pondělí 3. února 2014

Oteplování nebo Magnetosféra


"Zapomeňte na hrozbu globálního oteplování, kterou si stejně vymysleli instituce pro to, jak tahat finanční prostředky ze států a tím zaplňovat své vojenské tajné projekty!

Mnohem závažnější a důležitější je monitorovat a zkoumat magnetosféru a čím více internetových stránek, včetně diskuzí a i různé časopisy mohou splnit velmi důležitý úkol a to zaostřit co největší pozornost na magnetosféru Země, vždyť tento problém řešily i dávné civilizace při jejich výstavbě pro její udržení při případných periodických oscilacích, přicházejících z vesmíru, jinak je pak velká pravděpodobnost si zopakovat "kolečko".

V současné době, hluboko v nitru země, dochází k bouřlivým procesům i v  magmatu, které vytvářejí magnetické pole kolem planety. Toto pole je životně důležité pro všechny živé tvory na ochranu při tzv. slunečním větru. Toto pole nemůžeme vidět, cítit, dotýkat se ho nebo ochutnávat jeho chu, ale hraje velmi klíčovou roli v našem životě, rovněž ovlivňuje počasí, zvířecí migrace atd. Rovněž existuje i mnoho studií o vlivu geomagnetického  pozadí na naši psychiku, výkonnost a zdraví. A pak by najednou mohl nastat nečekaný problém. Vědci oznámili, že za posledních 200 let se magnetická ochrana Země oslabila o 15%. Pokud bude tento trend stále pokračovat, sluneční vítr "vytvoří  díru" na povrchu planety a pak přestane fungovat magnetosféry jeho přirozená ochrana. Na druhé straně vynuluje vojenská vybavení, psychotronní zařízení atd.

Odborníci tak předpovídají z těchto závěrů změny klimatu, dramatický nárůst rakoviny, poškození nebo dokonce kolaps rádiové komunikace a napájení, tak jak se předpovídá a mnoho jich je pak označováno výsměšně za nějaké jako falešné proroky, místo toho, aby se seriozně tímto zabývali. Profesor na katedře Země, oceán a životního prostředí University of Liverpool Richard Hill řekl: "Toto je velmi vážná věc. Představte si na okamžik, že veškerá elektřina zkolabuje na několik měsíců. "

To jsou prognózy, které zde často otiskujeme s tím, aby jste byli informování o jistých možných skutečnostech, ale stále jsou tyto mimo zorné pole seriózních  pozorností mnohých, Předešlé civilizace tyto problémy znaly a řešily, třeba i formou staveb pyramid, štěstí přeje vždy jen připraveným. 


BIG slunečních skvrn, HIGH sluneční aktivita: Sluneční aktivita dosáhla vysoké úrovně včera 2.2.2014 se sedmi M-class slunečních erupcí a tři CMEs. Téměř všechny výbuchy se vyskytly ve velké sluneční skvrně AR1967, zde znázorněné z 3.února fotografie pořízené Karzaman Ahmad z Langkawi Národní observatoře v Malajsii:


Skvrna AR1967 je větší než např. planeta Jupiter a její tmavé jádro je tak velké, že Země by se do něj vlezla několikrát. Vzhledem k tomu, že skvrna AR1967 se nachází v blízkosti středu slunečního disku, nějaké erupce budou zřejmě přímo zaměřeny na  Zemi.
 

34 komentářů:

  1. To by sedelo k tomu co hovoril Proud v komentaroch v predoslom clanku.Rozhodne Aurora Borealis-polarna ziara nieje uz len polarnou. Tiez sa to odoba dakym zdeleniam ktore som par krat cital niekde..a to konkretne ze bytosti temnoty boly vyzvane a budu musiet odisť (ich vyhovorka pre to co tu narobili je ze nas tmou chranila pred slnkom):-) Ked odidu,svetelne bytosti slubuju ze nas potom oni pred slnkom budu chranit sami,svojimi svetelnimi telami.. Aspon tak nejak som to pochopil i ked je mi jasne ze je to asi ciastocna simbolika a moze to byt hoax. Mozno to niekto poznate a viete dat odkaz na clanok o tom.Ja uz to nevim najst.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdravím Vás Mailo, možno ste mysleli toto.
      http://www.vedy.in/vedy-a-viera/vedy/koniec-asov-tmy

      Vymazat
    2. Ano,vdaka Vojtech za pridanie odkazu...

