čtvrtek 15. května 2014

Svět jsou vibrace




Toto je volné pokračování k článkům:  


 Náš prostor v kterém žijeme je protkán a vytvořen 7 úrovněmi vibrací, které si ani v běžném životě většina neuvědomuje. Podívejme se na tyto vibrace, které protínají náš život a převážná většina lidí si tyto aspekty ani neuvědomuje.

První aspekt vibrace je:

1.ČAS

Díváme-li se například za jasné noci na oblohu plnou hvězd, víme, že se pohybují v našem zorném poli, díky otáčení naší planety. Tento pohyb však vnímáme jako myslící tvorové v podobě času. Měsíc oběhne kolem Země a my to vnímáme kalendářně jako měsíc. Vnímání jednotlivých časových úseků je však individuální a někteří z nás dovedou vnitřně odhadnout vždy správně momentální čas. Pak máme i možnost zjistit časové impulsy a zjišťujeme jejich rytmus.

2.TEP(Rytmus)

Rytmus se nejvíce používá v hudbě, jež je velmi často naším společníkem. Srdce je náš důležitý orgán pro rytmické cítění. Posloucháme-li různou hudbu, většinou se naše srdce přizpůsobí danému rytmu hudby. Například indiáni rytmus považovali za velice důležitý aspekt a má silný vliv na všechny vibrační úrovně těla.

3.TÓN

Další velmi důležitá vibrace, jež ovlivňuje náše životy je tón. Sluchem většinou vnímáme rozsah tónů v rozmezí 17 Hz – 12 kHz. Energie tónů je velmi silná a rezonují ve všech částech těla. Proto tóny mohou působit i na naše zdraví a mohou je harmonizovat. Málo lidí si uvědomuje, že pokud některé tóny (vibrace) tělo postrádá, tento deficit se projevuje jako nemoc. Tímto způsobem můžeme většinou vyléčit mnoho energetických bloků, vzniklých většinou na jiných úrovních jako negativním myšlení atd.

4.El.mag. vlny

Naše planeta Země, stejně jako každý živý organismus má kolem sebe přirozené el.mag. pole, dané jistým zákonem Univerza. Všichni rádi využíváme různá elektronická vybavení, protože nám někdy usnadňují život, ale na druhou stranu si málo uvědomujeme, že tyto přístroje, nebo jejich činnost je nepřirozená – umělá a narušují naše přirozené pole člověka a okolní přírodu a je s nimi třeba vždy zacházet s mírou.

5. SVĚTLO

Zvýšíme-li vibraci el.mag. pole o 35 oktáv, získáme světlo (380 bilionu Hz – 760 bilionu Hz), které vnímáme našimi očima. Světlo podléhá stejným zákonům jako tóny. V bílém světle jsou obsaženy všechny barvy a ještě vyšší vibrace má neviditelnou formu, jako ultrafialové,rentgenové, alfa a beta záření. Rozdělení bílého světla na jednotlivé barvy známe z terapií barvami.

6. ČCHI

Po fenoménu světla nastupuje vibrace, zvaný čchi, nebo prána. Tato forma vibrace zahrnuje i naše myšlenky a další vibrace, přicházející z Univerza. Vždy co si myslíme, se automaticky rozšíří do našeho okolí jako forma energie a velmi vnímaví lidé dovedou lehce rozpoznat i její kvalitu.

7. Božská energie

Postoupíme-li o krok dále, máme zde nejvyšší formu energie, známou pod různými jmény , jako Bůh, Univerzum, ale také i mikrokosmu(tak jak uvnitř, tak navenek). Všechny tyto vibrační spektra jsou v jednom společné, nestojí nikdy sami o sobě, ale jsou vždy v rezonanci se svým okolím a současně i s vibrací vlastní. Proto, pokud něco chcete násilím měnit, porušujete rovnováhu v daném čase a svět se svými vyrovnávacími energiemi rezonance působí proti vytvoření nějaké jiné reality, která je v přítomném čase vzdálena od možnost realit, kde je rozdílnější frekvence od stávající- reálné nyní.




7 komentářů:

  1. Dobrý večer Iv,
    pro mně zrovna teď ... velmi synchron-článek. Pročetl jsem i ty doplňující z minula a protože jsem technickej trumpeta, prosím o shovívavost. Těch 7. bodů tomu jakž takž rozumím. Ale budu nahrávat třetí desku a inspirovala mě mimo jiný ona frekvence 432 Hz. Půjde to v tomto kmitočtu nahrávat, nebo jak si má počínat obsluhu studia? A co by jste mi poradil z těch uvedených kmitočtů duchovní, atd., když ten soubor cca jedenácti písniček bude laděn ve škále šanson, jazz, lidovka, blues, latina a recitace, tedy cca dvě písničky na žánr? Možná moje otázky vyloudí Váš úsměv, ale mně by určitě pomohlo alespoň přiřazení kmitočtu k jednotlivejm žánrům. Tedy pokud to není nějaký technologický tajno. Dík za článek a případný poradenství. S pozdravem Matěj

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to Matěj
      Vše máte popsáno v článku: http://energieupramene.blogspot.cz/2011/07/vesmir-je-harmonicka-vibrace.html
      Hlavní bude program audacity a nebo rovněž můžete vše nahrát normálním způsobem jako vždy, ale kopie s úpravou můžete provést i na PC ve správci zvuku Realtek HD, kde pak jen nastavíte "karaoke" v případě chtěné reprodukce 432Hz jej snížíte o -1.

      Vymazat
    2. Já mám například svou kytaru naladěnou na základ A = 432 Hz (místo 440) a zní krásně. Pokud naladíš takhle všechny nástroje, neměl by být s nahráváním problém. Co se týče převádění v Audacity, to dělám taky a písničky znějí pak líp (vycházím z toho, že všechny komerční se nahrávají ve 440). Akorát nevím, jak je to se zpěvem. Jestli se člověk "naladí" podle nástrojů, nebo zpívá furt ve "svojí" frekvenci ... tam by pak mohl vzniknut problém s převodem. Nevíte někdo, jak to je?

      Vymazat
    3. to Kment
      Zpívající vždy bude kopírovat tón nástrojů, jinak by to šlo, kdyby uměl zpívat v alikotních toninách. Děláte to OK.

      Vymazat
    4. Všem Vám moc děkuji za inspiraci.
      Je to rovněž inspirace na prolomení frekvenční blokády 440 Hz. Ve studiu jsou z toho paf? Když se to povede, určitě to budou šířit dál. Což je moc fajn a dobře mířenej, kumšt kopanec do "fajnovýho-systém-zadečku"! Matěj

      Vymazat
  2. Iv,
    moc děkuju za návod a máte u mně to budoucí cd. Doufám, že se s tím zvukaři popasujou. A ať se daří. Matěj

    OdpovědětVymazat
  3. zajímavé vnímání mužským a ženským principem. Poslouchám dnes pouze Abacus Bach,baroque muziku z internetu, žena to vnímá jako osekanou syntetickou muziku...Zajímavé...Mě to nevadí...

    OdpovědětVymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.