konecne cas na spravedlnost.

1 komentář:

  1. Jo,
    tohle co sděluje Fullford docela konvenuje s tím o čem hovoří Putinův poradce Devjatov. Jsou tam sice drobný odlišnosti, ale návrat ke zlatýmu fundamentu měny, čachr Rothschildů a Rockefellerů s hmotnou a Vatikánu s nehmotnou, infrastrukturou světa (uvádím jen nejdůležitější hráče z temnoty) sedí. Pravděpodobný jsou i nový ekonomický a geopolitický zásnuby, či skoro-svatby. Ale není mi stále jasný, co fakt zamejšlí Putin? Je to rozhodně nejdůležitější, současnej hráč. Podařilo se mu dostal Rusko do výhodný pozice POZOROVATE, kterej sleduje dva současný TYGRY - USA a Čínu. Devjatov o tom říká ... všechna energie ze rvačky tygrů plyne do klína pozorovatele. Tedy teď zrovna do Ruska. Tohle o pozorovateli a tygrech je stará čínská (vlastně dle tvůrce čínský říše Huan-diho, příslušníka Rassy, kterej vytvořil tuto říši), či vlastně díky jejímu rodokmenu SLOVANSKÁ moudrost o putování energií mezi hráči. Což uděluje Rusku a Putinovi obrovskou škálu šancí udělit světu mnohá dobra, ale i páchat následně mnohá zla v tomhle dosud binárním pelíšku. Je fakt, že Putin v poslední době už několikrát velmi pozitivně zasáhl do světovýho dění. A rovněž jeho konání v problému Ukrajina je obdivuhodný a utěšující. Ale na druhou stranu má Rusko a jeho měna ovládat jednu ze budoucích sedmi ekonomickejch zón novýho uspořádání světa. Což velmi připomíná to, co jsme se kdysi dávno učili o slavný, sovětský šestině naší nádherný planety. Takže, vážení nevím, co si s tím mám tento! Matěj

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.