      Vymazat
  2. Ano, tyto problémy s magnetosférou způsobuje především činnost Slunce,.Velmi silné erupce na Slunci mají vliv na magnetické pole Země a přestože magnetosféra bojuje tak stejně něco propustí a tak v důsledku toho vznikají bouřlivé procesy i v magmatu.
    V poslední době se v souvislosti se silnými erupcemi také zjišťuje, že tento sluneční vítr, respektive velmi silné erupce mají něco společného také se záhadnými zvuky, které se občas objevují po celém světě. Momentálně asi nejvíce v Kanadě. Jak se zjišťuje tak tyto zvuky vznikají na hranici mezi magnetosférou a ionosférou. A velmi pravděpodobně je možné tyto zvuky v celé své parádě interpretovat především v infrazvukovém rozsahu. Lidský sluch ale nedokáže celý tento rozsah zachytit a tak vnímá jen určitou část.
    Co je však momentálně velmi zajímavé, je také aktivace pyramid. K mohutné aktivaci totiž dochází právě v době velmi silných erupcí.Takže je možné, že pyramidy slouží k více účelům než si dokážeme představit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To Honza
      Velmi pěkný postřeh, máte ++++, dovedete si dát dohromady velmi podstatné věci. Dík Honzo
      to Mailo
      Taky dobře vnímané dnešní události, vše jde tak jak má, dík Mailo.

      Vymazat
    2. Dík patří především Vám Iv, za velký přínos informací. Události mají v poslední době velmi rychlý sled, že ani není možné úplně vše sledovat, ale zásadní, nebo důležité situace máte především vy intuitivně ve svém dosahu. A tak velmi aktuálně reagujete a přinášíte tento sled událostí do veřejného informování a obeznámení. To je ta tolik cenná pěšina kterou my pak rozšiřujeme a poskytujeme tím i méně informovaným náležitý vhled do situací. Jak všichni víme média mají jinou důležitou práci.
      Chvála se sice dobře čte, ale vím, že nepřipouštím, aby se tím přiživovalo ego.
      Ještě jednou dík za aktuální a pro lidstvo tolik důležité informace.

      Vymazat
    3. Nebýt pana Iv,tak jsem zvostala pěkně blbé,hihi.Ale zase v nevědomosti se hezky dřímá,že?

      Vymazat
  3. Milý Iv,tady vznesu teď inteligentní dotaz,hihi,pánč si potřebuji ujasnit některé souvislosti.
    Takže láva,tedy magma zřejmě reaguje na sluneční aktivitu a pyramidy jsou tady jako pojistky,aby se nám celá země nerozlámala na kusy,že?No a co ta magnetosféra,tedy nevím kde se tady vzala a že je důležitá to chápu.A proč je vlastně ve středu Země to magma,k čemu je nám to dobrý,kromě toho,že to občas nadělá pěkný ohňostroj,to nebude zřejmě hlavní věc.Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hodím sem to, co mi první vyvstalo v mysli ... magma má důležitou úlohu v samoozdravném procesu Země, tenhle proces se projevuje jako výbuchy sopek, nebo někde bez výbuchů jen vytéká láva na povrch ... mám za to, že láva (magma) by se dala přirovnat ke krvi Země ... podobností a paralel tam je víc než jen červená barva :)

      Vymazat
    2. Taky zajímavé přirovnání, podvědomě to cítím podobně. A pakliže o Zemi hovoříme jako o matce (Matička Země), tak o Slunci lze hovořit jako o Otci, byť to mnozí popírají. A je logické, že mezi ženským a mužským principem dochází občas k výměně informací na nejrůznější úrovni, podobně jako je tomu v každém vztahu :-)
      A pro Iv - děkuji za šíření informací a rozšiřování obzorů...

      Vymazat
    3. to Petr Hynek, máte pravdu aj slovano-árijské vedy píšu, že Midgard-Zem je matka a Jarila-Slnko je otec našej slnečnej sústavy.

      Vymazat
  4. to Ter Fry
    Ano, magma reaguje na gravitaci Slunce, něco jako když se projevuje Měsíc u přílivu a odlivu u oceánů, jenže tady působí svými gravitačními silami Slunce a nejvíce, když je jeho proudění porušené (nepravidelné pulsy), tedy výbuchy , které vycházejí především ze skvrn. Magma se dává více do pohybu, včetně zemských ker a při jejich vzájemném pohybu (tření) vzniká elektrostatika – základní přírodní a přirozený náboj, který ovlivňuje ve Vesmíru skoro vše a rovněž tato přírodní energie vytváří elektromagnetické pole Země – magnetosféru. Střed Země je vahou – tlakem tak stlačen, že objemově například centimetr3 této hmoty váží milionkrát více než na povrchu a jak víme, hmotnost jde souběžně s gravitací. A jsme u jádra věci, gravitace a elektrostatické pole pak vytváří to, co tady máme, magnetosféru(ochrana), přitažlivost(jsme přilepeni na Zem) a magnetické póly.
    Sopky jsou pak vlastně takové ventily (průraz) nadměrného náboje magmatu, pokud by toto nebylo, při dosažení velkého statického náboje magmatu by mohlo docházet k explozím kdekoliv a porušení celkové rovnováhy a to u všech těchto aspektů( gravitace, magnetosféra,změna pólů atd.). Pyramidy tedy rovněž slouží v jistých zeměpisných šířkách jako pojistné ventily, které přebytečnou energii vrací zpět do magnetosféry a tím udržují bezpečnost všeho živého zde na Zemi.
    Takže pro Honzu,
    kdyby láva nevytékala, došlo by k nahromadění statického náboje a došlo by k takzvanému průrazu a to lavinovitě, pak vše živé ochraňuj kdo může.
    Pro P.Hynka,
    přirovnání k ženskému a mužskému principu je velmi správné, jinak by vždy u stejných energií nedocházelo k energetickým interakcím. Tak jak jsem vždy zdůrazňoval, zde v 3D, se ovlivňují vždy jen opačné energie a tou může být i myšlenka, jsem bohatý si opakovat můžete jak chcete dokola a nic se pro zbohatnutí neděje, naopak chudnete více, protože myšlenkou jsem bohatý, vytváříte nadměrný jeden potenciál, jenže potenciál Univerza je udržet rovnováhu a tak vytvoří potenciál opačný na vynulování vaší snahy a jste stále chudý a to ještě víc. Je to vše o vyrovnávání a tady na Zemi se to „někým“ porušilo a proto nastupují nyní tyto vyrovnávací síly, nic prorockého na tom není, je to jen součástí zákona Univerza, jelikož se zde porušilo mnoho rovnovážných sil.
    Pro Vojtěcha,
    ve starých védách je to popsáno dobře, tak aby to většina lidí pochopila, tedy takovým jazykem, jakým to napsali a nepodařilo se jim to časem zkomolit – tyto pravdy zůstaly ve své většině originální.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak jsem právě nad pyramidami přemýšlel, že by mohly sloužit jako nějaké odrážeče přebytečné energie a tím vykonávají i funkci stabilizátorů. Vlastně si možná vůbec neuvědomujeme jak důležitou roli pro lidstvo tyto pyramidy hrají, protože právě jim vděčíme za svou hmotnou existenci. Nejspíš jsou pro nás jakoby svatými ochránci. A to by mohlo být vysvětlení proč došlo k aktivaci pyramid - jak my říkáme. Začaly vyrovnávat, a budou vyrovnávat vždy když dojde k takovému hojnému počtu silných erupcí. To znamená, že jejich úloha je i po tisíciletích stále platná a tento projev světelných sloupců bude vždy zřejmý při takových situacích. A proto byly v minulosti tolik uctívány. Vždy ochraňovaly život na Zemi.
      Z toho pak vyplývá jeden velmi důležitý závěr. Pyramidy nesmí být zničeny. Ještě, že se tak zatím nestalo.

      Vymazat
    2. Vpodstate to vysvetluje i Keshe. Nase jadro teda magma-svojim zlozenim,hustotou a tym ako sa toci vytvara gravitaciu, magneticke pole zeme.Zaroven jadro-mgma zo slnkom spoluvytvara plazmu(nebo),a plazma spolu z jadrom sa potom opet vzajomne podporuju. FE:-) teda kym bude slnko slnkom.

      Vymazat
  5. Iv,moc Vám děkuji,konečně někdo,kdo dokáže vysvětlit ty nejdůležitější věci a ještě ke všemu srozumitelně,jak pro malé děcko.Vás nám seslalo samo Universum,hihi.Moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
  6. Mimo téma, ale pro zajímavost : Níže přikládám odkaz na piktogram v obilí, který byl objeven 30.června 2013 v Itálii a postupně dekódován. Uvádím to hlavně z důvodu, že dekódovaná zpráva nese informace k volné energii.
    http://www.cropcircleconnector.com/2013/Cavallo/comments.html

    OdpovědětVymazat
  7. Okrem Zeme je sopečná činnosť ešte na Jupiterovom mesiaci Io. To však nikto nečakal, Io je taká veľká ako náš mesiac, čiže sama sa nezmôže na to aby mala také zásoby lávy na také výbuchy aké sú tam časté (nonstop). Je to spôsobené tým že má nepravidelnú dráhu okolo Jupiteru, teda raz je bližšie raz ďalej a je pri ňom blízko. Je to tam také aktívne, že keď urobíte jej mapu o mesiac vyzerá úplne inak.
    Je také prirovnanie, že Jupiter s jeho rodinami mesiacov rôznych kategórií je ako Slnečná sústava v malom.
    Ďalej je tu Venuša - má strašne veľa sopiek, kamennej lávy, pozostatkov, všetci čakali že budú zaznamenané nejaké čerstvé výbuchy, sonda obiehala 4 roky a nič, ale 4 roky by ani tu nemuselo byť nič zaznamenané.. + jej veľmi hustá atmosféra, pre mňa je Venuša planéta ktorá bola v obývateľnom pásme pred Zemou, má doslova vyschnuté moria, rieky, presne ako koniec života, akoby do nej niečo vrazilo ako u nás pri dynosauroch, alebo to spôsobilo iba Slnko tým že posúva hranicu, ako aj u nás sa nebude dať žiť.Treba sa zamyslieť nad tým že na Venuši to bolo asi ako u nás, a je tam koniec. Venuša má dokonca celý povrch rovnako starý, čiže muselo sa tam stať niečo kedy sa jej rovnomerne pretvoril,a vraj to je iba nedávno, pár sto miliónov rokov dozadu...uvažuje sa aj o tom že sa vo vnútri príliš prehriala.
    A čo Mars? Mars má sopky, ale neaktívne, sonda dokonca počúvala nejaké obdobie či zaznamená otrasy ale nič, akoby to bola minulosť. Možno bol aktívny veľmi veľmi dávno keď sa ešte rozpínala sln sústava a možno aktívny bude neskôr keď bude v tom "živom pásme"
    Celé je to divné...

    OdpovědětVymazat
  8. to Tosi
    Co když Merkur shoří, z Jupiteru bude druhé malé Slunce, tak jak se to již stalo, tím Mars odumřel, jeho velikost včetně magnetosféry nestačila jej ochránit, Venuše prošla tím stejným "divadlem" - jen úvaha, hm.

    OdpovědětVymazat
  9. Iv,to je krásná písnička,jak vystřižená z 5D.
    Mám radost,včera se mně ozvala po dlouhé době sestřička Dušička Ivča a pozdravuje Vás.
    Víte musím říci,že tady z těch stránek proudí taková krásná energie,ať už formou Vašich myšlenek nebo důležitých informací přímo od pramene.Hihi je to přesně tak, jak je napsáno v záhlaví blogu,modrá je fakt dobrá.

    OdpovědětVymazat
  10. to Ter
    Děkuji za informaci o Ivče, často jsem si na ni vzpomněl a každý musí vše poznat srdcem – vnitřním pocitem, vnitřním souzněním a čas to vše vždy vykrystalizuje.
    Na stránkách jsou informace a každá INFORMACE je energie. Informace – myšlenka – energie, jednoduchá rovnice, kterou jste vystihla vnitřním pocitem v komentáři. Negací je okolo dost a tyto stránky musí vyzařovat pohodu, nové myšlenky, poznání a pokud to jde, vnitřní pocit sounáležitosti duší, které si rozumí, jinak to většinou ihned utnu (komentáře) a anketa, kterou jsem udělal o stránkách napovídá dost o tom, že mnoho lidí zde našlo svou vnitřní souhru.
    Anketa - Kdo sem rád chodí

    Celkově se účastnilo ankety 157 lidí
    Náhodou 20 (15%)
    Jsem stálým čtenářem 103 (65%)
    Pomáhá mně to v životě 38 (24%)
    Z ironické zvědavosti 13 (8%)
    Využívám volné technologie zde uvedené 28 (17%)

    OdpovědětVymazat
  11. Zdravim :-) ,a mam novinku o deni na "povrchu",prijde mi zajimava,mozna i dulezita ve vztahu k tomu co se momentalne deje,ale radeji se ptam,jestli o ni je zajem,tim spis,ze ji nemam jak overit,je to dalsi zprava od kamaradky co ovlada astralni cestovani(ani to nemuzu overit),proto se radeji ptam :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mel jsem o tom zpusobu cestovani dojem,ze to je jednoduchy,kdyz se to clovek uz "nauci",no neni to tak,jsou s tim trosku trable co se tejka zvykani si na ruzny prostredi a frekvence,mi bylo vcera receno.Jelikoz jsem se ptal proc mi dava vedet teprve podruhy v relativne dlouhym casovym rozmezi.

      Vymazat
    2. Jestli Vaše kamarádka cestuje se ověřit dá.Stačí se s ní domluvit.

      Vymazat
    3. Priznam se ze nevim jak:-),bydli na druhym konci republiky.

      Vymazat
    4. To ničemu nevadí stačí ji poprosit aby se podívala z astrálu na Vás v určitou dobu.A potom Vám řekne co jste dělal.Klasicky se to dělá tak že napíšete něco na papír který umístíte na dohodnuté místo a ona si to v astrálu přečte.A výsledek Vám sdělí.

      Vymazat
    5. Tu novinku sem klidně dejte.Každý sám posoudí jestli to je nebo není pravda.

      Vymazat
  12. Zjimava metoda,zeptam se ji na to a uvidime :-).Diky

    OdpovědětVymazat
  13. Vec se ma tak,jde o Dutou Zemi,teorii,kterou se snazim overit,prvni zprava potvrdila mou domnenku ze jsme "uvnitr","venku"(na povrchu Zeme) jsou dve slunce,druha zprava ze vcera zni,ze je nahore jiny klima,jakoby dusivy,prirovnava to k tomu,jako by byla pod vodou,jiny frekvence.Ale to dulezity je,ze se tam neco deje,prilitaj disky vve velkym mnozstvi,neco nakladaj a zase odlitaj,na otazku co nakladaj nebo co se deje jeste nezna odpoved.Ma strach ze je to nejak chraneny,aby na ni neprisli.To je vsechno co zatim vim a dava mi to smysl,ze kdosi mozna prcha,treba aspon na nejakej cas,protoze se ceka nejakej zasadni prirodni pruser.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale brat s rezervou,sam to tak beru! Teorie pro me neprestava bejt jenom domnenkou,dokud se bud nepotvrdi,nebo nevyvrati.

      Vymazat
    2. Zajímavé.Já osobně si myslím že žijeme na povrchu.Zrovna se na astrální cestování taky zaměřuju a toto bude první věc kterou si budu ověřovat až se tam dostanu.

      Vymazat
  14. Astrální cestování je zajímavá tématika, ale vždy v prvé řadě záleží na zkušenostech a výši poznání dotyčné osoby, která to provádí, jelikož je zde u těchto metod dost velké nebezpečí ovlivnění přijatých informací cizími entitami tak, aby byly zavádějící, nebo dezinformační. Je to pak opravdu na kvalitě osoby, která toto provádí, aby odhalila případné záměrné dezinformace.
    K tomu co napsal pan Proud - mám informace stále průběžně podávané a samy od sebe tyto jsou sdělovány a to formou bleskových obrazů, informací nebo zpráv, tedy bez astrálního cestování. Stejné napojení má i jedna známá. Ale to jen na okraj, jinak zdrhaj jak zběsilí a přírodní katastrofa pro ně, protože se mění intenzívně frekvence vyzařování, která je pro ně spalující a to dělali kolem Slunce hodně velké experimenty na zvrácení situace - konečná a navíc je zde dost důležitý aspekt, že již mnoho obyčejných lidí vnitřně žádá zásah a toto je nejdůležitější. Možná to zní jako pohádka, ale je to jen malý úryvek z "pohádky" .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas,sam jsem jeden z tech kdo zadaji :-),A ze astralni cestovani nebude bez rizika uz napovida ono "astral" v samotnym nazvu.Tahle znama tu vec zjistila az po vazny autonehode,kdy utrpela osklivej uraz hlavy se ztratou pameti a identity,zila mezi indianama v usa,zmenilo ji to zivot,je puvodne advokat,cestovani je jen jedna vec z vic co udajne ovlada.Napriklad me sem tam nechava pozdravovat od hejkala z lesa kam casto chodim a chce se tam se mnou vypravit:-).Priznam se bez muceni,ze ze zacatku dokazaly tyhle veci vyloudit muj dost pobavenej usmev,ale cim vic se ucim a ziskavam informace,tim min se na tyhle vsechny veci divam "prezirave".Je toho klem nas vic co nezname,nez toho co zname.

      Vymazat
  15. No chtěla bych říci,proč jsem vyloučila možnost,že žijeme v duté zemi. Podle mne to,co vzbuzuje dojem,že jsme uvnitř,je právě astrál,který je nazýván i 4D a je vlastně prostorem kolem nás - 3D,kde se plánují projekce jiných entit,tedy anunáckých příšer a šediváckých poskoků a ten je nutno vždy přeskočit pro možnost nahlédnutí do vyšších světů,bez negativity a zavádějících informací.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terinko,me spis nez ony vsechny "D" presvedcujou davny mereni tehdy zesmesnenejch vedcu :-) a divny chovani nacistu za valky a po ni.

      Vymazat

Kdo je Anonymní, tedy nepřihlášen, vždy se podepsat, je to základ slušného chování. Většinou nepustím do éteru.